Anca Radu: VACCINUL "MULTIVALENT" ȘI PREȚUL CEDĂRILOR

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru mulți dintre noi, sau dintre ei, că nu mai e sigur dacă mai acceptă să fim luați împreună, tocmai se duce ultima toamnă -- mă refer la cei care vor pleca odată cu experimentul bolnav în care s-au lăsat sau urmează să se lase atrași. 

Nu voi discuta acum despre cei care s-au aruncat din convingere în jocul unor indivizi de-o hipotermie morală cu totul sinistră, dacă lor le-a sunat logic și benefic tot ce li s-a prezentat oficial despre vaccinuri, este evident că vorbim despre un profil intelectual care arde altfel de combustibil.

Mă refer însă la prietenii noștri de zilele trecute, la cei care până de curând înțelegeau lucrurile la fel ca noi, cei care ne îndepărtăm în grabă de orice "soluție salvatoare" venită pe mâna unor criminali în toată regula care se consideră dumnezei. În alte cuvinte, mă refer la prietenii noștri care s-au speriat de violența dictaturii sanitare în forma în care va funcționa în noua etapă, la prietenii noștri care s-au îndoit sub prima presiune mai serioasă, evaluând cedarea în fața brutalității regimului ca fiind mai puțin periculoasă decât neconformarea.

Lucrurile însă nu sunt chiar atât de ușor de cântărit, lumea face o confuzie inexplicabilă între ce trăim acum și perioada comunistă, socotind în mod eronat că acceptarea regulilor jocului impus de către autoritățile de acum este comparabilă cu acceptarea politicilor Partidului de atunci -- nimic mai greșit! Cedările din vremurile comuniste erau resimțite ca pierderi de libertăți asumate pentru a evita consecințele nesupunerii și într-adevăr îți asigurau liniștea din acest punct de vedere, trăiai o viață de mizerie, dar îți vedeai de ale tale. 

Absolut nicio legătură cu a-ți juca sănătatea și viața la loteria vaccinurilor experimentale al căror potențial maxim în materie de imunizare se manifestă într-o formă "atoateacoperitoare", cu punerea la adăpost a beneficiarului pentru totdeauna, în fața tuturor afecțiunilor. Într-adevăr, nu au fost depistate viroze respiratorii la pacienți care nu mai respiră.

Nici măcar comparația cu holocaustul nu poate merge decât până la un punct, întrucât "rasa superioară" de atunci era considerată superioară structural, în vreme ce acum vorbim despre o formă de "superioritate" dobândită, deci care se poate și pierde la fel de bine, schimbându-i-se definiția din mers ori de câte ori doresc administratorii dictaturii -- o "superioritate volatilă" greu de întreținut.

Cedările actuale ne împart nu doar în vaccinați și nevaccinați, ci și în vii și morți sau sănătoși și bolnavi atunci când experimentul medical are un deznodământ de-a dreptul tragic, și nu mai vorbim de mult despre cazuri izolate (acesta fiind și motivul pentru care am abordat subiectul pe tonul ăsta necaracteristic și deloc prudent).

Cu aceste gânduri în minte mă uit la cozile din ultimele zile de la centrele de vaccinare, și sună într-un fel anume "ultimele zile"-- pentru mulți dintre cei care cedează acum sub presiune vor fi într-adevăr ultimele. 
Chiar dacă pe fond par să existe multe asemănări și cu comunismul, și cu nazismul din punctul de vedere al comportamentului social, esențiale acum sunt particularitățile, pentru că particularitățile acestea dau măsura "performanței" la care au adus actualii șefi ai întrerupătoarelor dictatura și genocidul.

Ce lume frumoasă se face praf pe mâna unor indivizi care nu știu să ia nimic bun din viață și care nu lasă nimic bun după ei. Și despre care unii dintre prietenii noștri cred că le vor binele, iar alții că nu le vor răul -- și e același lucru la limită.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • GITTA 25.10.2021 12:13
    EXCEPTIONAL! Acesta e mai mult decat,un mesaj.Este o COMUNICARE!Suntem intr-un RAZBOI care necesita comunicare.Razboiul este intre cei temeinic INFORMATI,LIBERI in GANDIRE,ECHILIBRATI,cu BUN-SIMT SIMT al ADEVARULUI si al DREPTATII,TARI PSIHIC si cu INSTINCTE NORMALE/NATURALE,pe de o parte si cei NEINFORMATI,DEPENDENTI in GANDIRE si ACTIUNE de altii(implicit,debusolati,dezechilibrati,confuzi),OBEDIENTI(servili),"SLABI"(implicit,coruptibili,santajabili si cu un accentuat INSTINCT de TURMA,pe de alta parte.
    Acest razboi este in desfasurare.Rezultatul lui insa,va arata cate se poate de clar,CINE/CATI si din CARE "tabara"face parte.Astfel,acest razboi va fi adevarata segregare...in loc de segregarea scriptica/artificiala dirijata.Faptele vorbesc!Faptele/actiunile fiecarui om vor "vorbi"fara cuvinte.Se vor vedea clar si vom stii.
  • Petru.Anonimescu 25.10.2021 15:38
    Buna ziua, imi cer scuze pentru repetarea comentariului din alt articol dar consider un lucru necesar de vazut de cat mai multa lume daca e sa putem face ceva.

    Frati si surori, este pentru mine prima data cand scriu un comentariu pe acest site, dar l-am urmarit mai ales de cand cu pandemia.

    Vreau in primul rand sa apreciez calitatea articolelor de pe site, mai ales adaugarea surselor, este foarte utila si pentru noi si pentru altii mai putin siguri si cu frica de "fake news", si in mod interesant mass media este aproape complet lipsita de surse oficiale si stiitifice.

    De asemenea este nevoie de aceste articole pentru a contrabalansa propaganda mass media.

    Un lucru in schimb care as vrea sa il punctez, si probabil majoritatea daca nu toti cititorii acestui site il stiu, este sa incercam sa nu cadem in capcana care este pusa acum de naratiunea oficiala si sa ne impartim in tabere, deoarece aceasta va duce la un iad pe pamant, ajungand sa ne fractionam tot mai mult.

    Vorbele acestea pe care le spun nu sunt ale mele deoarece nu am eu intelepciunea aceasta ci este o sinteza de la diferiti Parinti si preoti.

    Dupa cum a spus un Sfant mai demult, atunci va veni apocalipsa cand nu vor mai exista carari intre vecini, si nu va mai fi dragoste intre oameni.

    De aceea va rog, si este greu lucrul acesta in contextul actual in care suntem luati la misto sau mai rau, sa incercam sa ne pastram noi omenia si dragostea, chiar daca altii ne prigonesc si striga pe la colturi si pe televiziuni impotriva noastra. Noi nu putem judeca oamenii doar faptele, de aceea sa incercam sa separam pacatosul de pacat si sa il iubim. Si ei in timp ce incearca sa ne rupa in bucati si sa ne departeze noi sa ne tinem de ei si sa le aratam bunatata si iubire, deoarece asa spune si in Biblie, iubeste pe vrajmasul tau deoarece iubirea ta va fi precum carbuni fierbinti aruncati asupra lui.

    Eu as avea o rugaminte deci, noi nu avem putere decizionala si putem maxim sa iesim in strada, lucru care pana la urma probabil ar trebui sa se intample.

    Dar pana atunci putem face si altceva poate mult mai eficient. Pentru cei printre voi care obisnuiesc sa faca rugaciunea de dimineata si seara, va rog sa va ganditi sa puneti acolo unde doriti in pravila, o mica rugaciune spusa dupa gandul fiecaruia in care sa il rugam pe Bunul Dumnezeu sa protejeze romanii, si pe cei vaccinati si pe cei nevaccinati, de virus, de efecte adverse, de reaua vointa, de destramare, de ura, de prigoana, etc, si sa intoarca dragostea dintre noi.
    De asemenea sa ne rugam pentru medicii care slujesc in spitale, daca nu stiu ce sa faca sa ii lumineze Dumnezeu cum sa trateze si sa ii ajute pe cei internati.
    Pentru oamenii in mass media sa ii lumineze si sa nu mai faca atata panica si frica prin popor si sa ajute la unire si nu la ura.
    Pentru conducatori sa ii lumineze si pe ei Domnul si sa ii intoarca din planurile lor, sa sa faca ce e bine pentru popor, iar daca ei nu sunt dispusi sa vina altii in locul lor.

    Pentru toti sa ne rugam cu dragoste si fara ura si vrajmasie in suflete si Dumnezeu va auzi rugaciunile noastre impreuna cu a tuturor preotilor, calugarilor si Sfintilor si poate se va indura de noi, pacatosii.

    De asemenea am un sfat din punct de vedere tehnic, nu e foarte complicat si multi ar putea sa o faca in mod usor. Supravegherea digitala este tot mai mare dupa cum stiti si nu se stie pe viitor cum va fi folosita impotriva noastra. De aceea eu va recomand sa va interesati despre servicii de anonimitate precum VPN sau Tor. Poate nu ar strica si un articol pe aici cu instructiuni.


    Daca cumva ati citit pana la sfarsit rambling-ul meu va multumesc si sa ne ajute Dumnezeu pe toti!
  • Astronom Suceava 25.10.2021 16:23
    Foarte adevărate cele spuse aici. Dar mai este o categorie: a oamenilor simpli de la tara care au o cultura modesta și care au avut ca singur păcat faptul ca au privit la TV. Atacul media furibund, diavolesc i-a făcut pe aceștia să se sperie încât au ales vaxxinul. Cei care nu au avut un pastor duhovnicesc curajos au ajuns carne de tun pentru acești ticăloși. Mila lui Dumnezeu cu noi. Avem nevoie de oameni ca dvs. care să ne întărească.
  • Rothschild 25.10.2021 21:49
    Evolutia razboiului:

    - piatra
    - sulita
    - sageata
    - glontul
    - racheta balistica
    - seringa
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"