Av. Gheorghe Piperea: Cât de creduli sunt oamenii! Din 4000 de teste făcute ieri, 4000 sunt pozitive!

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mor de nervi: Cât de creduli sunt oamenii!

Din 4 mii de teste făcute ieri, 4 mii sunt pozitive!

Pe de o parte, nu știu ce ipohondri își mai fac teste, în condițiile în care s-a dovedit de atâtea sute de mii de ori că sunt nefiabile și necredibile, nereușind să diferențieze o gripă de covid.

În al doilea rând, nu îmi dau seama cum de oamenii mai au încredere în ce spun televiziunile plătite de guvern să facă propagandă, în condițiile în care s-a probat de atâtea mii de ori că au mințit - și cu durata stării de urgență/alertă, și cu credibilitatea "experților” vânturați pe la talk-show-uri sau a "specialiștilor” ridicați pe soclu, și cu "eficiența” măștilor sau a vaccinului ori a termoscanării, a dezinfectării cu apă chioară, a distanțării socială, și, mai ales, cu apartheidul sanitar ori cu închiderea spitalelor pentru suferinzii de boli reale, în vederea internării forțate a "asimptomaticilor”, adică a celor care nu au simptome de boală și, deci, nu sunt suferinzi.

Atât de eficiente au fost aceste măsuri de "politică sanitară” încât s-a ajuns la valul șase (în România) și la valul șapte (în hiper-vakseenatul Occident).

Atât de dornici sunt unii de restricții (și de afaceri bănoase cu bani publici, la adăpost de ochii opiniei publice și ai procurorilor) încât au arborat, pe clădiri publice, steagul galben cu inscripția Covid 19.

Primăria Ploiești deschide corul idioților utili care răspund deja pozitiv la jalnica tentativă de reșapare a plandemiei.

Vă era dor de Arahat?

Stați că revine în glorie diseară la TV.

PS: Sunt oripilat să văd cozi enorme la recenzare, cu oameni mascați care se înghesuie să dea cu bățul pe formular, de teama unor amenzi de max. 3000 de lei (care, dacă ar fi aplicate, ar fi ușor anulabile în justiție, căci OUG nr.19/2020). Un om a leșinat de căldură la coadă, ca pe vremurile de aur ale cozilor la vakseenare. Bine că nu se dau mici și bere, că am avea cozi mult mai mari și mai multă inaniție. Dar nu e timpul pierdut - are INS bani și pentru asta.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
 • DanielaBMED 13.07.2022 11:35
  Chiar ca ne cred prostii prostilor !
 • Patriot Roman 13.07.2022 11:40
  domn Piperea, sigur nu stiti ca in spitalele de stat din Romania e obligatoriu masca si testarea ! Daca vrei sa mergi pt. investigatii,analize, te progr., te testeaza de covid ! si cu masca daca nu ti-o pui te ameninta asistentele -sefe mai ales! ca cheama paza sa te dea afara din spital!! Deci cele 4000 de teste facute de oameni pot fi acelea obligatorii la intrarea in spitale pt. tratamente,investigatii! Mai veniti si in lumea reala! Ce puteau face acei oameni? Refuzi masca si testarea ti se refuza accesul in spitala si la tratamente medicale! Ce sa faca pacientii ? sa se judece cu cine luni,ani de zile? Pina mor din cauza afectiunilor pe care le-or avea? Da dumneata solutia! Tratament in strainatate? E cel mai bun, dar romanii au fost saraciti si de comunism, si de acesti 32 de ani de democratie coloniala..
 • Ale 13.07.2022 12:32
  Aveti dreptate, sunt multi care fac aceste teste de nevoie, dar sunt si multi nerozi care alearga sa se testeteze cum le curge un pic nasul. Si poate mai sunt si multe din pix, sa se vada cum cresc cazurile.
 • Augusta 13.07.2022 12:31
  Doctorii de spitale sunt cei mai vinovati de folosirea testelir frauduloase si propagarea minciunii demonice a existentei vreunui "val". Ei pun umarul la ridicarea "valurilor" de prostie si minciuna vinovata, la "deschiderea sezonului" covidiot!

  Trebuie sa le intentam procese pentru malpraxis medical: sunt studii serioase si nenumarate care au dovedit frauda RT-PCR si inutilitatea, precum si periculozitatea botnitelor!

  Cateva procese trebuiesc castigate impotriva doctorilor vanduti - si la propriu si la figurat - sa vedem atunci daca le mai convine sa ne minta si manipuleze, sa ne imbolnaveasca cu botnite si intepaturi, sa ne abuzeze drepturile constitutionale!

  PRIMUM NON NOCERE!? Unde si pentru cine? Jeguri de oameni!
 • Cercetez 13.07.2022 14:31
  Unii doctori recomanda operatii acolo unde nu e cazul, doar ca sa isi rotunjeasca veniturile, nu au in vedere nicio secunda sanatatea omului, deci nu pot avea pretentii din acest sector de activitate! Atata timp cat sunt foarte foarte putini doctori care nu se supun sistemului si acestia suporta "represalii" din partea aceluiasi sistem....nu stiu daca mai are sens sa luam in discutie medicii care recomanda cu indarjire masca, test, vaxx...ei sunt spalati pe creeer, si chiar daca se trezeste vreunul, sa prespunem prin absurd, care medic va veni sa zica : da, ok,m-am inselat, m-am pripit sa cred in eficacitatea masurilor, eficienta vaxx, etc?
  Mandria lor de medici e prea mare ca sa faca greseala asta...riscul e prea mare sa fie dati la o parte, unii apar mereu la tv, deja se cred vedete: Marinescu, Juma, etc. Ca incepe Rafila sa o scalde acum...e doar o strategie venita din putul gandirii lor intortocheate, ca oricum pregatesc ei terenul pentru alt val, se vede bine...
  Raman la ideea de a protesta individual si colectiv in fata oricarei obligativitati de orice fel. Daca nu suntem de acord cu totii si protestam in mod continuu, ce vor face? Vor da faliment toti? Stiu ca e greu si probabil de nerealizat, dar alta solutie nu vad deocamdata.
 • Ionut137 13.07.2022 13:10
  Să fim înțeleși de la bun început, detest toată mizeria legată de campania Covid și implicațiile ei. Dar, totuși, să nu renunțăm la luciditate, pentru că ne pierdem credibilitatea. Domnule avocat, sunt 4000 de cazuri noi la 4600 de teste RT PCR și peste 16.000 de teste antigen. Dacă dăm o informație, să o dăm complet. Sunt convins că multe din cele 4000 de teste pozitive provin din metoda antigen, unde incidența rezultatelor fals-pozitive este foarte mare.
 • Cercetez 13.07.2022 14:17
  Nu va mai certati degeaba! Prostia incepe de la obligativitatea efectuarii testelor, aici e buba, sa scapam de inventia asta numita test, inventie la care unii se inchina ca la icoane, ce sa mai...Au prostit oamenii cu teste, masti si alte tampenii, acum greu sa le mai scoti din cap unora, si cand te mai si obliga ... e clar ca nu e in regula!!!!

  Trebuie sa ne unim pentru anularea oricarei obligativitati de orice fel: masca, test, vaxxx. Lasati discutiile in contradictoriu, ca nu aduc nimic bun, ei profita de dezbinarea crestinilor si orice fisura/bresa de comunicare va lucra in folosul lor pentru ca nu vor renunta!!! Vedeti bine asta!!!
 • Marius Damian 13.07.2022 14:21
  Atunci cand intelegi ce spun teoria terenului si teoria germenilor, vei intelege ce inseamna covid si multe altele.
 • Taina Faradelegii 13.07.2022 17:05
  Ce spun teoriile respective?
 • P.M. 13.07.2022 15:03
  Atât timp cât cadrele medicale su spor de 80% pentru descoperirea guvizilor, binențeles că ele vor impune testarea pentru covrigi;pacienții care au putere fizică sau/și financiară nu ar trebui să accrpte această mascaradă.
 • adyyon 13.07.2022 20:26
  Am citit comentariile și... Văd că lumea a plecat pe fentă. Ei ne repetă obsesiv cum că ar trebui să luăm informațiile din surse oficiale, nu?!? Păi să recapitulăm informațiile lor Oficiale. Ce simptome s-a spus că sînt?!? Lipsa oxigenului și închegarea sîngelui, nu?!? Acum logic, mergem pe informațiile astea două. Lipsa oxigenului apare de la închegarea sîngelui căci, din cauză că sîngele se încheagă, logica ne spune că nu mai are cum să asigure corpului oxigenarea necesară, nu?!? Acum logic... De ce nu se folosește aspirină?!? Ghici ciupercă ghici?!? Căci aspirina, după cum se știe, fluidizează sîngele, nu?!? Deci, nu mai apare fenomenul de închegare al sîngelui. Vă las pe dvs. să trageți concluziile. Eu doar m-am luat după informațiile oficiale, după cum chiar ei recomandă.
 • Vostradamus 14.07.2022 02:16
  Timișoara, marți 12 iulie, aeroport. La cursa wizz de Paris se cerea certificat de vaccinare cu booster. Cine nu se încadra, trebuia sa facă un test rapid la containerul din parcare. 100 de lei... Pe cine am condus nu a vazut nimic despre vaccinare cu toate ca citise atent cind a cumpărat biletele.
  Aeroportul era plin, sute de persoane înghesuite. Evident nu se cerea masca...
 • Nick Cohen 14.07.2022 04:59
  Suspectii de COVID sunt dusi in lagare de concentrare in China. https://www.youtube.com/watch?v=0hpbvI-YG_E&ab_channel=SouthChinaMorningPost
Ultima oră

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină

19:48

Adrian Pintea: În șa, drept, imposibil de uitat

19:18

Zice lumea: Marea contra-ofensivă a Ucrainei a început