Av. Elena Radu: Nu vi se pare că unii se chinuie tare să intram în război?

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce ar insemna o stare de razboi anul asta?
La revedere alegeri! Durata mandatului parlamentarilor actuali si al presedintelui se prelungesc pe durata starii de razboi, iar al parlamentarilor actuali se prelungeste si in cazul declararii starii de mobilizare, de asediu, de urgenta.

Daca, prin reducere la absurd, in 2024 se va declara starea de mobilizare, de razboi, de asediu sau de urgenta, atunci vom intelege ca totul a fost planificat si de asta au comasat pentru 09 iunie alegerile europarlamentare cu cele locale (care trebuiau sa fie in septembrie 2024).

Nu trebuie sa ignoram si ca pe teritoriul Romaniei se fac niste baze NATO. In caz de conflict declarat, teritoriul Romaniei va deveni camp de luptă.

Ceea ce ma surprinde pe mine este că România avand 5.825.169 barbati cu varsta intre 18 si 64 ani (la iulie 2023, conform datelor de la Institutul National de Statistica) care in cazul unui conflict declarat ar fi ”incorporati”, mare parte dintre ei vazand o arma numai in filme, nu exista nicio critica a politicii inconstiente a reprezentantilor statului roman.

Nici barbatii nu critica (barbati care nu sunt deloc niste doritori de ale razboiului), nici femeile si nici copii.

Daca s-ar declara un conflict, barbatii ar fugi ca potarnichiile, femeilor si copiilor le-ar tarai fundul ca ai lor barbati si tati pot sa moara imediat.

Cu toate astea, nicio critica, ca sa previna distrugerea propriilor vieti.

Art 63 alin 1 din Constitutia Romaniei (durata mandatului parlamentarilor)
”Camera Deputaților și Senatul sunt alese pentru un mandat de 4 ani, care se prelungește de drept în stare de mobilizare, de război, de asediu sau de urgență, până la încetarea acestora”

Art 83 alin 3 din Constitutie (durata mandatului presedintelui): ”Mandatul Președintelui României poate fi prelungit, prin lege organică, în caz de război sau de catastrofă.”

PS: Vad si stiri inconstiente ale unor asa -zisi jurnalisti care nu au nimic in cap, de genul ”romanul care lupta impotriva Rusiei a murit sau a facut pe dracu”.
Niciun roman nu este azi in razboi cu nimeni. Cei care s-au dus sa lupte sunt mercenari, adica unii care se duc sa omoare pe bani, contra cost.

PS 2: pentru aia care cred ca in cazul unei stari de asediu sau razboi, prezentarea la încorporare, concentrare sau mobilizare este optionala (adica se duc daca vor), ii informez ca se inseala: daca nu se prezinta este infractiune (inchisoare de la 2 la 7 ani).

PS3: constat inca odata ca majoritatea habar nu aveti care va sunt obligatiile. Credeti ca aveti numai drepturi. Mai mult, habar nu aveti care sunt sanctiunile pentru nerespectarea obligatiilor.

Cred ca ar cam fi cazul sa cititi Legea nr. 446/2006 si Legea nr. 395/2005. Poate asa mai reveniti cu picioarele pe pamant, fiind constienti de pericolul care va paste pe voi si familia voastra, si iesiti din starea de visare in care ati intrat (in care credeti ca tot ce zboara se mananca).
https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/77597

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/67092

PS4: multi nu constientizati ce ar insemna un razboi. In schimb, ati sarit sa sustineti cetatenii altor state, fiind impresionati de ce li se intampla lor. Ia faceti asa un exercitiu de imaginatie si ganditi-va ce ati simti daca ce ati vazut prin filmulete care v-a facut sa fiti empatici cu altii s-ar intampla langa voi, voua si ati fi voi in mijlocul luptelor!
Poate asa intelegeti ce ar insemna un razboi in care ati fi voi si incepeti naiba sa va opuneti la politica inconstienta care se duce de niste descreierati care se joaca cu vietile noastre.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
  • brian duffy 23.03.2024 20:09
    cel mai realist articol
    chapeau
  • Tic 23.03.2024 20:38
    Poate se urmărește și rărirea populației bărbătești ,căci,deh,România este bună pt extinderea Ucrainei si a altora.Dar depopulată!Iar in război se pot întâmpla si "greșeli" , adică sa iti bombardezi propriile trupe si sa spui ca sunt bombe inamice,mai ales cu generalii de azi.Vezi cazul bombelor ucrainene căzute pe satul polon.
    De aceea a fost făcut poate si recensămîntul,iar datele au fost cerute de von der Lenin.
  • dejuan 24.03.2024 01:09
    La recensamant software-ul era de la Banca Mondiala. "All wars are banksters' wars."
  • Passagero 23.03.2024 20:39
    Nu va mai fi nici o "prelungire", nici pentru Ciumaku Iudanni$, nici pentru Ciulaku si nici pentru Ciuku bsncizme.
    Or sa vina niste sekui kruzi si le taie capetele sa le duca invingatorilor, asa cum au facut si cu principele lor Bathory.
  • Hombre 23.03.2024 20:52
    "niste descreierati care se joaca cu vietile noastre"
    Da, ar trebui sa ii punem pe ei sa se bata singuri, nu sa trimita pe altii pe front. In fond, noi NU VREM razboi.
    Mai ales pt o Ucraina care nu ne-a iubit niciodata si care mai mereu fenteaza regulile. (Vezi insula serpilor, vezi bastroe, samd)
  • Un Strain 23.03.2024 21:09
    Atit de lasi am devenit toti de nimeni nu are cel putin curaj sa vorbeasca deschis... Oare de ce credeți că am ajuns aici? Lipsa credinței în Dumnezeu este raspunsul.... Iar cei care ne manipulează stiu exact feblețea noastră.... Fac tot posibilul sa prosteasca citi mai multi doar ca ei sa ramina unde sunt.... Rugativa CREATORULUI neîncetat pentru sufletele voastre și pentru cei dragi
  • Mircea Dragan 23.03.2024 21:35
    Romania nu intra in razboi cu nimeni. Nu are cu cine si nici cu ce. Nici chiloti ptr soldati nu are.
    Totusi ar trebui sa-i explicam lui Macron ca noi nu mergem cu trupe in Ucraina. Am mai mers si a urmat 50 de ani de comunism.
  • Neanae 23.03.2024 22:00
    Să nu uităm că la începutul acestei nenorociri marea majoritate a românilor, și a altor nații europene, au înghițit CONVINȘI papardeaua cum ca rușii invadează Ucraina violând și omorând în dreapta și în stânga pentru a trece la acapararea întregii Europe și de ce nu, tot mapamondul. Încă se continuă o alimentare perversă a acestei isterii, a ideii ca rușii după ce căsăpesc toți ucrainenii trec peste cadavre până la Paris, Madrid, Berlin, Roma și Teleorman, în timp ce la Washington va ateriza o rachetă cu încărcătură nucleară fix în curtea Casei Albe. Dementii ăștia sunt atât de cretini încât vor susține teoria asta diabolică până la ultima suflare. Vor împinge către război și curcile, iar canaliile astea vor rămâne în fotolii cu paharul în mână. Noi ăștia “carne de tun” chiar așa de căcăcioși suntem încât să mergem la moarte sigură pentru un motiv fix de căcat care nu ne privește?
    Cică “deșteaptă-te române din somnul cel de moarte”! Păi de ce dracului să ieșim din comă? Ca să murim definitiv fără să știm nici de ce, nici pentru cine ne deșteptăm? Imnul este de vină dacă suntem atât de tăntălai … cum dracului să nu crăpăm de atâta somn … iese vreunul din pernă cu un maieu pe care să scrie cu carioca “GATA, EU NU VREAU RĂZBOI, VREAU PACE” Auzi tu Radu Tudor, piază rea vândut ca o curvă?
  • Tabără Octavian-Adrian 23.03.2024 22:48
    Ajutorul meu...de la Dumnezeu,
    Cel ce a făcut cerul și pământul.
  • Christinne Radu 23.03.2024 23:17
    https://alethonews.com/2024/03/23/this-is-not-isis-rossiya-segodnya-editor-in-chief-on-moscow-concert-hall-attack/
  • NDorin 23.03.2024 23:46
    Ar fi de preferat pușcăria și moartea, cretin să fii sa aperi ce?! Auchan, Renault, Holcim, OMV, guvernul, parlamentul, ANAF, Poliție, Justiție, etc ... Dacă Putin le dă foc aș merge să le pun și eu benzină peste ei! Să mori pentru ce... pentru interesele economice ale diferiților mafioți legalizati sau cai verzi le pereți ...!? S-ar putea să trăim clipe când îl v-om ruga pe Putin să trimită măcar cateva bomboane serioase, poate doar așa s-ar mai naște din jarul războiului o șansă și pentru amărâții din țara asta! Să vină Focul! Pentru noi tot aia, ori că murim ori că stăm tot timpul in genunchi cu taxe, impozite, accize, TVA, amenzi ...! Ce să pierdem ...praful de pe tobă ...! Să vină focul!
  • Nick Cohen 24.03.2024 04:02
    Cam asa e ! Ai dreptate !
  • Mircea Dragan 24.03.2024 13:04
    Ai mare dreptate. Daca citesti cartile lui Sven Hassen vei vedea tiparul care se aplica acum.
    Oameni adusi in saracie care vor accepta un venit chiar si de kkt si se vor oferi armatei pe 5 ani dar vor sta acolo si 10 ca deh e razboi.
    In legatura cu puscaria sa stii ca te vor face sa te ceri singur voluntar numai sa iesi de acolo. Si vei iersi ptr a fi trimis pe linia frontului in linia 1.
    Cel mai convenabil e sa scapam de ''politicienii'' de azi pe care eventual sa-i bagam si la puscarie ptr tradare, crime, subninare (60 de miliarde luate imprumut ptr nimic) etc utilizand votul.
    Eu voi vota AUR. Tot niste hoti dar care inca nu au conexiunile toate. Pana le fac vin alte alegeri.
  • dejuan 24.03.2024 01:06
    Arafatii, rafilienii si faucistii ne-au lasat in viata, ca sa poata importa ukraina carne de tun.
  • Wolf Edmond 24.03.2024 09:14
    Treaba asta cu războiul care constituie unica salvare e la mare modă mondială. Ai noștri nu fac altceva decât să țină pasul și trendul. Uitați-vă la bibi netaniahu care va prelungi războiul la infinit (probabil va ataca și Libanul), uități-vă la taica biden, uitați-vă la ieoropa, uitați-vă la ukraina. Vătafii și marii negustori ai lumii au mare nevoie de control iar rîzboiul provoacă spaimă, foamete, dezordine și sărăcie ceea ce ajută mult la promovarea și implementarea controlului asupra calicilor.
  • DanCapitanDePlai 24.03.2024 18:35
    Pe timpul plandemiei, s-a văzut un lucru:
    Cei mai mulți dintre (cei aproape 6 milioane de) "români" sunt bolnavi de dezbinare, ignoranță, lașitate și nepăsare.
    Dacă nu ar fi așa, oricare dintre ei, care are cât de cât mintea întreagă... la un ordin de încorporare care a fost dat de șleahta de trădători de țară (Iudanis, Ciolacu, Ciucă & Co.) , ar trebui să răspundă într-un singur mod:
    Hai, sictir!
    Celor 6 milioane de bărbați UNIȚI... ce-ar putea să le facă acei slugoi, cu toate (fărăde)legile lor?
    Să bage la închisoare 6 milioane de bărbați?!?

    Cei trei amărâți de căcăcioși lachei
    Pe care în scârbă i-am amintit mai sus,
    Indubitabil că rapid s-ar c... pe ei
    Dacă șase milioane s-ar duce peste ei
    Și à la Țepeș le-ar zice acelor pigmei:
    Chiar vreți să plecați de-aici, în sus?

    Observația 1:
    Art 83 alin 3 din Constituție (durata mandatului președintelui): ”Mandatul Președintelui României poate fi prelungit, prin lege organică, în caz de război sau de catastrofă.”
    Păi din prima zi de mandat, KWI a fost în război cu populația din România. Norocul lui și al așa-zielor autorități (guvern, parlament) e că populația doarme somnul cel de veci. Oricum, întregul mandat al lui KWI a fost o catastrofă. Așa că...

    Observația 2:
    AZA (Așa-Zisele Autorități - preș-edinte, guvern, parlament...) sunt principalii vinovați că trăim într-un stat eșuat - statul antiromân.
    Un alt vinovat: populația - pentru că acceptă să fie condusă de acești trădători de țară.
Ultima oră

19:45

BEC și justiția din România au încălcat jurisprudența CEDO și au respins candidatura PNȚ-MM la europarlamentare. Valerian Stan: Urmașii lui Iliescu îi prigonesc și ei pe țărăniști

18:20

George Simion la conferința MEGA: Lui Ciolacu nu trebuie să-i fie rușine de ce e - probabil e rom

17:25

Iulian Capsali: O ÎNVIERE PE PARCURSUL UNEI MORȚI ANUNȚATE

16:00

Sinaxarul demnității românești: 27 aprilie, TRAIAN TRIFAN. „Lupta noastră nu este limitată în timp, ci permanentă”

13:40

VIDEO ÎN DIRECT: Pelerinajului de Florii din București, de la Mănăstirea Radu Vodă până pe Colina Bucuriei, la Patriarhie

12:31

WSJ: Serviciile secrete americane consideră că nu Putin a ordonat moartea lui Navalnîi

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”

06:00

27 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Simeon, ruda Domnului

23:45

Sorin Gheorghe Suciu: Schimbarea la Față a României și Rostul creștin în opera lui Vasile Voiculescu

23:30

O, țara mea, mâncată de jivine,/ Pe drumurile-ți albe-n triste sate,/ Cu traistă de cerșetor în spate,/ Azi iar colindă Dumnezeu prin tine - Vasile Voiculescu, poetul coborât din icoană (13 octombrie / 27 noiembrie 1884 - 26 aprilie 1963)

23:10

RADU GYR din MANUSCRISE: Vasile Voiculescu avea o figură de sfânt bizantin cu mâinile subțiri cu degete lungi, desprinse parcă dintr-o icoană. MĂRTURISIRI la 61 de ani de la plecarea la Domnul - 26 aprilie 1963

23:00

26 aprilie: Poetul, medicul, rugătorul mistic și deținutul politic Vasile Voiculescu. 61 de ani la Ceruri

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici