Av. Elena Radu: Hai că văd că fermierii și transportatorii încep să știe ce să ceară de la autorități. Ca să înțeleagă toată lumea: UE nu este Dumnezeu!

De Av. Elena Radu  /  

Foto: Sens & Contrasens în Agricultură

Foto: Sens & Contrasens în Agricultură

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hai ca vad ca incep sa se mai schimbe lucrurile, incep sa mai si ceara cate ceva care are treaba cu legislatia:

”Astfel, fermierii și transportatorii ar solicita eliminarea CASS, eliminarea sistemului e-factura, eliminarea accizei la combustibili sau reducerea cu 50% a impozitului pe venit.”

CASS nu prea era in agricultura, dar l-a bagat Ciolacu prin legea pe care si-a asumat raspunderea in fata parlamentului, ca a cerut UE.

e-factura: dispare secretul comercial in Romania, dar prin aceeasi lege a bagat-o obligatoriu, ca tot de la UE, cu digitalizarea si aberatiile ca elimina frauda si evaziunea fiscala cu ea.


Eliminarea accizei la combustibili - nu prea inteleg solicitarea si la ce anume se refera.

Reducerea cu 50% a impozitului pe venit (nu pe profit), pare a fi vorba de micii agricultori, ceea ce ar fi ok.

Insa, cum prezinta presa lui peste stirea?
Ca solicitarile sunt nerezonabile, ca bla bla.

Deci daca nu ceri cum se stabilise politic, esti nerezonabil: https://www.stiripesurse.ro/strategie-ciudata-a-protestatarilor-au-mers-la-negocierile-de-la-finante-cu-solicitari-halucinante-surse_3198715.html

Vad ca mai iesira unii de la transportatori cu comunicat (Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR)

Poate pana la un punct as fi inteles comunicatul. Insa, cand ajunsai la ”Cât privește aplicarea Ro-eTransport doar la mărfurile cu risc fiscal ridicat, transportatorii membri ai confederației cred că propunerea poate fi implementată doar în măsura în care cadrul juridic european permite aceste excepții”, vazui ca astia nu prea au treaba cu transportatorii si nu prea stiu pe ce lume traiesc.

Ca sa inteleaga toata lumea: UE nu este Dumnezeu.


Avem Parlament national si Parlament european.

Avem legi nationale si legi europene.

Asa cum la nivel national, ne revoltam si protestam, daca o lege are impact negativ si cerem abrogarea, modificarea ei,

la fel este si la nivel european: are ”legea europeana” impact negativ ceri abrogarea/modificarea ei.

Unii care zic ca sunt Confederatie si teoretic ar trebui sa reprezinte interesele membrilor, cand ies si zic: daca zice UE pupam talpile si nu zicem nimic (eventual cerem bani) aia nu reprezinta pe nimeni, doar propriile interese.

(https://www.stiripesurse.ro/confederatia-transportatorilor-se-dezice-de-protest-scopul-cotar-nu-este-sa-dam-jos-guverne-sau-sa-punem-guverne-fara-implicarea-politicului-si-fara-anarhie_3198675.html)

Pentru adevaratii agricultori si transportatori: uitati-va bine prin legislatia nationala si europeana si vedeti ce are impact negativ asupra voastra, v-a bagat in groapa si va va baga si mai mult si cereti abrogarea normelor respective!

Daca ratati momentul asta, in cativa ani veti fi falimentari. Vor face agricultura si transport in Romania numai aia cu capital strain sau sagetile politicienilor. Ceilalți veti disparea de pe piata.


(Si mai aveti multe de cerut).
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Un Strain 14.01.2024 21:33
    Uitativa la stirile de propaganda... Toti incearca sa ne spele pe creer scriind cu nustiu citi € pe litera ca acesti fermieri cer imposibilul.... Dar cind vine vb de ordinele de la UE... Nu e nici un fel de problema pt vindutii care ne condamna incet dar sigur in fiecare zi.... Cind a fost vb de SLAVA... s au fc pres toti si s au conformat fara sa puna cel putin o intrebare... Au gasit bani la buget... Au gasit cazare si tot ce sa cerut de la pupitru... Vai de noi
  • INJECTIA FINALA 15.01.2024 00:52
    La luptă fraților, e vorba de viața și sănătatea noastră.
    Obiectivul supermarketurilor este nu numai să ne jefuiască, dar mai ales să ne otrăvească prin produse toxice.
    Agricultura țărănească tradițională este cheia salvării economiei naționale și a vieții Românilor.
    Oculta duce un război alimentar cumplit împotriva tuturor oamenilor, scopul fiind spolierea, degenerarea și otrăvirea consumatorilor.
    Supermarketurile lucrează mână în mână cu big farma, cu spitalele și cu pompele funebre . Stapanitorii din umbra le'ar vrea amplasate lângă cimitire, cu bandă rulantă între raioanele alimentare și gropi , ăsta-i visul masoneriei mondiale.
    Supermarketurile ar trebui boicotate sistematic, iar țăranii noștri ar trebui să fie subventionati puternic de stat, ei sunt talpa țării și, in spirit creștin și în înțelesul cel mai bun al rosturilor ei, agricultorii noștri trebuie susținuți IN STRADĂ de toți Românii, cu toate fortele noastre.
    Asemenea și transportatorii, verigă cheie între toate domeniile economiei.
    Ei fac să circule bunurile necesare în toată țara.
    Susținând revendicările lor, ne susținem si pe noi. Asta e solidaritatea creștină, autentică.
    Putem cere cu tărie demiterea guvernului pentru politica sa catastrofică și pentru morții, nenumărați, provocați de vaksinurile letale , sigure și eficiente, recomandate de oficiali pe toate canalele.
    E o luptă pe viață și moarte.
    Acum, cât mai putem demonstra, mâine ne vor restrictiona din nou și nu mai mișcăm.
    Pașnic, dar f hotărâți să ne apărăm viața, drepturile și libertățile fundamentale.

    La luptă, fraților și surorilor!

    Doamne, Ajută !
  • Mielu' 15.01.2024 02:26
    Amin! Subscriu!
  • Radesalu 15.01.2024 16:36
    Dacă toți cei apți de vot, vor ieși la urne, atunci, indiferent de numărul lingăilor, pupătorilor în față și în dos, s-ar putea ca și în țara asta, aproape ștearsă din nomenclatorul geopolitic, să se mai schimbe ceva.
    Români cu nume adevărat din strămoși (nu din ăia cu ....ștain, sau ...man), treziți-vă și ieșiți la vot să schimbăm ce într-o generație a fost spulberat de urmașii profitori trădători, ai grofilor securiști care au devalizat o țară de oameni așezați și au transformat-o într-una de înfulecători de șaorme, burgări, obezi de mici și ascultători de muzică "colorată", denumită prostește - manele. Încă nu e prea târziu !
  1. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

  2. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

  3. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

  4. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

  5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

  6. Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

  7. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

  8. George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

  9. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

  10. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal