Anca Radu: NU DOAR POȚIUNILE MAGICE SUNT PROBLEMA!

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lumea este foarte receptivă la mesaje scurte, lozinci, glumițe gata digerate, dar când i se pune pe masă informație solidă, documentată, nu are timp, nu a observat, are alte preferințe — eu văd și aici, în cercul nostru foarte restrâns și foarte bine selectat, că nu prea vă plac articolele de documentare și că majoritatea preferați rezumatele, dar greșiți grav.

Greșiți grav, pentru că ignorând anchetele riguroase, dovezile imposibil de contrazis, rezultatele concrete în practică, vă vulnerabilizați în fața fiecărei noi intoxicări.

Spre exemplu, aveți impresia că vă ajung discuțiile generice despre efectele poțiunilor magice impuse isteric anii trecuți — nu, nu vă ajung, aveți toate motivele să citiți în detaliu până unde au mers cinismul și crima, PENTRU CĂ ACELEAȘI COMPANII VĂ VÂND ȘI "MĂRUNȚIȘURILE” PE CARE VI LE PRESCRIU ÎN MOD UZUAL MEDICII CU MULT PREA MULTĂ LEJERITATE, SUB EXACT ACEEAȘI ETICHETĂ DE "SIGUR ȘI EFICIENT”, CA SĂ NU MAI VORBIM DE TOATE PROSTIILE PE CARE LE CUMPĂRAȚI FĂRĂ REȚETĂ.

Până nu înțelegeți fenomenul de ansamblu și limitele între care se desfășoară, nu sunteți la adăpost de abuzurile infernale ale industriilor care controlează cea mai mare parte a banilor de pe lumea asta, adică toată muncă voastră, toată organizarea socială și toate deciziile politice.

Pentru a nu știu câta oară vă spun, citiți presa de investigație care mai este, că și așa e pe ducă. Aveți mai jos link-ul spre sinteza excelentă făcută de ActiveNews despre cum s-a manevrat informația pe tema poțiunilor magice — băgați-vă în cap, E LA FEL CU FOARTE MULTE ALTE TRATAMENTE MINUNE PE CARE LE ACCEPTAȚI, este aceeași industrie sinistră a bolii și a morții puse cu mâna:

DOCUMENTE SUA: Pfizer-BioNTech recunoaște că vaccinul NU E SIGUR ȘI EFICIENT în documentele de bilanț depuse la Comisia federală pentru valori mobiliare și burse (SEC). Cioclii Gheorghiță, Arafat, Bănescu, Musta, Jurma, Mahler au mințit NON STOP

Citiți și EXCLUSIV: LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Tic 26.05.2022 18:01
    Mulțumesc. Am înțeles mesajul.
  • Gligor 27.05.2022 07:26
    Cu toata dragostea, Anca Radu, fiindca nu prea inteleg (spre deosebire de TIC) de aceea intreb: la care linc te referi din cele de mai sus(ca Activenews a pus doua, unul dupa altul)?
  • Rusi 27.05.2022 16:02
    Corect
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO