Av. Elena Radu: LISTA RUȘINII: Ei sunt cei care au votat în Parlamentul European regulamentul privind certificatul Covid-19. Acum vor să-l prelungească. ESTE NEVOIE DE IMPLICAREA CETĂȚENILOR!

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


LISTA RUȘINII: Ei sunt cei care au votat în Parlamentul European Regulamentul privind certificatul Covid-19, dându-i posibilitatea Guvernului să se folosească ilegal de el și să ne condiționeze drepturile și libertățile de deținerea lui și să ne forțeze să ne vaccinăm.
 
Toți șefii lor de partid au știut. 

Acum vor să aprobe un nou Regulament prin care să prelungească Regulamentul cu certificatul C-19 încă 1 an ca să se folosească iar Guvernul de el și să ne restrângă drepturile și libertățile. 

Cereți-le lor și șefilor lor de partid SĂ VOTEZE ÎMPOTRIVA REGULAMENTULUI DE MODIFICARE A REGULAMENTULUI UE 953/2021 (înregistrat sub nr. COD 2022/0031). 
(https://secure.ipex.eu/.../082d29087ee869cd017ee9a1df6f0274

TRIMITEȚI E-MAILURI, SMS-URI, PETIȚII PE CARE SĂ LE DEPUNEȚI LA SEDIUL FIECĂRUI PARTID.

Dacă și de data asta vor vota pentru Certificatul C-19, văzând deja cum a fost folosit împotriva propriilor cetățeni, precum și opoziția cetățenilor români cu privire la acest certificat, ne vor confirma încă odată cine sunt trădătorii de neam și țară. 

Adresele de e-mail ale europarlamentarilor și președinților de partide le găsiți aici.    

Numerele de telefon ale europarlamentarilor și președinților de partide le găsiți aici.

PS: Pe larg găsiți aici. (articolul continuă dedesubt) 
 
 
ESTE NEVOIE DE IMPLICAREA CETĂȚENILOR!

Regulamentul UE privind certificatul C-19 valabil pana 30 iunie  2022 vor să îl prelungească cu încă 1 an

Cereți-le europarlamentarilor romani și șefilor de partide sa voteze împotrivă, și să nu mai repete greșeala din 2021!

Am văzut toți ce a însemnat Certificatul C-19: 

 • un simplu instrument de restrângere în mod abuziv a drepturilor și libertăților cetățenilor;
 • nu a avut nicio legătură cu combaterea transmiterii virusului. 

Regulamentul UE a fost doar o pălărie creată pentru a le permite statelor să îl invoce și să adopte legislație națională prin care să ne interzică desfășurarea tuturor activităților condiționat de prezentarea unui astfel de certificat. 

Comisia Europeană a propus acest regulament, iar europarlamentarii l-au votat. 

Puțin le-a păsat de consecințele adoptării lui și de argumentele pe care le-am adus împotriva adoptării Regulamentului UE. 

Înainte de adoptarea acestui Regulament de către Parlamentul European am întreprins  numeroase demersuri pentru a stopa adoptarea lui. Câteva dintre aceste demersuri întreprinse: 

1) transmiterea de e-mailuri zilnice de către numeroși cetățeni către europarlamentari prin care le invocau câte un argument juridic de ce nu trebuie să voteze acest regulament. Conținutul e-mailurilor îl găsiți aici: 


Au fost nu mai puțin de 8 motive juridice transmise de către cetățeni europarlamentarilor ca argumente pentru a vota împotrivă. 

Ce au făcut europarlamentarii români? 
Au considerat e-mailurile cetățenilor spam-uri și le -au ignorat. 

Vedeți aici Conferința organizată de Biroul de Legătură al Parlamentul European (PE) în România la data de 20 aprilie 2021 și opiniile europarlamentarilor români: Marian Jean MARINESCU, Rovana PLUMB, Vlad Gheorghe, precum și comentariile cetățenilor români.  
 
 
2) La 10 aprilie 2021, CASD a transmis solicitare către europarlamentarii români prin care le-a solicitat să voteze împotriva Regulamentului privind Certificatul C-19, argumentat.

3) La data de 18 aprilie 2021, CASD a inițiat o petiție prin care se solicita partidelor politice din România reprezentate în Parlamentul European și europarlamentarilor lor să voteze împotriva Regulamentului prin care se introducea certificatul C-19. Au semnat această petiție 7985 cetățeni.

4) La data de 21 aprilie 2021, președintele CASD a intervenit în cadrul unei emisiuni B1TV în care se discuta despre certificatul C-19. Puteți vedeai aici opiniile europarlamentarului Rareș Bogdan și ale lui Cristian Diaconescu. 
 
 
5) La data de 23 aprilie 2021, CASD a transmis către toate partidele politice reprezentate în Parlamentul European solicitarea semnată împreună cu zeci de avocați, medici, cetățeni și asociații și care este susținută mii de cetățeni odată cu semnarea petiției, prin care le ceream ca europarlamentarii lor să nu voteze Regulamentul privind Certificatul C-19.

6) La data de 26.05.2021, CASD a transmis membrilor Parlamentului European și membrilor Comisiei LIBE solicitarea de a vota împotriva Certificatului C-19.

Cine sunt europarlamentarii români? 

Ce s-a întâmplat în Parlamentul European? 
Din cei 33 de europarlamentari pe care îi avem: 3 au votat împotrivă, 1 s-a abținut, iar 29 au votat pentru. 

Cu excepția europarlamentarilor: Maria Grapini, Cristian Terhes, Tudor Ciuhodaru (care au votat împotrivă) și Mihai Tudose (care s-a abținut), TOȚI CEILALȚI EUROPARLAMENTARI ROMÂNI AU VOTAT PENTRU Regulamentul prin care se introducea Certificatul C-19, PRETEXT PENTRU GUVERNANȚII ROMÂNI DE A NE ASUPRI APROAPE 1 AN DE ZILE, PRIN INTERZICEREA DREPTURILOR ȘI LIBERTĂȚILOR NOASTRE CONDIȚIONAT DE PREZENTAREA UNUI ASTFEL DE CERTIFICAT. 

SĂ NE ADUCEM AMINTE CINE AU FOST CEI CARE AU VOTAT PENTRU ȘI PARTIDELE DIN CARE FAC PARTE: 

1) de la PSD:
- Dan NICA
- Adrian-Dragoș BENEA
- Carmen AVRAM
- Claudiu MANDA
- Rovana PLUMB
 - Victor NEGRESCU

2) de la PNL: 
- Siegfried MUREȘAN
- Marian-Jean MARINESCU
- Cristian-Silviu BUȘOI
- Mircea-Gheorghe HAVA
- Dan-Ștefan MOTREANU
- Daniel BUDA
- Gheorghe-Vlad NISTOR
- Ioan-Rareș BOGDAN
- Vasile BLAGA
- Gheorghe FALCĂ

3) de la USR -PLUS
- Nicolae ȘTEFĂNUȚĂ
- Dragoș TUDORACHE
- Alin MITUȚA
- Ramona STRUGARIU
- Dacian CIOLOȘ
- Vlad-Marius BOTOȘ
- Vlad GHEORGHE
- Dragoș PÎSLARU

4) de la PMP: 
- Traian BĂSESCU
- Eugen TOMAC

5) de la Pro Romania:
Corina CREȚU

6) de la UDMR: 
- Lorant-Gyorgy VINCZE
- Iuliu WINKLER

Dovada votului o găsiți aici.

CE SE ÎNTÂMPLA ACUM? 


Propunerea de Regulament pentru modificarea Regulamentului UE nr 953/2021 o găsiți aici.

Este el necesar un asemenea Certificat C-19?
NU. Am văzut cu toții că nu a folosit la nimic în combaterea transmiterii virusului. 

În schimb, a fost folosit în contra noastră, a cetățenilor, fiind un instrument pentru restrângerea drepturilor și libertăților noastre. 

Trebuie să ne opunem prelungirii aplicabilității Regulamentului UE nr. 953/2021?
DA. 
 
Cu toate că în prezent nu se mai insistă de statul român pe Certificatul C-19, după prelungirea aplicabilității lui de către Parlamentul European probabil vor insista din nou pe introducerea lui, sub pretextul că Parlamentul European l-a prelungit. 

Am văzut cu toții de câte ori au vrut să bage în legislația internă a României Certificatul C-19 și câte eforturi am depus pentru  a stopa legiferarea. 

Dacă le vom permite să invoce din nou ca pretext Regulamentul UE, vor încerca din nou să introducă în legislația națională a României obligativitatea prezentării unui Certificat C-19 pentru a ne desfășura activitățile. 

Va fi folosit din nou ca un instrument pentru restrângerea drepturilor și libertăților cetățenilor la nivel național. 

CE TREBUIE SĂ FACEM? 

SĂ LE CEREM  EUROPARLAMENTARILOR ROMÂNI ȘI TUTUROR PREȘEDINȚILOR DE PARTIDE care au reprezentanți în Parlamentul European SĂ VOTEZE ÎMPOTRIVA REGULAMENTULUI DE MODIFICARE A REGULAMENTULUI UE 953/2021 (înregistrat sub nr. COD 2022/0031). 

TRIMITEȚI E-MAILURI, SMS-URI, PETIȚII PE CARE SĂ LE DEPUNEȚI LA SEDIUL FIECĂRUI PARTID.

Dacă și de data asta vor vota pentru Certificatul C-19, văzând deja cum a fost folosit împotriva propriilor cetățeni, precum și opoziția cetățenilor români cu privire la acest certificat, ne vor confirma încă odată cine sunt trădătorii de neam și țară. 

Adresele de e-mail ale europarlamentarilor și președinților de partide le găsiți aici.

Numerele de telefon ale europarlamentarilor și președinților de partide le găsiți aici.
 


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Mihai Cantuniari 09.04.2022 06:31
  Pretuiesc lupta si truda doamnei avocat.
  Dar, EVIDENT, adresele de mail si de telefon ale europarlamentarilor romani care au votat Certificatul nu pot fi accesate... Ca doar nu trebuie sa le deranjam tihna.
 • Andri 09.04.2022 08:46
  Nu ma surprinde. E o lista cu pseudo parlamentari, aceleași nume implicate in scandaluri de corupție de ani de zile. E mafia locala, ciocoii anilor acestia. Daca sunt votati, inseamna ca ni-i meritam.
  E foarte important sa avem oameni ai luminii in pozitii cu putere de decizie, si acestia nu mai sunt. Generatia noastra are doar doritori de ciolane, de la asa zisul presedinte-ca nu stim cum un anti riman a ajuns presedinte al Romaniei-Ciolanis (mi se zbarleste parul de nervi numai aducandu-mi aminte de el) pana la ultimul parlamentar, si sunt mai multe forte ale întunericului impotriva noastra.
 • Un roman obosit 09.04.2022 12:50
  Frumos indemn stimata doamna insa dv nu tineti cont de un singur lucru:Romania mai are de achizitionat inca 50 milioane de doze covid (exact pentru un an). Citu trebuie sa justifice banii. Credeti ca vor vota pentru interesul poporului? Trebuie spalata gava lui citu iar supusii nostrii nu pot gandi pentru popor. Au deja ordine de sus.
 • ady22 09.04.2022 14:15
  Nicio șansă. Mulți cetățeni sunt implicați acum cu campania agricolă de primăvară.

  Sau cu:
  - evaziunea fiscală (11% din PIB, care înseamnă 20 de miliarde de euro anual),
  - economia neagră/subterană (24% din PIB, care înseamnă aproape 60 de miliarde de euro anual)

  Sursa: Adrian Câciu,
  Ministrul Finanțelor

  https://romania.europalibera.org/a/31589845.html
 • Un roman obosit 09.04.2022 15:30
  Mai vin 50 de milioane de doze covid. Legea e ca si votata. (doream sa fie afisat primul raspuns si nu acesta)

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncanaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala

15:30

Nu ne vrea in Schengen, dar ne vrea copiii homosexuali. Propagandă homosexuală pentru copii, în Republica Moldova, sponsorizată de Olanda