Av. Gheorghe Piperea: Certificatul Covid - nebunia totalitară digitală merge pe noi culmi - acum atinge și culmile prostiei pandemice birocratice

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentul European a votat, în proporție covârșitoare, pentru prelungirea certificatului „verde” european până în iunie 2023. În timp ce toată lumea este concentrată pe război, nebunia totalitară digitală merge pe noi culmi - acum atinge și culmile prostiei pandemice birocratice.
 
În condițiile în care acest certificat este fie abandonat total, fie suspendat, fie ignorat în mai toată lumea, inclusiv în Europa, iar eficiența sa a fost una care a tins asimptotic către zero, chiar trebuie să fii și prost, iar nu numai nebun, pentru a continua un asemenea program. Având în vedere că, pentru a fi prelungit, certificatul de înțepare trebuie să fie alimentat cel puțin cu doza a treia, „destinatarii” acestei minunate măsuri de politică sanitară ar trebui să recunoască inutilitatea primelor două doze pentru a o face pe-a treia, a patra, a șaptea etc., iar asta în condițiile în care se vede clar nu doar că înțeparea a fost inutilă, ci și că a fost nocivă (nu degeaba a fost interzis serul J&J în SUA și nu degeaba apar cazuri de toxicitate a laptelui matern la mamele care s-au „imunizat” cu faizăr). Și ar mai trebui ca persoanele "imunizate” să înțeleagă faptul că au fost folosiți pentru continente de bani iliciți, făcuți pe spinarea și suferința noastră, și pentru introducerea totalitarismului pe ușa „secretă” a politicii de sănătate publică. 

De fapt, dacă acei oameni din birocrația UE nu sunt deosebit de proști, nu ne rămâne să credem decât că sunt, de fapt, diabolic de răi și că planul inițial a fost mereu ca acest cod QR sanitar să fie utilizat pentru a introduce în Europa sistemul de credit social chinezesc, chintesența totalitarismului digital.
 
Citiți și: Parlamentul European a votat extinderea Certificatului Covid pentru încă un an de-acum încolo
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Carbid 08.05.2022 22:09
    Ultimul paragraf spune tot...
  • Mircea Dragan 08.05.2022 22:30
    proiectul de prelungire a pass cov 19 a fost pus in discutie. S-au exprimat doar putin peste 100.000 de europeni din 500.000.000. Platim ptr pasivitate.
  • Cotco-emy 09.05.2022 09:33
    Nu este pasivitate,ci criminalii ăștia au blocat site-ul după 1 zi sau 2 unde puteam scrie opinia pe acest subiect.Eu,de exemplu nu am putut accesa site-ul sa-mi exprim opinia,bineinteles împotriva,asta s-a întâmplat aproape toata perioada in care se ,,puteau,, exprima opiniile fata de QR.In aceeasi situatie,de blocare a exprimarii in scris a opiniei au fost si alti cunoscuti,prieteni din tara.Am confirmări ca si din alte tari nu au putut fi scrise opiniile,tot asa cam după prima zi.
  • aspenter2002 08.05.2022 22:46
    Se urmărește XiJingping-zarea Europei. Covidul a apărut ca urmare a protestelor din Hong Kong și a fost creat pentru controlul complet al fiecărui om de către guverne. E mult mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu ca și drepturi.UE se dovedește a avea un regim fascist la conducere.
  • Rusi 09.05.2022 15:05
    Ro-exit,
Ultima oră

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian