Av. Gheorghe Piperea: Arafat se întoarce. De la 1 Aprilie revine plandemia. Nu e păcăleală, e plan

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nostalgicii după vremurile bune în care se puteau simți superiori pe motiv că dețin cod QR și poartă botniță „responsabilă” se pot bucura - Arahat a zis că se revine la plandemie din 1 aprilie.

Nu e păcăleală, e plan.

E multă marfă pe stoc, și nu se cade să se risipească mândrețe de ser experimental și de cârpă acoperitoare facială. Plus că perspectiva finalului războiului îi lasă pe apostolii plandemiei descoperiți pe partea de răspundere civilă și penală pentru crimele și delictele din plandemie, comise la adăpostul stării de urgență/alertă.

Nu se știe cum s-or descurca măreții noștri „luptători” contra plandemiei față de valul tot mai mare de refugiați, care nu sunt nici testați, nici „imunizați”, sau cu banii necesari hămesitelor bugete arahatieni, sau cu cerințele de capital al băncilor necesare unei noi înghețări a ratelor la credite, ori cu forța de muncă necesară în agricultură (materie primă alimentară de la ruși și ucraineni nu mai e, pe motiv de embargo și, respectiv, război), cu turismul și cu sectorul IMM care păreau eliberate, în sfârșit, cu copiii care păreau descătușați, în sfârșit, cu regresul cognitiv care părea, stopat, în sfârșit ...

Dar nu-i bai, găsește Câțu supermanu' o soluție magică.

PS: Am fost în mall, de 2 ori, fără acoperitoare facială. La cinema era sala plină, ca pe vremuri. Cam unul din zece spectatori avea botniță - de obicei, cuplurile sub 35 de ani. Mi-am luat și nește chestii de la magazin - vânzătoarele nu au acoperitoare facială, supervaizorii, da. Evident, am fost de multe ori în instanță. Judecătorii nu au cârpa de față, grefierele și jandarmii, da. De aici concluzia că cei mai plângăcioși după captivitate sunt „șăfii” mici de instituții sau prăvălii și îndoctrinații digitali ai „luptei” cu plandemia.

PPS: A fost frumos să fim „umpic” în libertate. N-am prea fost „revergorați” de entuziasmul normalității, deci înapoi în staul, zise Arahat & Fauci.

Vedeți și PRIMA ȚARĂ DIN UE. Austria reintroduce obligativitatea măștii FFP2 în spații interioare, la doar două săptămâni după eliminarea restricțiilor

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Sascha 20.03.2022 23:54
    Nu sunt deloc convins că Fauci va mai avea, în curând,ceva de spus.I se pregătește "dispariția"””... Dacă se poate,cu un personaj de o asemenea dimensiune,se va putea și cu Arahatul nostru !
  • ioansperling 21.03.2022 05:36
    Posibil! În Germania trebuiau să cada în 20
    03 restrictiile! Nu au cazut! Singura "usurare" e numarul nelimitat la întâlniri interioare cu masca desigur! Totul s-a amânat pentru....aprilie! Si probabil atunci daca tot vin Pastele intram în lockdown!
    Unde mai pui ca au comandat pentru 2, 8 miliarde doze de "vaccin" ce se va administra pâna in 2029!
    https://vrabiute.blog/2022/03/20/liberarea-se-amana-in-germania/
  • Antivaccinistul 21.03.2022 07:41
    Bună ziua Tutulor !
    Care este motivația CCR data pe 15 martie ?
    Probabil pe asta au lucrat .
  • Terchea B. 21.03.2022 09:21
    Oitele sa se pregateasca pentru o noua runda de injectari
  • OMAGA 21.03.2022 14:34
    Mai trist pentru ei este ca nu prea mai sunt cazuri. Pe ce o sa-i bazeze "naratiunea", pe pix, ca si pina acum? Vor deveni brusc spitalele pline? O sa apara din nou Musta, Mahler, etc sa ne spuna ce grava e situatia, cum se lupta eroii in halate albe cu covrigu?
  • DanielaBMED 21.03.2022 17:50
    Dea Domnul sa iasa la iveala tot ce este murdar si ce-a fost murdar in astia doi ani de plandemie..! Si mai ales sa se termine tot acest rau.
  • Mike33 21.03.2022 18:04
    Nu-l mai ia dracu odata pe musulmanul asta ?! Doamne iarta-ma !
    Instrumentele de terorizare a poporului, politia si jandarmeria, daca ar fi de partea poporului, ar fi in zadar stradaniile criminale ale lui Arahat si toti cei ca el ! Cineva ar trebui sa vorbeasca cu comandantii politiei si ai jandarmeriei, sa nu mai permita GENOCID-ul impotriva poporului roman, si nici terorizarea lui de catre autoritatile statului !!!!!! In anii plandemiei au fost omorati cred, cel putin zeci de mii de oameni : cei bolnavi grav au fost refuzati la spital si au murit acasa, cei cu alte boli au fost prmiti si li s-a facut testul de covrig care a iesit pozitiv, apoi au fost intubati si trimisi acasa in sacul de plastic, apoi milioane au fost inselati cu vaxinul si injectati ca sa moara ori sa se imbolnaveasca grav !!!!! Dar Dumnezeu nu doarme !!!!!!
  • Ada_Dor 27.03.2022 16:19
    Cu un asemenea CV, nu îndrăznește nimeni să se atingă de el: NATO, OMS, etc. https://www.mai.gov.ro/wp-content/uploads/2021/10/CV-Raed-Arafat-Romana-2021.pdf :(
  • Rusi 21.03.2022 21:04
    De unde aduce Arafat pandemia? Unde a gasit-o?
Ultima oră

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani