Atâta le trebuie, să ne închidă gura în mediul online, că după aceea vom avea noi grijă să fim auziți! CUVÂNTUL CITITOAREI

De Cititor ActiveNews  /  

Foto: reason.com

Foto: reason.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cititoarea noastră fidelă Enya a răspuns printr-un comentariu pertinent la articolul publicat de ActiveNews în urmă cu un an Atenție la ce scrii pe Facebook! Poliția Gândirii TE IA de acasă. Pentru că ne-a plăcut modul în care pune problema, îi dăm din nou Cuvântul Cititoarei:

Ne-au ținut în teroarea minciunii 2 ani de zile de ne-au sărit capacele, prin urmare nimeni nu-i mai crede pe ăștia și pe actorii lor de criză (cei care apar în pozele și filmulețele distribuite de propaganda pe net ca să vadă popoarele grozăvia și să tremure)!

La fel cum în plandemie au simulat amenzi în fața camerelor de filmat cu indivizi plantați acolo (actori), inclusiv în Germania, ca oamenii să intre în spaimele terorii și să se conformeze cu botnițele, tot așa ne mint și acum despre orice, începând cu dreptul la liberă exprimare până la informațiile despre război!

Totul este un platou de Hollywood menit să ne țină în teroare ca să fim permanent supuși, iar ei să fie lăsați în pace să-și continue CRIMELE!

Atâta le trebuie, să ne închidă gura în mediul online, că după aceea vom avea noi grijă să fim auziți!

Oamenii sunt ignoranți, comozi, obedienți cu creierul spălat, dar conștiința adormită biciuită și amenințată de o presiune puternică poate da naștere la monștri!

ȘI VA DA NAȘTERE LA MONȘTRI!

Ce vor ei de fapt? Să ducă la bun sfârșit sclavia totală! Asta înseamnă să nu mai ai libertate de nici un fel și să faci fix ce spun ei!

Noi trebuie să ne comportăm ca și cum nu se întâmplă nimic, să fim puternici, uniți, să nu hrănim toate aceste schimbări, ci să le ignoram!

Când s-a instalat plandemia, la fel au făcut, au băgat groaza prin presa vândută, iar oamenii s-au speriat și s-au conformat! Noi nu trebuie să uitam vreodată plandemia în cele mai mici amănunte ale ei, iar terorizarea populației cu știri fabricate și aruncate pe net, să le vadă toate popoarele, despre amenzi, miliții și armate pe la ușile oamenilor, se repetă acum până la punct și virgulă!

Televizoarele trebuie aruncate pe fereastră!

La urma urmei, ce ne pot face? Să luam amenzi? Le desființăm, nu-i problemă!

Să ne închidă? Nu vor putea niciodată, pentru că totul mocnește de ură în lume și mai e nevoie de o singură scânteie să le pice sistemele nenorocite și criminale, iar ei să ajungă în fața plutoanelor de execuție ale tribunalelor popoarelor întrunite peste noapte, oricând de-acum încolo!

Iar ei știu asta și încearcă să ne subjuge doar cu minciuni și manipulări! De fapt LOR le e frică de forța maselor!!!, dar ne-o iau înainte și ne terorizează prin minciuni repetate!

Ținei-vă tari, nu îi credeți, nu le acceptați mizeriile, "legile” anticonstituționale, n-acceptați nimic din ce vine de la ei și continuați-vă viața normal!

Gândiți liber, fraților, uite-așa, scurt, în felul acesta:

ȘI LA URMA URMEI, CINE MAMA ZMEULUI SUNT ĂȘTIA?

Că NOI îi plătim, NOI îi ținem în funcție, de noi depind, cine se cred satanele astea să terorizeze o planetă la nesfârșit?

Fraților, chiar de-ar fi adevarat și ne-ar amenda sau teroriza pe la uși, dacă facem pișu pe noi pentru atâta lucru, nu e nimic de capul nostru! Pentru LIBERTATE oamenii și-au dat și viața, nu au stat să tremure ca șoarecii în cotloane de frică!

Puterea e la noi, ei sunt produsele noastre! Noi suntem baza piramidei și dacă ne scuturăm doar puțin, vor „coborî” frumușel cu toții de acolo vrând-nevrând!

Fiți puternici și nu cedați manipulării și mai ales fricii! Așa ați umblat și cu botnițele pe mutre 2 ani, tot de frică! Dacă o treime din oameni refuzau să le poarte, praful s-ar fi ales de "pandemia" lor! Așa, pentru o frică venită din lașitate (și pentru ce? ca doar nu ne lua nimeni gâtul!), s-a ajuns la GENOCID!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (26)
  • Enya 28.03.2022 20:19
    Loool, imaginea aceea... :)))
  • Poenaru2016 28.03.2022 20:20
    Foarte bun comentariul ! Felicitari Enya, oricine ai fi !
    Trebuie sa revenim la indemnul lui B. P. Hasdeu: scrieti, baieti; numai scrieti !
    Cuvantul scris ii inebuneste, ii sperie teribil. Cuvantul scris poarta in el dinamita !
  • Enya 28.03.2022 21:57
    Multumesc! Sunt o fiinta libera, care abia in pandemia inchipuita a inteles cu adevarat cat de sublime sunt darurile divine si ca viata fara LIBERTATE este cea mai crunta povara! De-aceea doi ani de teroare n-au reusit sa-mi puna botnita nici la propriu, nici la figurat! Am iesit din "pandemie" fara coada, dar cu demnitatea intacta! De-ar fi sa ajung sa mananc apa si sa beau tot apa, sclavia n-o voi accepta orice-ar fi pana in ultima clipa a existentei mele pe Terra!
  • DanielSimion ► Enya 28.03.2023 11:24
    E frumoasa incredintarea dvs in puterea de a rezista vremurilor ce vor veni. Probabil ca sunteti (si) o persoana tanara, iar tinerea este plina de avant, de elan, de zbor. E minunata ! Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa trecem peste tot ce va veni peste noi, pentru ca numai de la El ne putem lua puterea. Fara de El suntem neintelepti, fricosi, lasi, slabanogi, zabavnci la virtute. Va pun la inima, dar mai ales la minte spusele Parintelui si Marturisitorului Adrian Fageteanu :

    " Primul sfat pe care vi-l dau: să nu bravați! Să nu țineți crucile afară! Să nu faceți ca Sfântul Petru: „Dacă toți Te vor părăsi, eu nuuu!”
    Ce consider eu cel mai important: să vă dați seama care-i deosebirea între a brava și a face ce vrea Dumnezeu. Asta aș vrea s-o înțelegeți foarte bine, pentru că de asta depinde tot ce veți face în viitor. Creștinii au luat numele de cristiani întâi în Antiohia Mare, deci în răsărit. După asta, în miazănoapte – miazănoapte sau nord, cum îi spuneți dumneavoastră. Pe urmă, v-am spus că în apus nu propovăduirea a sporit numărul creștinilor, ci sângele mucenicilor, sângele martirilor a fost sămânța creștinilor."
  • Enya ► DanielSimion 28.03.2023 18:23
    Multe multumiri pentru mesajul dvs. atat de frumos!
  • Pentru fiica mea 28.03.2022 20:51
    Asa este, totul este o piesa de teatru, avem si acum certitudinea, un actor vorbește întregii lumi. Păcat ca oamenii pot fi asa prosti și fricoși, pe mine mă puneau la colt, pt ca nu ma vaxx, pt binele bunicilor. Nici nu știau definiția unui vaccin....
  • Tic 28.03.2022 23:02
    Stimată Enya, mulțumim pt cele spuse. Ca din inima mea. Suntem mulți și vom fi și mai mulți. Chiar și în străinătate încep oamenii sa nu se mai supună. Dumnezeu cu noi! Iar dumitale încă o data mulțumesc pt tot indemnul și curajul bun insuflat în tot acest timp, când ne prindea indoiala asupra noastră.
  • Enya 28.03.2022 23:49
    M-ati emotionat, v-ati adus aminte! Am avut si unde sa ne strangem, ActiveNews a fost singurul ziar national care a permis parerile din toate taberele! Vedeti ce inseamna un Ziar cu adevarat crestin, cu ziaristi care au un fundament uman, ce lipseste celorlalti din breasla? Dupa tot ce s-a intamplat in ultimii 2 ani, s-a vazut ca doar felul acesta de ziaristica mai poate functiona in fata oamenilor satui de vanzatori si tradatori, dar si in fata razboiului pe care il avem de dus cu demonii ce dau acum asaltul final asupra omenirii!

    A fost greu pentru toti, dar s-a dovedit inca o data ca oamenii doar uniti pot face fata dictaturii! Si asta pentru ca inca traim in sistemul lor, dar nu e departe ziua in care umanitatea va dori, va trebui sa se intoarca la traiul ancestral! Cred ca cea mai frumoasa forma de existenta este aceea in care convietuiesti intr-un mic trib, inconjurat de toti membrii, impartind viata si avand un atasament real pentru natura care ne ofera totul. Satanele stiu ca sunt in pericol de eliminare de la putere si ca au de platit crime impotriva umanitatii, de-aceea vor cauta sa ne manipuleze la greu in continuare si sa ne puna jugul pe gat cat mai rapid, numai ca noi nu le mai dam crezare in nimic si nici nu mai acceptam dictatura lor! Ne-am invatat deja lectia si nu vom mai face aceleasi greseli!

    Uniti suntem cei mai puternici!

    PACE PE PAMANT! Iar cine vrea razboi, sa deschida singur usa iadului! (il pot ajuta doar cu un sut in fund)
  • LIBERTATE ADEVAR DREPTATE DEMNITATE ► Enya 29.03.2022 17:51
    Draga Enya, suntem mai multi cei care am pastrat in suflet prezenta dv dreapta, curajoasa, demna din acesti doi ani intunecati! Poate ca uneori ati trait sentimentul deprimant ca strigati in pustiu, dar
    cuvintele dv au ajuns la sufletele celor care va citeau, si isi descopereau oglindite propriile simtaminte in cele atat de puternic exprimate de dumneavoastra! Intr-o lume prabusita sub epidemia de prostie care a distrus viata normala, ati fost o fiinta luminoasa in care am gasit alinare si speranta! Cu cat mai multe fiintele asemenea dv, cu atat mai mare speranta ca lumea oamenilor vii, simtitori, ganditori, drepti, demni, curajosi, altruisti, solidari, inca mai poate fi salvata! Pace pe Pamant, Pace intre Oameni!
  • Enya ► LIBERTATE ADEVAR DREPTATE DEMNITATE 29.03.2022 19:48
    Doamne, ce mesaj mi-ati scris!! M-ati topit! Nici nu stiti ce emotii mi-ati provocat!
  • OMAGA 29.03.2022 08:59
    Felicitari pentru articol, este excelent punctat faptul ca puterea este intotdeauna a majoritatii (a poporului) care insa majoritate cel mai adesea NU realizeaza cata putere are.

    Recent a existat un precedent pe care lumea nu l-a inteles. Atunci cand "autoritatile" au zis ca vor sa testeze copiii in scoala, 90% din parinti au zis NU, si atunci testele au fost distribuite acasa, lasand parintilor puterea de a decide daca le folosesc sau le arunca la gunoi!!!

    Cine are urechi de auzit, sa auda!
  • Enya 29.03.2022 19:42
    Am vazut ca ati mai scris o data informatia asta cu parintii, s-o faceti cat de des puteti pentru ca este un exemplu puternic, iar romanilor trebuie sa li se rescrie informatia ca ei chiar conteaza! 76 de ani de bolsevism criminal si comunism distrugator au modificat comportamentul uman, dar incet-incet, daca li se repeta oamenilor ca puterea e la ei si nu la criminalii din guvern si parlament, vor indrazni sa faca multe. Iar prin multe ma refer la orice. ORICE. Criminalii trebuie sa stie de frica poporului, nu invlers!
  • brian duffy 31.03.2022 14:39
    oare cati din voi veti merge pana la capat? sa beti doar apa? sa dormiti in iernile geroase sub cerul liber?
    hm...
  • Pseudonimm 28.03.2023 09:13
    Nu vor fi multi ,e drept,dar aceia putini vor fi cei mai fericiți ....ne vom fi uitat cu jind la dânșii ,undeva ...cândva .....☺️
  • DanielSimion 28.03.2023 11:03
    "Primul sfat pe care vi-l dau: să nu bravați! Să nu țineți crucile afară! Să nu faceți ca Sfântul Petru: „Dacă toți Te vor părăsi, eu nuuu!”
    Ce consider eu cel mai important: să vă dați seama care-i deosebirea între a brava și a face ce vrea Dumnezeu. Asta aș vrea s-o înțelegeți foarte bine, pentru că de asta depinde tot ce veți face în viitor. " Parintele Adrian Fageteanu
    "Vor fi vremuri cand tacerea va fi mai de folos decat vorba" Parintele Adrian Fageteanu
  • Tic ► DanielSimion 28.03.2023 12:11
    Bun sfat! Dar înăuntrul nostru sa fim încredințați ca nu se cuvine sa acceptam impilarea răilor,ca nu au nici o putere și nici un drept asupra noastră. Cred ca despre puterea convingerii interioare vorbeste Enya, acea convingere care da putere sa bem doar apa și sa dormim afară, sa induram pt a păstra Libertatea de OM!
    Iar prețul pt Libertate nu îl plătim răilor, căci nu avem de ce, nu le datoram nimic, ci ni-l plătim nouă, căci fata de noi suntem datori!
  • Enya ► Tic 28.03.2023 18:24
    Tic, va imbratisez cu cea mai mare caldura!
  • Radu Comsuta 28.03.2023 10:35
    Dumnezeu e de partea oamenilor care vor să trăiască liber. ActiveNews a fost unul din puținele ziare care au dat posibilitatea tuturor să găndească și să se exprime liber. Prin urmare Dumnezeu e de partea noastră. Așadar trăiți în continuare liber fără frică de constrăngerile dușmănoase ale celor care au fost instalați fraudulos la cârma guvernelor lumii, și îndrăzniți. Și Hristos a biruit lumea aceasta chiar dacă a trebuit să treacă prin chinuri și moarte și la un moment dat chiar s-a temut. Iar noi trebuie să-L urmăm.
    Mulțumim ActiveNews că exiști!
  • DanielSimion 28.03.2023 11:09
    Din spusele Parintelui si Marturisitorului Adrian Fageteanu

    “Acuma toata lumea isi da seama ca a inceput epoca lui Antihrist. Adica stramtorarile vor fi mult mai grele decat in timpul marxismului, pentru ca antihristii de acum, care conduc toata lumea acuma, ne urasc mult mai mult Ortodoxia decat chiar marxistii… Falsifica si Evanghelia, falsifica tot adevarul si creeaza un haos, ca lumea sa nu stie cum sa se orienteze si sa nu stie sa-si faca asa, un mic plan de nadejde, cum sa se apere…
    Legile se schimba vertiginos, de pe o zi pe alta, se desfiinteaza zi de zi tot ce mai are o pregatire legala – armata desfiintata, toate se vor desfiinta, ca sa ramana numai legea calailor...
    Mantuitorul a spus ca LIBERTATEA inseamna sa cunosti Adevarul. Cunoaste intai bine Adevarul si apoi esti liber in constiinta ta sa hotarasti orice. Eu, dupa liceu, am studiat intai Dreptul si am invatat ca toate popoarele, in epoca crestinismului, au respectat, in constitutia lor, liberul arbitru si libertatea constiintei. Acuma nu se mai respecta, acuma se face inocularea cu forta…
    Diavolul a incercat de multe ori sa se ridice peste tronul lui Dumnezeu si impotriva lui Dumnezeu: prima data in fruntea cetei [ingerilor cazuti], a doua oara la Turnul Babel, si a treia si ultima data, cand nu mai respecta [libertatea, constiinta omului], cum a respectat pana acuma – de frica de a fi trimisi de Dumnezeu in fundul iadului. Pentru ca a spus clar Dumnezeu: ‘Sa nu te atingi de constiinta, de liberul arbitru’. Acuma ei trec si peste asta, ca sa faca inocularea asta cu forta. De aceea si prigoana va fi mai mare. Si spune Mantuitorul ca va intra un fel de panica si dragostea crestina se va raci, se vor vinde, se vor uri si se vor ucide unii pe altii, cum a fost la Pitesti, metoda care acuma este aplicata peste tot, in toata lumea de catre aceiasi tortionari sau de aceiasi fii ai Satanei... Deci cine e naiv si se increde in ei sau cine ajunge la o stare de panica, de teama poate sa ajunga in deznadejde si sa faca ceea ce s-a prorocit… Dar cine se roaga bunului Dumnezeu si-si pune nadejdea numai in El.., spune Mantuitorul ca “vremurile lui Antihrist se vor scurta pentru cei alesi”...

    Evanghelia dupa Matei, cap. 10, 29-31:

    “Au nu se vand doua vrabii pe un ban? Si nici una din ele nu va cadea pe pamant fara stirea Tatalui vostru.

    La voi insa si perii capului, toti sunt numarati.

    Asadar nu va temeti; voi sunteti cu mult mai de pret decat pasarile”.
  • Mars.60 Stefan 7649 28.03.2023 13:44
    Felicitari Enya pentru demnitate, curaj si indemn!
    Totusi, cei rai n-au liniste niciodata si vor folosi orice mijloace malefice impotriva noastra, de aceea e nevoie de multa intelepciune si mai ales, credinta sincera in Dumnezeu.
    Se pare ca Johannis si Helwig pun la cale o "lege" prin care orice proprietar de computer, tableta sau telefon din Romania sa fie obligat sa le puna la dispozitia SRI care va verifica continutul acestora, chipurile pentru ca SRI sa ne protejeze de atacurile cibernetice. Daca reusesc si (fara de)legea asta sa o puna in practica, atunci adio Internet asa cum il stim noi, adio exprimare libera si acces la informatie ca pana acum. Asta am aflat-o ascultand intamplator ce spunea Mugur Ciuvica la "sieneniuzrum-ul" lor in contextul atacurilor cibernetice si al razboiului din Ucraina. Deci SRI va fi "cu noi" pentru "binele nostru", sa nu ne atace rusii cibernetic...
  • Enya 28.03.2023 18:30
    Stefan, e al doilea mesaj frumos pe care mi-l scrii, nu l-am uitat nici pe primul. :)

    Sub pretextul unui baubau inexistent (atacuri si razboi informational cibernetic), vor sa dea o noua hotarare de guvern fara baza legala. Vor sa ne programeze si sa ne induca ideea ca noi nu avem de ales si ca ar trebui sa acceptam in mod tacit “hotararile” lor de a ne spiona casa si activitatea noastra online. Insa asta nu este posibil FARA CONSIMTAMANTUL NOASTRU! Prin urmare noi trebuie doar sa spunem NU!

    Daca de exemplu indraznesc sa o treaca prin parlamentul criminal si sa o faca “lege”, noi trebuie sa ne opunem cu toate fortele prin:

    - a nu iti da consimtamantul online prin nici un fel de click (te poti trezi fara sa ai habar ca intri pe un site al “statului” mafiot compania privata Romania SRL, a masinariilor de propaganda numite “presa”, a tabloidelor si a altor site-uri afiliate lor si ca-ti apare o fereastra: “doriti sa participati gratuit la un sondaj” sau “exprimati-va constimtamantul cu privire la datele personale in beneficiul dvs”, sau “daca dati click aici, spuneti NU razboiului (din televizor) din Ucraina” sau cine stie ce alte fantasmagorii, iar acel click sa reprezinte de fapt consimtamantul ca le permiti accesul si spionarea in spatiul tau privat sau votul pentru ca ei sa mearga mai departe cu aceasta agenda!

    - sa nu semnam contractul pe care statul (dusmanul nostru) ni-l poate baga pe gat prin furnizorii de internet care pot sa ne ceara asa-zisele reactualizari ale abonamentului

    - sa nu prelungim nici un fel de abonament (contract) cu furnizorul de internet (si cu nici alt furnizor, de electricitate, gaze, apa etc) pentru ca s-ar putea ca semnatura sa cuprinda
    cererea de accept al intruziunii in viata noastra. Prin furnizorii de internet, statul-dusmanul nostru va introduce un cal troian. Furnizorii de internet sunt corporatiile ocultei, deci ale C.F.I. (Corporatia Financiara Internationala, corporatia pamanteana a demonilor NEpamanteni prin care acestia controleaza absolut toata Terra), careia Corporatia Romania ii este subordonata din 15 martie 1991!

    - ce trebuie sa mai facem: SA NU NE SPERIEM SI SA NU NE FIE FRICA!!!!!!

    Ei mentin controlul vietii noastre prin INDUCEREA UNEI FRICI PERMANENTE (despre distrugerea umanitatii prin razboiul din televizor si de pe consola joc video play station, prin plandemii cu virusi inchipuiti, prin energie nucleara cu potential inchipuit de iradiere, atacuri nucleare inexistente, binladeni si teroristi inchipuiti, extraterestri mai nou, comete care sunt gata sa ne cada oricand in cap desi nu pot trece in veci de firmament pe langa faptul ca nu exista si sunt pure inventii ale ocultei ca sa fie validata teoria evolutionismului, prin boli etc. etc.) si prin PROGRAMARE PREDICTIVA (“o sa se”, “se va face”, “s-a hotarat”, “se vor vaccina copiii intre varsta de … si de …” etc). Asa si cu aceasta hotarare de a ne spiona vietile: ei nu au putut in ultimii 3 ani sa ne cenzureze vointa, gandirea critica, ratiunea si dorinta de cautare a Adevarului, prin urmare vor sa opreasca aceasta revolutie a constiintei care e din ce in ce mai expansiva!

    - daca prin absurd criminalii inca nepedepsiti pentru GENOCID indraznesc sa dea vreo asa-zisa lege de cenzurare (pe care o vor numi “protectie impotriva razboiului cibernetic”), in acel moment, noi, romanii, va trebui sa luam atuitudine si sa iesim in strada prin propria noastra vointa, nu chemati de papusile aparute ca ciupercile dupa ploaie organizatoare de proteste false si sa-i ignoram complet pe acesti tradatori, sa nu mai picam in plasa lor, ci sa ne adunam in masa in toate satele si orasele Romaniei si sa protestam asa cum s-a intamplat la revolutire. Asa arata o urgie a poporului! Orice “protest” in care ii vezi pe participanti cu vuvuzele, ii vezi pe toti cu acelasi fel de steag in mana, cu boxe, cu portavoci, cu conducatori de turma si cu o papusoaica solida urland pana o s-o lase Dumnezeu fara voce, astea nu sunt proteste, oameni buni, astea sunt tehnici de indobitocire, mentinere a hipnozei turmelor, rumegatoarelor ce stau hipnotizate in fata televizorului si de furt al adevaratelor prosteste ce ar putea sa reprezinte cu adevarat vointa poporului!

    Sa le tinem piept, sa fim curajosi orice s-ar intampla cu noi si sa nu uitam nici macar o clipa ca puterea suntem noi, fiintele vii in carne si oase suverane venite pe lume din vointa si puterea Creatorului, nu ei, dracii iadului si slugile lor demonizate de pe pamant care intr-o zi vor fi judecate si condamnate la moarte pentru cel mai mare genocid din istoria umanitatii, extinctia speciei umane!
  • Mars.60 Stefan 7649 28.03.2023 18:07
    Avertizori în interes public
    Locul unde anonim sau nominal oamenii sunt indemnati sa se pârasca legal, "toarne"/"dea in gat" unii pe altii, adica delatiune. Ca sa fie ordine, "noua" ordine, e nevoie din nou de turnatori...
    https://avertizori.integritate.eu

    delațiune, delațiuni - substantiv feminin
    1. Denunț, denunțare, pâră.
    sinonime: denunț denunțare pâră
    etimologie:
    limba franceză - délation
    limba latină - delatio, -onis

    https://avertizori.integritate.eu
    O persoană care efectuează raportări privind încălcări ale legii / un avertizor în interes public poate efectua raportarea nominal sau anonim. Din punct de vedere procedural, principalele diferențe între cele 2 modalități de raportare sunt:

    În cadrul unei raportări nominale există posibilitatea comunicării pentru a se clarifica anumite aspecte prezentate în raportare între avertizorul în interes public și persoana desemnată;
    Persoana care raportează încălcări ale legii în mod anonim nu poate beneficia de exonerare și protecție în conformitate cu prevederile Legii nr. 361/2022;
    Persoana care raportează încălcări ale legii în mod anonim nu poate fi înștiințată cu privire la înregistrarea raportării, progresul înregistrat și modalitatea de soluționare.

    Sesizare anonimă
    https://avertizori.integritate.eu/anonim/

    Sesizare nominală
    https://avertizori.integritate.eu/nominal/

    Ce simetric e in UE, ca pe timpul anei pauker (Hana Rabinsohn)...
  • Enya 28.03.2023 18:31
    ActiveNews, va multumesc din inima pentru repostare si amintire!

    Eu ieri am comemorat mortii asasinati in pandemia inexistenta:

    https://www.activenews.ro/opinii/SA-NU-UITAM-NICIODATA-GENOCIDUL-MASCAT-PRIN-PANDEMIE-CUVANTUL-CITITOAREI-173507
  • brian duffy 28.03.2023 21:52
    nu ne vad scotandu-ne cururile comode din fotolii ca sa facem o revolutie...nu va mai amagiti
  • Dă Anvacsăbăl 29.03.2023 01:17
    Care? Cine? Când? Chiar credeți că avem vreo șansă împotriva zecilor de mii de oi plătite să facă propaganda n.w.o.! Visăm frumos! Mai stăm la vorbă, mai protestăm sub acoperișul anonimatului, dar puțini au curajul să se expună și să lupte cu sistemul. Ce spun!? Să lupte! Măcar să se împotrivească. Stați că vor băga totul pe digital, să vedem atunci cine joacă în coloană. Și nu, eu nu mă exclud de la cele de mai sus, ca și eu sint slab.
  • IC XC NI KA 30.03.2023 03:50
    Fraților, fraților dragi, ALEGEREA e la noi, PUTEREA în a alege e de la Dumnezeu. Numai.
    Orice altceva e înșelare de la cel viclean.

    Cu toată NĂDEJDEA la El. Să nu cădem.. crezând ceva că noi am făcut ..

    Apoi se MILOSTIVESTE de noi după câtă nadejde am pus in El! Iată și smerenia.

    “..toate bunurile sunt în NĂDEJDE.” Sf. Ioan Gura de Aur

    Doar MILA Lui ne tine! Ne luminează mințile și ne dă toate DUPĂ cât am nădăjduit in El.


    „Ține-ți mintea în iad și nu deznădăjdui”
    Sf. Siluan Athonitul

    Apoi, din Psalmul 102:
    “Multe sunt bătăile păcătosului; iar pe cel ce nădăjduiește în Domnul, mila îl va înconjura.”

    Apoi, din Psalmul 90:
    “7. Cădea-vor dinspre latura ta o mie și zece mii de-a dreapta ta, dar de tine NU se vor apropia.
    8. Însă cu ochii tăi vei privi și răsplătirea păcătoșilor vei vedea.
    9. PENTRU CĂ pe Domnul, NĂDEJDEA mea, pe Cel Preaînalt L-ai pus scăpare ție.”

    Apoi, din Psalmul 145:
    “3. Nu vă încredeți în cei puternici, în fiii oamenilor, în care nu este izbăvire.
    4. Ieși-va duhul lor și se vor întoarce în pământ. În ziua aceea vor pieri TOATE gândurile lor.
    5. Fericit cel ce are ajutor pe Dumnezeu .., NĂDEJDEA lui Domnul Dumnezeu lui”

    Sfântul Apostol Pavel zice: „Suferința lucrează răbdarea, răbdarea, încercare, iar încercarea nădejde, iar nădejdea nu se rușinează”.

    Iar Sfântul Vasile cel Mare zice: „Necazurile acestea NU în zadar sunt aduse asupra robilor lui Dumnezeu de la Domnul, Cel ce veghează asupra noastră, ci pentru ÎNCERCATEA dragostei adevărate față de ziditorul nostru Dumnezeu. Căci așa cum pe atleți ostenelile luptelor îi duc la cununi, tot așa și pe creștini încercarea în ispite îi duce la desăvârșire, DACA primim cu răbdarea cuvenită în toată mulțumirea cele rânduite de la Domnul”. Și iarăși: „Într-adevăr, pentru cei bine pregătiți necazurile sunt ca hrana pentru atleți și precum exercițiile, care îl duc pe luptător la slava strămoșească”.

    Deci, plecând de la necaz/suferința prin răbdare/îndelungă răbdare ..ajungem la nadejde ..
    Și credința ..și iubire ..si IUBIRE DE VRĂJMAȘI ..până acolo suntem chemați. Și ajutați.
    SĂ REUȘIM SĂ AJUNGEM!
    Aceasta T R E A P T Ă

    “Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc,
    Ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri” (Matei 5,44-45)

    https://doxologia.ro/cuvinte-duhovnicesti/iubiti-pe-vrajmasii-vostri

    Și spovedanie ..și celelalte Taine lăsate de El în Biserica UNA.. Ortodoxa, și toate pe care trebuie sa le împlinim.. post..
    Si mai câte.. înțelepciune/frica de Dumnezeu, dreptate, hotărâre/bărbăție..

    Să ne ajute Bunul Dumnezeu să împlinim si noi cât mai multe, după cât am nădăjduit în El.

    “Fie, Doamne, mila Ta spre noi, precum am nădăjduit și noi întru Tine.”



    Doamne miluiește!
Ultima oră

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

14:41

Luminița Arhire: DESPRE LIICEANU sau O DEZAMĂGIRE CU DAMF DE „BOIS D’ARGENT”, DE LA DIOR

13:30

Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia