Anca Radu: "V-ați vaccinat?"/"Era vaccinat(ă)?". I-AȚI MAI ÎNTREBAT O DATĂ

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aud tot mai frecvent, din păcate tot mai îndeaproape, chiar din interiorul familiei, că medicii confruntați cu problemele tot mai greu de explicat ale pacienților pun întrebarea "V-ați vaccinat?" (alternativ, "Era vaccinat(ă)?", pentru decedați). 

Dragii noștri eroi, de ce întrebați asta? De ce întrebați asta fără să explicați public toate constatările, dacă ele există? 

Pentru că întrebarea ne sună foarte cunoscut, este aceeași cu care ne întâmpinați anii trecuți, doar că pusă în sens invers din perspectiva reproșului. Căci întrebarea de atunci în forma ei reală nu era "V-ați vaccinat?, ci "De ce nu v-ați vaccinat?", la fel cum cea de acum nu este "V-ați vaccinat?", ci "De ce v-ați vaccinat?". 

Jocul ăsta de-a inversiunea vectorilor, făcut pe sănătatea și pe nervii noștri, nu are ce căuta într-o profesie medicală. Dacă aveți de ne transmis ceva, faceți-o asumat, în formă afirmativă, nu sub formă de întrebare.

Întrebări am avut noi, cei care nu am funcționat în logica verdictelor sau a recomandărilor, ci în logica necesității de a înțelege. Atât am făcut 3 ani de zile, am întrebat continuu și am primit răspunsuri dintre cele mai imbecile, însoțite de invitația la "credință în știință", un nonsens demn de bodega insalubră din gară, alături de amenințări, fie cu amenda, fie cu interdicții care să ne facă viața imposibilă, fie cu moartea, care devenise o garanție în condițiile unor decizii individuale neconforme cu lozincile oficiale emise de "specialiști".

Să fie oare eroii care întreabă acum alții decât cei care întrebau atunci? Răspunsul este că NU CONTEAZĂ. Și nu contează, pentru că 3 ani de zile au făcut ei să nu conteze, practicând o liniște de tip complicitate chiar și în rândurile celor care gândeau ca noi. Dacă atunci s-au lăsat "comasați" cu starletele isterice în halat care apăreau și de după frigider cu certitudinile absolute-n gură, care ulterior au căzut rând pe rând, fiind scuzate în formă impersonală prin justificarea "Așa s-a crezut atunci.", cu siguranță că sunt "comasabili" și acum.
 
Puținii medici care s-au poziționat în mod asumat contrar doctrinei oficiale nu pot fi confundați, nu pot fi luați la grămadă cu ceilalți, pentru că s-au comportat ca niște profesioniști practicanți ai unei profesii liberale și nu ca niște prestatori de servicii integrați în structuri ierarhice de tip militarizat.

Unde au dispărut brusc certitudinile absolute de anii trecuți si tonul exclamativ?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Tic 31.07.2023 10:31
  Dar,ei,cei ce intreaba,sunt intepati?Ca parca asta era scuza lor,ca sunt obligați.
  Seninatatea cu care întreabă pe pacienți arată că ei înșiși nu sunt intepati decât pe hartie,cea mai mare parte!
 • Quo vadis 31.07.2023 18:09
  Exact.
 • Elina 31.07.2023 15:02
  Asa o fi, nu zic nu. Eu nu am auzit aceasta intrebare " de ce v-ati vaccinat?" venind din partea medicilor care impingeau lumea la intepat.
  In schimb, stiu una care ii da inainte cu capsarea, cu motoarele turate ca in vremurile alea bune. Femeia o face din convingere, este dedicata 100% cauzei. La ea in cabinet se intra doar cu masca. (Din cand in cand ridic reteta pentru cineva, altfel nu as calca pe teritoriul individei)
 • Quo vadis 31.07.2023 18:11
  Medicii sunt partasi la crime impotriva umanitatii. Nimeni nu raspunde pentru acest adevarat genocid.
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 3. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 4. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 7. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 8. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

13:00

Av. Elena Radu: Cât de nereprezentați sunt avocații din Baroul București

12:51

Sorin Roșca Stănescu: Nici Șoșoacă nici Macovei ci Iovanovici

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO