Anca Radu: UN MENIU DE UNIUNE NAȚIONALĂ

De Anca Radu  /  

Foto: gandul.ro

Foto: gandul.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Frumoasele coincidențe de prin restaurantele patriei (*), în care se intersectează pur întâmplător fețe din toate partidele și din toate structurile umbroase ale statului, arată nu atât cât de amatori sunt ei, ci cât de ospătari sunteți unii dintre voi la masa lor, căci continuați să vă înfierbântați și să vă ambalați în jurul lozincilor de campanie ale unora sau altora dintre așa-zisele partide, când nota de plată reprezintă consumația comună — fiți siguri, nu pe bază de lăcuste și gândaci.
 
(*) ȘtiripeSurse:  Nu aduce anul ce poate să aducă o sâmbătă de început de vară, scrie sâmbătă Gândul.ro, care publică imagini suprinse sâmbătă la un „restaurant libanez cu ștaif din București” cu Florian Coldea (fost adjunct al SRI), Vasile Dîncu (senator PSD), Radu Popa (deputat PSD) și Claudiu Târziu (senator AUR). Potrivit publicației, Coldea, Dîncu și Popa au fost însoțiți de soții.
 
Deputatul PSD Radu Popa a relatat sâmbătă, într-o postare pe contul său de socializare, care este „povestea adevărată” a întâlnirii pe care a avut-o într-un restaurant din Capitală cu senatorul PSD Vasile Dâncu, senatorul AUR Claudiu Târziu și fostul adjunct SRI, Florian Coldea.
 
„Povestea adevărata este următoarea: soției mele îi place să gătească și, de aceea, weekendurile le petrecem de obicei cu prietenii, acasă. Sâmbăta asta, nașul nostru, prof. Vasile Dâncu a fost în București si a avut câteva ore libere la prânz. Așa că am profitat de o companie plăcută si l-am invitat în oras. În restaurantul la care am mers se întâmpla să mai fie, printre multi altii, la mese învecinate, alți doi parlamentari - un deputat de la PSD si unul de la PNL - un celebru jurnalist si gen. Florian Coldea cu soția, care erau deja acolo când noi am ajuns”, a scris deputatul.
 
„Toti eram la mese separate dar când am intrat, prof. Dâncu a mers să salute familia Coldea și, pentru câteva minute, a rămas la masa dumnealor. După ce s-a întors la masa noastră comentariile "de la distanță” au continuat și cum mesele restaurantului erau relativ apropiate, după un timp ne-am strâns toți la aceiași masă. Pe la masa noastră au trecut, pe rând, deputatul PNL, apoi jurnalistul, apoi deputatul PSD. La final, noi doi am plecat cu prof. Dâncu iar fam. Coldea a rămas în restaurant, la fel cum au făcut și deputatul PSD și jurnalistul de care v-am scris mai sus.
 
Afară, la ieșire, în fata restaurantului, ne-am intersectat cu senatorul Claudiu Tarziu, pe care l’am salutat si ne-am continuat drumul. Asta e povestea neromanțată. Restul e cancan”, a adăugat Radu Popa.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Ioan Alexandru de Paști în Piața Universității

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Wolf Edmond 29.05.2023 22:37
    În ce constă ciudățenia? În vremurile de după lovitura de stat din decembrie 1989 Corneliu Vadim Tudor și Verestoy Attila se bălăcăreau în direct pe platourile de filmare ale televiziunilor apoi ieșeau ținându-se de braț și mergeau la restaurant să se relaxeze după oboseala acumulată pe timpul respectivelor bălăcăreli. Nu s-a schimbat nimic. În realitate politicienii se iubesc între ei. Sunt din aceeași genă numai că noi nu trebuie să vedem aceste lucruri pentru că nouă ne place circul. Buna înțelegere în direct ne-ar plictisi și am schimba canalul pe manele sau showuri nocturne cu lume săracă în spirit, bogată la trup și care nu are bani pentru a se îmbrăca decent.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 30.05.2023 08:40
    @WOLF EDMOND
    Da..."modelul pattern-ul" stii de unde e...daca mergi pe la tribunal,in instante,la judecatorii vezi acelasi lucru..."la bara" avocatii zici ca se omoara intre ei si peste jumatate de ora isi beau cafeau la tigara in barul de langa "stabiliment" ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat....la fel si in "parlament-barlament"...se balacaresc si se injura de "ochii lumii"...pentru "prostime" si apoi se pupa la caserie de unde isi ridica salariul de 10.000 Euro ca sa saraceasca apoi la "cantina" platind 10 lei pe un pranz....citeam ca pana si angajatii de la bufetul parlamentului...au sporuri...gasesti aici...
    https ://newsweek.ro/investigatii/excslusi-un-muncitor-angajat-la-camera-deputatilor-castiga-cu-1000-lei-mai-mult-decat-un-profesor
  • Tic ► Constantinescu Valentin-Ionut 30.05.2023 12:12
    Plus mancarea gratis!
  • brian duffy 29.05.2023 23:51
    n-am inteles cine este celebrul jurnalist
  • gigica 30.05.2023 13:03
    Iosif Buble, proprietarul site-ului Știripesurse.ro, este jurnalistul care lua masa cu fostul adjunct al SRI, Florian Coldea. La masă mai erau soția jurnalistului, deputatul PSD Diana Tușa, mama acesteia și d-na Coldea, soția generalului Coldea.
  • Constantinescu Valentin-Ionut 29.05.2023 23:51
    1.https: //www.national.ro/dezvaluiri/hellvig-pleaca-doamna-coldea-facuta-general-791378.html
    2.”Soția prim-adjunctului șefului SRI lucrează în SRI din 1996, an în care a absolvit Facultatea de Psihosociologie din cadrul Institutului Național de Informații, actuala Academie Națională de Informații „Mihai Viteazul” (ANIMV). Potrivit CV-ului său, în 2008 a devenit șefa Structurii de Psihologie a SRI, iar din 2009 conduce Centrul de Psihologie al SRI.”
    Sursa:https: //pressone.ro/primele-doamne-ale-prim-adjunctilor-mutare-strategica-de-la-sri-la-snspa/
    3.”Astfel, Dorina Coldea a realizat venituri de 82 362 de RON, în urma activității din cadrul SRI, dar acesta a mai are două salarii și din activității didactice: 10 120 RON, în urma cursurilor susținute la Academia Națională de Informații și 4 083 de RON de la SNSPA, potrivit declarației de avere pe care Florian Coldea a depus-o în 2014. Potrivit datelor din cv-ul său disponibil pe site-ul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), Dorina Coldea este absolventă a Facultății de Psihosociologie, Institutul Național de Informații, dar și doctor în psihologie- Facultatea de Psihologie și Știintele Educației, Universitatea Babes-Bolyai.”
    https: //www.realitatea.net/stiri/politica/florian-coldea-detaliile-ne-tiute-din-declara-ia-de-avere-a-adjunctului-sri_5dcc91f7406af85273cffe9a
    4.SOTIA LUI COLDEA, ANCHETATA-SOTII COLDEA HOTARAU CINE INTRA IN SRI B1 302 K de abonați
    https: //www.youtube.com/watch?v=qzKYpATbwjQ
    5.”Meleșcanu – CSAT a discutat accesul SRI pentru summit la serverele operatorilor de telefonie 07 Apr 2008″
    https: //jurnalul.ro/fun/melescanu-csat-a-discutat-accesul-sri-pentru-summit-la-serverele-operatorilor-de-telefonie-121737.html
    6.”Firmele de comunicatii electronice sunt obligate sa stocheze, pentru sase luni, anumite date privind apelurile telefonice, mesajele scrise sau email-uri, generate sau prelucrate prin serviciile furnizate, informatii care pot fi accesate de MIRA, Parchet, SRI si SIE, la solicitarea acestora, informeaza Mediafax.Joi, 27 Noiembrie 2008″
    https: //economie.hotnews.ro/stiri-telecom-5173414-operatorii-telefonie-obligati-transmita-autoritatilor-informatii-privind-apelurile.htm
    7.”7 martie 2016 Dovada că în România toate telefoanele sunt ascultate-Tehnic, procedura îi ocolește cu totul pe operatori. Până în 2008, fiecare mandat în parte ajungea la furnizorul de servicii care dădea acces SRI doar la numerele vizate. Apoi, operatorii au fost obligați să asigure accesul complet al serviciului la fluxul de date, fără a mai putea vedea exact ce se ascultă și ce nu.”
    https: //riscograma.ro/9297/dovada-ca-in-romania-toate-telefoanele-sunt-ascultate/
  • tomac 31.05.2023 03:54
    Nu se intelege ca securitatea de rit nou se pregateste pentru "alegerile libere". Sa ne intelegem daca esti in "opozitie" (AUR) fii in opozitie pana la capat , din pacate nasii si finii trebuie din cand in cand sa "socializeze", asa intamplator si cu un fost conducator de secu' . Cat despre "compromiterea" intalnirii explicatia poate fi una simpla , sunt mai multe clici in randul "securistilor", probabil o clica cu mai putini bani si privilegii a decis sa intre in "greva" si s-a realizat "stirea".
  • Tibi Tibi 26.06.2023 21:06
    Ati vazut filmul "Tandretea lacustelor" - film romanesc? Daca nu, vedeti-l. E gratis pe Youtube. Actori de exceptie. Iar finalul e genial. Si arata exact cum se face "politica" nu doar in Romania, ci peste tot.
    Link aici: https://www.youtube.com/watch?v=qk9M7MqXzM4&t=6166s
Ultima oră

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

14:41

Luminița Arhire: DESPRE LIICEANU sau O DEZAMĂGIRE CU DAMF DE „BOIS D’ARGENT”, DE LA DIOR

13:30

Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

12:30

Jurnalistul Ion Spânu scoate la lumină secretele privind Asasinarea lui Eminescu. ActiveNews publică în premieră extrase din volumul reputatului jurnalist, noua ediție

11:33

Mihai Eminescu a murit pe 16 iunie 1889, nu pe 15. Chipul de Hrist al Românului Absolut, chinuit și răstignit pe Golgota Neamului Românesc și întâlnirea cu Duhovnicul Neamului, Părintele Justin Pârvu

11:00

135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

08:00

15 iunie: Sf. Proroc Amos; Sf. Mc. Isihie; Fericiții Augustin și Ieronim