Anca Radu: NU ÎNGROPAȚI MORȚII MAI ADÂNC DECÂT TREBUIE!

De Anca Radu  /  

Foto: Tânărul Daniel Bogdan Berki, decedat „subit” după vaccinare. Detalii pe ActiveNews

Foto: Tânărul Daniel Bogdan Berki, decedat „subit” după vaccinare. Detalii pe ActiveNews

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Singurul mesaj pe care vi-l pot lăsa este îndemnul de a vorbi deschis și insistent despre decesele "inexplicabile” din familiile voastre și din jurul vostru.

Am asistat în ultimii destul de mulți ani la o istericală publică impresionantă pe tema infractorilor care trebuie pedepsiți cât mai drastic, au fost mișcări ample de "apărare a justiției” în exact acest scop declarativ, de a nu scăpa nepedepsiți infractorii.

Drept consecință, am fugărit prin piețe evazionistele cu pătrunjelul și am îndesat în pușcării bătrâne care au furat o găină sau amărâți care au sustras un salam din supermarket.

Cum este posibil ca în paralel să asistăm la tăcerea aceasta de mormânt din partea celor care i-au pierdut pe cei dragi în urma unui genocid la vedere, pus în operă cu banii rezultați printr-un jaf cum nu s-a mai văzut? Avem cele mai ample și cele mai sinistre fapte penale la care ne-ar fi putut duce mintea și nu doar că nu există răspundere, DAR NU SE CERE RĂSPUNDERE pentru dezastrul cu consecințe inimaginabile pe termen foarte lung, dublate de altele și mai grave, ireversibile!

Câți orfani vor rezulta în urma a ceea ce în mod incorect este denumit "experiment medical”, dar care din ce în ce mai mult pare să fi fost un plan bine pus la punct cu toată intenția, cu obiective clare în materia recoltei de morți la hectar? Și spun asta fără reținere, urmărind și "măsurile complementare” de "salvare a planetei”, care tot acolo conduc și tot cu bună știință.

Câți părinți au crescut copii pentru a-i îngropa, rămânând singuri în fața sărăciei și a suferinței care vor urma?

În acest context, preocuparea principală a majorității familiilor celor uciși planificat și nu "decedați subit” este să ascundă realitatea cât mai bine, pentru că orgoliul de a nu admite că nu au fost cei mai inteligenți dintre noi când ne-au călcat în picioare pentru că le-am spus adevărul este mai important și decât răspunderea vinovaților, și decât victimele care urmează a fi produse pe aceeași rețetă sau pe altele, "îmbunătățite”, și decât memoria celor care nu mai sunt.

Fiecare moment de tăcere despre același lucru este o lopată de pământ în plus pe mormintele acestor oameni care știu și care spun adevărul cel mai bine.

Lăsați morții la vedere!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • ioansperling 31.08.2022 21:16
  Parintii copiilor morti se simt vinovați și probabil chiar sunt, de aicea tacerea!
  Caci ori i-au convins chiar ei să se "vaccineze", ori au semnat că sunt de acord ori nu au reusit sa-i convinga sa nu o faca, o parte de vină cel putin au oricum!
 • Mircea Dragan 31.08.2022 21:22
  Depinde ce li s-a povestit despre ''vaccin'' inainte de a semna formularul ala. Daca li s-a spus ca inclusiv pot muri atunci au fost extraordinar de bine informati si si-au asumat riscul.
 • Coronoia 31.08.2022 22:46
  Membrii familiilor victimelor tac ca porcii in papusoi pentru ca sunt ei insisi injectati si le este frica sa contemple mai de aproape banuiala care le da deja tarcoale: si anume ca ei pot fi urmatorii morti subiti. Si atunci prefera sa procedeze ca niste copii mici: isi pun mainile la ochi si gata, nu mai vad monstrul, deci monstrul a disparut.

  Vorbim aici de oameni lasi: lasi cand s-au lasati injectati de frica amenintarilor guvernului, iar acum lasi pentru a doua oara pentru ca refuza sa priveasca realitatea in fata si sa-si asume responsabilitatea pentru decizia gresita. Prima data ne-au vandut pe noi, pe nevaccinati, iar acum ii vand pana si pe mortii lor. N-au nicio tresarire, nicio apasare.

  Ticalosii care au organizat mizeria asta de plandemie sunt buni cunoscatori ai naturii umane; eu una nu ma asteptam sa vad atata lipsa de discernamant si de caracter la cei din jur, nu ma asteptam sa vad victime si rude ale victimelor solidarinzand cu tortionarii din lasitate pana in panzele albe insa plandemistii se pare ca au anticipat reactia asta dezgustatoare si au avut dreptate.

  Sunt curioasa numai daca lasii astia vor continua sa-si injecteze boostere - daca nu, de ce nu?
 • un preot ortodox 01.09.2022 10:40
  Articol profetic. Sunt preoți și ierarhi care nu au curajul să spună așa ceva. Mulțumim pt.ca sunteți eți inspirată de Duhul Sfânt!
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN

19:50

Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO