Av. Elena Radu atrage atenția: În tăcere, digitalizarea României continuă. Legea care nu ar trebui să treacă!

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pericol! Lege care nu trebuie să treacă! Să faca bine MAI să-si retraga proiectul!

Canalizandu-va atentia pe subiecte cu mare impact emotional, în tăcere, ”digitalizarea” Romaniei continua sau mai bine zis, introducerea identitatii digitale, aia cu care te si identifici, te si autentifici in orice sistem public sau privat, online sau offline, ca sa poti să fii monitorizat, controlat și constrâns să faci ce îți impun niște unii cocoțați pe niște funcții în tirania instaurată sub redefinirea democrației. 

Pe site-ul MAI s-a postat in consultare ”Proiectul Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate”. 

Ce fac vor să facă prin proiectul ăsta? 

Să elimine pașaportul simplu, să fie numai pașaportul electronic ca document de călătorie. 

Așa scrie în expunerea de motive, nu o zic eu. 

Pasaportul ala simplu, va fi NUMAI TEMPORAR SI NUMAI PENTRU SITUATII EXCEPTIONALE. In rest, totul electronic.

Dacă nu sesizați, încet, încet, legislativ se schimbă semnificatia actelor emise de autoritati: nu te mai identifici cu ele (iti constata, stabilesc identitatea), ci te autentifici cu ele. 

Și ce să vedeți?

Praf în ochi v-o bagă pe aia cu eliminarea vizelor de SUA (nu-i asa ca vreti sa renuntati la orice pentru asta, ca aveati chef sa va plimbati prin SUA), dar vă spun și de perioada C-19, aia cu certificatul și QR-ul. V-a plăcut? A fost doar o mostră de ce va urma, dacă stați și dormiți în ghete. 

Banii cash, mai spre deloc așa ... că a scăzut Ciolacu plafonul mai spre deloc. Așa că odată cu scăderea plafonului limitelor de plăți cash, veți vedea cum nu veți mai gasi bani prin bancomate si va vor impune si bancile un plafon de retragere de cash lunar de 2 lei.

Puteti sa sustineti voi ca veti plati cash cat veti vrea, ca il veti gasi pe nicaieri si va va primi nimeni cash -ul ca plata. 

Facturile emise pe format de hartie? La revedere!
Tot prin legea lui Ciolacu, de modificare a Codului fiscal: la revedere facturi pe hartie, numai alea electronice. Insa, nu de acum, ci de la 01 iulie 2024, asa ... sa nu simtiti imediat si sa va obisnuiti cu ideea. Aveti vreo 7 luni la dispozitie. 

Si uite asa, incet incet, prin legi de care nu va pasa si care se adopta, incet incet vom deveni captivii ”digitalizarii” si identitatii digitale, moment in care vom face numai ce ni se permite si cum ni se permite, vrand - nevrand, supunandu-ne ca nu avem incolo. 

Asa ca lumea pe care o visati voi, in care nu va veti supune, va fi numai in capul vostru, daca nu va veti opune la adoptarea legilor astora care mai au doar putintel si vor inchide cercul, oferindu-va ”marele confort” de a nu mai gandi nimic si nu a mai lua nicio decizie cu privire la propria persoana. 

Proiectul de lege il gasiti aici: https://www.mai.gov.ro/informat.../transparenta-decizionala/ 
 
Vedeti si Expunerea de motive, ca scriu in ea ce inseamna proiectul acesta. 

Atasez foto cu niste ”mostre” din ea( mai jos)

Pun si art din Codul Fiscal - asa cum va fi in vigoare din iulie 2024, ca sa intelegeti, daca nu v-ati prins pana acum.
PS: aia cu functii, cu pasapoarte diplomatice, etc vedeti ca la voi e grosul. Voi numai electronic. Cand va mananca si criticati vreo strategie din asta de oferire a confortului absolut, stati acasa, nu mai plecati nicaieri, ca dintr-un click suntei pa. 

Cei care lucrati prin strainatati cu acte de Romanaia: vedeti ca ori treceti la electronic ori pa pa munca prin strainataturi.
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Andri 01.11.2023 20:29
    E nevoie de scandal ca sa se trezeasca lumea
  • IC XC NI KA 02.11.2023 00:00
    Dacă dorește cineva să ia a t i t u d i n e și să scrie la MAI ref. adoptarea unor modificări legislative privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate,
    la adresa de e-mail
    dgj_transparenta@mai.gov.ro
    ATENȚIE! Termenul este până vineri 03 noiembrie 2023, ora 09:32 AM

    CĂTRE,
    MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
    Subiect e-mail: dezacord ref. Proiect L E G E pentru modificarea și completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate

    Subsemnatul/Subsemnata __________, cu domiciliul în __________, având CI seria ___, nr. ___, vă aduc la cunoștință că NU sunt de acord cu modificările legislative pe care le propuneți în vederea adoptării ref. Proiect
    L E G E de modificare și completare a legislației privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, deoarece vin în contradicție și îmi încalcă drepturile și libertățile fundamentale garantate de Constituția României - dreptul la viață și la integritate fizică și psihică, libera circulație, libertatea conștiinței, dreptul de proprietate privată, precum și dreptul la viața intimă, familială și private, inclusiv dreptul la muncă care nu poate fi îngrădit.
    Din prisma acestor drepturi și libertăți fundamentale există riscului de a implementa un sistem ce poate duce la îngrădirea dreptului la muncă, în cazul muncii în străinătate dacă se refuză pașaporul electronic pe motiv religios, inclusiv abuzuri, supraveghere, acapararea vieții, respectiv la tot felul de privațiuni și, in extremis, chiar la privarea de bunuri sau de libertate întrucât
    n u p u t e ț i f a c e a b s t r a c ț i e de dezideratul Forumului Economic Mondial (FEM/WEF), care în cadrul ediției cu numărul 53 ce s-a desfășurat în perioada 16-20 ianuarie 2023, la Davos, Elveția - Tema a fost “Cooperare într-o lume fragmentată” - Lumea se află astăzi într-un punct critic de inflexiune. Numărul mare de crize în curs necesită o acțiune
    c o l e c t i v ă curajoasă, anunță www.weforum.org.

    De asemenea, NU PUTEM FACE ABSTRACȚIE nici de „Marea Resetare” vizată de FEM/WEF care are ca scop, printre altele, deposedarea maselor de proprietatea privată și introducerea rapidă a unei adevărate Dictaturi Digitale. „Nu veți deține nimic și veți fi fericiți”, fiind sloganul lor, alaturi de „orașe inteligente de 15 minute” (15-minute city).
    A se vederea cele opt predictii ale lumii in 2030 – “8 predictions for de world in 2030”:

    https://fb.watch/o2uXi4tfqS/

    Vă solicit în mod expres să NU propuneți acest proiect de lege în vederea adoptării unei legislații care converge pas cu pas și facilitează controlul total al fiecărui om în parte.
    Faptul că se dorește să se elimine pașaportul simplu și să “beneficiem” numai de pașaportul electronic ca document de călătorie, face practic i l u z o r i u dreptul la muncă, ceea ce va duce la î n ș e l a r e a oamenilor pentru luarea pașaportul electronic. Ironic modificările legislative privesc regimul LIBEREI circulații a cetățenilor români în străinătate. În condițiile date, mai este LIBERĂ?!

    Domnilor decidenți, indiferent dacă sunteți credincioși sau nu, e foarte bine să cunoașteți ce stă scris în Sf. Scriptură, și să vă întrebați dacă nu cumva dvs. contribuiți la împlinirea acestui Cuvânt al Lui Dumnezeu:

    “Și ea îi FACE pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca SĂ LE DEA LOR semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunțile lor, și ca să nu poată cineva să cumpere sau să vândă, decât numai cel ce are semnul, numele fiarei sau numărul numelui fiarei.” (Apocalipsa 13, 16-17)

    Vă puteți asuma această contribuție?!
    Să vă ferească Dumnezeu, dacă da.

    Domnilor decidenți, vă rog rețineți că un lucru rău nu vine niciodată sub forma răului, că ne-am feri, nu, el vine sub forma binelui. Aprofundați problema, luați-vă foarte în serios menirea, existența pe acest pământ și fiți responsabili că purtați pe umeri o răspundere c r u c i a l ă!

    Noi suntem creați trup și suflet și, vă rog, nu omiteți sufletul când luați în calcul trupul. Indiferent dacă credeți sau nu, și pentru dvs., și pentru noi credincioșii, Legea pusă de Dumnezeu pentru mântuirea sufletului e aceeași.
    ‘Valoarea’ (spunem așa pentru a ne putea da seama, cu toate că e de neprețuit - sufletul e pe verticala (nu-i din lumea aceasta), valoarea e pe orizontală) unui singur suflet de om o cunoaște Dumnezeu și pentru a ne da și noi seama, pe Unicul Său Fiu L-a trimis în lume ca prin Lucrarea Sa să ne răscumpere din robia păcatului, să ne dăm și noi seama de ‘valoarea’ unui SINGUR suflet de om. FIECARE om în parte, deci, TOȚI oamenii suntem restaurați prin Jertfa Sa de pe Cruce, este “Mielul Lui Dumnezeu, Cel ce ridică păcatul lumii”, astfel TOȚI fiind candidați la mântuirea sufletului.

    Și, nu avem cum, E EXCLUS!, să cunoaștem ‘valoarea’ fie și numai a unui SUFLET de om, dacă NU cunoaștem ce lupta se dă pentru el (războiul nevăzut), cine o poartă, de când o poartă și până când o poartă, Cine e de partea noastră, care e a Lui LUCRARE-JERTFĂ-CONTINUUĂ și pentru cine și pentru ce, în fine, dacă NU cunoaștem cum am pierdut raiul și cum îl putem (re)câștiga sau pierde din nou, cine ne-a înșelat de l-am pierdut (pe mâna noastră) și ne înșeală în continuare tot pentru a-l pierde, dar de data asta DEFINITIV! Nota bene.
    “Vă rătăciți neștiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.” (Matei 22,29)

    Indiferent dacă credeți sau nu, vă puteți pune problema în termenii lui Blaise Pascal:
    “Dacă cred că exista Dumnezeu și El nu exista, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există și El exista, atunci am pierdut TOTUL.”
    DECI, cine riscă cu viața lui?!

    De asemenea, luați vă rog aminte și la cuvântul duhovnicului neamului Pr. Justin Pârvu, Sfânt al închisorilor comuniste, ref. la aspectul cipurilor:
    https://manastirea.petru-voda.ro/.../scrisoarea.../
    https://manastirea.petru-voda.ro/.../mesajul-parintelui.../
    https://manastirea.petru-voda.ro/.../comunicat-despre.../

    Față de cele ce preced, vă rog să luați în calcul riscurile mai sus aratate și întrebați-vă dacă vi le puteți asuma.
    Doamne, ajută!
    Semnătura,
    ___________
    *apoi scanat și trimis pe e-mail, de preferat să se păstreze textul și în corpul e-mail-ului pentru accesarea link-urilor menționate.
  • UN_OM 02.11.2023 09:00
    Controlul total al populație, 'democrația' s-a inspirat din 'realizările' Chinei, 'cine-i cuminte primește , cine nu ... ' .
Ultima oră

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania