Anca Radu: Simona Halep nu mai crede în Știință?

De Anca Radu  /  

CAPTURĂ: NEWS.RO

CAPTURĂ: NEWS.RO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ȘTIRE: „Jucătoarea română de tenis Simona Halep, fostă numărul unu mondial, suspendată din luna octombrie pentru o încălcare a regulamentului antidoping, se confruntă cu un nou caz legat de "nereguli" în datele pașaportului său biologic, a anunțat vineri autoritatea antidoping din tenis, citată de AFP, potrivit Agerpres.

"Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) confirmă că jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost acuzată de o altă încălcare separată a Programului antidoping din tenis, în legătură cu nereguli în pașaportul său biologic de sportiv (ABP)", scrie instanța într-un comunicat de presă.

Halep, campioană la Roland Garros în 2018 și la Wimbledon în 2019, este suspendată provizoriu din octombrie anul trecut, după ce a fost testată pozitiv la roxadustat în timpul US Open, în august 2022.

Această moleculă interzisă stimulează producția de globule roșii și este interzisă de Agenția Mondială Antidoping (AMA/WADA). Halep riscă până la patru ani de suspendare în primul caz, conform AFP.

Într-o declarație difuzată vineri seară pe contul său de Instagram, jucătoarea în vârstă de 31 de ani spune că "trăiește cel mai negru coșmar" din viața sa de la anunțul suspendării, pe 7 octombrie, și denunță o formă de "hărțuire" din partea ITIA, pe care o acuză că a încercat să "demonstreze că sunt vinovată de ceva ce nu am făcut niciodată".”

COMENTARIUL ZILEI: Despre cazul Halep ar fi de spus un singur lucru: cum a zis și fata nu cu multă vreme în urmă, numai specialiștii își pot da cu părerea și cine suntem noi să punem la îndoială acuzațiile formulate de specialiști?

(Am mai zis că viața e dreaptă, dar dură până la violență, numai că lumea are prostul reflex de a crede că mâncatul de rahat e varianta cea mai ușoară. Iaca, nu e.)

* * *

Vă mai amintiți cum ne spuneau conaționalii noștri mai idioți că masca ar trebui purtată tot timpul, cu sau fără pandemie, că e mult mai igienic? După cum aceiași idioți au renunțat la pansarea botului, în ciuda amintitelor afirmații, vă puteți da seama că a fost vorba strict despre manifestarea tipică a scursurilor conformiste, care atunci când stăpânul le pune să-l urmeze în patru labe, se oferă să-l pupe și-n fund.

Să nu-i uitați niciodată, să vă amintiți fețele alea desfigurate de ură care au făcut posibilă mizeria anilor trecuți, la fel cum alții ca ei, pe milimetric aceeași rețetă, au făcut posibile cele mai odioase regimuri politice din istorie. Doar prostia conducătorilor și verticalitatea unei minorități de neclintit ne-au ținut departe de rezultatul planificat de niște scelerați și facilitat de nevertebrații mai sus pomeniți.

Nu se poate să nu existe răspundere acolo unde există urmări. Chiar dacă în continuare n-o să-i ducă mintea mai mult, măcar în regim de dresaj să le formăm reflexele sociale corecte. Căci prostia nu este o vină, dar este o cauză.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • Mircea Dragan 20.05.2023 16:56
    Draga Simona, te rugam sa ai incredere in specialisti. Ei au dovada ca ai folosit substante interzise. Au analiza sangelui tau asa ca vei primi 4 ani de suspendare. Daca totul e ok ne vedem in 2027 cand deja vei avea 35 de ani, vei fi pe locul 300 wta si nu vei mai conta.
  • xipen 21.05.2023 07:41
    Mircea, Departamentule Social, va rog sa fiti ingaduitori cu Simona. Rezultatele ei sportive au fost obtinute prin multa munca, tenacitate, disciplina si efort, pe o perioada de peste 25 de ani. Simona a reusit sa fie lider mondial intr-un sport exclusivist, acolo unde banii si marimea fizica a jucatorilor sunt criterii majore. Simona s-a nascut intr-o familie fara posibilitati materiale, capabile sa-i sustina ascensiunea in parametri de mare campioana. In prima perioada a carierei ei, s-a antrenat mai mult singura si ulterior au fost vizibile cateva carente tehnice si psihice. Simona, prin tenacitate si o vointa de fier, le-a invins cumva si a triumfat in atatea turnee WTA, in doua de Grand Slem, ca apoi sa devina lider mondial, pe parcursul multor saptamani calendaristice. Simona, Nr. 1 Mondial, este pentru istorie. Asta nu se va putea sterge. Din august 2022, traieste un calvar. WTA (Women’s Tennis Assiciation), a dat verdict ca Simona a folosit substante interzise. Acum sunt atat de multe susbstante, ca nici nu stii cu ce sa te tratezi, ce sa mananci, ce sa folosesti. Aduceti-va aminte de cazul Andreei Raducan, careia i-a fost furata medalia olimpica de aur, la Sydney 2000, pentru un motiv nedrept. Antrenorul echipe nationale de gimnastica, ii administrase nurofen. Andreea racise, caci in vara lui 2000, la Sydney era iarna. Dar in opinia generala a multor cunoscatori de fenomen sportiv, altele erau motivele descalificarii Andreei: 1. Nicicand pana atunci si de atunci, la finala olimpica de individual, podimul n-a fost ocupat integral de membrii aceleasi echipe. La incheierea fianlei, podiumul arata asa – Aur – Andreea Raducan, argint – Simona Amanar, bronz – Maria Olaru. Cu doua zile inainte, Romania castigase medalia olimpica de aur, pe echipe. Succesul acela a fost cantecul de lebada al gimnasticii romanesti. Antrenorii si apoi jucatorii activi sau cei retrasi au fost supusi la multe atacuri in presa autohtona. 2. Daca Andreea ramanea cu medalia de aur, CIO Romania (COSR) ar fi ajuns pe locul 10, pe natiuni si automat ar fi primit doua locuri in IOC (International Olympics Comitte). Ba mai mult daca Andreea ramanea neatinsa, ea ar fi concurat, apoi, la finalele individuale de sol si barna, unde era marea favorita. Gimnastica romaneasca trebuia maturata.
    Ce a facut IOC? A murdarit-o pe Andreea cu acuzatii nedrepte. N-a contat ca era un copil. S-a folosit de analizele ei, pentru a o eticheta ca este DOPATA. Conform declaratiilor tuturor medicilor importanti, in medicina sportiva, pseudoefedrina (activa in nurofen) substanta din corpul unei fetite din Vaslui, nu avea rolul de a-i stimula rezultatele sportive. Pentru IOC, conta doar indepartarea comitetului Olimpic din Romania din topul tarilor cu sport performant.
    Degeaba presa internationala a reactionat vehement. Nedreptatea si-a urmat cursul. Cine era presedintele COSR, in acea perioada? Ion Tiriac era. Am auzit noi de actiuni ample avocatetisti, de campanii internationale de presa pentru refacerea dreptatii? Nu. Ion Tiriac s-a ocupat in continuare cu propriile lui afaceri si vanatoarea de mistreti.
    In cazul Simonei, nu stiu mare lucru, dar vad similitudini. Ion Tiriac, prin stiuta sa infleunta in tenis, este mai mult pasiv. A acuzat avocatii Simonei, acum voalat tergiversarea situatiei Simonei. Simona este amanata si are deja 31 ani. Presa internationala scrie despre Simona ca este o a doua Sharapova in dopaj ( in contextual actual va dati seama).
    IOC si WTA sunt societati/organisme supuse ocultismului intereselor globaliste.
    Fratilor, caci ma vad scriind de Praznicul Sfintilor Constantin si Elena, primul meu articol, aici pe Active News, fiti ingaduitori. Si Sfintii Apostoli si Sfintii Parinti, au fost acoperiti de ocari, de catre cei care i-au urat lui Iisus si predicile si invatatura.
    Dintotdeauna a fost o lupta intre intuneric si lumina. Ocrotiti-I pe crestinii acuzati, fara sa le fie dovedita greseala. Si altfel spus, Simona este a noastra. Intre WTA si Simona, o aleg pe ea, orice s-ar zice c-a facut. Ea, este un Om. Este a noastra.
  • Mircea Dragan 21.05.2023 22:13
    Simona ia medicamente ptr ca ''face'' cheaguri de sange care-s din cauza ''''vaccinului''''' pe care ea il promova.
    Este clar ca are cariera incheiata.
    Nu neaga nimeni munca si banii bagati in tenis.
    Unde nu-i cap vai de piciare.
  • Arcas 16.09.2023 03:29
    Te susțin! În contextul comentariilor de la articol, ai dreptate! Le doresc celorlalți comentatori să vadă drept situația Simonei și, dacă este Nevinovată de dopaj, să arunce cu pietrele din mâini în cei ce vor să o distrugă! După ce ii vor fi lapidat pe aceia, pot să ia încă o serie de pietre, pe care îi rog să nu le arunce într-o biată femeie mintită, ca mulți alții, de maeștrii minciunii, fiii începătorului răutății și tatăl minciunii, ci în aceia care au mințit-o, și, mai bine, în tatăl lor!
  • Carturarul 21.05.2023 08:59
    În ceeace privește încrederea în specialiști sunt două aspecte disincte: încrederea în priceperea lor profesională și încrederea în cinstea lor.

    În cazul acesta nu putem avea încredere în cinstea lor deoarece se amână nejustificat judecarea cazului și luarea de măsuri corespunzătoare.
    Și poate că trebuie să ne îndoim și de pricerea lor în meserie pentru că un expert adevărat nu se pretează la deformarea adevărului.

    În Justiție poți face plângere pentru tărăgănarea procesului, în tenis nu se poate?
  • Mircea Dragan 21.05.2023 16:56
    S-ar putea ca dupa suspendare Simona cea credula sa nu mai existe fizic.
  • Alex 22.05.2023 10:58
    si cand o sa pateasca o "d-aia" subita, o sa auzim la stiri: "a murit pentru ca era stresata, medicii ii tot gaseau chichitze, nu era lasata sa joace" etc.
  • Mircea Dragan ► Alex 26.05.2023 15:30
    Sunt destui cretini intepati care se vaita pe tot felul de forumuri cu: nu stiu ce se intampla, ieri ma durea piciorul drept, azi capul etc . Umbla cu totii din spital in spital si nu le dibuieste nimeni ''boala''.
  • Rusi 21.05.2023 17:22
    Toti cei vinovati de acest genocid (injectarea cu serul experimentalpe pe care ei lau numit vaccin).trebuie sa raspunda cu foarte multi ani de puscarie si plata daunelor celor afectati de acest ser experimental.
  • Carbid 22.05.2023 12:44
    Nu are importanță dacă e fals sau adevărat, cel mai important pentru Simona Halep e să se întrebe DE CE MI SE ÎNTÂMPLĂ așa ceva?
    A facut propagandă criminală, dacă mai și batjocorea nevaccinații era poate “subită” acum!
  • xipen 24.05.2023 11:04
    Buna dimineata tuturor, celor care au lasat cate un comentariu, la articolul scris de catre Anca Radu, cu titlul - Simona Halep nu mai crede în Știință?
    Voi scrie cateva cuvinte despre mine. Am fost foarte bucuros atunci cand am descoperit site-ul Active News. Era anul 2020. Incepuse nebunia Covid. Am fost unul dintre primii, din Romania, care a anuntat extinderea epidemiei. Era ianuarie 2020. Una dintre verisoarele mele locuieste la Beijing. Am anuntat pe toate grupurile whatsapp, pe care eram activ. Persoane foarte bine informate, in opinia mea, au reactionat cu sarcasm, la informarile mele, documentate din presa chineza de atunci. Cei mai multi spuneau – “Va dura mult pana sa vina la noi. Stai linistit, altii”.
    In martie a ajuns la noi. Ce isterie, ce masuri! Toate m-au lasat rece. Evolutia din China, nu atinsese o progresie geometrica severa. In China, evolutia bolii era estompata. In Europa, insa, urma sa inceapa Urgia.
    Nu m-am vaccinat, si am purtat masca, doar la anumite sedinte, la serviciu. Am militat impotriva vaccinului intr-o maniera moderata, intelegand ca fiecare dintre noi are Liberul Arbitru. Dreptul de a decide, pentru sine, i-a fost dat de catre Dumnezeu, fiecarei fiinte umane.
    Am intuit din prima decada a camapaniei Covid ca sunt multe interese (financiare, politice, de control etc.) ascunse dupa acest paravan COVID. Dar romanii trebuia sa fie pregatiti sa interpreteze usor campania. Abia ce trecuseram prin campaniile de virusare imaginara cu Gripa Aviara si Pesta Porcina. Cauze imaginare, lipsa masuri veterinare, doar distrugere de ferme cu mare experienta in domeniu si gospodarii.
    Din 2020, am devenit un citator pasionat al articolelor de pe Active News. Consider ca aici este o ancora pentru cei care iubesc cultura noastra. Pentru cei care il iubesc pe Hristos, invataturile sale, pentru cei care iubesc traditiile noastre stramosesti, pentru cei care iubesc tara si valorile familiei crestine.
    Asadar intorcandu-ma la subiectul Halep:
    Consider ca Anca a plecat in demersul sau editorialistic, pe o pista speculativa si anume ca cele trei vaccinuri ale Simonei, i-au produs descalificarea din WTA. Niciun medic specialist n-a demonstrat cauza asta.
    Si atunci de ce sarim “la gatul” lui Halep?
    Atentie la ce vrem sa facem? Ramanem obiectivi, sau dorim sa ne demonstram suprematia Egoului nostru, al celor care care am rezistat la Primul Val impotriva vaccinarii?
    O uram pe Halep? Halep este crestin ortodoxa, deci sora in Hristos, cu cei mai multi dintre cititorii Active News. Hristos s-a sacrificat si pentru ea. Cine este fara pata, sa ia piatra si sa loveasca cu constiinta impacata. Daca Halep a fost folosita pentru campaniile farmaceutice si ea a participat, nu trebuie s-o “incineram” in articole de presa. Poate regreta ce a facut, v-ati gandit?
    Apostolul Pavel ii indemna pe crestinii din Filipi, astfel:
    • Nu faceti nimic din duh de cearta sau din slava desarta; ci, in smerenie, fiecare sa priveasca pe altul mai presus de el insusi.
    • Fiecare din voi sa se uite nu la foloasele lui, ci si la foloasele altora.
    • Sa aveti in voi gandul acesta care era si in Hristos Isus.
    1 Ioan 4:20-21- “Daca zice cineva: „Eu iubesc pe Dumnezeu” și urăște pe fratele său este un mincinos, căci cine nu iubește pe fratele său pe care-l vede cum poate să iubească pe Dumnezeu, pe care nu-L vede? Și aceasta este porunca pe care o avem de la El: cine iubește pe Dumnezeu iubește și pe fratele său.
    Atentie la radicalizarea tonului de pe acest site. Ar fi pacat sa degenereze in scandal. Acolo unde sunt doi sau trei care vorbesc in Numele Meu, cu Spiritul Meu, voi si EU cu ei.
    Dragi Frati Crestini, maine este Inaltarea Domnului.
    Fiti pregatiti in sufletele voastre cu Spiritul Mantuitorului. Manifestati Iubire, fiti fermi de partea adevarului, dar in pace. Mantuitorul, a fost cel mai Milos dintre oameni.
  • Carbid 24.05.2023 21:22
    ...Poate regreta ce a facut, v-ati gandit?...
    Dacă ar fi fost aș cred că toți am fi știut!!

    ...• Fiecare din voi sa se uite nu la foloasele lui, ci si la foloasele altora....
    Exact!
  • Carbid 24.05.2023 21:46
    ...https://t.me/onciu/3823
    Articol care se termină așa:
    "...Cele mai vehiculate teorii menite să explice comportamentul dubios al ITIA fac trimitere la o posibilă relație amoroasă între Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Ultimul e cunoscut drept ”mare crai”, după ce a fost cuplat cu o altă elevă de-a sa, celebra Serena Williams. Practic, unii comentatori spun că fie Serena, fie soția lui Mouratoglou, ar fi intervenit la directori din cadrul ITIA (poate chiar la Nicole Sapstead) pentru a îngropa cariera Simonei Halep. Cu bani mulți sau doar pe bază de ”prietenie”.

    Între răzbunarea iubitelor lui Mouratoglou și eventualitatea ca Halep să se fi drogat, parcă prima variantă are o doză mai mare de credibilitate. Pentru că altfel nu există nicio explicație pentru comportamentul aberant al d-nei Nicole Sapstead, director anti-doping în cadrul ITIA."
  • Arb ► Carbid 13.09.2023 06:03
    Wow!!!

    Sa fi fost testata Simona dupa ce a fost eliminata din primul tur la US Open, la ordinele Serenei?
    Sau ale nevestei lui Muratoglou?

    Interesanta ipoteza dar cam prea "telenovelista"
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  4. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  5. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  6. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  8. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

Ultima oră

11:00

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment