Av. Gheorghe Piperea: Codul QR ar trebui supus Referendumului

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acceptabilitatea acestui certificat de sănătate/permis de muncă, adică segregarea socială pe criteriul codului QR și al supunerii față de regulile absurde ale unei crize (inventate sau monetizate cu cinism) puse în mâinele unor "autorități” ca și când ai da unei primate un kalașnikov să se joace pentru distracția verilor săi umanoizi "inteligenți”, ar trebui să fie subiectul unui referendum, iar nu al unei legi - fantomă, care când este, când nu este pe rolul Parlamentului și care este promovată agresiv și violent pe paginile de socializare ale influencerilor și ale unor politicieni scăpătați și inadecvați.
 
Toate ong-urile care se respectă, toate vocile încă libere ale opiniei publice, toată opoziția civică (ne-partinică) ar trebui să organizeze fie un referendum național, fi o campanie de strângere de semnături pentru o lege care să interzică segregarea sanitară și transformarea omului obișnuit și sănătos în suspect de infectare a celorlalți.
 
Dacă această lege - fantomă a codului QR este votată și promulgată, nu se mai poate face nimic preventiv. Doar post-factum s-ar mai putea imagina, adică litigii de muncă pentru concediere pentru motiv de lipsă a codului QR.
 
Până atunci, o grevă, un boicot în masă, un protest care să înconjoare Parlamentul ar putea "ajuta” parlamentarii să nu voteze o lege care va duce la sancționarea și segregarea pe criterii de suspiciune de boală a două treimi din popor. Și sindicatele ar putea ajuta. Din păcate, însă, asta nu se va întâmpla.
 
Minoritatea gălăgioasă și violentă care ne vrea înțepați pe toți și marcați cu codul QR va determina majoritatea tăcută să se supună. Mă refer la profesori, părinți, medici, jurnaliști, avocați, magistrați etc., care au reușit să ne facă pe toți medievali și inculți, inclusiv pe cei care se opun dictonului medieval "crede și nu cerceta”, la mare modă azi.
 
Și după intrarea în vigoare acestei legi - fantomă se va putea lupta în același mod, numai că ideea de semnalizare a virtuții prin codul QR este acum în "patrimoniul” de idei și credințe cu care omul s-a obișnuit și pe care le consideră normale.
 
Din nefericire omul s-a obișnuit cu ideea că liberul arbitru nu există, că drepturile și libertățile nu sunt de la Dumnezeu, ci de la puterea lumească, efemeră, putere care e de acord, în mărinimia sa, în marea sa pricepere, să ne dea înapoi cu țârâita și condiționat, anumite drepturi și libertăți, dar numai până la viitoarea criză, când alt îngheț și alt întuneric vor fi justificate de necesitatea asigurării "siguranței” noastre. Noi, furnicile.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Filipan Daniel Marius 18.11.2021 13:18
    Pai ce urasc mai tare asa-zisii lideri decat familia si libertatea ? De normalitate nu mai vorbesc, trebuie desfiintata la fel cum au facut dintr-un tratament experimental peste noapte un "vaccin" .
    Trebuie sa organizam un Referendum, noi nu oprim pe nimeni sa incerce un tratament experimental dar acest lucru nu poate sa fie fortat asupra nici unui om .
  • bogdan mihai 18.11.2021 13:28
    Domnule Piperea va rog sa candidati la presedentie.. sunt dispus sa va ajut la strangerea de semnaturi. Tara aceasta are nevoie de oameni ca dvs.
  • Orizont 18.11.2021 14:01
    @ILIE DE LA SCULARIE pentru comntariul la articolul :

    https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Radu-Moraru-Planul-diabolic-si-criminal-a-fost-dezvaluit-Vaccinarea-CODUL-QR-Dictatura-Biometrica.-Pasapoartele-de-vaccinare-sunt-pasapoartele-biometrice-profetite-de-Parintele-Justin-Parvu.-VIDEO-170773

    Si pe ce te bazezi cand afirmi cu atata obstinatie ca ANTIHRIST inca nu s-a nascut ??
    Sunt o multime de curente de interpretare asupra scrierilor profetice care dintr-odata CONVERG catre conditiile instaurarii lui antihrist . Vezi ce spune si eshatologia islamica despre DAJJAL si emergenta acestuia pe fondul unei crize economice provocate inainte marelui razboi - MALHAMAH, cu prabusirea intregului sistem actual , si modul in care satana va intra in acest lider mondial prin intersectarea cuantica a dimensiunilor si reducerea relativitatii temporale ...
    Vii pe forum foarte rar la articole cu potential sensibil si te raportezi imperativ la interlocutori, ca un fel de "bulibasa" ... Iti faci acomodarea in siajul subiectului si pe langa cateva adevaruri strecori strategic si manipularile securiste .
    Pai daca prin actele biometrice se incearca CHIAR ACUM injectarea unui ser invaluit in mister care modifica "ceva" in ARN, ADN / introduce nanoparticule magnetice , cefalopozi sintetici , unii descopera ca emit semnal bluetooth BTL . etc , atunci aceste ACTE BIOMETRICE sunt problema PRINCIPALA impotriva careia trebuie sa luptam pana la moarte !
    Si daca in vaxXin ar fi "pre-pecetea" asa cum sustii, atunci nu-ti ieste clar ca sistemul antihristului este IMINENT ?? Cum crezi tu ca vor mai trece 30-40 de ani pana va veni antihristul ?? :)))
    Vezi ce spune Pr. Elpidie despre introducerea Pecetii lui ANTIHRIST prin mai multe rapeluri - aproximativ 7- care tot vor fi perfectionate in Loturile noi de "vaXXin" si in final va fi o varianta DETECTABILA electronic ! DEJA SUNTEM la rapelul 3 , iar in cateva state se recomanda al 4-lea !! DECI E VORBA DE MAXIM 2 ANI !
  • Orizont 18.11.2021 14:12
    Sistemul "certificatului"QR 666 NU TREBUIE SA EXISTE IN ROMANIA !
    Mizeria de "lege" dezbatuta acum trebuie ARUNCATA PE FOC !
    NU EXISTA FORMA "ACEEPTABILA" care sa justifice implementarea acestei CAPCANE !
    JOS CONSPIRATORII SI IUDELE politico-securiste adunate in jurul turtoiului fecal PNRR ! - NU AVEM NEVOIE DE BANII PLINI DE SANGE AI CABALEI PEDOFIL SODOMIST CANIBAL TERORISTE !
  • LOOK_UP 18.11.2021 15:21
    Ma gandesc la furnici: ele sunt animate de rolul pe care l-au primit si pentru a-si indeplini acest rol, alearga toata ziua, aduna, se lupta, se zbat si in zbaterea asta a lor de a-si indeplini menirea, fac orice, chiar se calca in picioare una pe cealalta. Pe furnici nu le doare, nu le afecteaza, ca asa sunt ele construite, dar pe noi, oamenii, ne doare cand altii calca peste noi, pentru a-si indeplini scopurile....si daca nu ne-ar mai durea, ce am fi? Si ce scop ar putea justifica asta?
  • Enya 18.11.2021 15:46
    NU!!!! Nici vorba!!!!! S-a vazut cum poate fi demolat si manipulat un referendum (cel al Familiei) sau facut doar asa ca sa inchida gura poporului (al celor 300 parlamentari)!!!

    Dar mai grav decat atat este ca s-ar face o supralege peste legea legilor: CONSTITUTIA!

    Acolo avem toate drepturile si libertatile divine obtinute prin nastere si recunoscute si protejate, nu trebuie decat sa se respecte legea, e atat de simplu!!!

    Un Referendum facut pentru nazipass este o pista falsa si profund gresita!

    Avem o mana de criminali infractori care au defecat pur si simplu pe aceasta Constitutie, iar justitia trebuie sa ii arunce la inchisoare pe viata! Daca vreti neaparat un Referendum, haideti sa reintroducem pedeapsa cu moartea, iar cei care au facut si fac si acum GENOCID in Romania, sa fie condamnati la injectia letala!

    Domnule avocat, singura solutie este doar aceasta:

    PROCESUL COVIDULUI INEXISTENT!

    Astept un avocat patriot, curajos si cu sufletul curat sa cheme in judecata politicienii si medicii pe care sa-i puna sa demonstreze in ce baza au facut ei crime impotriva umanitatii in Romania! Care sunt dovezile stiintifice de existenta ale inexistentului sars-cov2 si cele prin care l-au izolat/purificat in laborator?

    Fara referendumuri, fara petitii aberante, e nevoie doar de un singur proces! Si s-ar demola pandemia inexistenta intr-o secunda!
  • DANA Q 19.11.2021 17:21
    De acord cu ce ai scris.Si referendumul e controlat în final de securitate si tot ei vor da voturile si,cum nu mai avem securitate (ce a mai ramas e tradatoare de neam si tara),ma îndoiesc sa fie cea mai buna solutie.
  • Enya 18.11.2021 15:49
    Procesul Covidului Inexistent


    De atat are nevoie omenirea ca sa scape de Noua Ordine Mondiala a satanistilor! De acest proces declansat intr-un NURNBERG2.0!
Ultima oră

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriie lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC