Av. Elena Radu: O zi fără avocați - o zi in care statul de drept nu există!

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Însă, să nu ne lăsăm mințiți și manipulați! Actualul Consiliu UNBR, in unanimitatea sa de 110 membri, a hotărât în weekend să ne întrerupem activitatea pentru 24 ore.

Dar să nu uităm:

 - problemele enumerate în anunț nu sunt toate, de imixtiuni în dreptul la apărare niciun cuvințel;

- problemele enumerate nu au apărut în ultimele 3 luni, sunt vechi;

- actualul Consiliu este format în proporție de 70% din consilierii care au avut mandat și în ultimii 4 ani și nu au făcut nimic pentru rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm demult, printre care și cele enumerate în comunicat;

- comunicatele inițiale de protest ale Barourilor și UNBR au vizat numai eventualitatea creșterii contribuției la CASS neplafonată.

Dacă în comunicatul CUNBR se invocă mult mai multe probleme cu care se confruntă avocații este ca urmare a revoltei interne a avocaților. Unii colegi și-au manifestat public nemulțumirea, alții chiar dacă nu au spus-o public, au spus-o în privat și nemulțumirea mocnea.

Așa că dacă vrem, putem rezolva multe. Dovadă că dau înapoi stă chiar acest comunicat.

De ce spun să nu ne lăsăm mințiți și manipulați?

Pentru că ni se pregătesc multe, premisele au fost create, strategia este bine pusă la punct și nu putem să ne lăsăm manipulați numai cu un comunicat conform căruia protestăm 1 zi pentru câteva probleme. E un mod de a se face că fac, să dezumfle revolta și să creeze speranță că poate vor face ceva și pentru noi și dreptul la apărare.

Unii lucrează pe o parte, câțiva încercăm să contracarăm. Însă, e nevoie de toți.

Depinde numai de noi să o oprim. ”Salvarea” e la noi. Așa cred mulți ne-avocați.

Voi scrie și voi scrie mult cu privire la ce ni se pregătește.

Am scris zilele trecute despre clasificarea actelor primarilor. O piesă dintr-un puzzle. Imaginea de ansamblu a puzzle-ului o voi prezenta în curând.

Comunicatul UNBR: https://www.unbr.ro/o-zi-fara-avocati-o-zi-in-care.../

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO