Av. Gheorge Piperea promite o lege a anti-totalitarismului digital: Abandonez definitiv Facebook și voi pretinde despăgubiri pentru cenzurarea ideilor si a creștinismului în timp ce sunt încurajate canibalismul și pedofilia

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La mulți ani! Vă anunț că "democratica” cenzură Facebook m-a blocat iar, evident, pentru încălcarea standardelor comunității. 

Nimeni nu a știut vreodată cum arată aceste "standarde”. 

Nimeni nu i-a văzut la față pe "judecătorii” care dispun aceste sancțiuni. 

Nimeni nu știe cum funcționează algoritmul de sancționare. 

Inutil de amintit că sancțiunea nu se poate contesta în niciun fel. 

Grav e că sancțiunea aplicată este un adevărat cazier digital, care te urmărește pe toate platformele meta, precum și pe platformele care colaborează strâns cu meta, întru gloria ideologiei neo-marxiste, care nu tolerează dizidența și erezia - google, amazon și microsoft. Foarte probabil, și Apple. 

Asta înseamnă nu numai încălcarea dreptului la opinie și a libertății conștiinței, ci și încălcarea libertății economice și a proprietății - eu sunt blocat și pe paginile personale, dar și pe cele profesionale. 

Pentru daunele cauzate, voi cere despăgubiri, dar asta cere timp și răbdare. 

Nu am de gând să mai revin pe Facebook. 

Mă voi manifesta, sporadic, pe twitter sau Me We, dar de comunicat cu publicul voi comunica pe blogul meu și pe unele ziare on line sau site-uri de știri și opinie, cum sunt Cotidianul, Bursa, ActiveNews și Juridice. 

Pentru momentul în care voi deveni decident: prima lege pe care o voi scrie și emite ca fi una contra totalitarismului digital.
 
Sancțiunile aplicate pentru cenzură, shadow banning și spotlighting vor fi extrem de dure - pecuniare și penale. Dacă nu dă faliment până atunci, Facebook va avea mari probleme, pentru că voi face în așa fel încât toți suveraniștii din UE să adopte aceleași măsuri. 

Culmea e că Facebook permite (ba chiar încurajează) propaganda pentru război, pedofilia mascată, euthanasia, chiar canibalismul "cult”, menit a reduce populația și amprenta de carbon, dar bannează concepte simple, de bun simț, cum ar fi dubiul științific, contradicția, concurența, creștinismul, libertatea de a te informa din surse multiple - cică ar încălca standardele comunității.
 
Oare "comunitatea” e conștientă că are asemenea "valori”, cum sunt pedofilia și canibalismul?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • iwillneverlookback20 04.01.2023 17:24
    Eu am renuntat de mult la FB. E o cloaca toxica si sper cat mai multi sa faca la fel.
    Se poate trai si fara FB
  • Orizont 04.01.2023 18:49
    SRI-ul si alte structuri spioneaza LIVE prin Fakebook Android - Folosesc softuri militare NATO accesand permisiunile pentru camera si microfon intr-un mod "stealth" . Daca observati ca telefonul capteaza poze de unul singur , unele cu fundal negru atunci cand este in "st-by" ar fi bine sa renuntati total la acel telefon. Sau cel putin sa folositi telefonul FARA cont de google , facebook, whatsapp. Evitati cat de indelungat posibil sa-i permiteti "update-uri" de sistem fata de versiunea din fabrica.
  • Dorel Timpa 04.01.2023 19:36
    Am spus și o mai spun

    a mia oară : fb e un RAHAT, români, stergeti-va contul de fb !!!
    Faliment, zukerbergovici !!!
  • Rusi 05.01.2023 19:35
    Am renuntat la facebook de vreo 5 sau 6 anipentru ca sunt jegosi.
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  8. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

Ultima oră

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”