Av. Gheorghe Piperea: Cât de creduli sunt oamenii! Din 4000 de teste făcute ieri, 4000 sunt pozitive!

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mor de nervi: Cât de creduli sunt oamenii!

Din 4 mii de teste făcute ieri, 4 mii sunt pozitive!

Pe de o parte, nu știu ce ipohondri își mai fac teste, în condițiile în care s-a dovedit de atâtea sute de mii de ori că sunt nefiabile și necredibile, nereușind să diferențieze o gripă de covid.

În al doilea rând, nu îmi dau seama cum de oamenii mai au încredere în ce spun televiziunile plătite de guvern să facă propagandă, în condițiile în care s-a probat de atâtea mii de ori că au mințit - și cu durata stării de urgență/alertă, și cu credibilitatea "experților” vânturați pe la talk-show-uri sau a "specialiștilor” ridicați pe soclu, și cu "eficiența” măștilor sau a vaccinului ori a termoscanării, a dezinfectării cu apă chioară, a distanțării socială, și, mai ales, cu apartheidul sanitar ori cu închiderea spitalelor pentru suferinzii de boli reale, în vederea internării forțate a "asimptomaticilor”, adică a celor care nu au simptome de boală și, deci, nu sunt suferinzi.

Atât de eficiente au fost aceste măsuri de "politică sanitară” încât s-a ajuns la valul șase (în România) și la valul șapte (în hiper-vakseenatul Occident).

Atât de dornici sunt unii de restricții (și de afaceri bănoase cu bani publici, la adăpost de ochii opiniei publice și ai procurorilor) încât au arborat, pe clădiri publice, steagul galben cu inscripția Covid 19.

Primăria Ploiești deschide corul idioților utili care răspund deja pozitiv la jalnica tentativă de reșapare a plandemiei.

Vă era dor de Arahat?

Stați că revine în glorie diseară la TV.

PS: Sunt oripilat să văd cozi enorme la recenzare, cu oameni mascați care se înghesuie să dea cu bățul pe formular, de teama unor amenzi de max. 3000 de lei (care, dacă ar fi aplicate, ar fi ușor anulabile în justiție, căci OUG nr.19/2020). Un om a leșinat de căldură la coadă, ca pe vremurile de aur ale cozilor la vakseenare. Bine că nu se dau mici și bere, că am avea cozi mult mai mari și mai multă inaniție. Dar nu e timpul pierdut - are INS bani și pentru asta.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • DanielaBMED 13.07.2022 11:35
  Chiar ca ne cred prostii prostilor !
 • Patriot Roman 13.07.2022 11:40
  domn Piperea, sigur nu stiti ca in spitalele de stat din Romania e obligatoriu masca si testarea ! Daca vrei sa mergi pt. investigatii,analize, te progr., te testeaza de covid ! si cu masca daca nu ti-o pui te ameninta asistentele -sefe mai ales! ca cheama paza sa te dea afara din spital!! Deci cele 4000 de teste facute de oameni pot fi acelea obligatorii la intrarea in spitale pt. tratamente,investigatii! Mai veniti si in lumea reala! Ce puteau face acei oameni? Refuzi masca si testarea ti se refuza accesul in spitala si la tratamente medicale! Ce sa faca pacientii ? sa se judece cu cine luni,ani de zile? Pina mor din cauza afectiunilor pe care le-or avea? Da dumneata solutia! Tratament in strainatate? E cel mai bun, dar romanii au fost saraciti si de comunism, si de acesti 32 de ani de democratie coloniala..
 • Ale 13.07.2022 12:32
  Aveti dreptate, sunt multi care fac aceste teste de nevoie, dar sunt si multi nerozi care alearga sa se testeteze cum le curge un pic nasul. Si poate mai sunt si multe din pix, sa se vada cum cresc cazurile.
 • Ionut137 13.07.2022 13:10
  Să fim înțeleși de la bun început, detest toată mizeria legată de campania Covid și implicațiile ei. Dar, totuși, să nu renunțăm la luciditate, pentru că ne pierdem credibilitatea. Domnule avocat, sunt 4000 de cazuri noi la 4600 de teste RT PCR și peste 16.000 de teste antigen. Dacă dăm o informație, să o dăm complet. Sunt convins că multe din cele 4000 de teste pozitive provin din metoda antigen, unde incidența rezultatelor fals-pozitive este foarte mare.
 • Cercetez 13.07.2022 14:17
  Nu va mai certati degeaba! Prostia incepe de la obligativitatea efectuarii testelor, aici e buba, sa scapam de inventia asta numita test, inventie la care unii se inchina ca la icoane, ce sa mai...Au prostit oamenii cu teste, masti si alte tampenii, acum greu sa le mai scoti din cap unora, si cand te mai si obliga ... e clar ca nu e in regula!!!!

  Trebuie sa ne unim pentru anularea oricarei obligativitati de orice fel: masca, test, vaxxx. Lasati discutiile in contradictoriu, ca nu aduc nimic bun, ei profita de dezbinarea crestinilor si orice fisura/bresa de comunicare va lucra in folosul lor pentru ca nu vor renunta!!! Vedeti bine asta!!!
 • Marius Damian 13.07.2022 14:21
  Atunci cand intelegi ce spun teoria terenului si teoria germenilor, vei intelege ce inseamna covid si multe altele.
 • Taina Faradelegii 13.07.2022 17:05
  Ce spun teoriile respective?
 • adyyon 13.07.2022 20:26
  Am citit comentariile și... Văd că lumea a plecat pe fentă. Ei ne repetă obsesiv cum că ar trebui să luăm informațiile din surse oficiale, nu?!? Păi să recapitulăm informațiile lor Oficiale. Ce simptome s-a spus că sînt?!? Lipsa oxigenului și închegarea sîngelui, nu?!? Acum logic, mergem pe informațiile astea două. Lipsa oxigenului apare de la închegarea sîngelui căci, din cauză că sîngele se încheagă, logica ne spune că nu mai are cum să asigure corpului oxigenarea necesară, nu?!? Acum logic... De ce nu se folosește aspirină?!? Ghici ciupercă ghici?!? Căci aspirina, după cum se știe, fluidizează sîngele, nu?!? Deci, nu mai apare fenomenul de închegare al sîngelui. Vă las pe dvs. să trageți concluziile. Eu doar m-am luat după informațiile oficiale, după cum chiar ei recomandă.
 • Vostradamus 14.07.2022 02:16
  Timișoara, marți 12 iulie, aeroport. La cursa wizz de Paris se cerea certificat de vaccinare cu booster. Cine nu se încadra, trebuia sa facă un test rapid la containerul din parcare. 100 de lei... Pe cine am condus nu a vazut nimic despre vaccinare cu toate ca citise atent cind a cumpărat biletele.
  Aeroportul era plin, sute de persoane înghesuite. Evident nu se cerea masca...
 • Nick Cohen 14.07.2022 04:59
  Suspectii de COVID sunt dusi in lagare de concentrare in China. https://www.youtube.com/watch?v=0hpbvI-YG_E&ab_channel=SouthChinaMorningPost
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN

19:50

Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO