Anca Radu: Știți ce e ăla "Observatorul Național al Copilului”? O să știți

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă puteți să mă lămuriți ce înseamnă "situația socială și mediul social nepotrivit creșterii și educării copilului, care exercită influențe negative asupra copilului", apreciez maxim. Căci dacă nu puteți, vă pot eu anunța care va fi următoarea distracție pentru părinți, în încercarea de a nu-și pierde copiii.
 
Oare formularea respectivă ar putea însemna inclusiv familie conservatoare care nu crede că există 543576736 de genuri fluide și că minorul trebuie educat într-o permanentă obsesie pentru sex, dar nu ori de care, ci neapărat contra naturii? Dacă da, nasol. Sau depinde, mă rog, poate că e bine, nu vreau să vă imprim opinii medievale.

Nu mai complic suplimentar a doua zi de Paște cu alte pasaje suculente despre copiii fără "schema din Programul Național de Imunizări", în care vor intra numai lucruri bune, cum s-a văzut în episoadele anterioare la capitolul "imunizare" (care nu poate fi definită decât dacă ne spuneți de ce-ntrebați, vorba doctorului Marinescu).

Știți ce e ăla "Observatorul Național al Copilului"? O să știți.

(Să nu intru în concurs cu mielu', vă zic așa, în paranteză, că există pe țeavă o tentativă de lege propusă spre adoptare cu procedură de urgență, trecută deja de Senat. Eu n-am copii, dacă vă interesează, citiți și faceți ce știți, eu am obosit să mă mai zbat pentru legume preocupate de vacanțe la promoție. Distracție frumoasă în continuare!)

https://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Radu Comsuta 18.04.2023 14:21
  A venit vremea când deja s-au împlinit cuvintele Mântuitorului, la modul cel mai literal, "cine va sminti pe unul dintr-aceștia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară și să fie afundat în adâncul mării" (Matei 18, 6).
 • hannah 18.04.2023 17:48
  Cred ca multi nu realizeaza ce inseamna ca statul sa aiba dreptul asupra copiilor tai, mai mult decat tine si cum cred ei (statul) mai mult decat Dumnezeu!
  Nu am copii, dar ii iubesc enorm si am trait drama unei familii germane foarte apropiate sufletului meu, careia i s-au luat ambii copii de catre stat. Este cumplit!
  totul a pornit de la o zgaltaiala a mamei asupra baiatului cel mare, care nu se astampara. Mergea cu ambii baieti catre gradinita si scoala. Pe drum, pustiul cel mare (foarte agitat) era sa iasa pe carosabil, in timp ce mama il purta pe cel mic in brate. A lipsit putin ca pustiul cel mare sa nu fie acrosat de o masina. Mama innebunita de agitatie si grija si-a mustruluit copilul si l-a zmucit langa ea. De aici totul a luat-o la vale! Copilul ajuns la scoala a inceput sa povesteasca prin ce aventura a trecut, cica sa se dea mare in fata colegilor. Atat a fost! Invatatoarea a auzit totul si a chemat protectia copilului. In doua zile mama, tatal, bunicii, au ramas fara copii! Cel mic i-a fost luat de la gradinita, fara ca ei sa fie de fata! Au fost anuntati acasa ca al lor prunc este deja in custodia statului.
  Nu am vazut oameni mai sfasiati de durere! Mama a cazut in genunchi in fata mea si a inceput sa urle ca un animal injunghiat! Bunica a facut in 2 saptamani AVC. Barbatii, desi nu aratau fatis suferinta, o ghiceai in tristetea lor. A urmat un an de procese cu statul, infatisari peste infatisari la tribunal. singura care siofa si putea sa duca familia la tribunal sau la casa de copii unde erau retinuti cei mici, era bunica, dar ea in urma accidentului cerebral cateva luni nu a condus si a apelat la mine si sotul meu. Am trait alaturi de ei zbuciumul unei familii pentru care statul a hotarat ce-a vrut el! Atata suferinta am vazut la acea familie, incat nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva. Mergeam la casa de copii si nu aveai voie sa-i vezi cand doreai tu, ci cand iti dadeau ei voie.
  Legile nu sunt facute pentru noi, ci pentru ei! chiar daca ai impresia la prima citire ca ar fi in folosul celui vizat, ele sunt concepute "ca sa te traga in piept", lasand portite (intentionat) de interpretare in folosul "facatorilor de legi". singurele legi imuabile si fara de greseala sunt Legile lui Dumnezeu, atat! Oamenii au creat legi nu pentru a-i fi de folos vulgului, ci lor, celor ce asupresc si ne calca in picioare!
  Cicero spunea: "Toti suntem robii legilor, ca sa putem trai liberi", eu cred ca acel "toti" poate fi inlocuit cu "majoritatea", pentru ca este clar ca unii sunt mai presus decat altii, chiar daca in fata mortii toti suntem la fel!
  Si inchei cu un alt citat al lui Lev Tolstoi (da, este rus!!!!) : "Copiii sunt deosebit de drăgălași pentru că trăiesc mereu în prezent. Chiar și visele lor sunt viața trăită în prezent, ei nu încalcă legile vieții."
  Apropos criminalilor, ei nu trebuie inchisi in puscaria voastra ce are politica firmei numita "Drepturile copiilor" la care adaug eu "calcate in picioare"!
 • Quo vadis 18.04.2023 23:33
  Bietii oameni! Si cand o auzeam pe bisericoasa madam Firea mintind cu nerusinare la emisiunea lui Ciutacu, imi venea sa sparg televizorul.
 • Mihai Cantuniari 18.04.2023 20:26
  Oameni buni, e vorba de copiii vostri. Daca nici marsavia asta care ni se pregateste nu va va scoate in strada maine, atunci nimic in lumea asta nu va va clinti. Ramaneti la berica si nevestica voastra, plus alte fufe. Vorbim de baietei si baieti, de fetite si fete, care vor ajunge la bunul plac al unor asa-zis supraveghetori, adica paznici, care, mai ales pe fete nu le vor invata nici broderia, nici catehismul, ci vor abuza de ele fara ca nimeni sa stie ceva sau sa dea socoteala. Baietii vor pati la fel, fiindca in lumea de acum a unor Epstein si a altora aidoma lui, baietii nu sunt mai mult la adapost decat fetele. Acesti copii ai nimanui nu vor mai avea nume, ci numere, vor fi parinteste ghidati sa isi schimbe sexul si sa faca porcarii de mici.
  Doamne, ce vremuri traim! Inainte vreme, copiii erau singura avere a parintilor oricat de saraci. Daca aparea unul in plus, bucuria era mare, iar parintii isi ziceau intre ei, Las ca unde-s trei la masa e loc si de-al patrulea! Si erau oameni sarmani, pentru ca pe atunci omenia, credinta si dragostea nu se numarau in euro. Daca nici acum nu ne trezim, cand e vorba de copii, viitorul nostru si al Tarii, cand e vorba de agresiunea permanenta a Statului neobolsevic contra propriei populatii ametite si obnubilate, atunci nimeni si nimic nu ne va salva, si poate nici nu meritam sa fim salvati.
 • Quo vadis 18.04.2023 23:30
  Ca asa, de-odata, i-a apucat grija de copiii saraci pentru care n-au facut nimic pana acum, timp de peste 30 de ani. Ce au facut precis, pana acum, pentru copiii strazii care traiesc prin canale? Ce misiune au cu copiii care au parinti? Hai, sa ne lase cu minciunile lor! Nu ne spun si noua daca asta li s-a impus prin maleficul PNRR? Adevarul va va elibera, hai, curaj, 'binefacatorilor"! Va veti simti mai bine la Judecata lui Dumnezeu!
 • INJECTIA FINALA 19.04.2023 08:19
  Cu Forța, ne răpesc copiii

  Sunt Pruncii noștri, ai mei și ai tăi
  Domnițele de mâine și flăcăi
  Guwernul se silește a'i răpi
  A'i face bălării, a'i căsăpi

  Sunt Pruncii minunați ai lui Hristos
  Să nu'i lăsăm pe drumul dureros
  Să'i apărăm cu spada, la nevoie
  Să ne fure copiii, Iohanul n'are voie

  Sunt viitorul nostru și al țării
  Chiar chezășia vieții și a mării
  De frumuseți și bunătăți divine

  Stopați Demonul care vine !
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN