Av. Gheorghe Piperea: Când o să-l dea în judecată 100.000 de români pe Arafat, o să vedem cum ‘o să mai scoată cămașa’! Nu sunt deloc optimist: mă aștept să ne vedem din nou cu măști în instanțe

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Colaj: RomaniaTv

Colaj: RomaniaTv

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am dat luni, 4 iulie 2022, un interviu site-ului RomâniaTv. Conținutul îl găsiți integral mai jos. Iată câteva extrase:

Nu sunt deloc optimist, mă aștept să ne trezim cu învățămantul online, cu măști în instanțe… Printre altele, s-a fâsâit și emoția care s-a fabricat în jurul războiului din Ucraina. Emoție care nu a observat morții și răniții care au fost în Ucraina și ce s-a întâmplat cu economia. S-a observat doar propaganda, care a avut un singur scop, să îndepărteze lumea de greșelile care s-au făcut în pandemie.

Ursula (n.r. – von der Leyen), care a făcut trafic de influență, acum e cumva acoperită de birocrații de la UE, care spun că nu găsesc SMS-urile de la Bourla (n.r. – Alfred Bourla, CEO Pfizer).

Mă aștept să reluăm toată narațiunea din pandemie, dar mă aștept ca lumea (…) să reacționeze foarte violent. Suntem la finalul a doi ani și jumătate în care oamenii au fost storși de toată vlaga, ani în care au suportat toate privațiunile. Încep să-și pună întrebări cu cele petrecute în ultima perioadă.

Eu sper ca oamenii să acționeze masiv în instanțe, am văzut că există motive de ilegalitate. Sper să-i dea în judecată pe toți vinovații din sănătate și administrație, să ceară despăgubiri. Oamenii au rămas fără slujbe, fără educație. Sunt oameni care au petrecut doi ani de zile în fața calculatoarelor. (…)

Românii să nu se lase descurajați - mai multe instanțe din România au stabilit că prelungirea stării de alertă, impusă timp de doi ani de zile, a fost ilegală. (…)

Românii ar trebui să se solidarizeze pentru a da în judecată principalii decidenți. (…)

Dacă doar cinci îl dau în judecată pe Arafat, s-ar putea să nu conteze foarte mult, dar dacă îl vor da în judecată 100.000 de oameni, vorbim despre cu totul altceva.

Românii pot da în judecată nu doar statul român, ci și emitentul actului normativ. Cele 23 de hotărâri ilegale au fost operate exclusiv de către Raed Arafat. Când o să-l dea în judecată 100.000 de români pe Arafat, o să vedem cum ‘o să mai scoată cămașa’!” - Sursa: RomâniaTv.

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • DanielaBMED 05.07.2022 13:38
    Sa vedem cat de agresiv va fi ”covidul” ce-l anunta astia. Si vorba lui Dan Bitman, sa ne demonstreze si noua ca exista cu adevarat la ora actuala 8000 de cazuri reale de covid in tara noastra. Iar daca este o viroza banala, de ce atata ”panica” ? Vor sa ne sperie in toate domeniile vietii, cu crize peste crize, anuntate din timp, dar foarte posibil CREATE - la fel ca si stresul si panica pe care vor sa o induca in populatie. Romanul nu cred ca va ”pune botul” la tot ce i se serveste. Cu darea in judecata, nu stiu cati sunt dispusi sa intre intr-un astfel de demers... :(
  • Vlad 1 05.07.2022 14:44
    Ar trebui creata o asociatie,un group altfel nimeni nu o sa faca nimic singur.Inamicul e foarte bine organizat.Trebuie stranse fonduri si demarata actiunea pana in toamna.La iarna e prea tarziu.
  • Tic 05.07.2022 15:23
    Inamicul are bani, bani falși, tipăriți din calculator dar bani. Fraților, fără organizare și finanțe, ne mănâncă ăștia cu fulgi cu tot!
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO