Av. Elena Radu, mesaj pentru politicienii avuți care dețin funcții importante în stat: Controlul va fi deținut de un număr extrem de mic de oameni, printre care șansele ca și voi să fiți este extrem de mic

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru politicienii ”avuți” care dețin funcții importante in stat (parlamentari, ministri, cei din conducerea diverselor autorități și instituții) și nu numai:
 
Mulți dintre voi ați făcut averi prin prisma funcției pe care ați deținut-o. Însă, dacă ne uităm pe declarația voastră de avere sunteți săraci lipiți. 

Averile pe care le-ați făcut sunt împrăștiate în 10 mări și 10 țări, în conturile bancare și proprietățile ”prietenilor” pe care voi îi controlați acum. 

Cu toate astea, adică că sunteți bogați, dar nu la vedere, voi singuri vă dați la picioare. 

Asta deoarece prin prisma funcției pe care o dețineți: inițiați, redactați, propuneți, votați, implementați o legislație haotică pe digitalizare și creați infrastructura aferentă.

Or, digitalizarea asta la care voi puneți umărul și o implementați cu spor (din punct de vedere juridic și ca infrastructură) nu înseamnă numai dispariția dosarului cu șină și a cozilor, ci este mult mai mult de atât. 
Așa-zisul portofel digital/identitate digitală unică la care lucrați cu spor să o implementați înseamnă introducerea unui instrument unic cu care fiecare cetățean se va și identifica, se va și autentifica. Adică cu același instrument, veți și dovedi că voi sunteți X, veți și achiziționa bunuri și servicii, dar veți și avea acces la banii voștri din cont.  
După cum spuneam mai sus, banii voștri nu sunt la vedere, ci sunt ascunși prin conturile și proprietățile altora. Dacă acum îi spuneți ”prietenului” x , y sau z sa se duca și să scoată din cont o suma si sa v-o dea, se conformeaza. 

Insa, cand va exista portofelul digital voi veți avea acces numai la conturile si proprietatile voastre (daca vi se va permite) - alea puține din declarațiile de avere, iar prietenul x, y sau z va avea acces la ale lui (daca i se va permite). 

De ce spun daca i se va permite?

Deoarece interacțiunea dintre baza de date unica si instrumentul digital se face prin intermediul unui ”semnal”, ”semnal” care poate sa pice oricand. 

Indiferent de funcția pe care o aveți acum, controlul bazei de date unice si a ”semnalului” să nu credeti că va fi la voi!

Doar nu sunteti atat de fraieri sa credeti ca niste zeci de mii de ”avuti” ca voi vor deține controlul. 

Nu, controlul va fi detinut de un numar extrem de mic de oameni, printre care sansele ca si voi să fiți este extrem de mic. 

Așa că o consecință a comportamentului vostru actual de a face pe plac și a implementa legislativ si ca infrastructură orice vi se cere pentru ”digitalizare” va fi aceea că din ”avuții” de azi veți deveni săracii de mâine.
 
Asta deoarece , după cum spuneam ”semnalul”/ ”semnalele” poate/pot  să cadă în orice moment și accesul la bani și dovedirea proprietății dispare. La acel moment vă veți trezi că nu veți mai putea cumpăra nici măcar mâncarea cu banii ăia mulți pe care credeați voi că îi aveți prin diverse conturi bancare. 

Drept urmare, în viitorul nu prea îndepărtat, cei care vor fi cei mai afectați ca urmare a deciziilor și acțiunilor voastre din prezent, veți fi chiar voi. 

Noi, plebea vom fi afectați. Însă, viața aia de rahat pe care o avem în prezent, va deveni și mai de rahat, dar probabil va fi mult mai suportabilă transformarea pentru noi, decât pentru voi. 

Mai mult, așa-zisele ”artificii” pe care le faceți în prezent ca să mai furați și voi ”un ban cinstit” de la bugetul de stat prin ”comisioanele„ pe care vi le luați prin intermediul diverșilor „prieteni„ nu veți mai putea să le faceți. Asta deoarece în ”digitalizare” se va vedea tot, urmele nu se vor putea șterge ca acum. 

De ținut cont de cele mai de sus și de ”baronii” , ”bogatanii” de azi care nu detin functii publice. 

Cei pe care voi i-ați susținut și îi susțineți în funcții și demnități publice, când va veni momentul, vor fi mai interesați să își salveze propria viață, decât pe a voastră. Așa că ... adio și economie subterană, adio și averilor pe care le-ați strâns până acum.

Am scris postarea asta numai ca să înțelegeți: dacă azi vă credeți pe cai mari și credeți că afectați vor fi numai ”fraierii” pentru că voi aveți ”spate”, vă înșelați amarnic. 

Veți fi mângâiați pe creștet și vi se va crea impresia că aveți ”spate„ numai câțiva ani până se termină totul de implementat. 

Ulterior, veți veni lângă noi, în oala ”fraierilor”. 

Să nu ziceți la momentul respectiv că nimeni nu v-a avertizat care este consecința propriilor voastre fapte și decizii din prezent!

Două ”legi importante” trebuie să dispară: 

OUG 89/2022  (lege de aprobare PL-X 502/2022: https://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect...) - OUG -ul este neconstituțional si nu puteti sa il adoptati pentru ca si legea de adoptare este neconstitutionala. 

Acest OUG a creat piatra de temelie a infrastructurii. El da ”CEC in alb pentru digitalizare” fara nicio limita. Mai mult, ”sistemul creat” si ce se face cu el nu va fi verificat de nimeni. 

Proiectul ordonanței Guvernului pentru modificarea și completarea unor acte normative care cuprind dispoziții privind evidența persoanelor și cartea electronică de identitate: este de fapt ”portofelul digital” in Romania, cumulează toate bazele de date facute pe bucatele: ”Integrarea și administrarea bazelor de date privind evidența persoanelor, a actelor de stare civilă, a cărților de identitate, a cărților electronice de identitate, a cărților de identitate simple, a cărților de identitate provizorii, a dovezii de reședință și A CELORLALTE DOCUMENTE NECESARE PERSOANEI IN RELATIILE CU STATUL se realizează de D.G.E.P.”
(https://www.mai.gov.ro/infor.../transparenta-decizionala/...
 
Daca o corelati si cu ”Legea 244/2022 privind schimbul de date între sisteme informatice și crearea Platformei naționale de interoperabilitate” (si multe alte piese ale puzzle-ului de prin multe alte legi adoptate din 2020 încoace) este șah-mat și pentru noi și pentru voi.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • UN_OM 13.01.2023 09:54
    ' Dezaxații lumi ' își duc mai departe plandemia, nu-i împiedică nimic de vreme ce și-au subordonat factorul politic la nivel global.
  • Mircea Dragan 13.01.2023 09:55
    Nu au politicienii asa onoare. Ei sunt niste hoti prosti care se multumesc cu niste hartii numite bani.
  • kostas.ro1608 13.01.2023 10:18
    Este bine ca va luati din timp ca sa le explicati si mangafalelor ca se vor regasi in aceeasi cloaca cu noi astia, muritorii de rand. Dar ma indoiesc ca la creierul lor impietrit in coruptie inteleg ce-i asteapta. In alta ordine de idei, astia sunt scursurile societatii ajunsi in frunte pe principiul este slab si santajabil, deci e bun de senator/parlamentar. Va faceti iluzii ca se vor schimba. Ei si au ales constient drumul spre iad.
  • Tic 13.01.2023 10:41
    Corupția este un "atribut" uman. AI nu va putea fi corupt cu nimic. Ce să-i dai :alt program, resetare, o "iubita" cyborg(cui sa dai?)? Te vad alelalte programe și te toarnă de ramai fără credit social. Apoi, ăștia cu vile și mașini și avioane și toate cele boierești vor avea amprentă mare de carbon, și iarăși vor fi taxați!
    Asa ca, băieți fiți deștepți și ascultați ce zice dna avocat. Nu schimbați stăpânul!
    Citiți Sluga la Darloaga!
  • Vasile Pdure 13.01.2023 11:05
    Toți tindem mai spre bine, ei de ce să nu.Caruța iadului e mare, loc e destul. Numai că ea duce la suferință. Te bucuri acum ,aici, câțiva anișori. Dar veșnicia, dacă nu este cu Hristos, Maica Domnului și Sfinții, e durere.Plangerea și scrâșnirea dinților. Ce mă nelămurește pe mine ,este faptul că toți scriu despre nocivitatea vaccinurilor. De ce nu scrie nimeni ,mult și des,despre protocoalele criminale din spitale. Cele care se mai mențin...?Aia ar fi o luptă adevărată. Restul apă de ploaie. Acum să vă văd! Altfel,lupta e falsă.
  • Tic 13.01.2023 16:31
    Aveți dreptate! Am auzit multe cazuri de oameni intrati pe picioare, li s-a aplicat "protocolul" cu pilula galbena, oxigen, și ieșiți în sac negru de plastic.
  • brian duffy 13.01.2023 12:56
    s totusi mai exista inca metalele pretioase, a caror valoare se mentine constanta cu piata si care vor deveni o constanta a pietei subterane...
  • Orizont 13.01.2023 14:11
    Va propun un experiment - faceti rost de o "urechelnita" - o clapeta de protectie pentru urechi - seamana cu o pereche de casti aplatizate. Si iesiti intr-un loc public - de ex. o piata alimentara - FARA clapeta pe urechi , APOI CU clapeta pe urechi si constatati DIFERENTA URIASA de atitudine a celor care trec pe langa dvs.
    Atentie la ostilitatea sau fereala cu care sunteti scanat de oamenii simpli atunci cand aveti pusa acea "casca"..
    Veti constata astfel niveul enorm de suspiciune si ostilitate fata de stereotipul colectiv al "spionului" al "securistului"..
Ultima oră

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”

08:00

26 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Vasilevs, episcopul Amasiei; Sfânta Glafira; Sfinții Mucenici din Dobrogea Chiril, Chindeu și Tasie din Durostor și Axiopolis - CERNAVODĂ DE AZI

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”