Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

De Artin Side  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știți povestea broaștei care fierbe? Pentru cei care n-o știu, am să încerc s-o rezum în câteva cuvinte. Cică dacă pui o broască în apă fierbinte, sare imediat afară... dar dacă pui aceeași broască în apă rece, pe care o încălzești apoi foarte încet... atunci broasca va fierbe fără să-și dea seama. Exact așa stau lucrurile și cu psihicul uman!
 
Dacă pui o persoană într-o situație neplăcută, atunci va reacționa imediat negativ... dar dacă o treci printr-o succesiune de situații ceva mai tolerabile, atunci o poți convinge să accepte orice.
 
Credeți că-i o glumă? Analizați-vă cu sinceritate viața și vedeți de câte ori ați intrat în rahat... dar cu pași mărunți și abia perceptibili. De câte ori ați acceptat ceva minor și care inițial părea inofensiv, pentru ca apoi, din aproape în aproape... pas cu pas... să ajungeți în situații total inacceptabile? Nu e nevoie să răspundeți... toți am trecut prin asta, măcar o dată în viață.

Am făcut introducerea aceasta cu caracter general pentru a vă aduce în atenție un "val" care ne va lovi dur, dar sigur, peste numai câțiva ani. Cei mai mulții dintre voi deja știu; se vor schimba cărțile de identitate. Noile acte vor conține date anatomice (structură facială și oculară, precum și amprente) după care veți putea fi scanați electronic oriunde vă duceți. Cică pentru a ne alinia normelor europene... zic ei. Cică pentru a te înregistra în sistemul electronic de evidență a populației, taxe și impozite, administrație, etc... zic ei.
 
Cică pentru facilitarea obținerii de adeverințe, pentru acte și certificate administrative, pentru aprobări, pentru plăți fiscale, etc... zic ei. Cică pentru ușurarea călătoriilor interne și internaționale... zic ei. Cică pentru securitatea persoanei... zic ei. Dacă ar fi să ne luăm după ei, proiectul este dimensionat pentru a vă face viața mai ușoară și mai sigură. Nu-i așa că-i drăguț? Ce băieți buni sunt guvernanții noștrii și ce grijă au ei ca noi să fim protejați și să avem viața mai ușoară...

Pentru cei care n-au cunoscut niciodată sistemul comunist, poate părea ceva destul de acceptabil. Poate chiar și pentru o parte dintre cei care l-au cunoscut... "De ce, dom'le? Păi, dacă ești un cetățean model, care își plătește taxele și respectă legea, dacă nu treci decât pe verde la semafor, atunci ce ai de ascuns?". Argumentul poate părea oarecum decent... Dar dacă același lucrul ar fi fost făcut de Securitatea comunistă, ce părere ați fi avut? Acum cică e "democratic", pentru că, vezi-Doamne, sunt normative europene. Dar dacă ar fi fost normative ale comitetului central de partid, ce părere ați fi avut?

Haideți să trecem la nivel de principiu, vreți? Cum vi se pare ideea ca un sistem electronic de supraveghere să vă poată urmări oriunde vă duceți și să vă poată verifica în absolut orice faceți? N-aveți nimic de ascuns, nu-i așa? Și dacă v-aș spune că ăsta este doar începutul... m-ați crede? Haideți să vă dau o veste: China deja implementează sistemul ăsta de ceva timp. Și tot la fel au început: cu acte de identitate biometrice... dar acum au trecut la un cu totul alt nivel! Acum sistemul monitorizează fiecare individ în parte... și dă note de comportament! Dacă arunci o hârtie pe jos, sau dai muzica prea tare, sau urci pe acolo pe unde scrie "coborâre", sau treci peste linia continuă cu o roată a autoturismului, sau spui un cuvânt considerat trivial în public, sau tragi o bășină într-un loc aglomerat, etc... iei note proaste! Iar media la purtare contează... pentru că asta îți dă acces la toate beneficiile "civilizației". Spitalele cele mai selecte, școlile cele mai performante, serviciile publice cele mai bune, clasa 1a la tren sau avion, etc. sunt rezervate exclusiv celor cu note bune la "purtare". Iar dacă ai proasta inspirație să nu fii de acord cu guvernul, atunci te poți alege direct cu un "concediu" la pușcărie, în lagărul de reeducare... sau, în cazul cel mai bun, cu arest la domiciliu. China nu este un caz aparte, ci doar un experiment social ceva mai avansat... pentru viitoarea societate umană la nivel planetar.

Credeți că-i o nebunie, nu-i așa? Așa au crezut și chinezii când le-au fost eliberate acte de identitate biometrice! Credeți că asta n-o să se întâmple niciodată în Uniunea Europeană, nu-i așa? Că doar e "democrație"...
 
Parlamentul European e ales prin vot, nu-i așa? Să vă precizez că "democrație" i se spune și comunismului din China? Să vă reamintesc că "democrație" i se spunea și sistemului comunist din România? Să vă reamintesc că Marea Adunare Națională era aleasă tot prin vot? Să vă reamintesc că membrii Comitetului Central erau numiți și nu aleși, exact așa cum membrii Comisiilor Europene sunt numiți și nu aleși? Cei care dau atenție detaliilor vor observa că Uniunea Europeană are exact aceleași structuri ca și administrațiile din fostele țări comuniste! Voi chiar credeați că sistemul comunist a murit? Nu! A fost doar implementat la nivel european... și va fi extins la nivel global în curând! Dar mai întâi trebuiesc făcute acte biometrice fiecărui individ... ca să poată fi ținuți sub observație și control toți "derbedeii" cu idei de libertate individuală în scăfârlie...

Vă mai aduceți aminte de ce am ieșit toți în stradă în Decembrie 1989? Știu că unii au ieșit doar de foame... dar cei mai mulți dintre noi am ieșit din dragoste de libertate... Nu se mai putea! Chiar dacă n-ai nimic de ascuns, ideea că ești ținut sub observație și controlat, te scoate din minți. Cine naiba le-a dat voie unora dintre oameni să-i controleze pe alți oameni? Ei vă vor spune că e pentru binele comun, pentru liniște și securitate... Aduceți-vă aminte că exact așa le-a spus și Hitler germanilor, exact așa le-a spus și Lenin rușilor, exact așa le-a spus și Mao chinezilor... și exact așa au început toate dictaturile din lumea asta.

De data aceasta dictatura va veni pe cale "democratică". Vor fi "votate" legi. În inima "democratică" a Europei deja e bătut în cuie: Franța, Germania și Belgia au trecut deja la cărțile de identitate biometrice începând de la 3 August 2021. În România a fost votată legea, dar deocamdată nu există logistica necesară pentru a fi pusă în aplicare. Dar va veni și vremea aia... fiți siguri! Încet și sigur suntem împinși către modelul chinezesc de societate... cu pași mărunți și abia perceptibili... exact ca și broasca de care vorbeam la început...
 
Soluția? Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați! Dacă rezistăm toți, nu vor avea ce face... Vor trebui să renunțe la sistem, pentru că nu poate fi aplicat în contextul în care întreaga populație refuză... Dar trebuie să fim toți... sau aproape toți. Evident că unii se vor supune... dar autoritățile guvernamentale nu vor putea face o societate funcțională doar cu obedienți, lași, lingăi și trădători.
 
Altfel vă așteaptă soarta amărâților ăia de chinezi...

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (21)
 • Nick Cohen 20.01.2023 10:11
  Nici daca accepta toata populatia Romaniei , eu tot nu accept !
 • Mircea Dragan 20.01.2023 23:06
  In ce ma priveste nici nu se pune problema acceptarii unoir asa ''acte''.
 • BLUE 20.01.2023 10:35
  Analogia cu Hitler este CUMPLIT DE ADEVĂRATĂ!!! "binele comun,spre folosul țării..."L-au înfierat pe Hitler cu guri de foc,dar a fost doar praf în ochi!!! În realitate, i-au studiat f.atent TOATE metodele și modul de propagandă,cum a îndoctrinat oamenii, și COPIII DE MICI,tot-tot au analizat!!! Iar acum, sub masca jigodată a "democrației",aplică cu sîrg toate acele politici și altele noi!!! Cum a zis jigodia ăla "nu veți mai poseda NIMIC, și veți fi fericiți!!",ăsta e motto-ul hitleristului!!! Sună cunoscut???
 • Tic 20.01.2023 10:43
  Mulțumim de lămuriri. Bine sintetizate.
 • gigelfrone 20.01.2023 11:37
  Hai sa fim seriosi, vor accepta foarte, foarte multi actele biometrice. Cand n-o s-o lase pe pitipoanca la mall fara buletinul cipat sa vezi cum da fuga sa-l faca. Sa fim seriosi, cati nu si-au pus viata in pericol si s-au vaxxat? Cu ce i-ar deranja un buletin cipat in portofel?
 • Carbid 20.01.2023 12:05
  Vor accepta TOȚI care NU sunt informați!!! Adica marea majoritate a tinerilor...si...înțepaților!!!
 • Razvan Mihai ► Carbid 20.01.2023 13:59
  Vor accepta toti inclusiv tu daca vei vrea sa mai ai un loc de munca sau sa mai ai un loc in "societatea de maine" asa subreda cum e ea. Cartea de identitate nu e un moft ca si un card de cumparaturi, un credit pentru o masina, sau un cont de facebook. Nici macar ca si certificatul verde de vaccinare. Asa ca mai terminati cu gargara asta ieftina ca eu nu fac, ca ....
  Nu va vad sa faceti trecerea de la comoditatea de a scrie aberatii pe site-uri alternative pe un scaun comod, la traitul in pesteri si vanatul de iepuri!
 • Tic ► Razvan Mihai 20.01.2023 19:15
  Mulțumim de încurajări. Mai era unu', Gabriel Diaconu, care ne purta de grija in demonie cu același discurs. Poate ne înveți dta cum sa ieșim din necazul comodității, nu refuzăm un ajutor cinstit. Ar fi benefic tuturor sa reușim respingerea mizeriei ăsteia. Doar asta vreți și dvs, nu?
 • Augusta ► Razvan Mihai 23.01.2023 01:00
  "În vremurile antihristului locul idolilor va fi luat de stăpânire, care va cere închinare pentru sine, iar cel ce va respecta legile civice ale societății, deși fără a aduce direct vreo atingere credinței, va fi părtaș al acestei stăpâniri. Atunci se va face despărțirea celor buni de cei răi, potrivit voii lui Dumnezeu, a urmașilor lui Hristos de slugile lui antihrist.

  Adevărații credincioși din împărăția antihristului – societatea vremurilor din urmă – vor viețui în singurătate, departe de lume. Ei nu se vor supune nici unor legi civice ale societății, nu vor avea nici un fel de obligații civice.

  Cei ce vor recunoaște legile societății și se vor supune, chiar cu neplăcere, se vor face părtași antihristului prin aceasta și vor fi lepădați de la fața lui Dumnezeu.

  În timpul stăpânirii antihristului va fi minte satanicească, ce va acționa politicește, fără să se atingă de credință în chip brutal. Tuturor li se vor acorda drepturi egale, toate sectele vor avea deplină libertate, deși, în cele din urmă, stăpânirea antihristului va combate toate sectele și religiile. Va acționa din punct de vedere moral și va căuta să convingă și să se vatăme de moarte sufletele oamenilor.

  Dreptul la propovăduire și la săvârșirea „legală” a slujbelor bisericești îl vor avea numai cei ce respectă legile statului și nu încalcă „disciplina”.

  Lăcașurile de închinăciune vor fi sub strictă supraveghere și în ele va dicta aceeași ocârmuire, ea fiind capul în locul lui Hristos și nu vor sluji lui Hristos, ci antihristului. Dar creștinii orbiți nu vor observa nimic, deși acest lucru l-ar putea înțelege și un prunc mic.

  Stăpânirea antihristului îi va lua așadar pe toți sub un control riguros, ca să știe cine se supune și cine nu; după cum scrie și părintele Lavrentie de la Cernigov: „atunci te vor mâna cu de-a sila la biserică”.

  Totuși unii nu vor fi prigoniți de la început, pentru a păstra aparențele în legătură cu libertatea conștiinței. Abia spre sfârșit, când toți se vor găsi anihilați în staulul Babilonului și mânia lui Dumnezeu va fi aproape, stăpânirea va da ordin să fie nimiciți ca niște criminali înrăiți, cei ce se răzvrătesc „împotriva umanității”, iar în acele vremuri decăzute, întreg poporul va primi cu entuziasm măsurile luate de stat. "

  din Tâlcuire la Apocalipsă de episcopul Ermoghen al Tobolskului și Siberiei, Sfânt Ierarh Nou Mucenic asasinat de bolșevici în 1918.
 • lita 20.01.2023 12:14
  Tehnologia comunicațiilor, cu sau fără fir, 5/6/n/G, via satelit, combinată cu amplasarea microcipurilor programabile în toate utilajele de uz casnic, de locomoție și de operațiuni bancare, oferă o sumedenie de facilități pentru fiecare dintre noi. Tentația agențiilor guvernamentale de a le transforma în cea mai puternică armă de supraveghere și control în masă a populației este pe cât de vizibilă pe atât de negată sau justificată prin întâietatea dreptului/binelui colectiv asupra celui individual.
  Puterea suverană a maselor este aceea care poate să evite acest lucru prin promovarea de legi clare, cu pedepse drastice împotriva oricui și oricărei organizații guvernamentale sau private care ar dori transformarea în mijloace de supraveghere și control.
 • BLUE 20.01.2023 14:49
  CINE EXACT să dea aceste legi și să tragă la răspundere pe guvernanți(ce sînt sclavii absoluți!! ai vestului!!)??Nu înțelegi că România a ajuns doar o COLONIE a vesticilor, și nu miscă în front nici un milimetru, iar nemțălăul a acaparat toată politica??? Zii, CINE???
 • Mihai Cantuniari ► BLUE 21.01.2023 08:45
  Este asa de simplu sa spui NU tuturor acestor silnicii care ne vin din exterior! Atat de simplu! Dar lumea de azi este comoda, indolenta si mai ales lasa. Si e adevarat ca IQ-ul individual a scazut dramatic in ultimele decenii. Guvernele au ajuns toate despotice si fac ce vor, iar multimea casca gura la tv si nu intelege nimic. Informatia a ajuns sa inlocuiasca gandirea.
 • Radu Comsuta 20.01.2023 12:38
  Și dacă trecând pe lângă o biserică și îmi fac cruce ca orice creștin-ortodox, odată filmat pe camerele de supraveghere, o să fiu depunctat că sunt un "fundamentalist" "habotnic" opus "progresului" lor....
 • Orizont 20.01.2023 20:00
  In prima faza vei fi incadrat pe o lista speciala. Nu e clar unde se va ajunge dupa cei 3 ani si 6 luni de tiranie ai antihristului - intuitia mea e ca sistemul NU va functiona peste tot la fel , iar in final distrugerile si haosul vor fi generalizate..
  Globalistii" din spate - aia pe care nu-i vede nimeni se tem de zonele in care se traieste mai aspru/auster /greu si oamenii pot supravietui mai usor , FARA "STAT". Acolo nu functioneaza capcanele .lor.
  Ei se mai tem de "egregorul" Constiintei colective intr-o tara/ zona / comunitate unde exista un numar suficient de suflete OSTILE sistemului - aceste suflete , prin intentia lor pot devia /modifica "liniile temporale", datorita unui principiu universal, cosmic lasat de Creator/Sursa in acest sistem existential ..
  De fapt cred ca noi pentru asta ne-am "materializat" /nascut pe Pamant in aceste timpuri.. E o alegere/misiune facuta din planurile inalte /astral..


  .
 • Orizont 20.01.2023 20:02
  @ Radu Comsuta
  In prima faza vei fi incadrat pe o lista speciala. Nu e clar unde se va ajunge dupa cei 3 ani si 6 luni de tiranie ai antihristului - intuitia mea e ca sistemul NU va functiona peste tot la fel , iar in final distrugerile si haosul vor fi generalizate..
  Globalistii" din spate - aia pe care nu-i vede nimeni se tem de zonele in care se traieste mai aspru/auster /greu si oamenii pot supravietui mai usor , FARA "STAT". Acolo nu functioneaza capcanele .lor.
  Ei se mai tem de "egregorul" Constiintei colective intr-o tara/ zona / comunitate unde exista un numar suficient de suflete OSTILE sistemului - aceste suflete , prin intentia lor pot devia /modifica "liniile temporale", datorita unui principiu universal, cosmic lasat de Creator/Sursa in acest sistem existential ..
  De fapt cred ca noi pentru asta ne-am "materializat" /nascut pe Pamant in aceste timpuri.. E o alegere/misiune facuta din planurile inalte /astral..
 • iwillneverlookback20 20.01.2023 12:50
  Daca oamenii nu s-ar repezi la cip-uri ca gaina la muci ar fi greu de impus. Dar aplauda ca focile orice mizerie de genul si se bulucesc. Apoi dupa primul val voluntar vine valul obligatoriu
 • Razvan Mihai 20.01.2023 14:01
  Indiferent de cati voluntari vor fi initial, valul doi va fi obligatoriu.
 • Tic ► Razvan Mihai 20.01.2023 19:18
  Vor fi și disidenți care își vor asuma răspunderea pt hotărârea lor. Ei vor fi dovada ca se poate trăi și natural. Dați-mi voie sa spun ca n-a fost nicicând sa nu fie cumva! Toate cele bune.
 • robertbaldwin 20.01.2023 20:02
  De aceea se dau gratis 8,5 milioane de Carti de Identitate cu cip - pentru a atinge masa critica - asta este targetul lor 50 %
 • Carbid 21.01.2023 11:06
  Ce scrie in titlul articolului este adevarat, dar sunt doar partea... "lumească"!
  Mult mai profund si mai grav este aspectul duhovnicesc al acceptarii acestor acte! Sunt pașii marunți pe care i-a descris foarte bine Părintele Iustin Pârvu!
  Asta va duce la DigitalID. Acceptarea identitații digitale înseamnă lepadarea de numele de botez, de Taina Botezului si pierderea mantuirii!
  Nărodul de Razvan nu trebuie convins, el știe de acum cui va da sufletul său!
  Pâinea sau Crucea!
 • Floreas 22.01.2023 12:04
  “ Odata ce turma accepta vaccinarile obligatorii, jocul s-a terminat.
  Aceasta va accepta orice-donarea fortata de sange sau de organe- ‘pentru binele mai mare’
  CONTROLEAZA MINTILE OILOR SI TU CONTROLEZI TURMA. “
  (Henry Kissinger-extras din discursul adresat Consiliului OMS; 25.02.2009)
  Inlocuiti ' vaccinarile obligatorii ' cu 'actele electronice' si obtineti acelasi rezultat.
  @ TERAPII HOLISTICE / 21.01.2023 01:25
  Iata ce declara cu ura si invidie betivul mason W. Churchill in nov. 1936(!) : 'Germany is too strong. We must distroy her'.
Ultima oră

21:03

Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul

20:30

Legiunea asta care nu vrea să moară - Poetul mărturisitor și psaltul Ilie Tudor, tatăl rapsodului Tudor Gheorghe. 100 de ani de la naștere, 8 ani de la adormirea întru Domnul (3 Martie 1923 - 22 Martie 2015)

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației