Av. Gheorghe Piperea: Când o să-l dea în judecată 100.000 de români pe Arafat, o să vedem cum ‘o să mai scoată cămașa’! Nu sunt deloc optimist: mă aștept să ne vedem din nou cu măști în instanțe

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Colaj: RomaniaTv

Colaj: RomaniaTv

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am dat luni, 4 iulie 2022, un interviu site-ului RomâniaTv. Conținutul îl găsiți integral mai jos. Iată câteva extrase:

Nu sunt deloc optimist, mă aștept să ne trezim cu învățămantul online, cu măști în instanțe… Printre altele, s-a fâsâit și emoția care s-a fabricat în jurul războiului din Ucraina. Emoție care nu a observat morții și răniții care au fost în Ucraina și ce s-a întâmplat cu economia. S-a observat doar propaganda, care a avut un singur scop, să îndepărteze lumea de greșelile care s-au făcut în pandemie.

Ursula (n.r. – von der Leyen), care a făcut trafic de influență, acum e cumva acoperită de birocrații de la UE, care spun că nu găsesc SMS-urile de la Bourla (n.r. – Alfred Bourla, CEO Pfizer).

Mă aștept să reluăm toată narațiunea din pandemie, dar mă aștept ca lumea (…) să reacționeze foarte violent. Suntem la finalul a doi ani și jumătate în care oamenii au fost storși de toată vlaga, ani în care au suportat toate privațiunile. Încep să-și pună întrebări cu cele petrecute în ultima perioadă.

Eu sper ca oamenii să acționeze masiv în instanțe, am văzut că există motive de ilegalitate. Sper să-i dea în judecată pe toți vinovații din sănătate și administrație, să ceară despăgubiri. Oamenii au rămas fără slujbe, fără educație. Sunt oameni care au petrecut doi ani de zile în fața calculatoarelor. (…)

Românii să nu se lase descurajați - mai multe instanțe din România au stabilit că prelungirea stării de alertă, impusă timp de doi ani de zile, a fost ilegală. (…)

Românii ar trebui să se solidarizeze pentru a da în judecată principalii decidenți. (…)

Dacă doar cinci îl dau în judecată pe Arafat, s-ar putea să nu conteze foarte mult, dar dacă îl vor da în judecată 100.000 de oameni, vorbim despre cu totul altceva.

Românii pot da în judecată nu doar statul român, ci și emitentul actului normativ. Cele 23 de hotărâri ilegale au fost operate exclusiv de către Raed Arafat. Când o să-l dea în judecată 100.000 de români pe Arafat, o să vedem cum ‘o să mai scoată cămașa’!” - Sursa: RomâniaTv.

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • DanielaBMED 05.07.2022 13:38
    Sa vedem cat de agresiv va fi ”covidul” ce-l anunta astia. Si vorba lui Dan Bitman, sa ne demonstreze si noua ca exista cu adevarat la ora actuala 8000 de cazuri reale de covid in tara noastra. Iar daca este o viroza banala, de ce atata ”panica” ? Vor sa ne sperie in toate domeniile vietii, cu crize peste crize, anuntate din timp, dar foarte posibil CREATE - la fel ca si stresul si panica pe care vor sa o induca in populatie. Romanul nu cred ca va ”pune botul” la tot ce i se serveste. Cu darea in judecata, nu stiu cati sunt dispusi sa intre intr-un astfel de demers... :(
  • Vlad 1 05.07.2022 14:44
    Ar trebui creata o asociatie,un group altfel nimeni nu o sa faca nimic singur.Inamicul e foarte bine organizat.Trebuie stranse fonduri si demarata actiunea pana in toamna.La iarna e prea tarziu.
  • Tic 05.07.2022 15:23
    Inamicul are bani, bani falși, tipăriți din calculator dar bani. Fraților, fără organizare și finanțe, ne mănâncă ăștia cu fulgi cu tot!
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  4. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  5. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  6. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  7. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  8. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  9. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  10. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

Ultima oră

12:26

Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

12:01

Marinar în stare de inconștiență, pe o navă din Sulina

11:43

Candidatul prezidențial Răzvan Constantinescu, în dialog cu bucureștenii, în parcul Herăstrău, ora 15:30

11:34

Ion Cristoiu: Și dacă tot ce s-a întâmplat cu Cătălin Cîrstoiu în ultima vreme ține de o strategie electorală?

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni