Av. Gheorghe Piperea: ARAFAT, DEMISIA!

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Declarație halucinantă a „comandantului acțiunii”:


„testele de anticorpi nu sunt acceptate pentru a fi trecute pe certificatul „verde” pentru că ar putea fi falsificate”.

Nu știu dacă acest om mai este conștient de ce spune și face, dar implicațiile acestei declarații sunt multiple și grave. Catastrofale chiar.

Unu – cel puțin în concepția „autorităților” românești (autorități care, s-a văzut, se reduc la singurul și galacticul expert, mai numit, normativ, și „comandantul acțiunii”), certificatul digital european, menit a facilita circulația între statele membre ale UE este, de fapt, un nazzipass, unde sunt trecuți numai cei care s-au „imunizat” cu un ser experimental, pe care trebuie să și-l injecteze de multiple ori, până la epuizarea stocurilor, ser produs de doar 4 corporații, bine văzute și coafate de birocrația europeană. Faptul că pe certificat sunt trecuți și cei care au făcut cunoștință cu agentul patogen („au trecut prin boală”) și încă sunt în perioada roză dintre ziua a 15-a și ziua a 180-a de la infectare, precum și cei care s-au testat (oridecâteori trebuie, căci testul – foarte fiabil, de altfel – este valabil doar pe perioade scurte, de 1-3 zile) nu înseamnă decât o întărire în timp a obligației implicite de injectare periodică – toți „trebuie” să își facă inspecția tehnică periodică, exact ca la mașini. Cei care refuză sau aleg să nu se injecteze vor fi aruncați peste zidurile cetății, dincolo de Tibru (trans Tiberim), pentru a fi reduși la stadiul de sub-oameni sau non-cetățeni.

Doi – testele de anticorpi ar putea proba imunitatea naturală, numai că astfel de teste nu sunt admise de Arafat, pentru că … ar putea fi falsificate. Imunitatea naturală poate fi probată atât pentru cei care au trecut prin boală în urmă cu mai mult de 6 luni, cât și pentru cei care nu au trecut deloc prin boală. Și unii, și alții, sunt sănătoși, imuni și lipsiți de riscul de a da agentul patogen mai departe. De observat că testele de anticorpi nu se fac în parcare, pe coclauri, în podul casei sau pe camp, la cules de agrișe, ci în laboratoare medicale acreditate de autorități. Cu toate acestea, cu un dispreț suveran, Arafat le aplică tuturor acestor teste ștampila prezumției de falsificare… Tot să ai încredere în știință, ce să mai …

Trei – pe „piața” certificatelor verzi europene sunt deja falsuri. Cine are curiozitatea să citească Regulamentul (UE) 2021/953 privind introducerea „green pass” – ului, va putea vedea că UE dedică nu mai puțin de 3 pagini chestiunii, ceea ce înseamnă că încă înainte de a deveni instrument european de „luptă” nazistoidă contra plandemiei, zisul certificat era deja falsificat într-un hal fără de hal în Europa-cea-plină-de-știință-și-progres. De asemenea, „autoritățile” noastre, laolaltă cu influencerii serului experimental, au făcut o adevărată campanie la începutul valului patru, pe tema vakseenării „în chiuvetă”, deci s-a recunoscut că zisul certificat se falsifică la greu și la noi. Cu toate acestea, realitatea falsificării nu a oprit impunerea acestui instrument de segregare socială și de politică eugenică, nazistoidă. De ce simplele suspiciuni ale lui Arafat ar opri certificarea imunității naturale?

În altă ordine de idei, tot ceea ce în ultimul timp emană de la galacticul expert urgentist, smurdificator al României, încalcă evident și brutal amintitul Regulament (UE) 2021/953.

În primul rând, în contra regulamentului, Arafat a dat edict prin care testarea este eliminată de pe codul QR. Curând va fi eliminată și vindecarea.

În al doilea rând, principiul 7 din preambulul regulamentului se referă expres la imunitate, ca stare a organismului care nu mai prezintă decât riscuri foarte reduse de infectare și de transmitere a agentului patogen în comunitate. Cine îi dă dreptul lui Arafat, chiar contra unui regulament UE (care e direct aplicabil în dreptul intern, depășind, uneori, chiar forța juridică a Constituției), să refuze proba științifică a imunității naturale, pe motiv că e el convins că poate fi falsificată?

Iar voi, cei care credeți în știință, cum de permiteți asemenea derapaj de la știință? Mai aveți vreo parte a conștiinței trează?

În orice caz, personal mi-am făcut o serie de teste de anticorpi. Am cu de 4 ori mai mulți decât necesarul. Sunt, deasemenea, în curs de a face un test de imunitate celulară (un pic mai scump decât testele PCR, acest test durează cca 2 săptămâni, pentru că laboratoarele noastre le colectează aici, dar le trimit în Germania pentru a fi efectuate). În momenul în care voi fi fost gata cu acest test edificator, voi formula acțiuni pentru obligarea autorităților la recunoașterea acestui tip de imunitate, pe care, apropos, repet, o au atât cei care au trecut prin boală, cât și marea majoritate a celor care nu au făcut boala.

Știu, veți spune că intru în jocul lor, dar nu e așa deloc.

De fapt, încerc să îi bat cu propriile arme.

Iar procesul, odată finalizat cu succes, va putea proba că nimic din ceea ce s-a făcut în această plandemie nu a fost corect din punctul de vedere al legii, bioeticii, deontologiei medicale și științei. Că omul rămâne dotat cu un sistem imunitar natural care îl face să fie prezumat sănătos, și nu bolnav. Doar big pharma câștigă din suspiciunea că toți am fi bolnavi (chiar dacă nu dăm niciun semn de boală, fiind „asimptomatici” sau „pre-simptomatici”). Suspiciunea asta arahatiană, că toți putem să răspândim boli, seamănă al naibii de mult cu „principiul” fostului serviciu secret stalinist, nkvd, după care „nu există oameni nevinovați, ci numai persoane pe care nu le-am dibuit noi, încă”. Iar eu vreau să înlătur această suspiciune totalitaristă, cel puțin în privința mea.

Între timp: Arafat, demisia!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • dragos.n 09.10.2021 08:52
    Nu stiu de ce se mai discuta despre asta, cand este clar din toate actiunile si masurile luate, ca totul este facut pentru injectarea tuturor. Discutia ar trebui sa fie despre ce se urmareste cu injectarea, care s-a mai incercat si in 2017 sa fie facuta obligatorie. Ar trebui sa se discute despre ce contine zeama asta, ce urmari are in functie de concentratie, de ce nu se fac autopsii la cei decedati dupa vax, de ce e interzisa iver mectina, care si-a dovedit eficienta in Uttar Pradesh, de ce nu se spune si la noi ce a spus CDC acum vreo doua luni, ca testul pcr nu face diferenta intre gripa si carcalac.
  • George danmih 09.10.2021 22:46
    Pentru aceste vaccinuri care de fapt e doar unul si aceeasi doza doar cu nume diferite, s a facut ritual satanic in "loja"din america.el are drept scop atragerea omului spre a deveni de buna voie al satanei, in urma unui test, care, final va fi, omul in fundul gol si totodata pe stomacul gol. Pana aici totul ok. Totodata precum apocalipsa relateaza faptul ca fara semnul fiarei nu vei putea cumpara sau vinde, aceste etape ale vaccinarii ce au ajuns la nr 3, dar in final vr fi 7 vaccinuri, sunt drept prepecetea spre vanzarea sufletului, atat timp cat e logolic ca niciodata statul acesta nu a facut nimic bun pt oameni, vine cu forta sa iti faca bine.ceva dubios. Urmariti pe youtube, aspazia otel petrescu despre vaccinuri si nanometrie. Sa revenim, daca cu forta ei fac acum, cica bine, ca fara ei nu se poate, cand de fapt cel care ne a dat viata, clar ne poate da si sanatate, atentie, doar spre mantuire, nu spre batjocura, ne da viata vesnica prin insusi trupul si sangele lui, doar cu conditia, ori cu mine ori cu satana.nu exista cale de mijloc. Aici e batalia oameni buni. Sufletele, atentie repet, sufletele noastre, care la final la scaunul judecatii, nu merge ca, stii doamne nu puteam intra la mall sau ca nu puteam renunta la papica... degeaba toate lucrurile pamantesti daca nu le folosim spre mantuire... exact prin ce a trecut Iov, vom trece toti, iar rezultatul actiunii noastre va fi sau nu RABDAREA SI LEPADAREA DE PLACERILE VIETII PAMANTESTI.nu sunt nici eu vrednic. Mi as dori sa pot sa il iubesc pe Domnul, dar o putem face doar cu antrenament si post.adica rugaciunea mintii si lepadare de mandria su ura din noi. Doamne ajuta. Iertati ma si Dumnezeu sa va ierte!
    La razboi, caci Domnul e cu noi!!!
  • Enya 09.10.2021 11:02
    1. Cu tot respectul, de ce nu formulati inca o actiune in instanta pentru obligarea "autoritatilor" si a medicilor SA DEMONSTREZE STIINTIFIC EXISTENTA INEXISTENTULUI SARS-COV2?

    Au trecut 20 luni de la declansarea celei mai mari minciuni si fraude medicale din toata istoria umanitatii si inca nu au fost aratate lumii aceste dovezi, in afara catorva fotografii falsificate facute pe computer (CGI).

    Asa-zisul virus sars-cov2 nu a fost niciodata purificat / izolat fizic si chimic in laborator, deci NU EXISTA. Prin urmare, testele impostoare PCR, ce masoara, ce identifica? Iar vaxxarea se face impotriva a ce, daca "virusul" nu exista?

    2. De ce nu-l dati in judecata pe cel care a interzis AUTOPSIILE? Si tot prin proces sa fie apoi fortati medicii sa le reia urgent?

    AUTOPSIILE sunt singura modalitate stiintifica si medicala prin care se stabileste cauza unui deces, chiar si dupa zeci de mii de ani!
    Poate pentru ca asa s-ar demonstra in 2 timpi si 3 miscari ca nu exista sars-cov2? Si ca cei care au fost stampilati "cu covid" si "de covid" au murit din alte cauze?
  • Orizont 09.10.2021 11:56
    Canaliile globaliste nu lasa medicamentele in farmacii la indemana poporului pentru a trece ma usor prin boala si astfel sa capete imunitate naturala, insa baga injectarea experimentala cu forta ! Inca o data, poporul roman face apel la cei direct vizati cu otravirea obligatorie din sistemul de interne sa-l elimine definitiv pe agentul transnational ! Este in joc sanatatea si viata voastra si a familiilor voastre !
  • Orizont 09.10.2021 12:29
    Vaccines, Covid, Viruses - Information Mix - Anéeka of Temmer

    https://odysee.com/@CosmicAgency:c/505mb:e

    In this video I share with you the mix of conversations that Robert and I have had recently with Aneeka about the variety of topics related to Covid, vaccines, viruses etc. The video is also a recompilation of great number of questions from the public. Also included are the short and precise answers Aneeka provided to Robert´s audience in one of his latest live transmissions on Twitch. Some of the topics discussed:

    Vaccines and NWO
    PCRs
    Can my high frequency protect me?
    Can vaccines be cleansed?
    Why even a MED POD cannot cleanse the vaccine?
    How to protect against the vaccinated?
    How do viruses work?
    Why can there be no vaccine against viruses?
    Questions from the public
    Aneeka´s answers from Robert´s Live
  • outofactivenews 09.10.2021 13:07
    Nu va pleca pentru ca e singurul cu manual de medicina de urgenta din Romania. Se va smiorcai cu el in brate in fata parlamentului. De ce Arafat este unde este? Oamenii au memorie scurta si pe acest lucru au mizat dintotdeauna lichelele ajunse la putere in aceasta tara. Pe vremea CDR fusese scos din orice functie publica si se intorsese in cortul lui de la Tg Mures. Dar avenit in 2000 PSD si a fost reactivat. Apoi Basescu a vrut sa-l fie trecut iar "la coada vacii", dar tot PSD si Antena 3 l-au sustinut, ba chiar au facut miting de sustinere pentru mare specialist Arafat. Acum este sustinut de "securistii" de pretutindeni, chiar si ai americanilor, ptr ca si aia au securistii lor. Individul acesta a fost, este si va fi un idiot util.
  • roman ortodox 10.10.2021 02:44
    ar merita pe viata in puscarie
  1. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  2. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  3. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  4. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  5. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  6. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  7. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  8. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  9. Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

  10. De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

Ultima oră

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale