Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

De Artin Side  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Știți povestea broaștei care fierbe? Pentru cei care n-o știu, am să încerc s-o rezum în câteva cuvinte. Cică dacă pui o broască în apă fierbinte, sare imediat afară... dar dacă pui aceeași broască în apă rece, pe care o încălzești apoi foarte încet... atunci broasca va fierbe fără să-și dea seama. Exact așa stau lucrurile și cu psihicul uman!
 
Dacă pui o persoană într-o situație neplăcută, atunci va reacționa imediat negativ... dar dacă o treci printr-o succesiune de situații ceva mai tolerabile, atunci o poți convinge să accepte orice.
 
Credeți că-i o glumă? Analizați-vă cu sinceritate viața și vedeți de câte ori ați intrat în rahat... dar cu pași mărunți și abia perceptibili. De câte ori ați acceptat ceva minor și care inițial părea inofensiv, pentru ca apoi, din aproape în aproape... pas cu pas... să ajungeți în situații total inacceptabile? Nu e nevoie să răspundeți... toți am trecut prin asta, măcar o dată în viață.

Am făcut introducerea aceasta cu caracter general pentru a vă aduce în atenție un "val" care ne va lovi dur, dar sigur, peste numai câțiva ani. Cei mai mulții dintre voi deja știu; se vor schimba cărțile de identitate. Noile acte vor conține date anatomice (structură facială și oculară, precum și amprente) după care veți putea fi scanați electronic oriunde vă duceți. Cică pentru a ne alinia normelor europene... zic ei. Cică pentru a te înregistra în sistemul electronic de evidență a populației, taxe și impozite, administrație, etc... zic ei.
 
Cică pentru facilitarea obținerii de adeverințe, pentru acte și certificate administrative, pentru aprobări, pentru plăți fiscale, etc... zic ei. Cică pentru ușurarea călătoriilor interne și internaționale... zic ei. Cică pentru securitatea persoanei... zic ei. Dacă ar fi să ne luăm după ei, proiectul este dimensionat pentru a vă face viața mai ușoară și mai sigură. Nu-i așa că-i drăguț? Ce băieți buni sunt guvernanții noștrii și ce grijă au ei ca noi să fim protejați și să avem viața mai ușoară...

Pentru cei care n-au cunoscut niciodată sistemul comunist, poate părea ceva destul de acceptabil. Poate chiar și pentru o parte dintre cei care l-au cunoscut... "De ce, dom'le? Păi, dacă ești un cetățean model, care își plătește taxele și respectă legea, dacă nu treci decât pe verde la semafor, atunci ce ai de ascuns?". Argumentul poate părea oarecum decent... Dar dacă același lucrul ar fi fost făcut de Securitatea comunistă, ce părere ați fi avut? Acum cică e "democratic", pentru că, vezi-Doamne, sunt normative europene. Dar dacă ar fi fost normative ale comitetului central de partid, ce părere ați fi avut?

Haideți să trecem la nivel de principiu, vreți? Cum vi se pare ideea ca un sistem electronic de supraveghere să vă poată urmări oriunde vă duceți și să vă poată verifica în absolut orice faceți? N-aveți nimic de ascuns, nu-i așa? Și dacă v-aș spune că ăsta este doar începutul... m-ați crede? Haideți să vă dau o veste: China deja implementează sistemul ăsta de ceva timp. Și tot la fel au început: cu acte de identitate biometrice... dar acum au trecut la un cu totul alt nivel! Acum sistemul monitorizează fiecare individ în parte... și dă note de comportament! Dacă arunci o hârtie pe jos, sau dai muzica prea tare, sau urci pe acolo pe unde scrie "coborâre", sau treci peste linia continuă cu o roată a autoturismului, sau spui un cuvânt considerat trivial în public, sau tragi o bășină într-un loc aglomerat, etc... iei note proaste! Iar media la purtare contează... pentru că asta îți dă acces la toate beneficiile "civilizației". Spitalele cele mai selecte, școlile cele mai performante, serviciile publice cele mai bune, clasa 1a la tren sau avion, etc. sunt rezervate exclusiv celor cu note bune la "purtare". Iar dacă ai proasta inspirație să nu fii de acord cu guvernul, atunci te poți alege direct cu un "concediu" la pușcărie, în lagărul de reeducare... sau, în cazul cel mai bun, cu arest la domiciliu. China nu este un caz aparte, ci doar un experiment social ceva mai avansat... pentru viitoarea societate umană la nivel planetar.

Credeți că-i o nebunie, nu-i așa? Așa au crezut și chinezii când le-au fost eliberate acte de identitate biometrice! Credeți că asta n-o să se întâmple niciodată în Uniunea Europeană, nu-i așa? Că doar e "democrație"...
 
Parlamentul European e ales prin vot, nu-i așa? Să vă precizez că "democrație" i se spune și comunismului din China? Să vă reamintesc că "democrație" i se spunea și sistemului comunist din România? Să vă reamintesc că Marea Adunare Națională era aleasă tot prin vot? Să vă reamintesc că membrii Comitetului Central erau numiți și nu aleși, exact așa cum membrii Comisiilor Europene sunt numiți și nu aleși? Cei care dau atenție detaliilor vor observa că Uniunea Europeană are exact aceleași structuri ca și administrațiile din fostele țări comuniste! Voi chiar credeați că sistemul comunist a murit? Nu! A fost doar implementat la nivel european... și va fi extins la nivel global în curând! Dar mai întâi trebuiesc făcute acte biometrice fiecărui individ... ca să poată fi ținuți sub observație și control toți "derbedeii" cu idei de libertate individuală în scăfârlie...

Vă mai aduceți aminte de ce am ieșit toți în stradă în Decembrie 1989? Știu că unii au ieșit doar de foame... dar cei mai mulți dintre noi am ieșit din dragoste de libertate... Nu se mai putea! Chiar dacă n-ai nimic de ascuns, ideea că ești ținut sub observație și controlat, te scoate din minți. Cine naiba le-a dat voie unora dintre oameni să-i controleze pe alți oameni? Ei vă vor spune că e pentru binele comun, pentru liniște și securitate... Aduceți-vă aminte că exact așa le-a spus și Hitler germanilor, exact așa le-a spus și Lenin rușilor, exact așa le-a spus și Mao chinezilor... și exact așa au început toate dictaturile din lumea asta.

De data aceasta dictatura va veni pe cale "democratică". Vor fi "votate" legi. În inima "democratică" a Europei deja e bătut în cuie: Franța, Germania și Belgia au trecut deja la cărțile de identitate biometrice începând de la 3 August 2021. În România a fost votată legea, dar deocamdată nu există logistica necesară pentru a fi pusă în aplicare. Dar va veni și vremea aia... fiți siguri! Încet și sigur suntem împinși către modelul chinezesc de societate... cu pași mărunți și abia perceptibili... exact ca și broasca de care vorbeam la început...
 
Soluția? Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați! Dacă rezistăm toți, nu vor avea ce face... Vor trebui să renunțe la sistem, pentru că nu poate fi aplicat în contextul în care întreaga populație refuză... Dar trebuie să fim toți... sau aproape toți. Evident că unii se vor supune... dar autoritățile guvernamentale nu vor putea face o societate funcțională doar cu obedienți, lași, lingăi și trădători.
 
Altfel vă așteaptă soarta amărâților ăia de chinezi...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (20)
  • Nick Cohen 20.01.2023 10:11
    Nici daca accepta toata populatia Romaniei , eu tot nu accept !
  • Mircea Dragan 20.01.2023 23:06
    In ce ma priveste nici nu se pune problema acceptarii unoir asa ''acte''.
  • BLUE 20.01.2023 10:35
    Analogia cu Hitler este CUMPLIT DE ADEVĂRATĂ!!! "binele comun,spre folosul țării..."L-au înfierat pe Hitler cu guri de foc,dar a fost doar praf în ochi!!! În realitate, i-au studiat f.atent TOATE metodele și modul de propagandă,cum a îndoctrinat oamenii, și COPIII DE MICI,tot-tot au analizat!!! Iar acum, sub masca jigodată a "democrației",aplică cu sîrg toate acele politici și altele noi!!! Cum a zis jigodia ăla "nu veți mai poseda NIMIC, și veți fi fericiți!!",ăsta e motto-ul hitleristului!!! Sună cunoscut???
  • Tic 20.01.2023 10:43
    Mulțumim de lămuriri. Bine sintetizate.
  • gigelfrone 20.01.2023 11:37
    Hai sa fim seriosi, vor accepta foarte, foarte multi actele biometrice. Cand n-o s-o lase pe pitipoanca la mall fara buletinul cipat sa vezi cum da fuga sa-l faca. Sa fim seriosi, cati nu si-au pus viata in pericol si s-au vaxxat? Cu ce i-ar deranja un buletin cipat in portofel?
  • Carbid 20.01.2023 12:05
    Vor accepta TOȚI care NU sunt informați!!! Adica marea majoritate a tinerilor...si...înțepaților!!!
  • Razvan Mihai ► Carbid 20.01.2023 13:59
    Vor accepta toti inclusiv tu daca vei vrea sa mai ai un loc de munca sau sa mai ai un loc in "societatea de maine" asa subreda cum e ea. Cartea de identitate nu e un moft ca si un card de cumparaturi, un credit pentru o masina, sau un cont de facebook. Nici macar ca si certificatul verde de vaccinare. Asa ca mai terminati cu gargara asta ieftina ca eu nu fac, ca ....
    Nu va vad sa faceti trecerea de la comoditatea de a scrie aberatii pe site-uri alternative pe un scaun comod, la traitul in pesteri si vanatul de iepuri!
  • Tic ► Razvan Mihai 20.01.2023 19:15
    Mulțumim de încurajări. Mai era unu', Gabriel Diaconu, care ne purta de grija in demonie cu același discurs. Poate ne înveți dta cum sa ieșim din necazul comodității, nu refuzăm un ajutor cinstit. Ar fi benefic tuturor sa reușim respingerea mizeriei ăsteia. Doar asta vreți și dvs, nu?
  • lita 20.01.2023 12:14
    Tehnologia comunicațiilor, cu sau fără fir, 5/6/n/G, via satelit, combinată cu amplasarea microcipurilor programabile în toate utilajele de uz casnic, de locomoție și de operațiuni bancare, oferă o sumedenie de facilități pentru fiecare dintre noi. Tentația agențiilor guvernamentale de a le transforma în cea mai puternică armă de supraveghere și control în masă a populației este pe cât de vizibilă pe atât de negată sau justificată prin întâietatea dreptului/binelui colectiv asupra celui individual.
    Puterea suverană a maselor este aceea care poate să evite acest lucru prin promovarea de legi clare, cu pedepse drastice împotriva oricui și oricărei organizații guvernamentale sau private care ar dori transformarea în mijloace de supraveghere și control.
  • BLUE 20.01.2023 14:49
    CINE EXACT să dea aceste legi și să tragă la răspundere pe guvernanți(ce sînt sclavii absoluți!! ai vestului!!)??Nu înțelegi că România a ajuns doar o COLONIE a vesticilor, și nu miscă în front nici un milimetru, iar nemțălăul a acaparat toată politica??? Zii, CINE???
  • Mihai Cantuniari ► BLUE 21.01.2023 08:45
    Este asa de simplu sa spui NU tuturor acestor silnicii care ne vin din exterior! Atat de simplu! Dar lumea de azi este comoda, indolenta si mai ales lasa. Si e adevarat ca IQ-ul individual a scazut dramatic in ultimele decenii. Guvernele au ajuns toate despotice si fac ce vor, iar multimea casca gura la tv si nu intelege nimic. Informatia a ajuns sa inlocuiasca gandirea.
  • Radu Comsuta 20.01.2023 12:38
    Și dacă trecând pe lângă o biserică și îmi fac cruce ca orice creștin-ortodox, odată filmat pe camerele de supraveghere, o să fiu depunctat că sunt un "fundamentalist" "habotnic" opus "progresului" lor....
  • Orizont 20.01.2023 20:00
    In prima faza vei fi incadrat pe o lista speciala. Nu e clar unde se va ajunge dupa cei 3 ani si 6 luni de tiranie ai antihristului - intuitia mea e ca sistemul NU va functiona peste tot la fel , iar in final distrugerile si haosul vor fi generalizate..
    Globalistii" din spate - aia pe care nu-i vede nimeni se tem de zonele in care se traieste mai aspru/auster /greu si oamenii pot supravietui mai usor , FARA "STAT". Acolo nu functioneaza capcanele .lor.
    Ei se mai tem de "egregorul" Constiintei colective intr-o tara/ zona / comunitate unde exista un numar suficient de suflete OSTILE sistemului - aceste suflete , prin intentia lor pot devia /modifica "liniile temporale", datorita unui principiu universal, cosmic lasat de Creator/Sursa in acest sistem existential ..
    De fapt cred ca noi pentru asta ne-am "materializat" /nascut pe Pamant in aceste timpuri.. E o alegere/misiune facuta din planurile inalte /astral..


    .
  • Orizont 20.01.2023 20:02
    @ Radu Comsuta
    In prima faza vei fi incadrat pe o lista speciala. Nu e clar unde se va ajunge dupa cei 3 ani si 6 luni de tiranie ai antihristului - intuitia mea e ca sistemul NU va functiona peste tot la fel , iar in final distrugerile si haosul vor fi generalizate..
    Globalistii" din spate - aia pe care nu-i vede nimeni se tem de zonele in care se traieste mai aspru/auster /greu si oamenii pot supravietui mai usor , FARA "STAT". Acolo nu functioneaza capcanele .lor.
    Ei se mai tem de "egregorul" Constiintei colective intr-o tara/ zona / comunitate unde exista un numar suficient de suflete OSTILE sistemului - aceste suflete , prin intentia lor pot devia /modifica "liniile temporale", datorita unui principiu universal, cosmic lasat de Creator/Sursa in acest sistem existential ..
    De fapt cred ca noi pentru asta ne-am "materializat" /nascut pe Pamant in aceste timpuri.. E o alegere/misiune facuta din planurile inalte /astral..
  • iwillneverlookback20 20.01.2023 12:50
    Daca oamenii nu s-ar repezi la cip-uri ca gaina la muci ar fi greu de impus. Dar aplauda ca focile orice mizerie de genul si se bulucesc. Apoi dupa primul val voluntar vine valul obligatoriu
  • Razvan Mihai 20.01.2023 14:01
    Indiferent de cati voluntari vor fi initial, valul doi va fi obligatoriu.
  • Tic ► Razvan Mihai 20.01.2023 19:18
    Vor fi și disidenți care își vor asuma răspunderea pt hotărârea lor. Ei vor fi dovada ca se poate trăi și natural. Dați-mi voie sa spun ca n-a fost nicicând sa nu fie cumva! Toate cele bune.
  • robertbaldwin 20.01.2023 20:02
    De aceea se dau gratis 8,5 milioane de Carti de Identitate cu cip - pentru a atinge masa critica - asta este targetul lor 50 %
  • Carbid 21.01.2023 11:06
    Ce scrie in titlul articolului este adevarat, dar sunt doar partea... "lumească"!
    Mult mai profund si mai grav este aspectul duhovnicesc al acceptarii acestor acte! Sunt pașii marunți pe care i-a descris foarte bine Părintele Iustin Pârvu!
    Asta va duce la DigitalID. Acceptarea identitații digitale înseamnă lepadarea de numele de botez, de Taina Botezului si pierderea mantuirii!
    Nărodul de Razvan nu trebuie convins, el știe de acum cui va da sufletul său!
    Pâinea sau Crucea!
  • Floreas 22.01.2023 12:04
    “ Odata ce turma accepta vaccinarile obligatorii, jocul s-a terminat.
    Aceasta va accepta orice-donarea fortata de sange sau de organe- ‘pentru binele mai mare’
    CONTROLEAZA MINTILE OILOR SI TU CONTROLEZI TURMA. “
    (Henry Kissinger-extras din discursul adresat Consiliului OMS; 25.02.2009)
    Inlocuiti ' vaccinarile obligatorii ' cu 'actele electronice' si obtineti acelasi rezultat.
    @ TERAPII HOLISTICE / 21.01.2023 01:25
    Iata ce declara cu ura si invidie betivul mason W. Churchill in nov. 1936(!) : 'Germany is too strong. We must distroy her'.
Ultima oră

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova