Av. Elena Radu: Mare ședință de Guvern, azi. Puțin le pasă de virus și de starea de sănătate a populației, vaccinare și atât! În plus: Monitorizarea

De Av. Elena Radu  /  

Foto: Lufthansa Biometric ID

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Mare ședință de Guvern, azi. Deci, ne-am lămurit. Puțin le pasă de virus și de starea de sănătate a populației. Vaccinare și atât!
 
Cine e infectat, dar vaccinat sau trecut prin boală și vine în țară din UE, e "liber". 

E liber la introducerea în țară a virusului, răspândirea lui și infectarea populației. 

Va fi un trafic mare de persoane la granițe în luna decembrie (doar e vacanța de Crăciun). 

În majoritatea statelor UE numărul zilnic de cazuri a sărit în aer. 

Sunt minim 80.000 persoane ZILNIC care tranzitează punctele de trecere a frontierei romane. 

Dacă numai 1% din ele sunt INFECTATE, dar vaccinate sau trecute prin boala, sunt minim 800 persoane care ZILNIC vor introduce în țară virusul și îl vor răspândi.

Și uite asa se creează valul 5.

Pai, nu trebuie sa avem și noi valul 5 pe 15 ianuarie 2022 asa cum am fost anunțați deja? 

Nu se ia nicio măsură pentru a "securiza"  starea de sănătate a populației care locuiește pe teritoriul României. 

La fel era și pana acum: cine venea din UE, din zone roșii, era carantinat, în cazul în care nu era vaccinat sau trecut prin boală. 

Carantinate vor fi numai persoanele nevaccinate (nu contează dacă sunt testate negativ sau nu, ca și până acum). 

Dacă ești nevaccinat, chiar dacă ești testat sau nu, intri în carantina. 

Dacă ești vaccinat sau trecut prin boală si vii din UE, poți sa fii infectat, nu contează.  (și vor veni destule persoane din UE în decembrie și începutul lunii ianuarie). 

Însă, câte persoane vaccinate pot sa fie infectate și sa transmită virusul mai departe? 
Destule, indiferent de varianta virusului (alfa, delta, Omicron). 
Ne-o spun statisticile oficiale. 

Cum arata situația în tarile UE? Vedeți in graficele atașate. 

Iar dacă nu ați sesizat, v-au luat puțin ochii cu: nu se va folosi certificatul la slujbe.

Asta ca să vă bucurați pe moment și sa nu mai dați atenție la ce măsuri nu au luat.

PLF (passenger locator form) pentru toată lumea care intră în țară
Scopul? Monitorizarea. 

După ce persoanele infectate intra și se plimba libere, răspândind virusul pe oriunde se duc, cam ce contează ca vor descoperi o persoana infectată peste câteva zile? 
După ce s-a plimbat câteva zile peste tot și a putut sa transmită la nenumărate persoane, cine le va identifica pe toate? 

Dacă nu știți, PLF este introdus printr -o decizie a Comisiei Europene. 
Din 22 aprilie v-am zis de ea, de când era în dezbatere publica. 

Decizia adoptata de Comisia Europene. O găsiți aici: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX:32021D0858

Drept urmare, tot circul cu moțiunea și schimbarea Guvernului a avut ca scop numai impunerea unei noi echipe Ciucă - Rafila care sa accelereze pedala. 

Citu - Arafat erau prea lenți și trebuia schimbata echipa de la butoane. 

PNL+ PSD = partid unic. Restul= doar joc de scena pentru plebe. Ne-o demonstrară încă odată azi. 

Nu va lăsați manipulați cu praful pe care ni-l arunca în ochi și de vorbele dulci. 
Pisica blândă zgârie rău. 

Ei fac tot ce pot sa apară valul 5 pe 15 ianuarie ca să ne introducă și mai multe restricții și sa ne impună obligativitatea vaccinării și a certificatului pe teritoriul național. 

Nu mai pot sa adopte acum nicio lege privind obligativitatea pentru ca nu mai au numărul de cazuri, de spitalizări și de decese cu care sa ne isterizeze și să ne înspăimânte din 5 în 5 minute la TV. 

Asa ca, cu orice preț, creează premisele ca să aibă din nou multe cazuri, spitalizări, decese și să poată sa adopte in Parlament legea obligativității vaccinării și certificatului la nivel național. 
Pana atunci, nu vor mai îndrăzni. 

De medicamente ați auzit ceva? 
Nimic. 

La cât mai mulți infectați, cât mai mulți spitalizați și cât mai mulți morți. Asta este tot ceea ce vor. 
Cu orice sacrificii, trebuie să își îndeplinească ordinele primite. 

Comunicatul Guvernului: https://gov.ro/ro/media/comunicate/masuri-pentru-combaterea-raspandirii-tulpinii-omicron-a-virusului-covid-19-i-pentru-protejarea-sanatatii-oamenilor

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • Ciuri Buri 05.12.2021 23:10
  Extrem de politicos si fin scris pana acum articolul dar lipsește esentialul. Adevarul!
  Daca si vaccinatii si nevaccinatii fac test PCR obligatoriu, de ce numai nevaccinatii intra in carantină. E testu lu pește defect sau care e explicatia? Carantina la toți tati, ar spune imbecilii dar cum nici varianta alfa nu a fost izolata\pozata si secventializata conform cu marturisirile lor (s-au folosit 80% secventa Sars-Cov 1 din 2003 si restul sunt secvențe generice de la coronavirusi luati la grămadă) ci sa improvizat la Charite in Germania de catre marele Dr. Drosden astfel anulând practic orice teorie a conspiratiei cu privire la testele Rt-PCR. Nu poti compara 1 măr cu o fantezie concoctată pe calculator si sa spui ca este oricine pozitiv. Sa ne intelegem: asimptomaticii nu sunt bolnavi, sunt oameni cat se poate de sănătoși si asta este singura cale ca ei să poată fi agățați si făcuți prizonieri.
  Toată misculatia din presă cu variantele covid este o creatie de propagandă si nimic mai mult. Cand nu ai varianta originala nu poti să găsești variante ulterioare. Suna ciudat știu, insa asta este adevărul din documentele lor. Ei sustin ca Mos Crăciun există deci tot ei sa demonstreze acest fapt. Eu doar aștept! In Australia avem exemplul viitorului foarte apropiat pe care oamenii inca nu vor sa-l accepte. Degeaba te vaccinezi ca preturile la curent si la alimente va fi același. Nici vaccinurile se pare ca nu sunt lafel. Unii gen politicienii, primesc doza cu ser fiziologic sau ca să înțelegeți unde sa va uitați (ori pe flacon scrie clar 01) pe certificat URN:UVCI 01, iar altii au 02 sau 03. Se pare ca in orice experiment exista componenta de martor sau placebo in orb tocmai ca sa se poata masura eficienta. Pana in 2023 Decembrie tot o sa studieze eficiența dar stai asa ca tocmai trebuie sa faci boosterul ca primele 2 nu te protejeaza si ajungi nevaccinat daca refuzi. Eficient nu este cu siguranță daca ai nevoie de al 3 lea intr-un an. La partea de siguranță este deja recunoscut din partea Pfizer in documentele eliberate catre public cu efectele adverse ca 1200 de oameni au murit in SUA pana in februarie ceea ce este cu mult peste media de 200 persoane pe tot anul cu toate vaccinurile la un loc pana in 2020. Astea sunt cifrele pe care Pfizer a stat si lea ascuns pana acum cand ia forțat instanța judecatoreasca sa arate documentele publicului dar doar 500 de pagini pe luna pana in 2076 din 300.000 de pagini. Sa nu uitam ca Pfizer este cea mai amendată companie din istoria farmaceuticelor cu acuzatii recunoscute si plătite de miliarde de dolari victimelor. Eu unul am incredere 100% să-mi injectez dușmanii cu zeama de la Pfizer. Deasemeni am 100% dubii cu privire la maimutele ce stau în vârful statului si la stratagemele lor cu preocuparea lor constantă asupra sănătății mele. Toate invataturile pe care le-am acumulat în viață sunt absolut ravasite de noua politică covido-terorista care nu încetează. Cred ca numai prin luptă si mobilizare vom putea trăi. Sa stai in genunchi nu e greu dar nici asteptari nu trebuie sa ai. Fiecare alege ce sa faca în viață dar oameni buni deschide-ti-va mintea si înțelegeți că ăștia nu urmaresc bunastarea si sanatatea voastra. Ba din contră urmaresc sa va controleze inclusiv la respiratie ceea ce inseamna ca nu dau doi rahati zburatori pe viață voastră si a copiilor noștri. Cei mai sănătoși si neafectați de boală sunt si cei mai afectati de măsuri ticaloase luate de maimutele alea din varful statului.
  "Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala si materiala a poporului roman, sa respect Constitutia si legile tarii, sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!". Asta este jurământul fiecarui conducator de ceva din statul ăsta si am 100% incredere ca nici macar o singură persoană nu-l respectă. Daca ar fi pedeapsa cu moartea altfel ar sta situația dragilor nu-i așa? Sa imi spuna sau arate cineva pe vreun conducator de institutie din Romania care NU a încălcat jurământul. Cel putin in ultimii 2 ani absolut nimeni nu a respectat Constituția și legile țării ca sa nu zic 31. Tradarea de țară se plătește cu moartea si cum nici un politician nu a platit prețul public inseamna că toți sunt mână in mână. De ce ne prefacem ca respectam legile cand absolut nimeni nu tine cont de ele. Politia nu isi face treaba ca nu e lasata de politicieni si de magistrați. Armata nu-si face treaba ca e controlata de politicieni. Toti sunt controlati de serviciile secrete ale lu pește de ne ducem dracului la vale cu toții. Ne facem efectiv ca nu vedem si nu auzim. Numai prefacuti peste tot, aia care mai inteleg ceva din jurul lor, restul sunt ignoranți si fara ganduri proprii. Nici macar nu știu de sunt asa frustrat ca majoritatea nu realizeaza ce genocid urmează de parca as putea salva eu ceva sau pe cineva...

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei