Anca Radu: SUSPICIUNILE DEVIN CERTITUDINI ȘI REVOLTA DISPERARE

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am refuzat mulți dintre noi logica injectării sub presiune, pentru că aveam îndoieli atât despre eficiența, cât și despre necesitatea, dar mai ales despre siguranța unui demers experimental ireversibil, pentru a combate un pericol de 0,0...%.

Apoi am constatat din aproape în aproape, caz cu caz, că nu am fost chiar paranoici degeaba și că într-adevăr cineva s-a jucat cu sănătatea oamenilor. Și-a făcut loc revolta în mintea tot mai multora dintre noi — și dintre ei, ca să menținem taberele.

Pe măsură ce numărul și gravitatea efectelor adverse au crescut în mod accelerat, au început să fie tot mai clare conexiunile dintre experimentele fără responsabilități asumate de către producătorii poțiunilor magice și manifestările agresive despre care deja auzeam tot mai des.

Problema este că acum cazurile de nenorociri postexperimentale au ajuns foarte aproape de noi, în familiile noastre, prilej cu care, din combinația de revoltă și neputință, se instalează disperarea în toată regula.

Disperarea este cu atât mai mare cu cât foarte mulți dintre cei care s-au supus experimentului, chiar dacă se văd cu sănătatea praf, neagă chiar și acum posibilitatea de a exista o legătură directă între una și alta. Cu cât se neagă mai multă vreme evidența, cu atât este frânat procesul de căutare a unui posibil remediu, măcar acolo unde se mai poate, în măsura în care se mai poate interveni pentru contracararea dezastrului.

Reacțiile despre care știu eu de la persoane foarte apropiate sunt atât de variate și de impredictibile, încât numai o bază de date foarte generoasă ar putea face vizibile niște tipare, care să îi ajute pe medici să înțeleagă ce se întâmplă și cum se pot stopa niște evoluții catastrofale.

E în interesul tuturor să vorbiți.

Un material amplu exact la temă este articolul semnat de Irina Bazon (care a făcut o muncă extraordinară în toată perioada asta oribilă de doi ani încoace, culegând și traducând pentru noi cele mai solide studii) și Victor Roncea — e lung, nu vă place (și e doar prima parte), dar sunt lucruri despre care tare mă tem că vom vorbi mult de aici încolo:

Cazurile tip PETER IMRE într-o ANALIZĂ a specialiștilor. EXPLOZIA DE CANCERE de după VACCINARE: Doamne, este ciudat; de obicei văd un cancer de rinichi la un pacient tânăr o dată la un deceniu. Am văzut cinci în ultima lună! VACCINUL și CANCERUL (I)

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • kostas.ro1608 07.07.2022 16:44
  Indiferent daca vaccinatii recunosc sau nu, nu cred ca acest lucru este esential acum. Esential este ca exista tratamente naturiste de curatare a sangelui si a corpului care trebuie sa fie facute publice astfel incat toti care s-au vaccinat sa aiba o sansa sa se insanatoseasca. Homeopatii pot ajuta.
 • Cotco-emy 07.07.2022 19:01
  Da,asa e corect,aveti dreptate! Acuma,na,cine a fost înșelat,a fost,daca n-a murit trebuie sa faca niste cure de curățare a sângelui si nu numai,adica in situatia de fata poate sa faca ceva pt remedierea situației,cu condiția să NU se mai injecteze,ca poate nu mai scapa după următoarea injecție.
  Au băgat ăștia in vaxx niste viermi,paraziti vii,de mărime milimetrica,care intra in sânge,apoi ajunge la organe: creier,inima,plămâni etc.
  = omorati in cel mai scurt timp acești paraziti periculosi( ajunși în creier,îl mănâncă la propriu).ivermectina e cea mai buna pt deparazitare,luati o doză, apoi repetati la 10 zile,ca sa-i omoare pe toți.Efect advers zero.
  Ivermectina după administrare acționează instant asupra tuturor parazitilor,viermalailor pe care i-au băgat criminalii ăștia in vaxx si ii paralizează,ORIUNDE ar fi ei,apoi corpul dv îi omoară si elimina.
  = începeți eliminarea oxidului de grafen si metalelor grele din organism.Ca metode naturiste ar fi: -
  -2 g de chllorela/ zi ( timp îndelungat minim 6 luni)
  Sau
  -vit C de 1000 mg 2 capsule/zi (timp îndelungat minim 6-8 luni)
  Sau dacă vreți mai gratis
  - zeama de varza acra,beti zilnic o jumătate de pahar( timp îndelungat minim 1 an)
  Efecte secundare zero.
  (Dacă vreți să știți cum acționează,reactiile care au loc găsiți în tratatele de medicină de pe alternativ din SUA.Am citit într-un tratat cum au fost vindecati copii si adulți de autism si boli psihice prin eliminarea metalelor grele,bineinteles acei cercetători sunt cenzurati.Cu zeama de varza acra! Dupa 2 sapt un bolnav de parkinson nu mai tremura aproape deloc,iar apoi in 6 luni-1 an a fost aproape vindecat complet.Au fost explicații,în esență metalele grele depuse mult peste limita maxim admisă s-au acumulat pe creier.S-a început eliminarea metalelor,deci îndepărtarea cauzei bolii.
  Tot cercetătorii de pe alternativ au spus că SELENIUL vindeca boala de cancer,secretul consta in DOZAREA exactă a cantității de seleniu care trebuie administrată fiecărui bolnav de cancer.Doar cu seleniu,fără nimic altceva)
 • Andri 07.07.2022 20:53
  In interviul de mai jos se vorbeste de planurile elitelor de reeducare a nevaxxatilor, de faptul ca ne “fierb ca pe broaste, la foc mic” ca sa ne pierdem rabdarea si speranta. Sa cerem de la mult induratul Dumnezeu credinta si rabdarea sfintilor.

  https://www.redvoicemedia.com/2022/07/dr-rima-laibow-bombshell-liquifying-human-corpses-at-reeducation-camps/

  Dr. Rima Laibow is the doctor who blew the whistle to Alex Jones and Jesse Ventura in 2009, advising there would be a future pandemic where the globalists would depopulate the world by 90% through vaccines.
 • UN_OM 09.07.2022 08:40
  Fără o soluție concretă, care, din păcate, nu există în acest moment , 'vorbim vorbe'. In topic : de ce nimeni nu reușit să facă publică compoziția reală a acestor vacinuri mARN ?!
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 9. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

 10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO