Anca Radu: Nu există viroză deosebit de mortală care să facă transfer de morți de la alte boli

De Anca Radu  /  

Copilaș bolnav de cancer

Copilaș bolnav de cancer

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O singură statistică să vă intereseze din toată istericala globală: MORTALITATEA GENERALĂ ANUALĂ. Pentru că nu s-a mai pomenit de când a intrat lumea asta în funcțiune o pandemie serioasă care să lase numărul total al morților unde l-a găsit, cu atât mai mult în condițiile în care o bună parte dintre bolnavii cronici au fost grăbiți spre ieșire prin neacordarea la timp și în condiții optime a tratamentelor necesare, în baza strategiei de închidere a spitalelor pentru toți cei care nu au prins bilete la mascarada Covid sub forma unui "test” pozitiv. (Despre situația particulară a bolnavilor oncologici, care a luat forme de tortură în toată regula, am scris deja).

Nu există nici o viroză, oricât ar fi ea de sofisticat inginerită, care să opereze transferuri de morți de la alte categorii de afecțiuni. Oricâte intoxicări zilnice vi s-ar îndesa pe gât despre "morții de Covid” și despre pericolul evitabil doar prin "vaccinare”, dacă la capătul trebii nu constatați în evidența mortalității generale un salt semnificativ al statisticiilor, înseamnă că sunteți luați de proști – asta nu înseamnă că trebuie să vă și comportați ca atare.

Așa stând lucrurile, nici atacurile de panică simulate ieftin ale actrițelor de conjunctură din presă, nici amenințările deja caraghioase ale medicilor care ne promit că vom stivui morții ca-n depozitele de materiale de construcție nu trebuie să vă scoată din minte nici un moment realitatea simplă că discutăm nu despre o problemă medicală complexă, ci despre una de aritmetică elementară: după ce stivuim morții sau îi aranjăm în constelații, sunt semnificativ mai mulți decât în anii anteriori psihozei Covid, așa încât să acopere și marja dată de pacienții cronici decedați înainte de vreme în lipsa asistenței medicale specifice afecțiunilor de fond de care sufereau? Pentru că în caz contrar, turbarea din presă și privirile fixe ale medicilor iubitori de pomelnice anonime nu au justificări medicale, ci sunt simple manifestări caracteristice sectelor care practică înșelăciunea în numele "inamicului invizibil”.

Puneți în dreptul statisticilor alarmiste rânjetul atotcuprinzător al Președintelui, care ne recomandă să ne apucăm de sportul neexclusivist al nimeritului găurilor, e o imagine întru totul adecvată.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • mihayu 26.09.2021 21:39
  Nici macar mortalitatea generala anuala nu trebuie sa ne intereseze. Pentru asta exista medicina, spitale, statisticieni, conțopiști care nu au decat sa schimbe intre ei asemenea informatii. Sa deseneze grafice si sa le publice in ziare, atat.
 • mariusmioc 26.09.2021 22:29
  Apropo de mortalitatea generală, e un lucru de subliniat. Încă de la începutul isteriei pandemice profesorul german Sucharit Bhakdi atrăgea atenția că anume măsurile anticovid ale guvernelor vor duce la o creștere a mortalității: „Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus”, spunea Bhakdi într-o intervenție care am tălmăcit-o în românește și publicat-o la vremea respectivă: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/03/27/dr-sucharit-bhakdi-germania-despre-isteria-coronavirusului-masurile-sint-absurde-si-primejdioase-concetatenii-nostri-batrini-au-tot-dreptul-sa-fie-facute-eforturi-pentru-prelungirea-vietii-lor-c/
  Pînă în martie 2020 n-a existat nici o creștere a mortalității generale, nici măcar în Italia, țara europeană care era la vremea aia cel mai multm afectată de covid. Toate creșterile de mortalitate în anul 2020 comparativ cu 2019 au apărut DUPĂ ce măsurile anticoronavirus au fost luate. Asta se verifică inclusiv în România.
  Prin urmare, se verifică ce spunea Bhakdi: creșterile de mortalitate sînt o urmare a măsurilor luate de guverne sub pretextul luptei cu covidul, nu a covidului.
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

Ultima oră

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO