Av. Gheorghe Piperea: Actul juridic incredibil în baza căruia România a achiziționat 91 de milioane de doze de vaccin este ILEGAL. Nulitatea absolută poate fi pretinsă în instanță de orice persoană interesată, într-un proces colectiv. CE FACE KOVESI?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Din comunicatul DNA referitor la abuzul în serviciu de 1 (un) miliard de euro comis de Cîțu, Vlad Voiculescu și Mihăilă* rezultă că actul juridic incredibil în baza căruia România a achiziționat 91 de milioane de doze de vaccin** este ILEGAL.

De asemenea, din același comunicat rezultă ca mai mult de 53 de milioane de doze nu mai erau utile după ce deja interesul pentru vakseenare scăzuse. Într-adevăr, cu doza 1 s-au "imunizat” 9,5 milioane de oameni, cu doza 2, deja nu se mai înțepaseră decât 1,9 milioane, iar cu doza 3 doar 35 de mii. Azi, virusul pentru care fusese conceput "cu viteza” științei "superbul” vaccin a dispărut.

Palierul doi de informație factuală (fact checker-ită deja de Reuters): Moderna și BionTech/Pfizer se ceartă ca chiorii pe titularitatea patentului de fabricare a "superbului”. Unul dintre acești mahări a mințit autoritățile și a mințit întreaga lume. A fost grup infracțional organizat.

EPPO, parchetul condus de Kovesi, ar fi trebuit să-i aresteze pe autorii falsului și ai actelor de corupție imediat ce Autoritatea Europeană pentru invenții și mărci a declarat că patentul Moderna este invalid.

Nu s-a întâmplat asta încă (mme Kovesi are alte priorități, de exemplu, să devină președinte al României), dar nu asta contează pentru expozeul de față.

Contează că unul din doi producători ne-a vândut bunurile care erau proprietatea altuia. Iar asta este infracțiune de înșelăciune și motiv de nulitate absolută pentru obiect ilicit și cauză ilegitimă. Încă o dată, contractul încheiat de prostocrația coruptă română Moderna & Pfizer/BionTech este ILEGAL.

Avem de-a face, deci, cu contracte de două ori ilegale.

În altă ordine de idei, atât Codul civil, cât și legislația protecției consumatorilor prevăd rezilierea pentru vicii de calitate și răspunderea pentru produsele cu defecte. Dacă cele 53 de milioane de doze nu mai sunt utile, dacă efectele pozitive ale vakseenului au scăzut asimptotic către zero, dacă minunatul ser de manipulare genetică a cauzat decese și vătămări, atunci produsul achiziționat nu mai trebuie plătită. Dimpotrivă, producătorul trebuie să restituie prețul și să achite daune de miliarde de euro.

Statul român ar putea face acțiuni în nulitatea contractelor cu Moderna și Pfizer/BionTech, pentru motivele de mai sus.

De asemenea, ar putea face acțiune de reducere (actio estimatoria) sau de restituire (actio redhibitoria) a prețului acelor inutile vakseenuri. Ar putea economisi, astfel, cel puțin un miliard de euro, și ar putea recupera alte miliarde de euro de la cei doi haidamaci.

Știți bine că nu o va face.

Dar asta nu înseamnă nimic.

Grav ar fi dacă și acum lumea noastră ar tăcea.

Nulitatea absolută poate fi pretinsă în instanță de orice persoană interesată. Deci, și de un număr de 250 sau 250 de mii de cetățeni români care fie au plătit taxe pentru a se achita aceste miliarde de euro cu ocazia fraudei de care vorbește DNA, fie au cumpărat apă chioară sub numele de vakseen, fie au avut de suferit direct sau ca urmare că și-au pierdut apropiații de pe urma "imunizării” cu respectivul ser, care a fost și nociv.

Nu trebuie să aveți temeri relative la taxa de timbru.

Dacă acțiunea se face în consortium litis (proces colectiv) în calitate de consumatori sau printr-o asociație de protecția consumatorilor, nu există taxa de timbru.

Chiar și taxa de timbru în caz de litigiu de drept comun este suportabilă. Pentru o valoare de un miliard de euro, taxa de timbru este de 10 milioane de euro. Un număr de 250 de mii de reclamanți ar putea acoperi această sumă ușor. În plus, instanța poate acorda reduceri drastice ale taxei sau chiar ajutor public judiciar.

Nu trebuie să vă temeți nici de onorarii. Un asemenea proces poate fi ușor finanțat, fie prin sponsorizare, fie prin finanțare de către un terț. E ceva permis și chiar recomandat de UE.

În fine, nu trebuie să vă temeți nici de corupția sau indolența judecătorilor la care ar pica aleatoriu asemenea procese. Nu își riscă nimeni libertatea în asemenea mega-acțiuni judiciare.

*comunicatul DNA este în legătură cu ridicarea imunității față de cei trei făptuitori; sfera infractorilor este, fără îndoială, mai mare; aceste persoane nu apar în comunicat pentru că nu au imunitate; poate fi vorba de Arafat, Gheorghiță, membri (mereu secreți până acum) ai CNCAS, secretari de stat obscuri etc. E clar un mega-grup infracțional organizat acolo

**cantitatea pre-achiziționată e mult mai mare, așa cum desigur știți: 120 de milioane de doze; de aceea, conform ilegalelor contracte, România mai trebuie să arunce pe fereastră încă un miliard de euro.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • georg xanthu 25.11.2023 13:50
  atunci sä initiem o actiune colectivä de 300000 de participanti activi la acest proces ..?!
 • Mircea Dragan 25.11.2023 20:41
  Foarte corect. Dl Piperea a pregatit prin noiembrie 2021 un model de plangere penala pe pagina domniei sale de facebook si tot ce trebuiau sa faca fiecare roman era sa-si completeze numele si sa o expedieze prin e-mail la Procuratura.
  Dl. Piperea avea peste 50 de mii de prieteni pe acea pagina.
  Cand am primit raspunsul de la Procuratura am vazut cati au sesizat Procuratura. Erau fix 45 de romani.
  Si tu visezi la 300.000?
 • Wolf Edmond 25.11.2023 17:33
  Cum să fie ilegale niște contracte care pe de-o parte sunt secrete iar pe de altă parte conțin clauze care scutesc de absolut orice răspundere firmele bigpharma?
  Și ilegale dacă sunt, avocații bigpharma vor demonstra buna lor credință pentru că au fabricat și livrat vaxxxinurile la cerere, și faptul că guvernul plătitor și-a asumat toate riscurile privind apariția de efecte adverse.
  Cei care ar trebui băgați la răcoare cel puțin 2 decenii sunt gașca jefuitoare în frunte cu Tătaru, Arafat, Voiculescu, Mihăilă, Gheorghiță, Orban care sărbătorea fără mască că nu intra trabucul prin ea, Câtzu, care foarte probabil au primit „stimulente”.
 • Tic 25.11.2023 20:10
  Păi asta spune dl Piperea : proces colectiv sau nu contra ăstora,nu contra firmelor neapărat.
  Cred că mai este un motiv pt care contractul de achiziționare este ilegal : " virusul" !Nu avem virusul contra cui s-au "luptat" Catzu&co.
 • Rusi 26.11.2023 16:41
  CE FACE KOVESI? Kovesy este complice cu cei de la Moderna și Pfizer pentru care trebuie sa plateasca penal.
 • viorel craciun 26.11.2023 16:57
  Acum , urmarind comentariile in speta , corect si justificat facute , putem analiza o singura " CONCLUZIE " , adica " Dupa ce a fost facuta " KOVESI " pe asa zisii " infractorii procurori coruptii , cunoscutii in cauza " de la DNA PLOIESTI , cu " aportul si interesul PERSOANELOR DECIDENTE LA NIVEL DE TARA ,DE ATUNCI SI ACUM " pentru a proteja " ADEVARATII CORUPTI DE LA PRAHOVA SI NATIONALI " , ma intreb ca " PROSTUL " NE INTOARCEM LA KOVESII , " CORUPTA DNA DE ATUNCI ", SEFA PARCHET EUROPEAN ACUM ? APOI ORI ATUNCI AM FOST " MANIPULATI SI PROSTII " ORI ACUM " SUNTEM PROSTI SI IN CONTINUARE MANIPULATI " DAR " NIMENI NU SE UITA IN ASA ZISLE DOSARE DE CLASARE " FAPTE PENALE PRIN PRESCRITIE FAPTA " pe baza DECIZIEI CONSTITUTIONALE DIN 2022 , DE LA CURTE DE APEL PLOESTI , Poate intelegem mai bine " SCHEMA KOVESII " de atunci , cu aportul mediatic tocmai al " ANTENELOR " atunci , marii " comunicarii ai adevarului de acum " , privind frauda de UN MILIARD DE EURO , operatiune " COVID " atunci MARI COMUNICATORI AI NECESITATII VACCINARI , CA SI LA " KOVESI " candva " Infractionala " ACUM " LUMINA DE LA PARCHETUL EUROPEAN AL APLICARII LEGII " DE ACEEA ORI SUNTEM LUATI DE " PROSTI " , ORI ASA SUNTEM " CETATENI TURMENTATI " VORBA LUI CARAGIALE ACUM 150 SI CEVA DE ANI.
Ultima oră

23:08

Ce s-ar fi întâmplat cu SUA dacă Trump nu întorcea capul? Întrebări legitime cu privire la tentativa de asasinat. Care este acum situația privind alegerile

21:50

SolidNews: Lavrov a citat din Ferma Animalelor la ONU

21:47

Convenția Republicanilor dă de pămînt cu mișcarea LGBTQ: ”Vom pune capăt nebuniei de gen de stânga”

21:33

Comunicat al Patriarhiei Române: Răspuns la reacția institutului “Elie Wiesel” privind canonizările recente ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

19:37

10 ciudățenii majore în tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Analizate de Dr. Peter McCullough și John Leake - VIDEO

19:36

Tucker Carlson a intrat în Colimatorul evreiesc: Vor să-l izoleze de Donald Trump

18:30

Constantin Barbu: Plagiatorul Cărtărescu, urmașul proletcultiștilor Ovid S. Crohmălniceanu și Paul Cornea, un ipochimen incult peste limitele admise (I)

17:46

Doi eurodeputați români, de stânga și extremă stânga, aleși vicepreședinți ai Parlamentului European

17:08

O româncă jurnalistă în SUA, martoră la tentativa de asasinat asupra lui Trump: Ce a spus despre acele momentele teribile

15:17

Ion Cristoiu: Împotriva lui Donald Trump vor fi folosite toate mijloacele, inclusiv cele criminale

14:49

Iranul respinge acuzațiile ”malițioase” de implicare în tentativa de asasinare a lui Trump

13:53

Patriarhia Română face apel la rugăciune pentru încetarea secetei

13:34

Caz halucinant în justiția din Mehedinți: a ucis un om și a fost lăsat în arest la domiciliu!

13:18

Von der Leyen a pierdut procesul privind secretizarea contractelor de achiziție a vaccinurilor COVID

13:11

Iată cât de aproape a trecut glonțul de capul lui Trump (VIDEO)