Av. Elena Radu despre Recensamantul Populatiei: INECHITATE

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă nu vreau să îi permit recenzorului să intre pe scara blocului unde locuiesc (că e spațiu comun și am și eu o cotă parte drept de proprietate pe el), îmi iau amendă și mă pot duce la pușcărie, în cazul în care nu o plătesc.

Dar ăla care a aprobat legea care prevede că e contravenție dacă nu îl las pe recenzor pe scara blocului, el încălcând art 27 alin. 1 din Constituție care prevede „Domiciliul și reședința sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reședința unei persoane fără învoirea acesteia”? El nu pățește nimic, nu are niciun risc sa meargă la pușcărie.

Sunt obligată să plătesc impozite la bugetul de stat. Dacă nu o fac, mă aleargă fiscul și mă execută. 

Ăla care refuză să îmi pună la dispoziție contractele de achiziție a vaccinurilor, invocând-mi confidențialitatea, dar încălcând art 31 alin 1 din Constituție, potrivit cărora „Dreptul persoanei de a avea acces la orice informație de interes public nu poate fi îngrădit”, nu pățește nimic. 

Nici ăia care gestionează banii publici și fac politicile publice într-o asemenea modalitate în care nu beneficiez de un trai decent nu pățesc nimic. Asta, în condițiile în care încalcă art. 47 alin 1 din Constituție: „Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică și de protecție socială, de natură să asigure cetățenilor un nivel de trai decent.” 

Se emite un act administrativ normativ în mod nelegal, sunt lipsită de libertate în baza lui, carantinată la domiciliu. 

Mă adresez instanței cu o contestație împotriva carantinei. 

Mă adresez instanței și cu o acțiune în anularea actului normativ administrativ, dar îmi stabilește termen la sfintele calende. 

Între timp, execut măsura privativă de libertate a carantinei și, ulterior, se constată că actul administrativ era nelegal, ba chiar nu exista. 

Deci, eu mi-am executat „pedeapsa”, dar ăla care a adoptat actul administrativ normativ nu răspunde cu nimic și nici ăla care nu mi-a permis accesul eficace la instanță, în condițiile în care art. 21 din Constituție prevede: „(1) Orice persoană se poate adresa justiției pentru apărarea drepturilor, a libertăților și a intereselor sale legitime.

(2) Nici o lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept." 

Și exemplele pot continua. 

Întrebarea mea este: pe ăștia din puterea legislativă, executivă și judecătorească care mă sancționează pe mine pentru că ei nu și-au respectat propriile obligații, pe ei cine îi sancționează? 

Nu ar trebui sancționați, totuși, înainte de a fi eu sancționată pentru ca eu să pot dovedi că nu am de ce să fiu sancționată, deoarece presupusa faptă nu există, fiind vorba de un abuz de putere a ăluia care mă obligă?

Parcă așa trebuiau să funcționeze lucrurile în statul român: toată lumea să răspundă și nimeni să nu fie mai presus de lege și să nu aibă privilegii. 

Art. 16 din Constituție:

„(1) Cetățenii sunt egali în fața legii și a autorităților publice, fără privilegii și fără discriminări.

(2) Nimeni nu este mai presus de lege.”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Tic 01.04.2022 02:26
  Dna Avocat, va mulțumesc pt lămuririle atât de necesare. Am trimis pt cunoaștere toate articolele dvs tuturor cunoștințelor mele și rudelor, ca să ii mișc în direcția întreprinderii unei acțiuni pt refuzarea acestui act abuziv. Cred ca oamenii sunt opaci de-a binelea.Eu le atrag atenția asupra pericolului, iar ei îmi spun ca nu cred în conspirații. Câteva excepții sunt totuși care împreună cu mine vom scrie și avocatului poporului și nu vom permite întrarea în casele noastre. Dar suntem exact aceeași proporție ca și în cazul injectării!
  Dar nu ma descurajez, ii bat la cap mai departe. Mulțumesc încă o dată, Doamne-ajută!
 • Spring 01.04.2022 12:02
  „Vointa libera a omului va fi suspendata! E PERICULOASA!”

  Pentru ca toată lumea să fie subordonată doctrinei de ce mai au nevoie???
  Nu trebuie să mai existe liber arbitru sau voință liberă pentru a fi sub influența unui centru de comanda.

  Prin urmare, în ceea ce privește supravegherea de înaltă tehnologie și
  vor integra in corpul uman cu cipuri, inteligență artificială și alte tehnologii futuriste.
  Lui Harari nu-i este rușine de locul în care crede că mergem.
  Harari își declară adesea deschis viziunea de coșmar asupra viitorului.

  Iata mostre de comentarii publice ale lui Harari:

  „Noi, oamenii, trebuie să ne obișnuim cu ideea că nu mai suntem suflete misterioase.
  Acum suntem animale care pot fi hacuite”, a spus el.

  „Ideea că oamenii au un suflet sau un spirit și că au liber arbitru și că nimeni nu știe ce se întâmplă în launtrul meu, că pentru orice aș opta fie în alegeri, fie în supermarket recte liberul meu arbitru,
  s-a terminat!!!

  Liberul arbitru s-a terminat. Acesta-i scopul.
  Astăzi avem tehnologie cu posibilitate de a pirata ființele umane pe scară largă.
  Da, totul va fi digitalizat. Totul va fi monitorizat. În această perioadă de criză, trebuie să urmam știința.

  AVERTISMENT:
  Când spun că oamenii pot fi hacuiti în acest stadiu, chiar ei insiși mărturisesc că prin intermediul mass-media sunt spălati pe creier și cred că aleg atunci când de fapt aceasta nu este alegerea a ceea ce doresc ei, ci ceea li se induce să aleagă.
  LIBERUL ARBITRU ESTE PERICULOS”.

  Yuval Harari, este un consilier de top al Forumului Economic Mondial al lui Klaus Schwab.

  EL – «ΤΕΛΕΙΩΣΕ η ελεύθερη βούληση! Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ»! Αυτά θέλουν να κάνουν και η Ρωσία ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ, δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ
  https://www.el.gr/nea-taxh/teleiose-i-eleytheri-voylisi-einai-ep/
 • UN_OM 01.04.2022 09:02
  Legi există, ''vremelnici' care să le aplice, NU ! Plebea a fost / este / va rămâne imensa masă de manevră pe spatele careia se făuresc averi, 'ideologii' , 'instituții' care (de)servesc niște dezaxați care vor să creeze o sofisticată societate sclavagistă.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Medicul stomatolog Juncanaru Iulian a decedat subit în urma unor probleme cardiovasculare

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala

15:30

Nu ne vrea in Schengen, dar ne vrea copiii homosexuali. Propagandă homosexuală pentru copii, în Republica Moldova, sponsorizată de Olanda

15:01

Ipocrizia Germaniei între LGBT, Fotbal și Gazele din Qatar

14:30

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul nedreptățit de destin