Av. Gheorghe Piperea: Credeți în știință! Șefii de la Pfizer, marii științifici care se mișcă în viteza științei, au măsluit testele și rapoartele "științifice” ca să fie bine și să pice pe cifre

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hopa, ia uite aici știință:
 
Șefii de la faizer, marii științifici care se mișcă în viteza științei, au măsluit testele și rapoartele "științifice” ca să fie bine și să pice pe cifre.
 
O mai gard, este ne-onestă "știința”, e atât de coruptă birocrația medicală și atât de lipsită de etică elita big pharma în vremea superbelor poțiuni care se păstrează, conform PR-ului SF, la -80 de grade, dar merge și la 15 grade și la trei luni de la expirare?
 
Nuuu. Nu se poate. Opriți lumea, că vreau să ies din țarcul unde eram la al 6 - lea tripăl cisburgher!
 
Citiți, că nu strică, iar Arahat nu a reușit încă să ne bage la zdup pentru delict de opinie: o fraudă de mari proporții, care implică faizer și FDA (Food and Drug Administration, SUA), săvârșită cu ocazia autorizării vakseenului, a fost dezvăluită de mai mulți wistleblowers. Este foarte probabil că o să urmeze niște arestări.
 
Da, acel ser sigur, eficient, superb, de re-administrat a treia, a patra și a enșpea oară, obligatoriu și la copii sub 5 ani, ba chiar și la gravide, a fost autorizat prin fraudă, cel puțin conform avertizorilor de integritate.
 
Să tot ai încredere în "știința” și în "medicina” care te suspectează că ești permanent o bombă biologică…
 
PS: Precizez că pregătesc, împreună cu 20 de avocați europeni, o acțiune la CJUE în care o să cer obligarea Autorității Europene a Medicamentului să facă publice studiile clinice și rapoartele științifice care au determinat AEM să autorizeze minunatele seruri, după ce frau van der Leyen, președintele CE, pre-cumpărase 1,8 mld doze.
 
Când CJUE a dispus publicarea rapoartelor "științifice” utilizate de Monsanto pentru prelungirea autorizației erbicidului său cancerigen, Round Up, s-a descoperit că a fost cea mai mare fraudă, cel mai mare gunoi "științific” din istorie. Cel mai abject conflict de interese - chimiștii, biologii și medicii plătiți au scris 53 de rapoarte "științifice” - toate mincinoase, toate cu ținta precisă de a torpila raportul din 2015 al Centrului Internațional al Cancerului din Paris (structură a OMS …), care demonstra riscul cancerigen al Round Up. Tribunalele americane au confirmat, ulterior, raportul francez, obligând Monsanto la miliarde de dolari despăgubiri, pentru că a ucis oameni prin îmbolnăvire de cancer. Cred că treaba cu faizer o să o depășească.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Barba-albastra 03.11.2021 23:09
    ...credeam ca nu se mai "rascoala" nimeni..... dar daca ziceti ca pregatiti totusi niste "iesiri la rampa", atunci ne-am mai linistit putin...... Dar noi, oamenii de rand, cum am putea ajuta acest demers? Vedem lucruri, asistam la niste mizerii care se intampla sub ochii nostri, obsevam atitudinea din ce in ce mai tiranica..... Ce se poate face in aceste conditii din ce in ce mai dificile?
  • Orizont 04.11.2021 00:11
    Explozie de efecte adverse ale vaXXinului in SUA - Tot mai multe persoane tinere ajung la urgente cu probleme cardiace :

    https://www.zerohedge.com/medical/something-really-strange-happening-hospitals-all-over-america

    In a year that has been filled with so many mysteries already, I have another very odd one to share with you. Emergency rooms are filled to overflowing all over America, and nobody can seem to explain why this is happening. Right now, the number of new COVID cases in the United States each day is less than half of what it was just a couple of months ago. That is really good news, and many believe that this is a sign that the pandemic is fading. Let us hope that is true. With less people catching the virus, you would think that would mean that our emergency rooms should be emptying out, but the opposite is actually happening. All across the country, emergency rooms are absolutely packed, and in many cases we are seeing seriously ill patients being cared for in the hallways because all of the ER rooms are already full.
  • Orizont 04.11.2021 13:43
    D-le avocat, care ar fi in mare pasii de urmat pentru o plangere penala impotriva unui magazina de bricolaj pe motiv de discriminare si incalcare a drepturilor constitutionale pe perioada acestei ordonante ? Cui trebuie sa ma adresez ? Exista vreo procedura standard ? Ce date ale unitatii comerciale sunt necesare ?Pot folosi numele angajatului care mi-a refuzat accesul pe motiv de pasaport verde? Va multumesc.
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  3. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  4. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  5. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  6. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  9. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

  10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

19:06

Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu