Av. Elena Radu: Apărăm Constituția. Este nevoie de implicarea cetățenilor! VIDEO

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este nevoie de implicarea cetățenilor!

Campanie pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la rolul Constituției României, supremației sale și importanța deciziei pe care urmează să o pronunțe CCR pe 9 noiembrie 2022 cu privire la obiecțiile de neconstituționalitate referitoare la legile justiției.
 
 
#Apărăm_Constituția
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Pixelu Albastru 01.11.2022 13:16
    Putem să semnăm mii de petiții, nu au niciun efect. Singurul lucru de care se tem securicii este revolta cu mijloace de producție primitive: furci, topoare, lanțuri, leviere...
  • IC XC NI KA 01.11.2022 15:32
    Păi .. să le semnăm .. până una .. alta ..
  • Pixelu Albastru ► IC XC NI KA 01.11.2022 20:55
    Am semnat tot ce-am prins. D-aia nu mai poate judecătorul lui CCR de semnătura mea! Pe ăla îl doare burta de el și de familia lui. Și să nu uităm cine i-a numit acolo: 3 de la preș, 3 de la dep și 3 de la sen. Deci lu ăia e loiali, nu mie!
  • IC XC NI KA ► Pixelu Albastru 02.11.2022 02:17
    Foarte bine ca ați semnat ..

    Fiecare răspunde pentru faptele lui!
    Fiecare va da răspuns pentru faptele lui!
    Inclusiv el ..judecătorul CCR ..

    Pe cei răi, cu rău îi va pierde.. El!
  • o.c. 01.11.2022 16:37
    situația este foarte gravă! să vedem câți or să iasă în stradă și să comparăm cu protestele ”spontane” din 2017.
  • Arsene 01.11.2022 20:41
    Buna seara !

    Consider ca nu sunt necesare manifestatii stradale ,deoarece pot evolua usor in haos.

    Pe de alta parte putini se pricep atat la legi cat si la logica din spatele lor ...daca la referendumul pentru familie ,unde s-ar fi putut pricepe, nu s-au dus ,cu ce ar fi oamenii simpli mai competenti la un domeniu care necesita un studiu serios in facultati ?

    Cu suveranitatea tarii noastre desigur sunt de acord ,dar ea s-a pierdut demult prin forta batei si inselatoriei ,generalizate.Oricum ,chiar daca constitutia actuala ar fi corecta ,dar nu este si voi arata simplu de ce nu ,nimic nu s-ar rezolva ,desi existau si inainte legi punitive pentru infractiuni evidente ,ele nu se aplicau ,exact datorita ecuatiei mafiote de putere.

    De facto pierderea drepturilor nu se realizeaza prin forta cuiva ci prin viciul generalizat si nepracticarea virtutilor ,dupa cum castigarea lor se face pur si simplu printr-o viata morala ,dupa fire ,echilibrata ,cu o mixtura proprie intre munca fizica ,intelectuala si duhovniceasca(si nu prin cererea lor de la oropsitorul care le-a confiscat).Greu de inteles ,dar asa este.Logica rationalista pe-aici nu patrunde.

    Toate institutiile OBLIGATORII de la noi ,inclusiv scoala ,promovau exact contrariul ,oare de ce?
    Deci treaba este veche si urat mirositoare.Unii vor incerca acum sa iasa in legalitate pe hartie ,ca sa scape de ceva pedepse ,dupa ce multa vreme au facut toate abuzurile ,dar pe ascuns...credeau ei .Dumnezeu vede tot si rezolva si dreptatea ,dar in felul Sau propriu ,cand trebuie si selectiv.

    Constitutia zicea ea ca ocroteste si nu garanteaza ,ceva drepturi ,hilar ,nu?... ,si zicea ca in conditiile legii ,din nou hilar.Ultima se subintelege din teoria dreptului ,nu mai trebuia adaugata ,practic se crea debuseul pentru anihilarea drepturilor la chichita ascunsa ,desi de ochii lumii si in constitutie ar fi parut garantate.Asa ceva nu are rost sa aperi ,pur si simplu te invarti in cerc vicios ...ca sa vezi semantica figurata ...cercul e si el ,uneori ,vicios.

    Drepturile fundamentale ale Omului si subliniez specia ,nu ale neoamenilor ...din nou subliniez ,trebuiesc GARANTATE ABSOLUT ,independent de formularea ulterioara a legilor .Orice restrangere de drepturi creaza infractori ,oricum haos ,si nu-si are rostul.Pedepsele trebuiesc date pentru redresare si nu pentru lovire ,asa cum o medicina autentica ar trebui sa dea leacuri pentru vindecare si nu pentru alte scopuri ,ex . drogare ,asa cum si Biserica ortodoxa da canoane de vindecare ,nu de pedepsire ,pe principiul ca Dumnezeu doreste mila si nu jertfa ,deci este pedagog ,multmilostiv ,proactiv ,iertator ,vindecator ,si doar in ultima instanta ,si fara sa iubeasca acest ultim lucru ,pedepsitor.

    Vedeti asa ceva pe undeva in acest veac ,pe acest pamant?Daca deschideti putin ochii ,nu prea...

    Asa ca recomand o revizuire ,reformulare concreta a Constitutiei ,in acord cu legile de bun simt ,crestinesti ,mira-m-as sa se realizeze asa ceva ,,oamenii sa stea calmi si sa-si vada de bunele relatii intre ei ,(indiferent de etnie) ),de munca cinstita ,iar politrucii aproape ca pica singuri precum paduchii de pe cainele care se scutura putin printre urzici.Totul e sa nu-i bagi in seama.Banuiesc ca multi nici nu sunt de meserie.

    Drepturile sunt mereu garantate de Dumnezeu ,inclusiv dreptul de a te apara ,si fereasca Bunul Dumnezeu sa ajunga poporul asta obidit la asa ceva ,ca nu mai scapati nici in gaura de sarpe.

    Personal am observat ca mereu legea asa- zis omeneasca imi interzicea constant sa fac orice lucru bun.Banuiesc ca si multi romani siliti sa paraseasca tara ,au vazut la fel.

    In afara urmarii faptice ,dar si juridice ,a invataturilor Domnului nostru Iisus Hristos ,alta cale nu poate exista.
    Deci trebuie si oameni pregatiti in drept ,nici o meserie nu este inutila ,dar trebuie legi scurte si clare ,universal valabile indiferent de formularea legilor ,iar pedepsele sa aiba un caracter evident de redresare si nu de distrugere.Asa s-ar vindeca repede toata societatea ,si multi asa-zisi rai ar lucra onest ,daca li s-ar oferi posibilitatea.Plus ca ar trebui oameni care sa aiba pregatire mixta ,drept crestinesc ,adica si teologi si juristi ,care sa fie printre oameni sa-i sfatuiasca ,pentru a nu se ajunge la procese greu de rezolvat.Deci asa cum in medicina vorbim de medicina preventiva ,si in drept ar trebui actionat preventiv ,nu punitiv.

    In primul rand omul si hectarul de pamant in folosinta ,lucrare ecologica a pamantului ,perfect libera ,fara taxe si impozite ,pentru tine si familia ta.Eventual cu schimb liber = troc ,de produse ,la piata.Optional si pentru cine-l tine pusca si cureaua lata ,o munca pentru societate ,pe bani ,neingradita in timp obligatoriu ci pe indatorire concreta indeplinita.Dupa ora cutare ,toata lumea libera ,cu familia si cu Biserica.Sport de masa obligatoriu ,fara chichite -cu- bani -multi -si -pariuri- nesportive-plus-doping ,ar redresa sanatatea tarii.

    Greu de crezut ca e posibil?Eu zic ca da ,se prea poate.

    Cum sa fii cinstit cand in tara ta nu ai dreptul deloc ,de facto ,nici sa muncesti ,nici sa vorbesti.

    Aveti grija ,ipocritilor !

    Doamne ajuta tuturor !

    Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca pe cei repausati !

    Sfintilor doctori fara de arginti ,Cosma si Damian ,rugati-va pentru noi ,si dati-ne sanatate in inimi ,sa rezistam la ce ni se pregateste !
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"