Anca Radu: NU DOAR POȚIUNILE MAGICE SUNT PROBLEMA!

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Lumea este foarte receptivă la mesaje scurte, lozinci, glumițe gata digerate, dar când i se pune pe masă informație solidă, documentată, nu are timp, nu a observat, are alte preferințe — eu văd și aici, în cercul nostru foarte restrâns și foarte bine selectat, că nu prea vă plac articolele de documentare și că majoritatea preferați rezumatele, dar greșiți grav.

Greșiți grav, pentru că ignorând anchetele riguroase, dovezile imposibil de contrazis, rezultatele concrete în practică, vă vulnerabilizați în fața fiecărei noi intoxicări.

Spre exemplu, aveți impresia că vă ajung discuțiile generice despre efectele poțiunilor magice impuse isteric anii trecuți — nu, nu vă ajung, aveți toate motivele să citiți în detaliu până unde au mers cinismul și crima, PENTRU CĂ ACELEAȘI COMPANII VĂ VÂND ȘI "MĂRUNȚIȘURILE” PE CARE VI LE PRESCRIU ÎN MOD UZUAL MEDICII CU MULT PREA MULTĂ LEJERITATE, SUB EXACT ACEEAȘI ETICHETĂ DE "SIGUR ȘI EFICIENT”, CA SĂ NU MAI VORBIM DE TOATE PROSTIILE PE CARE LE CUMPĂRAȚI FĂRĂ REȚETĂ.

Până nu înțelegeți fenomenul de ansamblu și limitele între care se desfășoară, nu sunteți la adăpost de abuzurile infernale ale industriilor care controlează cea mai mare parte a banilor de pe lumea asta, adică toată muncă voastră, toată organizarea socială și toate deciziile politice.

Pentru a nu știu câta oară vă spun, citiți presa de investigație care mai este, că și așa e pe ducă. Aveți mai jos link-ul spre sinteza excelentă făcută de ActiveNews despre cum s-a manevrat informația pe tema poțiunilor magice — băgați-vă în cap, E LA FEL CU FOARTE MULTE ALTE TRATAMENTE MINUNE PE CARE LE ACCEPTAȚI, este aceeași industrie sinistră a bolii și a morții puse cu mâna:

DOCUMENTE SUA: Pfizer-BioNTech recunoaște că vaccinul NU E SIGUR ȘI EFICIENT în documentele de bilanț depuse la Comisia federală pentru valori mobiliare și burse (SEC). Cioclii Gheorghiță, Arafat, Bănescu, Musta, Jurma, Mahler au mințit NON STOP

Citiți și EXCLUSIV: LISTA CU BANII ÎNCASAȚI DE FIRMELE PRESEI MITUITE DE GUVERN PENTRU A RĂSPÂNDI TEROAREA COVID ÎN ROMÂNIA

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Tic 26.05.2022 18:01
    Mulțumesc. Am înțeles mesajul.
  • Gligor 27.05.2022 07:26
    Cu toata dragostea, Anca Radu, fiindca nu prea inteleg (spre deosebire de TIC) de aceea intreb: la care linc te referi din cele de mai sus(ca Activenews a pus doua, unul dupa altul)?
  • Rusi 27.05.2022 16:02
    Corect

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO