Av. Gheorge Piperea promite o lege a anti-totalitarismului digital: Abandonez definitiv Facebook și voi pretinde despăgubiri pentru cenzurarea ideilor si a creștinismului în timp ce sunt încurajate canibalismul și pedofilia

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La mulți ani! Vă anunț că "democratica” cenzură Facebook m-a blocat iar, evident, pentru încălcarea standardelor comunității. 

Nimeni nu a știut vreodată cum arată aceste "standarde”. 

Nimeni nu i-a văzut la față pe "judecătorii” care dispun aceste sancțiuni. 

Nimeni nu știe cum funcționează algoritmul de sancționare. 

Inutil de amintit că sancțiunea nu se poate contesta în niciun fel. 

Grav e că sancțiunea aplicată este un adevărat cazier digital, care te urmărește pe toate platformele meta, precum și pe platformele care colaborează strâns cu meta, întru gloria ideologiei neo-marxiste, care nu tolerează dizidența și erezia - google, amazon și microsoft. Foarte probabil, și Apple. 

Asta înseamnă nu numai încălcarea dreptului la opinie și a libertății conștiinței, ci și încălcarea libertății economice și a proprietății - eu sunt blocat și pe paginile personale, dar și pe cele profesionale. 

Pentru daunele cauzate, voi cere despăgubiri, dar asta cere timp și răbdare. 

Nu am de gând să mai revin pe Facebook. 

Mă voi manifesta, sporadic, pe twitter sau Me We, dar de comunicat cu publicul voi comunica pe blogul meu și pe unele ziare on line sau site-uri de știri și opinie, cum sunt Cotidianul, Bursa, ActiveNews și Juridice. 

Pentru momentul în care voi deveni decident: prima lege pe care o voi scrie și emite ca fi una contra totalitarismului digital.
 
Sancțiunile aplicate pentru cenzură, shadow banning și spotlighting vor fi extrem de dure - pecuniare și penale. Dacă nu dă faliment până atunci, Facebook va avea mari probleme, pentru că voi face în așa fel încât toți suveraniștii din UE să adopte aceleași măsuri. 

Culmea e că Facebook permite (ba chiar încurajează) propaganda pentru război, pedofilia mascată, euthanasia, chiar canibalismul "cult”, menit a reduce populația și amprenta de carbon, dar bannează concepte simple, de bun simț, cum ar fi dubiul științific, contradicția, concurența, creștinismul, libertatea de a te informa din surse multiple - cică ar încălca standardele comunității.
 
Oare "comunitatea” e conștientă că are asemenea "valori”, cum sunt pedofilia și canibalismul?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • iwillneverlookback20 04.01.2023 17:24
  Eu am renuntat de mult la FB. E o cloaca toxica si sper cat mai multi sa faca la fel.
  Se poate trai si fara FB
 • Orizont 04.01.2023 18:49
  SRI-ul si alte structuri spioneaza LIVE prin Fakebook Android - Folosesc softuri militare NATO accesand permisiunile pentru camera si microfon intr-un mod "stealth" . Daca observati ca telefonul capteaza poze de unul singur , unele cu fundal negru atunci cand este in "st-by" ar fi bine sa renuntati total la acel telefon. Sau cel putin sa folositi telefonul FARA cont de google , facebook, whatsapp. Evitati cat de indelungat posibil sa-i permiteti "update-uri" de sistem fata de versiunea din fabrica.
 • Dorel Timpa 04.01.2023 19:36
  Am spus și o mai spun

  a mia oară : fb e un RAHAT, români, stergeti-va contul de fb !!!
  Faliment, zukerbergovici !!!
 • Rusi 05.01.2023 19:35
  Am renuntat la facebook de vreo 5 sau 6 anipentru ca sunt jegosi.
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 3. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 4. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN