Anca Radu: UN MENIU DE UNIUNE NAȚIONALĂ

De Anca Radu  /  

Foto: gandul.ro

Foto: gandul.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Frumoasele coincidențe de prin restaurantele patriei (*), în care se intersectează pur întâmplător fețe din toate partidele și din toate structurile umbroase ale statului, arată nu atât cât de amatori sunt ei, ci cât de ospătari sunteți unii dintre voi la masa lor, căci continuați să vă înfierbântați și să vă ambalați în jurul lozincilor de campanie ale unora sau altora dintre așa-zisele partide, când nota de plată reprezintă consumația comună — fiți siguri, nu pe bază de lăcuste și gândaci.
 
(*) ȘtiripeSurse:  Nu aduce anul ce poate să aducă o sâmbătă de început de vară, scrie sâmbătă Gândul.ro, care publică imagini suprinse sâmbătă la un „restaurant libanez cu ștaif din București” cu Florian Coldea (fost adjunct al SRI), Vasile Dîncu (senator PSD), Radu Popa (deputat PSD) și Claudiu Târziu (senator AUR). Potrivit publicației, Coldea, Dîncu și Popa au fost însoțiți de soții.
 
Deputatul PSD Radu Popa a relatat sâmbătă, într-o postare pe contul său de socializare, care este „povestea adevărată” a întâlnirii pe care a avut-o într-un restaurant din Capitală cu senatorul PSD Vasile Dâncu, senatorul AUR Claudiu Târziu și fostul adjunct SRI, Florian Coldea.
 
„Povestea adevărata este următoarea: soției mele îi place să gătească și, de aceea, weekendurile le petrecem de obicei cu prietenii, acasă. Sâmbăta asta, nașul nostru, prof. Vasile Dâncu a fost în București si a avut câteva ore libere la prânz. Așa că am profitat de o companie plăcută si l-am invitat în oras. În restaurantul la care am mers se întâmpla să mai fie, printre multi altii, la mese învecinate, alți doi parlamentari - un deputat de la PSD si unul de la PNL - un celebru jurnalist si gen. Florian Coldea cu soția, care erau deja acolo când noi am ajuns”, a scris deputatul.
 
„Toti eram la mese separate dar când am intrat, prof. Dâncu a mers să salute familia Coldea și, pentru câteva minute, a rămas la masa dumnealor. După ce s-a întors la masa noastră comentariile "de la distanță” au continuat și cum mesele restaurantului erau relativ apropiate, după un timp ne-am strâns toți la aceiași masă. Pe la masa noastră au trecut, pe rând, deputatul PNL, apoi jurnalistul, apoi deputatul PSD. La final, noi doi am plecat cu prof. Dâncu iar fam. Coldea a rămas în restaurant, la fel cum au făcut și deputatul PSD și jurnalistul de care v-am scris mai sus.
 
Afară, la ieșire, în fata restaurantului, ne-am intersectat cu senatorul Claudiu Tarziu, pe care l’am salutat si ne-am continuat drumul. Asta e povestea neromanțată. Restul e cancan”, a adăugat Radu Popa.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Wolf Edmond 29.05.2023 22:37
  În ce constă ciudățenia? În vremurile de după lovitura de stat din decembrie 1989 Corneliu Vadim Tudor și Verestoy Attila se bălăcăreau în direct pe platourile de filmare ale televiziunilor apoi ieșeau ținându-se de braț și mergeau la restaurant să se relaxeze după oboseala acumulată pe timpul respectivelor bălăcăreli. Nu s-a schimbat nimic. În realitate politicienii se iubesc între ei. Sunt din aceeași genă numai că noi nu trebuie să vedem aceste lucruri pentru că nouă ne place circul. Buna înțelegere în direct ne-ar plictisi și am schimba canalul pe manele sau showuri nocturne cu lume săracă în spirit, bogată la trup și care nu are bani pentru a se îmbrăca decent.
 • Constantinescu Valentin-Ionut 30.05.2023 08:40
  @WOLF EDMOND
  Da..."modelul pattern-ul" stii de unde e...daca mergi pe la tribunal,in instante,la judecatorii vezi acelasi lucru..."la bara" avocatii zici ca se omoara intre ei si peste jumatate de ora isi beau cafeau la tigara in barul de langa "stabiliment" ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat....la fel si in "parlament-barlament"...se balacaresc si se injura de "ochii lumii"...pentru "prostime" si apoi se pupa la caserie de unde isi ridica salariul de 10.000 Euro ca sa saraceasca apoi la "cantina" platind 10 lei pe un pranz....citeam ca pana si angajatii de la bufetul parlamentului...au sporuri...gasesti aici...
  https ://newsweek.ro/investigatii/excslusi-un-muncitor-angajat-la-camera-deputatilor-castiga-cu-1000-lei-mai-mult-decat-un-profesor
 • Tic ► Constantinescu Valentin-Ionut 30.05.2023 12:12
  Plus mancarea gratis!
 • brian duffy 29.05.2023 23:51
  n-am inteles cine este celebrul jurnalist
 • gigica 30.05.2023 13:03
  Iosif Buble, proprietarul site-ului Știripesurse.ro, este jurnalistul care lua masa cu fostul adjunct al SRI, Florian Coldea. La masă mai erau soția jurnalistului, deputatul PSD Diana Tușa, mama acesteia și d-na Coldea, soția generalului Coldea.
 • Constantinescu Valentin-Ionut 29.05.2023 23:51
  1.https: //www.national.ro/dezvaluiri/hellvig-pleaca-doamna-coldea-facuta-general-791378.html
  2.”Soția prim-adjunctului șefului SRI lucrează în SRI din 1996, an în care a absolvit Facultatea de Psihosociologie din cadrul Institutului Național de Informații, actuala Academie Națională de Informații „Mihai Viteazul” (ANIMV). Potrivit CV-ului său, în 2008 a devenit șefa Structurii de Psihologie a SRI, iar din 2009 conduce Centrul de Psihologie al SRI.”
  Sursa:https: //pressone.ro/primele-doamne-ale-prim-adjunctilor-mutare-strategica-de-la-sri-la-snspa/
  3.”Astfel, Dorina Coldea a realizat venituri de 82 362 de RON, în urma activității din cadrul SRI, dar acesta a mai are două salarii și din activității didactice: 10 120 RON, în urma cursurilor susținute la Academia Națională de Informații și 4 083 de RON de la SNSPA, potrivit declarației de avere pe care Florian Coldea a depus-o în 2014. Potrivit datelor din cv-ul său disponibil pe site-ul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), Dorina Coldea este absolventă a Facultății de Psihosociologie, Institutul Național de Informații, dar și doctor în psihologie- Facultatea de Psihologie și Știintele Educației, Universitatea Babes-Bolyai.”
  https: //www.realitatea.net/stiri/politica/florian-coldea-detaliile-ne-tiute-din-declara-ia-de-avere-a-adjunctului-sri_5dcc91f7406af85273cffe9a
  4.SOTIA LUI COLDEA, ANCHETATA-SOTII COLDEA HOTARAU CINE INTRA IN SRI B1 302 K de abonați
  https: //www.youtube.com/watch?v=qzKYpATbwjQ
  5.”Meleșcanu – CSAT a discutat accesul SRI pentru summit la serverele operatorilor de telefonie 07 Apr 2008″
  https: //jurnalul.ro/fun/melescanu-csat-a-discutat-accesul-sri-pentru-summit-la-serverele-operatorilor-de-telefonie-121737.html
  6.”Firmele de comunicatii electronice sunt obligate sa stocheze, pentru sase luni, anumite date privind apelurile telefonice, mesajele scrise sau email-uri, generate sau prelucrate prin serviciile furnizate, informatii care pot fi accesate de MIRA, Parchet, SRI si SIE, la solicitarea acestora, informeaza Mediafax.Joi, 27 Noiembrie 2008″
  https: //economie.hotnews.ro/stiri-telecom-5173414-operatorii-telefonie-obligati-transmita-autoritatilor-informatii-privind-apelurile.htm
  7.”7 martie 2016 Dovada că în România toate telefoanele sunt ascultate-Tehnic, procedura îi ocolește cu totul pe operatori. Până în 2008, fiecare mandat în parte ajungea la furnizorul de servicii care dădea acces SRI doar la numerele vizate. Apoi, operatorii au fost obligați să asigure accesul complet al serviciului la fluxul de date, fără a mai putea vedea exact ce se ascultă și ce nu.”
  https: //riscograma.ro/9297/dovada-ca-in-romania-toate-telefoanele-sunt-ascultate/
 • Sdv 30.05.2023 00:31
  Nu stiu cine pe cine au vrut sa compromita cu intalnirea asta etc .. altfel nu apareau asemenea poze, ca doar nu ne imaginam ca astia ar fi niste ageamii si daca vor sa se intalneasca o fac la vedere in buricul targului cu ciorba, pardon, cu hummusul in fata! Au mai luat si consoartele cu ei ca sa accentueze mascarada.Poate lui Tarziu i-a fost servit acest blid cold(ea!) cu baba ganoush drept in ochi, ca asa e cand esti cu fundul in 2 luntre! si aia care te-au facut te si omoara la un moment dat.Dar dincolo de supozitii, cu sau fara poze..toti astia din poze sunt niste tradatori ca doar am vazut ce a facut fiecare pana acum.Cum stau ei dragalasii la glume impreuna... sic transit gloria mundi!
 • tomac 31.05.2023 03:54
  Nu se intelege ca securitatea de rit nou se pregateste pentru "alegerile libere". Sa ne intelegem daca esti in "opozitie" (AUR) fii in opozitie pana la capat , din pacate nasii si finii trebuie din cand in cand sa "socializeze", asa intamplator si cu un fost conducator de secu' . Cat despre "compromiterea" intalnirii explicatia poate fi una simpla , sunt mai multe clici in randul "securistilor", probabil o clica cu mai putini bani si privilegii a decis sa intre in "greva" si s-a realizat "stirea".
 • Tibi Tibi 26.06.2023 21:06
  Ati vazut filmul "Tandretea lacustelor" - film romanesc? Daca nu, vedeti-l. E gratis pe Youtube. Actori de exceptie. Iar finalul e genial. Si arata exact cum se face "politica" nu doar in Romania, ci peste tot.
  Link aici: https://www.youtube.com/watch?v=qk9M7MqXzM4&t=6166s
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN