Av. Elena Radu către propagandiștii RO Vaccinare: ȘI VACCINAȚII MOR. TERMINAȚI CU MINCIUNILE ȘI NU MAI PUNEȚI SĂNĂTATEA ȘI VIAȚA CETĂȚENILOR ÎN PERICOL!

De Av. Elena Radu  /  

Foto: AN

Foto: AN

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


TERMINAȚI CU MINCIUNILE ȘI NU MAI PUNEȚI SĂNĂTATEA ȘI VIAȚA CETĂȚENILOR ÎN PERICOL!
 
Autoritățile publice ne-au MINȚIT luni în șir că vaccinul te ajută să nu te mai infectezi, să nu mai transmiți boala și să nu mai mori dacă te infectezi.
 
Mai mult decât atât, au învrăjbit cetățenii vaccinați împotriva cetățenilor nevaccinați și invers, prin discursurile publice pe care le-au avut prin care i-au incitat la ură pe unii împotriva celorlalți, indiferent de decizia personală pe care a luat-o fiecare.
 
Toate aceste minciuni au pus în pericol sănătatea cetățenilor.
 
Dacă o persoană vaccinată are în casă o persoană confirmată pozitiv, DSP îi spune că nu este nicio problemă.
 
Or, prin această atitudine DSP pune în pericol sănătatea și viața atât a persoanelor vaccinate, cât și a persoanelor nevaccinate.
 
Sunt numeroase cazuri în care persoanele vaccinate s-au infectat ulterior finalizării schemei complete de vaccinare.
 
Dovadă în acest sens, stă ultima raportare postată pe site-ul Institutului Național de Sănătate Publică, conform căreia, în luna septembrie 2021, 33.976 DE PERSOANE CU SCHEMA COMPLETĂ DE VACCINARE au avut un test pozitiv de infecție cu virusul Sars – Cov -2 și în prima și în a doua și în a treia și în a patra și în a cincea și în a șasea lună de la vaccinarea completă, precum și ulterior.
 
Autoritățile publice au lăsat să se înțeleagă din discursul public că persoanele vaccinate nu mai transmit virusul celorlalți cetățeni și nu se mai infectează, punând în acest mod în pericol sănătatea și viața tuturor cetățenilor.
 
Autoritățile publice au comunicat că dacă te vaccinezi NU POȚI SĂ MAI MORI DACĂ TE INFECTEZI. LUCRU TOTAL NEADEVĂRAT. Dovadă în acest sens, stă raportarea INSP potrivit căreia în luna septembrie 2021 un număr de 181 persoane cu schema completă de vaccinare au decedat.
 
Pentru că realitatea ne dovedește că ceea ce ne-au spus până acum este o minciună, acum au schimbat discursul: mai puține persoane vaccinate mor decât persoanele nevaccinate.
 
Important este că MOR ORICUM ȘI PERSOANELE VACCINATE, nu procentul contează, pentru că nu avem de unde să știm:
 
- dacă o persoana infectată și nevaccinată care a decedat ar fi decedat și în cazul în care era vaccinată;
 
- dacă o persoană infectată și vaccinată care a decedat ar fi decedat și în cazul în care era nevaccinată.
REALITATEA NE DOVEDEȘTE CĂ:
 
- VACCINAT SAU NU POȚI SĂ TE INFECTEZI;
 
- VACCINAT SAU NU POȚI SĂ MORI DACA TE INFECTEZI;
 
- VACCINAT SAU NU POȚI SĂ TE INFECTEZI SI SA TRANSMITI VIRUSUL ÎN CONTINUARE.
 
INDIFERENT DE DECIZIA PERSONALĂ PE CARE AI LUAT-O PÂNĂ ÎN PREZENT ( SĂ TE VACCINEZI SAU NU) TREBUIE SĂ FII RESPONSABIL FAȚĂ DE TINE ȘI DE CEI DIN JUR ȘI SĂ TE PROTEJEZI PE TINE ȘI PE CEILALȚI.
 
AI SIMPTOME DE COVID-19 (PENTRU CĂ ESTE O BOALĂ CU SIMPTOME), IZOLEAZĂ-TE CA SĂ NU II INFECTEZI ȘI PE CEILALȚI.
 
****
 
DISCURSUL PUBLIC ȘI INFORMAȚIILE FALSE FURNIZATE DE REPREZENTANȚII AUTORITĂȚILOR PUBLICE PUN ÎN PERICOL SĂNĂTATEA ȘI VIAȚA CETĂȚENILOR, SUNT ATAC LA SIGURANȚA NAȚIONALĂ ȘI ESTE TIMPUL CA PROCURORII SĂ SE SESIZEZE DIN OFICIU ȘI SĂ FACĂ CERCETĂRI SUB ACEST ASPECT.
 
(vedeți Legea nr. 51/1991 și Legea nr. 535/2004. Numai dacă nu vreți nu veți găsi o infracțiune).
 
****
 
CARE ESTE REALITATEA CONFORM RAPORTĂRILOR OFICIALE?
 
Care este procentul persoanelor vaccinate cu schema completă testate pozitiv din total persoane vaccinate cu schema completă? 0,631%
 
Care este procentul persoanelor nevaccinate testate pozitiv din total persoane nevaccinate? 0,725%
 
Zilnic, ni se prezintă de Grupul de Comunicare strategică care este situația cazurilor nou confirmate, reconfirmate, deceselor. Informațiile sunt postate pe site-ul www.stirioficiale.ro. Am ținut evidența zilnică a acestor informații.
INSP a publicat, la 8 octombrie 2021, ”Situație persoane confirmate cu infecție SARS-CoV-2 după vaccinare, la 1 octombrie 2021” https://www.cnscbt.ro/.../2736-situatie-persoane.../file
 
Din Comunicatele zilnice ale Grupului de comunicare strategică, rezultă că în perioada 01-30 septembrie 2021 au fost 134.903 persoane testate pozitiv (am adunat cifrele comunicate zilnic).
 
Din situația prezentată de INSP, rezultă că numărul persoanelor vaccinare cu schema completă și testate pozitiv în perioada 01-30 septembrie 2021 a fost de 33.976.
 
Deci avem:
 
- Total persoane testate pozitiv: 134.903;
 
- Persoane testate pozitiv vaccinate cu schema completă: 33.976;
 
- Persoane testate pozitiv nevaccinate: 100.927.
 
Populația totală a României: 19.300.000
 
Numărul persoanelor vaccinate cu schema completă la 30.09.2021: 5.383.893
 
Numărul persoanelor nevaccinate cu schema completă: 13.916.107
 
Procentual:
 
- Nr. persoane testate pozitiv din total populație: 134.903/19.300.000 = 0,699%
 
- Nr persoane vaccinate cu schema completă testate pozitiv din total persoane vaccinate cu schema completă: 33.976/5.383.893 = 0,631%;
 
- Nr. persoane nevaccinate testate pozitiv din total persoane nevaccinate cu schema completă: 100.927/13.916.107 = 0,725%.
 
Constatăm astfel că nu este o diferență semnificativă între procentul persoanelor testate pozitiv din total persoane vaccinate cu schema completă (0,631%) și procentul persoanelor testate pozitiv din total persoane nevaccinate cu schema completă (0,725%).
 
ATUNCI DE CE DIFERENTIEREA INTRE PERSOANELE VACCINATE CU SCHEMA COMPLETA SI PERSOANELE NEVACCINATE IN HOTĂRÂRILE DE GUVERN PRIVIND STAREA DE ALERTĂ?
 
DE CE CERTIFICAT VERDE?
 
Acum DECESELE: Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm , nu mai facem o formă gravă a bolii și nu mai murim.
DECLARAȚII TOTAL MINCIOASE.
 
Din raportarea INSP: un număr de 181 persoane vaccinate cu schema completă au decedat în urma infectării.
Totodată, începând cu data de 30 septembrie 2021, GSP prezintă zilnic în comunicatele pe care le dă publicității numărul persoanelor vaccinate din total persoane decedate.
 
În perioada 01 – 08 octombrie 2021 AU DECEDAT 148 PERSOANE VACCINATE.
 
SUNT OAMENI, NU CIFRE.
 
NU MAI MINȚIȚI ȘI NU MAI PUNEȚI OAMNII ÎN PERICOL MINȚINDU-I CĂ DACĂ SE VACCINEAZĂ SE ELIMINĂ RISCUL DE A DECEDA, DE A SE INFECTA SI DE A TRANSMITE MAI DEPARTE.
 
01 oct. 2021 - Din totalul de 169 de pacienți decedați, 158 erau nevaccinați și 11 vaccinați.
 
02 oct. 2021 - Din totalul de 184 de pacienți decedați, 170 erau nevaccinați și 14 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau VÂRSTE CUPRINSE ÎNTRE 40 ȘI 79 DE ANI.
 
3 oct. 2021 - Din totalul de 150 de pacienți decedați, 141 erau nevaccinați și 9 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 48 și 88 de ani.
 
04 oct 2021 - Din totalul de 133 de pacienți decedați, 127 erau nevaccinați și 6 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 45 și 94 de ani
 
05 oct 2021 - Din totalul de 252 de pacienți decedați, 227 erau nevaccinați și 25 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 25 și 87 de ani.
 
06 oct 2021 - Din totalul de 331 de pacienți decedați, 303 erau nevaccinați și 28 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 48 și 90 de ani.
 
07 oct 2021 - Din totalul de 282 de pacienți decedați, 260 erau nevaccinați și 22 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 16 și 84 de ani.
 
 
08 oct 2021 - Din totalul de 385 de pacienți decedați, 352 erau nevaccinați și 33 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 38 și 86 de ani.
 
IAR BĂLĂRIILE CU COMORBIDITĂȚILE: SĂ NU VĂ MAI AUD MINCIUNILE.
 
ȘI NEVACCINAȚII ȘI VACCINAȚII POT SĂ AIBĂ SAU NU COMORBIDITĂȚI.
 
IAR VOI NE-AȚI MINȚIT CĂ PERSOANELE CU COMORBIDITĂȚI SĂ SE VACCINEZE CĂ AȘA NU VOR MAI MURI DACĂ CONTACTEAZĂ VIRUSUL.
 
UITE CĂ VOI RECUNOAȘTEȚI CĂ MOR ORICUM.
 
TERMINAȚI CU MINCIUNA!
 
Sursa Foto AICI
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Othanael 10.10.2021 06:50
    Doamna, imi cer scuze, nu e vorba de sanatatea publica aici. A fost chemat Plavanul la natiunile unite sa fie tras de urechi legat de faptul ca romanii nu se arunca-n seringi cu evlavie ca , de exemplu, cei din vestul europei, unde dresajul de 60 de ani a functionat. Ei numesc asta, acolo, popor civilizat, in fine....
    Ideea este ca romania nu si-a dat tributul de morti pe cap de locuitor, cum s-a stabilit de marionetele de la davos. Probabil lui klaus i s-a atras atentia ca e santajabil si sa nu uite asta. Nici n-a ajuns in tara si a anuntat, de acolo, ca trebuie obligativitate la injectare cum trebuie indesata chestiunea asta in sistemul legislativ cu genunchii, sa aiba un aer de legalitate. Vremea protestelor online si a petitiilor a trecut....
  • o.c. 10.10.2021 12:31
    corect! iar acum folosesc toate mijloacele de care dispun pt a-i speria pe români să se injecteze
  • Zero5 10.10.2021 09:41
    2 chestii simple si directe:

    1. Suntem in plin sezon gripal
    2. Testul rapid antigen nu face diferenta intre virusul gripal si covid

    De aici avem recordurile de infectari. De asta s-a luat decizia in vara de a se folosi testele rapide ca etalon, insa nimeni nu a remarcat scopul deciziei.
  • RomandinRomania 10.10.2021 10:20
    Multumim doamna avocat!!! Veniti va rugam cu un update si adaugati ca se considera nevaccinat si cine s-a intepat macar odata si/sau nu a trecut de perioada de 14 zile de la intepaturi, si atunci cu atat mai mult minciuna e mai mare!!!!!!
  • Orizont 10.10.2021 15:47
    Ambulantele aduse si parcate GOALE in fata spitalelor SPECIAL pentru generarea panicii si coruperea populatiei sa mearga la injectia mortii - Circ abominabil tembelizat organizat de colegii de Fundatie - Raed si RaTu :

    https://www.facebook.com/Informatoriideopinii/videos/592704378444399/
  • DANA Q 10.10.2021 17:32
    Se repeta scenariul din 2020.Nu se vede???Acum,doar ignorantii si prostii mai musca din nmomeala.
  • Gabiu 10.10.2021 18:57
    Nu s-a dovedit niciodata ca gripa si acum covidul se transmit, mai ales ca virusul codid nu s-a dovedit ca exista. In plus, efectele directe ( asa cum ar trebui numite efectele, nu adverse) ale injectiilor care fals sunt numite vaccinuri sunt cauza imbolnavirilor si internarilor vaccinatilor, nu covidul care, repet nu este dovedit stiintific ca exista.
  • Gaby66 11.10.2021 11:16
    Pe 10 octombrie 2021 au fost confirmate în Bucuresti 2818 noi cazuri de infectare cu coronavirus !!!
    De ce nu apare oficial câte din aceste cazuri sunt vaccinati și câte nevaccinati ?
    Surse neoficiale spun că procentul celor vaccinați este mai mare decât al celor vaccinați !!!
    În concluzie toate restricțiile impuse de autorități din cauza cresterii exponențiale a numărului de infectări nu este doar din cauza nevaccinaților !!!
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”