Arestovici aruncă Bomba: Este puțin probabil ca Ucraina să câștige Războiul cu Rusia – Ucraina poate să dispară - Războiul a fost planificat – Legătura dintre Război și COVID

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu exploziv, la mai puțin de o săptămână de la demisia sa, fostul consilier al lui Zelenski și șef al propagandei de la Kiev anunță catastrofa pentru țara sa.

Alexei Arestovici i-a acordat sâmbătă un amplu interviu lui Iuri Romanenko pentru canalul de You Tube al grupului de presă ucrainean Alpha Media.

În acest interviu el afirmă nu doar că Ucraina are foarte mici șanse să câștige războiul, dar și că ar putea să dispară ca țară.

„Acum sunt o persoană neoficială, pot să spun ce vreau”, declară Arestovici. După care continuă:

„Dacă lumea crede că vom câștiga războiul cu siguranță, eu vreau să spun că este foarte puțin probabil. Din 14 ianuarie, nu mai este așa.”

Și fostul consilier prezidențial adaugă:

„Ce credeți, că declarația făcută de președintele Duda al Poloniei despre lunile decisive (care urmează) și că nu se știe dacă Ucraina va supraviețui ca țară, au fost doar niște vorbe în vânt sau spunea despre asta pe baza unor informații?”


În 14 ianuarie, data pe care Arestovici și o serie de experți militari o consideră un moment de cotitură al războiului, trupele ruse au cucerit orașul strategic Soledar, care a deschis calea unei ofensive ample spre vest.

De atunci, rușii au înregistrat victorii pe toată linia frontului.

Tot pe 14 ianuarie a avut loc și tragedia din orașul Dnepr, când o rachetă rusească a căzut peste un bloc de locuințe, ucigând câteva zeci de persoane.

Arestovici a dezvăluit că la originea catastrofei s-a aflat o eroare a antiaerianei ucrainene, care a lovit racheta rusă în timp ce se afla deja deasupra orașului și deviindu-i traiectoria.

Din cauza acestei declarații care contrazicea flagrant discursul Kievului – că rușii sunt vinovați -, consilierul prezidențial a fost forțat să demisioneze.

De atunci, au urmat mai multe evenimente care indică apariția unor fisuri în cercul de putere de la Kiev și lupte interne la vârf.

Chiar interviul de sâmbătă al lui Arestovici este un indiciu al frământărilor mari care au loc în sânul regimului Zelenski.

Este pentru prima dată când un personaj important de la Kiev contrazice discursul triumfalist al puterii ucrainene, adoptat fără rețineri de liderii și presa din Occident.

Fost lucrător în serviciile secrete, fost șef al propagandei regimului de la Kiev și o adevărată eminență cenușie a acestuia, Arestovici este cu mult mai mult decât un fost consilier, frustrat pentru că a fost obligat să demisioneze în urma unei gafe.

(Nici măcar nu este sigur că declarația sa despre eroarea antiaerienei ucrainene a fost o gafă și dacă ea nu făcea cumva jocurile unuia din cercurile de interese de la Kiev.)

Înainte de începutul războiului, Arestovici era văzut ca un viitor lider – premier sau chiar președinte. Deci un posibil rival pentru Zelenski.

În ceea ce privește declarațiile sale explozive de sâmbătă, trebuie precizat că Arestovici nu se lansează aiurea în profeții fără bază.

Într-un interviu din 2019, dat înainte de alegerea lui Zelenski, el avertiza cu o halucinantă seninătate că prețul intrării Ucrainei în NATO este un „război major” cu Rusia.

Reporter: Dacă Ucraina dorește să intre în NATO, putem vorbi despre niște termene privind sfârșitul războiului (din Donbas)?

Arestovici: Dimpotrivă, va duce probabil la o operațiune militară masivă a Rusiei împotriva Ucrainei, deoarece rușii vor trebui să ne distrugă infrastructura, să devasteze tot teritoriul astfel încât (NATO) să nu ne mai dorească...

R: Deci Rusia poate ajunge la o confruntare directă cu NATO?

A: Nu, nu cu NATO. Nu o să reușim (să intrăm în NATO înainte de invazia Rusiei). Ei (rușii) trebuie să o facă înainte ca noi să intrăm în NATO, astfel încât NATO să nu mai fie interesați de noi. Nu ar mai fi interesați din cauza devastării. Cu o probabilitate de 99,99%, prețul intrării noastre în NATO este un război major cu Rusia. Iar dacă nu intrăm în NATO, ne așteaptă o ocupare de către Rusia în următorii 10 sau 12 ani. Aceasta este răscrucea noastră. Acum, haideți să votăm cu Zelenski...

R: Deci, care dintre cele două perspective este mai bună?

A: Evident, un mare război cu Rusia. Și intrarea noastră în NATO pe baza victoriei împotriva Rusiei.

În continuarea acelui senzațional interviu din 2019, Arestovici face și previziuni extrem de exacte despre modul în care se va derula războiul cu Rusia. Inclusiv faptul că Moscova va numi invazia „operațiune specială militară” și când va avea loc aceasta.

R: Ce poate însemna un război major cu Rusia?

A: Operațiuni aeriene ofensive, un atac al armatei ruse (terestre) pe care o au masată la frontieră, asediul asupra Kievului, tentativa de a încercui armata ucraineană lângă Donețk, atacuri din Belarus, proclamarea de noi republici populare, diversiuni, atacuri asupra unor obiective cheie de infrastructură, atacuri aeriene. Pe scurt, un război adevărat. Iar probabilitatea lui este de 99%.

R: Când?

A: Anii cei mai critici sunt 2020 până în 2022.

Interviul a fost acordat înainte de alegerea lui Zelenski ca președinte, de unde rezultă că războiul a făcut parte de la bun început din „mandatul” echipei din spatele președintelui-actor.

Mai mult, faptul că, de la alegerea lui Zelenski, în mai 2019,  până la invazia Rusiei, din februarie 2022, Statele Unite și NATO au încurajat permanent intenția de aderare a Ucrainei demonstrează în mod clar că războiul a fost planificat și asumat de Occident.

„Cu o probabilitate de 99%”, cum recunoștea Arestovici cu răceală.

Faptul că războiul era planificat să înceapă exact în perioada „plandemiei” dovedește (dacă mai era nevoie) că ambele fac parte din același scenariu al Marii Resetări.


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Un roman obosit 22.01.2023 19:48
    Acum incep lucrurile sa se lege unul de altul. Razboiul din Ucraina a fost planificat de mult. Nea' Nelu raposatu', a prevazut continuarea conflictului dintre SUA si Rusia pe termen lung asa ca s-a inteles cu rusu sa-i lase pe romani in pace (treaba cu tezauru'); dupa 89', noii stapani au ordonat: nu aveti nevoie de economie, industrie, invatamant ca va dam noi tot ce va trebuie; nu va trebuie armata, marina ca avem noi mai buna,; ce faceti cu atata pamant ca nu aveti cu ce sa-l lucrati asa ca las' ca il luam noi; am scapat ca prin urechile acului de vaccinarea obligatorie (multumita unei persoane cu suflet curat; sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de minte) ca altfel nu mai eram 19 mil ci doar 10 mil de oameni. Vor sa ne cipeze ca pe animalele de companie (pets) din SUA. Am ajuns sa fim bataia de joc lu' Zelsky (treaba cu elicopteru). Armate straine ne calca teritoriile; refugiatii traiesc mai bine decat omul de rand. COLONIA ROMANIA!! Alesii nu au avut si nici nu vor avea dragoste de popor sau tara ci numai de buzunar si familia proprie (cam asa a fost dupa 89'). Pentru ei romanii sunt cifre pe hartie dar daca te atingi de familiile lor, sar in sus (treaba cu etnobotanicele - acum cativa ani). Romania este carne de tun si jonny o stie. El l-a calcat pe rus pe coada si acum omul de rand suporta consecintele. Va veni rusu peste noi si nu vom putea face nimic. Bravo Ungaria (se stie la ce ma refer si daca nu, va rog sa cautati). Din pacate Romania este ca o mireasa, frumoasa, tanara, imbujorata, dar daca ridici fusta - PUTE!. Doamne, apara-i pe cei drepti!
  • total 22.01.2023 20:56
    Deci trebuia sa ne spuna Arestovich ca Ukraina va pierde razboiul??? Deci, ne ducem la vale in ritm accelerat! Orice om de pe strada cu 4 clase raspundea la obiect, ca totul este pierdut din start impotriva Rusiei. Sa ai tupeu ca zeci de ani sa furi si sa distrugi natiuni, sa faci te vrei tu, ca te numesti America , cand intri in Rusia, o iei peste bot instant ! Inca ceva, Rusia nu lupta cu Ukraina, Rusia lupta cu US, UK,UE, SI ong-ul numit NATO. Ukrainienii sunt parte a decorului doar... plateste cu vieti omenesti, bani si nu stie de ce ! Din pacate , nu suntem departe,.... platim, ne imprumutam cu 10% dobanda , sa livram motorina, tehnica militara si sa platim copiilor ukrainieni 3700 lei/luna, la ai nostrii copii 243 lei/luna, si nu stim de ce, nu stim cum sa ajuns aici!!!! avem un talent formidabil de a fi intotdeuna , de partea celor invinsi.
  • Tic 23.01.2023 01:02
    Știu și eu de va fi cum zice cutra asta? Sa nu fie doar o diversiune(prevazuta de altfel în plan).
  • Adrian Barbu 23.01.2023 08:49
    Cum se face ca pe youtube comentariile la aceste fragmente din interviu nu sunt mai vechi de 10 luni? Am mai gasit un titlu printr-o trimitere dintr-un comentariu cu un titlu ce spune despre razboiul hibrid, clip postat acum 4 ani. Curios este faptul ca in comentariile vechi de 4 ani nimeni nu scrie ceva ce ar avea legatura cu titlul, cu razboiul actual, dar vorbesc despre tensiunile ce erau la vremea aceea cu lumea araba. Ca fapt divers: titlurile la clipuri postate acum 10 ani se pot reedita. Totusi este interesant de ascultat ce spune in acest clip pentru a avea o ideie despre cum merge propaganda. ( P.S.: intr-un comentariu ce avea legatura cu interviul era un link catre un site rusesc, ce astazi nu mai poate fi accesat din Romania).
  • Omega 23.01.2023 19:43
    Mă mir că nu i-au rezervat încă un loc în helicopter!
  1. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  2. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  3. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  4. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  5. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  6. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  7. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  8. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

Ultima oră

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale