Anca Radu: Știți ce e ăla "Observatorul Național al Copilului”? O să știți

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă puteți să mă lămuriți ce înseamnă "situația socială și mediul social nepotrivit creșterii și educării copilului, care exercită influențe negative asupra copilului", apreciez maxim. Căci dacă nu puteți, vă pot eu anunța care va fi următoarea distracție pentru părinți, în încercarea de a nu-și pierde copiii.
 
Oare formularea respectivă ar putea însemna inclusiv familie conservatoare care nu crede că există 543576736 de genuri fluide și că minorul trebuie educat într-o permanentă obsesie pentru sex, dar nu ori de care, ci neapărat contra naturii? Dacă da, nasol. Sau depinde, mă rog, poate că e bine, nu vreau să vă imprim opinii medievale.

Nu mai complic suplimentar a doua zi de Paște cu alte pasaje suculente despre copiii fără "schema din Programul Național de Imunizări", în care vor intra numai lucruri bune, cum s-a văzut în episoadele anterioare la capitolul "imunizare" (care nu poate fi definită decât dacă ne spuneți de ce-ntrebați, vorba doctorului Marinescu).

Știți ce e ăla "Observatorul Național al Copilului"? O să știți.

(Să nu intru în concurs cu mielu', vă zic așa, în paranteză, că există pe țeavă o tentativă de lege propusă spre adoptare cu procedură de urgență, trecută deja de Senat. Eu n-am copii, dacă vă interesează, citiți și faceți ce știți, eu am obosit să mă mai zbat pentru legume preocupate de vacanțe la promoție. Distracție frumoasă în continuare!)

https://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Radu Comsuta 18.04.2023 14:21
    A venit vremea când deja s-au împlinit cuvintele Mântuitorului, la modul cel mai literal, "cine va sminti pe unul dintr-aceștia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară și să fie afundat în adâncul mării" (Matei 18, 6).
  • hannah 18.04.2023 17:48
    Cred ca multi nu realizeaza ce inseamna ca statul sa aiba dreptul asupra copiilor tai, mai mult decat tine si cum cred ei (statul) mai mult decat Dumnezeu!
    Nu am copii, dar ii iubesc enorm si am trait drama unei familii germane foarte apropiate sufletului meu, careia i s-au luat ambii copii de catre stat. Este cumplit!
    totul a pornit de la o zgaltaiala a mamei asupra baiatului cel mare, care nu se astampara. Mergea cu ambii baieti catre gradinita si scoala. Pe drum, pustiul cel mare (foarte agitat) era sa iasa pe carosabil, in timp ce mama il purta pe cel mic in brate. A lipsit putin ca pustiul cel mare sa nu fie acrosat de o masina. Mama innebunita de agitatie si grija si-a mustruluit copilul si l-a zmucit langa ea. De aici totul a luat-o la vale! Copilul ajuns la scoala a inceput sa povesteasca prin ce aventura a trecut, cica sa se dea mare in fata colegilor. Atat a fost! Invatatoarea a auzit totul si a chemat protectia copilului. In doua zile mama, tatal, bunicii, au ramas fara copii! Cel mic i-a fost luat de la gradinita, fara ca ei sa fie de fata! Au fost anuntati acasa ca al lor prunc este deja in custodia statului.
    Nu am vazut oameni mai sfasiati de durere! Mama a cazut in genunchi in fata mea si a inceput sa urle ca un animal injunghiat! Bunica a facut in 2 saptamani AVC. Barbatii, desi nu aratau fatis suferinta, o ghiceai in tristetea lor. A urmat un an de procese cu statul, infatisari peste infatisari la tribunal. singura care siofa si putea sa duca familia la tribunal sau la casa de copii unde erau retinuti cei mici, era bunica, dar ea in urma accidentului cerebral cateva luni nu a condus si a apelat la mine si sotul meu. Am trait alaturi de ei zbuciumul unei familii pentru care statul a hotarat ce-a vrut el! Atata suferinta am vazut la acea familie, incat nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva. Mergeam la casa de copii si nu aveai voie sa-i vezi cand doreai tu, ci cand iti dadeau ei voie.
    Legile nu sunt facute pentru noi, ci pentru ei! chiar daca ai impresia la prima citire ca ar fi in folosul celui vizat, ele sunt concepute "ca sa te traga in piept", lasand portite (intentionat) de interpretare in folosul "facatorilor de legi". singurele legi imuabile si fara de greseala sunt Legile lui Dumnezeu, atat! Oamenii au creat legi nu pentru a-i fi de folos vulgului, ci lor, celor ce asupresc si ne calca in picioare!
    Cicero spunea: "Toti suntem robii legilor, ca sa putem trai liberi", eu cred ca acel "toti" poate fi inlocuit cu "majoritatea", pentru ca este clar ca unii sunt mai presus decat altii, chiar daca in fata mortii toti suntem la fel!
    Si inchei cu un alt citat al lui Lev Tolstoi (da, este rus!!!!) : "Copiii sunt deosebit de drăgălași pentru că trăiesc mereu în prezent. Chiar și visele lor sunt viața trăită în prezent, ei nu încalcă legile vieții."
    Apropos criminalilor, ei nu trebuie inchisi in puscaria voastra ce are politica firmei numita "Drepturile copiilor" la care adaug eu "calcate in picioare"!
  • Quo vadis 18.04.2023 23:33
    Bietii oameni! Si cand o auzeam pe bisericoasa madam Firea mintind cu nerusinare la emisiunea lui Ciutacu, imi venea sa sparg televizorul.
  • Mihai Cantuniari 18.04.2023 20:26
    Oameni buni, e vorba de copiii vostri. Daca nici marsavia asta care ni se pregateste nu va va scoate in strada maine, atunci nimic in lumea asta nu va va clinti. Ramaneti la berica si nevestica voastra, plus alte fufe. Vorbim de baietei si baieti, de fetite si fete, care vor ajunge la bunul plac al unor asa-zis supraveghetori, adica paznici, care, mai ales pe fete nu le vor invata nici broderia, nici catehismul, ci vor abuza de ele fara ca nimeni sa stie ceva sau sa dea socoteala. Baietii vor pati la fel, fiindca in lumea de acum a unor Epstein si a altora aidoma lui, baietii nu sunt mai mult la adapost decat fetele. Acesti copii ai nimanui nu vor mai avea nume, ci numere, vor fi parinteste ghidati sa isi schimbe sexul si sa faca porcarii de mici.
    Doamne, ce vremuri traim! Inainte vreme, copiii erau singura avere a parintilor oricat de saraci. Daca aparea unul in plus, bucuria era mare, iar parintii isi ziceau intre ei, Las ca unde-s trei la masa e loc si de-al patrulea! Si erau oameni sarmani, pentru ca pe atunci omenia, credinta si dragostea nu se numarau in euro. Daca nici acum nu ne trezim, cand e vorba de copii, viitorul nostru si al Tarii, cand e vorba de agresiunea permanenta a Statului neobolsevic contra propriei populatii ametite si obnubilate, atunci nimeni si nimic nu ne va salva, si poate nici nu meritam sa fim salvati.
  • Quo vadis 18.04.2023 23:30
    Ca asa, de-odata, i-a apucat grija de copiii saraci pentru care n-au facut nimic pana acum, timp de peste 30 de ani. Ce au facut precis, pana acum, pentru copiii strazii care traiesc prin canale? Ce misiune au cu copiii care au parinti? Hai, sa ne lase cu minciunile lor! Nu ne spun si noua daca asta li s-a impus prin maleficul PNRR? Adevarul va va elibera, hai, curaj, 'binefacatorilor"! Va veti simti mai bine la Judecata lui Dumnezeu!
  • INJECTIA FINALA 19.04.2023 08:19
    Cu Forța, ne răpesc copiii

    Sunt Pruncii noștri, ai mei și ai tăi
    Domnițele de mâine și flăcăi
    Guwernul se silește a'i răpi
    A'i face bălării, a'i căsăpi

    Sunt Pruncii minunați ai lui Hristos
    Să nu'i lăsăm pe drumul dureros
    Să'i apărăm cu spada, la nevoie
    Să ne fure copiii, Iohanul n'are voie

    Sunt viitorul nostru și al țării
    Chiar chezășia vieții și a mării
    De frumuseți și bunătăți divine

    Stopați Demonul care vine !
Ultima oră

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania