Anca Radu despre cazul tinerei vaccinate care a devenit bancă de organe: MIE MI-E FRICĂ DE OAMENII PUTERNICI

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă nu reușesc nicicum să diger o informație – atât de greu mi-e să o diger, încât ieri, când am citit-o, am sărit peste ea, pentru că așa mi-e conformat creierul, să sară peste lucrurile pe care nu le poate accepta ca fiind posibile, darămite reale. 

Primisem link la postarea mamei fetei care a murit recent la Cluj (Brigitta Dachmann, 29 de ani), în care doamna își exprima trauma prin care a trecut și lămurea anumite nedumeriri care circulau în spațiul public – în speță, confirma că tânăra fusese vaccinată cu Pfizer și explica motivul pentru care au luat decizia de a dona organele fetei către 5 pacienți aflați pe listele de așteptare pentru transplant. Povestea doamna cu atâta amar prin ce a trecut, încât am ignorat complet un detaliu, anume că de la intrarea fetei în moarte cerebrală și până la decizia familiei de a o porționa după necesitățile de pe listele de transplant au trecut TREI ZILE de așteptare a unei minuni – dur cronometru i-ați pus lui Dumnezeu, doamnă! (Sau poate n-avea treabă Dumnezeu cu speranțele respective, nu știi niciodată de la cine își așteaptă oamenii minunile.) Trei zile de numărat ca-n ringul de box. Și gata. Fata a fost decupată de vie (așa e procedura) în piese de schimb și decuplată de la aparate. (În oglindă, familia băiatului de 23 de ani din Jucu, altă victimă a vaccinului, se ruga de medici să nu îl decupleze de la aparate chiar și după o lună de comă.

Vă rog să mă credeți, dacă nu scria Victor Roncea despre asta, eu nici în ziua de azi nu procesam informația referitoare la cele trei zile de speranță. Pentru că nu înțeleg mecanismul psihologic din spatele acestui tip de sânge rece. Probabil pentru că am crescut lângă altfel de părinți. Mama era să leșine doar pentru că mi-a văzut „franjurii” și amploarea inciziei după operație, ce să-i mai treacă prin cap cuiva s-o întrebe în vreo împrejurare critică dacă n-ar găsi mai potrivit să mă distribuie pe bucăți în mod eroic (sau „uman”, cum zice mama fetei ăsteia), după tranșarea de vie, cu decuplarea consecutivă de la aparate și evacuarea resturilor (e cel mai potrivit termen în context) spre înmormântare? Iar ca să-i fi venit chiar ei ideea „umană” după alea TREI ZILE, pentru asta era nevoie să-și schimbe sensul gravitația în prealabil.

Am avut o duminică minunată, dar din 10 în 10 minute îmi venea în minte informația asta și mi se blocau mușchii pe mine. 

Comentariile de la postarea doamnei sunt predominant în linia admirației pentru puterea de a fi decis (îmi urlă în cap: „DUPĂ TREI ZILE!”) să salveze viețile altora cu organele propriului copil – mă cutremură gândul că oameni la fel de puternici iau decizii pe sănătatea și pe viața noastră. Ca pentru propriii lor copii.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Poenaru2016 06.09.2021 21:16
  Revin cu comentariu de ieri !
  "Trebuie precizat că extragerea organelor se face de fapt când pacientul este încă viu!" Pai daca omul e mort si organele lui sunt moarte ca si mortul deci nu mai pot fi utilizate ca piese de schimb la masina numit inca "OM". Deci femeia a fost omorata cu buna stiinta si cu acordul familiei, dar in curand nu se va mai cere acordul familiei. Tot dispretul pentru medicii care omoara oameni in acest fel pentru bani. Niste criminali. Ar fi interesant de stiut cat vor trai cei care au primit organele acestei tinere, dar probabil nu vom afla niciodata. Eu nu am citit niciodata vreun cuvant de multumire din partea celor care primit organe fata de familiile in care un membru al lor si-a pierdut viata in acest fel.
  Deci d-na Anca Radu, pe mine ma oripileaza acesti medici care se preteaza la astfel de crime pentru bani. Orice transplant costa multi bani. Nu stiu cine plateste si cum se impart acesti bani. Si cum am zis si mai sus, de data aceasta s-a cerut un asa-zis acord al familiei (aflata sub imperiul unor emotii profund negative). In curand acest acord nu va mai fi cerut.
 • Orizont 06.09.2021 21:25
  https://vocearomanului.ro/un-popor-incapabil-sa-si-apere-copiii-merita-sa-dispara/
 • BClean 06.09.2021 21:51
  Sigur cu Pfizer a fost vaccinata? Cheagurile de sange si problemele de sange apar in general cu AstraZeneca/J&J.
 • Stelu Tocaciu 07.09.2021 00:49
  Ziua a patra?!? Lazăr cel înviat, spre luare aminte, în cea de-a patra zi...
  Dumnezeu să ierte sufletele mutilate de o bardă ce se vrea altfel decât pe vremea adolescenței unei sfinte ce a sfârșit tot din lăcomia neomului din om...
  Probabil "trunchiul" oricărui putregai din regnul vegetal este azi mai viu și cerebral decât leșul ambulant al celor ce biologic —pare logic, dar nu este— se alintă cu apelativul mamă sau tata! Destul. Ajunge. Punct.
Ultima oră

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie