Av. Gheorghe Piperea: Codul QR ar trebui supus Referendumului

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acceptabilitatea acestui certificat de sănătate/permis de muncă, adică segregarea socială pe criteriul codului QR și al supunerii față de regulile absurde ale unei crize (inventate sau monetizate cu cinism) puse în mâinele unor "autorități” ca și când ai da unei primate un kalașnikov să se joace pentru distracția verilor săi umanoizi "inteligenți”, ar trebui să fie subiectul unui referendum, iar nu al unei legi - fantomă, care când este, când nu este pe rolul Parlamentului și care este promovată agresiv și violent pe paginile de socializare ale influencerilor și ale unor politicieni scăpătați și inadecvați.
 
Toate ong-urile care se respectă, toate vocile încă libere ale opiniei publice, toată opoziția civică (ne-partinică) ar trebui să organizeze fie un referendum național, fi o campanie de strângere de semnături pentru o lege care să interzică segregarea sanitară și transformarea omului obișnuit și sănătos în suspect de infectare a celorlalți.
 
Dacă această lege - fantomă a codului QR este votată și promulgată, nu se mai poate face nimic preventiv. Doar post-factum s-ar mai putea imagina, adică litigii de muncă pentru concediere pentru motiv de lipsă a codului QR.
 
Până atunci, o grevă, un boicot în masă, un protest care să înconjoare Parlamentul ar putea "ajuta” parlamentarii să nu voteze o lege care va duce la sancționarea și segregarea pe criterii de suspiciune de boală a două treimi din popor. Și sindicatele ar putea ajuta. Din păcate, însă, asta nu se va întâmpla.
 
Minoritatea gălăgioasă și violentă care ne vrea înțepați pe toți și marcați cu codul QR va determina majoritatea tăcută să se supună. Mă refer la profesori, părinți, medici, jurnaliști, avocați, magistrați etc., care au reușit să ne facă pe toți medievali și inculți, inclusiv pe cei care se opun dictonului medieval "crede și nu cerceta”, la mare modă azi.
 
Și după intrarea în vigoare acestei legi - fantomă se va putea lupta în același mod, numai că ideea de semnalizare a virtuții prin codul QR este acum în "patrimoniul” de idei și credințe cu care omul s-a obișnuit și pe care le consideră normale.
 
Din nefericire omul s-a obișnuit cu ideea că liberul arbitru nu există, că drepturile și libertățile nu sunt de la Dumnezeu, ci de la puterea lumească, efemeră, putere care e de acord, în mărinimia sa, în marea sa pricepere, să ne dea înapoi cu țârâita și condiționat, anumite drepturi și libertăți, dar numai până la viitoarea criză, când alt îngheț și alt întuneric vor fi justificate de necesitatea asigurării "siguranței” noastre. Noi, furnicile.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Filipan Daniel Marius 18.11.2021 13:18
  Pai ce urasc mai tare asa-zisii lideri decat familia si libertatea ? De normalitate nu mai vorbesc, trebuie desfiintata la fel cum au facut dintr-un tratament experimental peste noapte un "vaccin" .
  Trebuie sa organizam un Referendum, noi nu oprim pe nimeni sa incerce un tratament experimental dar acest lucru nu poate sa fie fortat asupra nici unui om .
 • bogdan mihai 18.11.2021 13:28
  Domnule Piperea va rog sa candidati la presedentie.. sunt dispus sa va ajut la strangerea de semnaturi. Tara aceasta are nevoie de oameni ca dvs.
 • Orizont 18.11.2021 14:01
  @ILIE DE LA SCULARIE pentru comntariul la articolul :

  https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Radu-Moraru-Planul-diabolic-si-criminal-a-fost-dezvaluit-Vaccinarea-CODUL-QR-Dictatura-Biometrica.-Pasapoartele-de-vaccinare-sunt-pasapoartele-biometrice-profetite-de-Parintele-Justin-Parvu.-VIDEO-170773

  Si pe ce te bazezi cand afirmi cu atata obstinatie ca ANTIHRIST inca nu s-a nascut ??
  Sunt o multime de curente de interpretare asupra scrierilor profetice care dintr-odata CONVERG catre conditiile instaurarii lui antihrist . Vezi ce spune si eshatologia islamica despre DAJJAL si emergenta acestuia pe fondul unei crize economice provocate inainte marelui razboi - MALHAMAH, cu prabusirea intregului sistem actual , si modul in care satana va intra in acest lider mondial prin intersectarea cuantica a dimensiunilor si reducerea relativitatii temporale ...
  Vii pe forum foarte rar la articole cu potential sensibil si te raportezi imperativ la interlocutori, ca un fel de "bulibasa" ... Iti faci acomodarea in siajul subiectului si pe langa cateva adevaruri strecori strategic si manipularile securiste .
  Pai daca prin actele biometrice se incearca CHIAR ACUM injectarea unui ser invaluit in mister care modifica "ceva" in ARN, ADN / introduce nanoparticule magnetice , cefalopozi sintetici , unii descopera ca emit semnal bluetooth BTL . etc , atunci aceste ACTE BIOMETRICE sunt problema PRINCIPALA impotriva careia trebuie sa luptam pana la moarte !
  Si daca in vaxXin ar fi "pre-pecetea" asa cum sustii, atunci nu-ti ieste clar ca sistemul antihristului este IMINENT ?? Cum crezi tu ca vor mai trece 30-40 de ani pana va veni antihristul ?? :)))
  Vezi ce spune Pr. Elpidie despre introducerea Pecetii lui ANTIHRIST prin mai multe rapeluri - aproximativ 7- care tot vor fi perfectionate in Loturile noi de "vaXXin" si in final va fi o varianta DETECTABILA electronic ! DEJA SUNTEM la rapelul 3 , iar in cateva state se recomanda al 4-lea !! DECI E VORBA DE MAXIM 2 ANI !
 • Orizont 18.11.2021 14:12
  Sistemul "certificatului"QR 666 NU TREBUIE SA EXISTE IN ROMANIA !
  Mizeria de "lege" dezbatuta acum trebuie ARUNCATA PE FOC !
  NU EXISTA FORMA "ACEEPTABILA" care sa justifice implementarea acestei CAPCANE !
  JOS CONSPIRATORII SI IUDELE politico-securiste adunate in jurul turtoiului fecal PNRR ! - NU AVEM NEVOIE DE BANII PLINI DE SANGE AI CABALEI PEDOFIL SODOMIST CANIBAL TERORISTE !
 • LOOK_UP 18.11.2021 15:21
  Ma gandesc la furnici: ele sunt animate de rolul pe care l-au primit si pentru a-si indeplini acest rol, alearga toata ziua, aduna, se lupta, se zbat si in zbaterea asta a lor de a-si indeplini menirea, fac orice, chiar se calca in picioare una pe cealalta. Pe furnici nu le doare, nu le afecteaza, ca asa sunt ele construite, dar pe noi, oamenii, ne doare cand altii calca peste noi, pentru a-si indeplini scopurile....si daca nu ne-ar mai durea, ce am fi? Si ce scop ar putea justifica asta?
 • Enya 18.11.2021 15:46
  NU!!!! Nici vorba!!!!! S-a vazut cum poate fi demolat si manipulat un referendum (cel al Familiei) sau facut doar asa ca sa inchida gura poporului (al celor 300 parlamentari)!!!

  Dar mai grav decat atat este ca s-ar face o supralege peste legea legilor: CONSTITUTIA!

  Acolo avem toate drepturile si libertatile divine obtinute prin nastere si recunoscute si protejate, nu trebuie decat sa se respecte legea, e atat de simplu!!!

  Un Referendum facut pentru nazipass este o pista falsa si profund gresita!

  Avem o mana de criminali infractori care au defecat pur si simplu pe aceasta Constitutie, iar justitia trebuie sa ii arunce la inchisoare pe viata! Daca vreti neaparat un Referendum, haideti sa reintroducem pedeapsa cu moartea, iar cei care au facut si fac si acum GENOCID in Romania, sa fie condamnati la injectia letala!

  Domnule avocat, singura solutie este doar aceasta:

  PROCESUL COVIDULUI INEXISTENT!

  Astept un avocat patriot, curajos si cu sufletul curat sa cheme in judecata politicienii si medicii pe care sa-i puna sa demonstreze in ce baza au facut ei crime impotriva umanitatii in Romania! Care sunt dovezile stiintifice de existenta ale inexistentului sars-cov2 si cele prin care l-au izolat/purificat in laborator?

  Fara referendumuri, fara petitii aberante, e nevoie doar de un singur proces! Si s-ar demola pandemia inexistenta intr-o secunda!
 • DANA Q 19.11.2021 17:21
  De acord cu ce ai scris.Si referendumul e controlat în final de securitate si tot ei vor da voturile si,cum nu mai avem securitate (ce a mai ramas e tradatoare de neam si tara),ma îndoiesc sa fie cea mai buna solutie.
 • Enya 18.11.2021 15:49
  Procesul Covidului Inexistent


  De atat are nevoie omenirea ca sa scape de Noua Ordine Mondiala a satanistilor! De acest proces declansat intr-un NURNBERG2.0!
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici