Artin Side: Strategia groparului

De Artin Side  /  

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atunci când au început să apară pentru prima oară informații despre efectele nocive ale așa-zisului vaccin (care numai vaccin nu e!) în mass-media, mulți dintre oameni au devenit confuzi. În primul rând cei care s-au vaccinat.
 
Ei știau... simțeau deja că e ceva în neregulă. Dar refuzau să recunoască. Alții, ca și mine, au fost surprinși de întoarcerea aceasta neașteptată a mass-mediei. După ce au mințit cu o nesimțire halucinantă în timpul așa-zisei pandemii, promovând agresiv vaccinurile „salvatoare”, acum reporterii vin să ne spună ceea ce noi știam deja de la bun început; avem de-a face cu o terapie experimentală, ale cărei efecte colaterale sunt impredictibile. Impredictibile pentru noi... dar eu vă garantez că aceia care au planificat „pandemia” au studiat cu foarte mulți ani înainte toate detaliile. Ei știu exact ceea ce fac... credeți-mă!

Da... dar de ce ne-ar spune nouă acum? De ce ar declanșa ei o campanie de „mărturisiri” în mass-media... pe care tot ei o controlează, nu-i așa??? Aproape toți iubitorii de adevăr, etichetați drept teoreticieni ai conspirației, au triumfat; „Noi v-am spus!”. Corect. Însă eu sunt deja avizat; oculții fac foarte puține greșeli... sunt diabolic de inteligenți... E adevărat că minciuna nu mai putea fi susținută.
 
Deja au explodat morțile inexplicabile... și, ca să vezi dom'le, doar printre vaccinați! Toți nevaccinații suntem bine-mersi... sănătoși ca niște cai sălbatici. Nu mai putea fi trecut cu vederea lucrul acesta. E mult prea evident. Mda... dar v-am avertizat că oculții care conduc lumea sunt extrem de inteligenți... ei nu gândesc ca noi. Ei întotdeauna au mutări surpriză...

Haideți să vă spun ce cred eu... Ei au avut de la bun început pregătită varianta „dezvăluirilor” din mass-media! E vizibil că va¢¢inurile sunt nocive... dar nu atât de nocive pe cât credeau ei. Toate animalele de laborator, pe care au fost testate așa-zisele va¢¢inuri... au murit. Însă cu oamenii lucrurile nu stau așa cum și-ar fi dorit ei. Atunci ce-au făcut? Au amplificat teama Au confirmat în mass-media că vaccinurile sunt legate de recentul val de morți subite, tocmai pentru a crea panică! Să vă spun de ce.

Probabil că toți ați auzit de efectul placebo. Dacă te simți bolnav și bei un pahar de apă chioară, în care cineva îți spune că este un medicament miraculos, există șanse majore ca tu să începi imediat să te refaci. E verificat deja experimental acest efect. Da, dar există și opusul! Dacă bei același pahar cu apă chioară, iar cineva îți spune că este o otravă periculoasă, există șanse majore ca tu să începi să te simți rău. Tocmai pe șmecheria asta mizează oculții Le-au ordonat marionetelor din mass-media să facă zilnic „dezvăluiri”... special pentru a amplifica efectele negative ale vaccinurilor! O minte intoxicată cu teamă cauzează slăbirea sistemului imunitar al organismului.
 
Întotdeauna! Persoanele speriate sau doar îngrijorate sunt mult mai susceptibile de îmbolnăvire. E ca și cum pe la poarta unui bolnav ar trece în fiecare zi un gropar. Normal că omul o ia razna! Dar tocmai asta e strategia groparului; să-i inducă bolnavului o stare mentală de teamă, pentru a-l face să moară mai repede! Stările mentale negative afectează serios și procesele de refacere celulară din organism. Or, tocmai de acest lucru are nevoie un vaccinat; să-și refacă țesuturile mai rapid decât îi sunt distruse de așa-zisul vaccin. Acum înțelegeți cât de diabolic joacă băieții din Noua Ordine Mondială? Ceva de genul; „Bun, nu pot să te omor doar cu injecția, dar o să te îngrozesc, până o să mori de frică!”

Sfatul meu; dacă întâlniți persoane vaccinate, încetați să le mai speriați și voi. Pur și simplu le faceți jocul oculților! Da, e adevărat că aveți dreptate, dar trebuie să găsim cu toții cuvinte de încurajare pentru acele persoane care au căzut victimă propagandei vacciniste. Nu le amplificați teama! Spuneți-le adevărul. Nu sunt un adept al „minciunii utile”. Niciodată minciuna nu va fi utilă. Dar încurajați-le că se pot vindeca... pentru că într-adevăr pot... dacă sunt sprijinite moral!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Mircea Dragan 23.01.2023 14:27
    Ce spui tu in articol? Ia uite aici :
    ''Mihalache Bebi
    Campania asta agresiva provaccinare cred ca naste un fel de rezistenta indarjita. Cine a vrut si are creierii cu el s-a informat si vaccinat. Ceilalti lasati in pace. Libertate pt vaccinati, restul doar cumparaturi de stricta necesitate din magazine speciale pt ei.''
    ''Maria Rusu
    Dumnezeu să îl odihnescă în pace pe acel american!
  • Miss Ter 23.01.2023 14:55
    Prostii, domnule, prostii!
    Întunecații care s-au înțepat benevol și care așteaptă acum pasiv - cum altfel? - să le cânte popa prohodul se uitau la mine ca la un nebun presupunând că sufăr de delir mistic când le vorbeam câte 2-3 ore explicându-le cu lux de amănunte ce li se va întâmpla dacă se înțeapă. După ce stai 2-3 ore din timpul tău să le explici îți spun peste 2 săptămâni că s-au înțepat că vor să își facă concediul în Grecia... Ce ziceți de asta?
    Au fost câțiva, puțini, care m-au ascultat și care mă sună acum să îmi mulțumească și să îmi spună că am avut dreptate și să mă întrebe de unde am știut cu lux de amănunte ce se va întâmpla. Le-am răspuns sincer că am primit totul de la Dumnezeu Creatorul Cerului și al Pământului. A urmat aceeași privire...
    Pe scurt: cei ce au mers pe calea asta din păcate vor muri pentru că nu poți trăi fără Dumnezeu și fără Duhul Sfânt. Au mâncat din fructul interzis și consecința este moartea.
    Dumnezeu nu minte și nici nu doarme și dacă se va milostivi de unii să îi salveze, așa să fie! Departe de mine gândul de a-i limita posibilitățile Domnului pe de altă parte când le spun celor înțepați că soluția este în Sfântul Potir îi văd cum se schimbă la față.
  • Piatra 23.01.2023 16:59
    Suntem mulți care am încercat să le oferim celor apropiați și o altă perspectivă decât cea oficială, mincinoasă, având rezultate reusite si nereusite. Aveți dreptate că salvarea noastra a tuturor, ne vaxx și vaxx, se află în Sfântul Potir. Dar de convins, putem convige cu și prin dragoste, foarte greu pentru că oamenii dacă se simt în pericol, se sperie, și cu mintea vor căuta salvarea tot intr-un vaxx ( pregătit si oferit cu surle și trâmbițe). Dacă tot ne-a dat Dumnezeu ,,mintea românului, de pe urmă", să n-o ascundem sub obroc.
  • Mircea Dragan ► Piatra 23.01.2023 22:57
    Am incercat si eu.
    Surpriza a venit de la socrul meu pensionar. Acesta facea taximetrie si nu se intepase ca asa am stabilit. A facut-o dupa ce s-a lasat de taximetrie la doua luni pe ascuns fara sa spuna cuiva. Noi am aflat dupa ce a facut-o absolut intamplator. Anul 2021 a fost anul in care cred ca incepuse sa se tampeasca. Dupa intepare a devenit tampit si paranoic 100% de-a binelea .Sustine ca toti ca el nu e cum il vedem noi si nu s-a schimbat de la injectii.
  • Piatra 23.01.2023 16:32
    Corecte, și raționamentul, și îndemnul dumneavoastră. Oamenii, cei mai mulți sunt victime, trebuie ajutați atât cât știm, cât pot primi, și cât putem da. Dar cei care au pus umărul conștient la crima asta în derulare( nu-i un accident, este o acțiune dintr-un plan foarte minuțios pregătit), trebuie nu numai opriți, ci și ,,răsplătiți" pe măsură. De la vlădică, la opincă, indiferent de nume, bani, poziție socială,..., toți. Trebuie. Altfel, ne vor impune o viață moartă, demonizată, de zombii. Noi, azi, încă mai avem pârghii de acțiune, mâine nu știm. Iar copiii ce vin după noi, nu, nici măcar nu vor percepe diferența, vor fi într-o situație mai rea decât a sclavilor, nici măcar nu vor mai avea unde fugii.
  • DanielaBMED 23.01.2023 16:36
    E drept, insa macar sa nu mai faca noi doze sau alte amestecaturi ; macar sa stie ca au gresit. Fara sa ii innebunim ca au sa moara subit , etc
  • IC XC NI KA 23.01.2023 18:00
    Și pentru că (iar) lipsește Dumnezeu din ecuație .. și pentru că “înțelegem cât de d i a b o l i c joacă băieții din Noua Ordine Mondială” .. bine ar fi să-L luăm și pe El în calcul .. și să ne întrebăm (măcar pentru început) de ce pe EL nu-L luăm în calcul și pe diabolici da.
    Oare la ce rezultat punem ajunge dacă nu ne socotim luând în calcul toate datele problemei?!


    Oculții ăștia diabolici care conduc lumea de cine or fi împinși și ce-or vrea ei să piardă - trupul?! sufletul?! pe amândouă?! Ce-o mai fi și ăsta suflet?! Există?! că doar nu se vede ..o fi veșnic, n-o fi?!

    Și ..faptul că “cu oamenii lucrurile nu stau așa cum și-ar fi dorit ei”.. le-o fi scăpat?! Păi dacă sunt ei la butoane .. cum se explică?!

    Oare nu le-a ieșit din MILA Lui Dumnezeu?!

    Oare, Dumnezeu e la ‘butoane’ .. că doar n-or fi ei?! Sau or fi ei?! Dar peste Dumnezeu?! S-o putea?!

    Sau Dumnezeu o fi îngăduit .. TOCMAI pentru că nu-L luăm în calcul?! Oare ce va mai îngădui că nici măcar acum NU ne dezmințim?! Că nu părăsim apostazia .. și să ne întoarcem la El.

    Oare de teamă, de frică .. de toate..scăpăm întorcându-ne la Dumnezeu?!

    Oare credința fie ea ref. placebo .. o fi semn că credința e C H E I A?! Dar credința în ce?! în placebo?! sau doar așa poate începe ea ..ca mai apoi să ne învățam altă credință?! Dar care alta?! Oare cea Adevărată făcătoare de pace.. liniște, aducătoare de viață (și asta și cea veșnică)?! Care de unde o veni?! De la Cine oare vine viața .. sănătatea?! Oare de la Dumnezeu?
    Oare .. până în final ..credința în Dumnezeu să fie cea care face diferența?!

    Oare “o minte intoxicată cu teamă” .. o fi cel care nu știe Cine-i la ‘butoane’? Care nu știe care-i ‘scopul și durata vizitei’ pe aici pe pământ? Care nu știe ce-i ăla păcatul necredinței în El.. și care e ‘rețeta’ scăpării ..și astfel își “cauzează slăbirea sistemului imunitar al organismului”?

    O fi cel care nu știe ce luptă (văzută si nevăzută) se dă pe S U F L E T U L său? O fi cel care habar nu are că nu-i numai trup, ci și suflet?

    O fi cel care nu știe care e ‘valoarea’ unui suflet de om?

    Aveți perfectă dreptate ..să “nu le amplificăm teama” celor care au căzut (“între tâlhari”) “victimă propagandei vacciniste” și să le spunem adevărul .. să-i sprijinim moral.. “că se pot vindeca”.
    Fix așa e! Însă numai într-o primă fază..

    Sprijinul acesta moral oare nu-i chiar ‘credința de bine’ pe care trebuie să le-o insuflăm și care trecând prin suflet își ‘face treaba’? Oare nu prin vindecarea sufletului vine de fapt și vindecarea trupului .. vindecarea adevărată?! Oare Hristos nu vindeca trupul prin iertarea păcatelor?! adică prin ‘vindecarea’ sufletului! “Iertate îți sunt păcatele” .. și se v i n d e c a u (și) trupește.

    Deci, despre ce vindecare mai exact poate fi vorba? Vindecarea poate privi numai trupul?! Se poate vindeca numai trupul?!

    Deci, despre ce adevăr să le spunem?
    Jumătate de adevăr e întotdeauna minciună.
    Ne putem limita numai la adevărul de pe orizontală? Orizontala nu-i de sine stătătoare. Numai pe verticala Crucii stă..
    Dacă din adevăr .. lipsește Adevărul .. ce-am rezolvat?

    “Căci ce-i folosește omului să câștige lumea întreagă, dacă-și pierde sufletul? Sau ce ar putea să dea omul, în schimb, pentru sufletul său?” (Marcu 8,36-37)

    ‘Valoarea’ - spunem așa pentru a ne putea da seama, cu toate că e de neprețuit, sufletul e pe verticala (nu-i din lumea aceasta), valoarea e pe orizontală) - unui singur suflet de om o cunoaște Dumnezeu și pentru a o cunoaște și noi, pe Unicul Său Fiu L-a trimis în lume ca prin Lucrarea Sa să ne răscumpere din robia păcatului, să ne dăm și noi seama de ‘valoarea’ unui SINGUR suflet de om. FIECARE om în parte, deci, TOȚI oamenii suntem restaurați prin Jertfa Sa de pe Cruce, este “Mielul
    Lui Dumnezeu, Cel ce ridică păcatul lumii”, astfel TOȚI fiind candidați la mântuirea
    sufletului. 

    Și, nu avem cum, E EXCLUS!, să cunoaștem
    ‘valoarea’ fie și numai a unui singur SUFLET de om, dacă NU cunoaștem ce lupta se
    dă pentru el (războiul văzut/nevăzut), cine o poartă, de când o poartă și până când o poartă, Cine e de partea noastră, care e a Lui LUCRARE-JERTFĂ-CONTINUUĂ și pentru cine și pentru ce, în fine, dacă NU cunoaștem cum am pierdut raiul și cum îl putem (re)câștiga sau pierde din nou, cine ne-a înșelat de l-am pierdut (pe mâna
    noastră) și ne î n ș e a l ă în continuare tot pentru a-l pierde, dar de data asta DEFINITIV!  

     “Vă rătăciți neștiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.” (Matei 22,29) 


    Așadar, “trebuie să găsim cu toții cuvinte de încurajare pentru acele persoane care au căzut victimă propagandei vacciniste, și acele cuvinte cu adevărat i u b i t o a r e și vindecătoare nu pot fi decât:

    "Căutați-Mă și veți fi VII!” (Amos 5,5)

    În ‘Ghidul de supraviețuire’ - BIBLIA - avem Cuvintele Vii pentru supra(-)viețuire ..imposibil de atins fără Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolică Biserică ORTODOXĂ .. din care nu poate lipsi Sf. Taină a Spovedaniei și Sf. Taină a Împărtășaniei!

    “Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi.” (Ioan 6,54)


    Doamne, ajută!
  • Carbid 27.01.2023 13:01
    Asa este...
    Ce e cu neputință la om e cu putință la Dumnezeu!
    Nu poți tu sa păcătuiesti căt poate Dumnezeu să ierte!
    Dar acești oameni sunt DEPARTE de Dumnezeu! Il iubesc din buze!
Ultima oră

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”