Anca Radu: NICI CONSTITUȚIE, DAR NICI POPOR

De Anca Radu  /  

Foto: EvZ

Foto: EvZ

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum foarte mulți dintre voi nici nu ați aflat până la ora asta, pentru că nu e problema voastră, astăzi s-a consumat votul Senatului prin care s-a instituit caracterul facultativ al deciziilor CCR — sigur, nici ÎCCJ nu are parte de un tratament mai fericit, dar ne luăm de ce e mai grav.

Când vă spun acei câțiva oameni care s-au făcut praf să tragă frâna că din momentul intrării în vigoare a modificărilor aduse legilor justiției în forma în care au fost bătute în cuie astăzi nu mai avem Constituție decât cu titlu de păretar cu "Răpirea din serai” trebuie să înțelegeți că vorbim despre dizolvarea arhitecturii statului român — altă abstracțiune, nu-i așa? Nicio problemă, dacă lecțiile trebuie învățate musai empiric, puneți-vă centurile de siguranță, că acolo ne ducem. 

Mai simplu: doi ani de zile ne-am văzut drepturile și libertățile călcate în picioare, și nu oricum, ci în regim de umilință. Și nu v-a impresionat pe foarte mulți partea cu importanța respectării Constituției — drept dovadă, perspectiva lipsei obligativității reale a respectării deciziilor CCR de către judecători nu a deranjat societatea românească. 

Marii noștri profesioniști ai dreptului, mulți dintre ei cadre didactice universitare, nu au găsit nimic în neregulă că de aici încolo nu vor mai exista repere constituționale decât la modul decorativ. Nu i-a mișcat în niciun fel faptul ca vor merge în instanțe să joace la loz în plic, nu pare să-i încurce faptul că vor scrie munți de hârtii savante cu valoare de pliant Kaufland în fața unor judecători de consistență moale.

Așa profesioniști, așa parlamentari, așa popor.

Poporul nostru virtual nu s-a dat jos de pe Feisbuc pentru Constituție, dar puteți fi siguri că "standardele comunității” vor coborî în viețile voastre, vor deveni legislație și veți trăi după ele — care veți mai putea trăi. 
 
Constituția META.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • Enya 18.10.2022 11:31
    Stimata doamna Anca Radu, am pentru dvs o intrebare aici, va rog sa raspundeti public la ea aici sau pe fb, aveti aceasta datorie macar morala, dvs si toti justitiarii romani:

    https://www.activenews.ro/opinii/Av.-Adrian-Toni-Neacsu-Haideti-sa-le-aratam-ce-inseamna-sa-ataci-Constitutia-sa-le-aratam-ca-suntem-aici-Va-rugam-si-va-somam-sa-votati-pentru-Constitutia-Romaniei-176724#frm-comentariu
  • Elina 18.10.2022 12:01
    Sigur ca nu intereseaza, oamenii au alte lucruri de facut: cumparaturi - pardon - shopping, urmarit programe tv imbecile, stat pe tictoc. S-a avut grija de degradarea mentala a poporului in zeci de ani.
    Cum nu ma pricep, am o intrebare, poate stie cineva: au avut loc aceleasi manevre si in alte tari? Este interesant de stiut daca s-a intamplat doar la noi sau este un fenomen general al timpurilor noastre aceasta "dizolvare " a Constitutiei in literatura facultativa
  • Pixelu Albastru 18.10.2022 13:25
    Aceasă legislație este valabilă doar pentru colonii.
  • Enya 18.10.2022 13:27
    Aproape toate tarile au fost facute companii comerciale si toate apartin Corporatiei Financiare Internationale (compania speciei NEpamentene, celebra oculta satanista care controleaza tot ce misca pe Terra prin sagetile ei de pe pamant, monarhiile si guvernele criminale)!

    Pe acest site sint trecuti toti oamenii din lume care au act de identitate – “persoana”, fictiunea legala, omul de paie (strawman), persoana cu cod fiscal CNP:

    https://www.gmeiutility.org

    Bagati acolo orice CNP (sau numar social, cum e in alte tari), dar cu spatiu dupa fiecare cifra, si va veti regasi pe acel site ca persoana juridica, firma!

    Iar aici, asa cum am scris de atatea ori pe acest Ziar, gasim toate companiile lumii, inclusiv institutiile care ar trebui sa fie ale statelor si nu firme private!

    https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.statul_roman_prin_ministerul_finantelor_publice.70b16ac99599c3573736d3db4962f642.html


    Inainte, fiinta umana era SUVERANA.

    Acum au mai ramas suverani urmatorii: triburile amazoniene, pustnicii de prin munti si paduri, oamenii neinregimentati, adica fara acte de identitate cum sunt romii (tiganii), maicutele si calugarii care nu mai detin act de identitate, oamenii strazii… si bineinteles Suveranii din intreaga lume care si-au revendicat suveranitatea individuala, au iesit din sistem si SUNT LIBERI din toate punctele de vedere!

    De ce tiganii nu isi dau copiii la scoala? Pentru a-si pastra suveranitatea!

    De ce nu le face nimic statul? Pentru ca NU POATE!
    De ce nu poate? Pentru ca nu are contract (Certificat de nastere) cu acestia, deci nu-i poate trage la raspundere in sistemul fals judiciar in care traim!

    Pentru ca oculta sa functioneze, ea trebuie sa existe pe pamant prin CONTRACT!

    Ca sa existe un contract, trebuie sa existe doua parti semnatare! Si pentru ca noi, oamenii, am fi refuzat din start sa ne cedam de bunavoie suveranitatea si sa devenim bunuri tranzactionate, atunci oculta ne-a pacalit, ne-a facut “pieriti in ape” ca sa ne preia in custodia ei (a statului, statelor, devenite ulterior firmele ei, proprietatile ei), ne-a facut firma privata la nastere, creand un act ilegal in numele nostru si semnandu-l tot ilegal prin ofiterul de la stare civila si parintele nostru, numit Certificatul de nastere.

    Bun, deci au creat firma, cealalta parte a contractului (prima fiind oculta reprezentata prin companiile, adica statele lumii).

    Dar contractele trebuie sa aiba si consimtamantul nostru reprezentat prin SEMNATURA.

    De-aceea cand ne cer semnatura pe orice (cum ar fi atunci cand ne schimbam buletinul expirat la SCLEP – Serviciul public comunitar de evidenta a persoanelor; semnand, noi de fapt ne cedam toate drepturile lui SCLEP, adica statului, adica companiei STATUL ROMAN, adica Corporatiei Finaciare Internationale, adica ocultei NEpamantene!), ei ne iau toate drepturile si ne confirma ca suntem sub jurisdictia lor, proprietatile lor, SCLAVII LOR!

    De ce i-au pus pe injectati sa semneze?

    De ce au cerut ”recenzatilor” sa semneze la sfarsitul formularului?

    PENTRU CA ORICE CONTRACT COMERCIAL NU POATE EXISTA DECAT PRIN SEMNATURA SI CONSIMTAMANT!

    Pur si simplu asa functioneaza Legile ocultei, adica Legile Amiralitatii!

    Legile PAMANTULUI, Legile Divine ale lui Dumnezeu functioneaza asa: Creatorul ne-a creat, ne-a dat viata, ne-a daruit SUFLET, adica cel mai frumos lucru din lume pentru ca prin suflet accesam emotiile si sentimentele cele mai profunde, sublime, IUBIREA, si ne-a daruit absolut gratuit si neconditionat toate resursele necesare unui trai imbelsugat, normal, frumos, fara stres. Ne-a daruit energia libera si infinita (pe care oculta a furat-o, a ascuns-o, pacalindu-ne ca ea ne vine in totalitate de la niste carbuni arsi sau centrale nucleare, cand de fapt ea vine din aer, din eter!!!!), ne-a daruit hrana gratuita (fructe, legume, seminte, verdeturi, nuci, ciuperci, pe care pe toate le gasim in Natura, ne-a daruit apa, tot infinita (printr-un circuit care o face sa nu sece niciodata, desi oculta ne spune inversul) si pe care oculta, prin companiile ei (statele lumii) ne-a trecut-o pe contract intr-o factura ilegala, cu plata ilegala lunara, ne-a daruit gratuit lemne din paduri si munti sa ne incalzim si care si acestea sunt infinite pentru ca sunt regenerabile, pe care oculta ni le-a confiscat si pe acestea si pe care ni le da inapoi pe bani, ne-a daruit gratuit pamantul acesta magnific pe care sa traim, sa evoluam, sa atingem cele mai frumoase si nobile sentimente!!

    Dar oculta NEpamanteana (ingerii cazuti) care a existat aproape de la inceput in paralel cu noi, intr-o dimensiune invizibila noua (dar pe care o pot accesa unele fiinte speciale, evoluate), ne-a corupt sufletele si ne-a spurcat si asa am ajuns din fiinte nascute pure si divine niste materialisti, criminali, egoisti, rai, fara suflet! De-aceea i-a si mers ocultei cu pandemia si virusul inexistente, pentru ca a avut terenul bine pregatit de mii de ani: o fiinta umana decazuta moral, spiritual, sufleteste, energetic si chiar si fizic (este o crima sa devii obez, sa mananci mai mult decat au nevoie trupul si mintea ta, sa mananci tone si sa arunci tone cand milioane de copii mor de foame in lumea asta compromisa si condusa de satane)!

    Revenind, ASA FUNCTIONEAZA OCULTA!

    Prin contracte si semnatura!

    De-aceea era atat de vital sa transforme in timp toate tarile suverane in firme si companii comerciale private, toate apartinand ei prin C.F.I.! Orice tara care a aderat la C.F.I, respectand termenii si conditiile acestei firme private, a aderat de fapt la oculta satanista NEpamanteana!

    Iar justitia stie acest lucru! Stie totul, dar tace malc pentru ca justitia este de fapt creatia sistemului! Toti stiu, judecatorii, avocatii, procurorii, grefierii, juristii, notarii!

    Judecatorii judeca dupa Legile Amiralitatii/Maritime/Legile Apelor, si nu dupa Legile divine ale lui Dumnezeu, asa cum le-a lasat El pe pamant dupa crearea noastra!

    Acesta este Matrix-ul ocultei!

    Aceasta este sclavia in care traim de la nastere pana la moarte! De-aceea ne manipuleaza oculta prin sagetile ei pamantene, guvernele criminale, adica prin politicieni! Ne uitam la paiatele astea vandute cum urla prin parlament cand de fapt toti, ABSOLUT TOTI SUNT ACTORI, SUNT OAMENII SISTEMULUI! Omenirea trebuie sa stea cu gura cascata la circul lor sa nu aiba timp sa se informeze si sa afle ca ea e libera si suverana si nu are nevoie de criminalii de politicieni, paraziti intermediari intre ei si banii si bunurile ei, ca sa traiasca!

    Doamne, cate am de spus!!!! Si cat ma consum cand vad oimea cum pica in plasa astora la fiecare chemare la prostestele sistemului sau la orice alte mizerii securistice!

    In loc sa puna mana sa se informeze, oamenii isi pierd timpul atat de pretios sa se uite in gura mizeriilor criminale care ii manipuleaza zi de zi!, zi de zi!, zi de zi pana li se scurge viata si a ajuns la final!!!

    Ah, inca ceva! Partidul sau politicianul care cere suveranitatea statului (adica a unei companii private, adica a ocultei), in loc de SUVERANITATEA INDIVIDUALA, este creatia sistemului si sa ii dati un mare scuipat virtual in fata pentru ca acela e pus acolo sa va mentina sclav toata viata, sa nu cumva sa aflati ca VOI, NOI suntem suverani si nu un stat mafiot criminal, o companie privata care a facut GENOCID intre 2020-2022!


    SUVERANITATEA ESTE DOAR INDIVIDUALA, tradatorilor de specie umana si de Dumnezeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Enya 18.10.2022 13:46
    De ce judecatorii si avocatii poarta la procese peruci si robe? Pentru ca joaca un rol, iar ei stiu asta! La fel si cu parlamentarii englezi. Prin roba si peruca se confirma ca si ei sunt tot fictiuni legale, impostura, neadevar, tot asa cum si noi suntem prin "persoana" reprezentata de buletinul de identitate! O fictiune legala. Aparent legala. "Legala" doar in legile lor, ale Amiralitatii.
    Iar ei stiu asta, de-aceea isi au propriul limbaj, LEGALEZA (legalese) si propriul dictionar, Black Law Dictionnary. Daca ar fi fost de partea adevarului si al fiintei umane, cele doua nu ar fi trebuit sa existe, iar justitiarii nu ar fi trebuit sa accepte sa judece in Legile Amiralitatii. De-aceea beneficiile financiare si pensiile speciale sunt intangibile, pentru ca fara sistemul fals juridic, cel al Amiralitatii, omul nu ar putea fi tinut permanent in sclavie!

    In Adevarul care e numai al lui Dumnezeu noi suntem FIINTE SUVERANE!

    Cand mai ridicam statuie cuiva, sa ne dam mai intai niste palme si apoi sa plecam in treburile noastre, caci de fapt de ridicam propriile colivii si lanturi!
    Am realizat, si m-a cutremurat, pentru prima oara rolul lor nefast si imoral in viata noastra in pandemia inexistenta cand am vazut ca nu le fac nimic celor care ii asasinau la propriu pe romani in spitale, la ATI si prin vaccinare, politicienilor si eroilor! Si cand i-am vazut cu botnita. Un om cu adevarat liber nu accepta un veci botnita!
  • Aștept învierea morților(a celor care umblă printre cei vii) 18.10.2022 20:17
    Dar oare avocați onești care să îi atace pe ăștia în instanță pentru toate aberațiile care se întâmplă de 2 ani și jumătate mai avem?
    Eu până acum nu am găsit, dar mai caut.
    De exemplu, am nevoie de un avocat onest pentru a intenta un proces împotriva Primăriei Oradea, mă puteți ajuta?
  • Gligor 18.10.2022 22:44
    Cunosc pe cineva(din Oradea) in care am incredere, desi n-am apelat la el pe motive juridice.
  • Aștept învierea morților(a celor care umblă printre cei vii) ► Gligor 19.10.2022 19:08
    Se poate o adresă de email sau un număr de telefon al persoanei respective?
    Mulțumesc anticipat.
  • Gligor ► Aștept învierea morților(a celor care umblă printre cei vii) 19.10.2022 20:28
    Cred ca s-ar putea, insa numai dupa ce mai vorbim si noi separat si dupa ce-l intreb pe el, caci si el ma va intreba despre ce e vorba inainte de a-mi da permisiunea.
  • Aștept învierea morților(a celor care umblă printre cei vii) ► Gligor 19.10.2022 21:15
    În regulă și cum am putea dialoga mai multe pe acest subiect?
    Se poate o adresă de email sau un alt contact?
  • Gligor ► Aștept învierea morților(a celor care umblă printre cei vii) 19.10.2022 21:43
    Acelasi lucru va intreb si eu. N-am nicio idee.
  • Gligor ► Aștept învierea morților(a celor care umblă printre cei vii) 19.10.2022 22:01
    Am o idee.
    https://www.crestinortodox.ro/forum/

    Adresa de mai sus e un forum,va inscrieti pe el si ca prim mesaj pe care-l postati ca nou inscris(sau poate ca sunteti deja inscris) va scrieti public adresa de e-mail insa veti inlocui fiecare litera "a" a adresei cu cifra 1, iar eu voi sti cum s-o scriu.
  • Aștept învierea morților(a celor care umblă printre cei vii) 18.10.2022 21:00
    Dar oare avocați onești care să îi atace pe ăștia în instanță pentru toate aberațiile care se întâmplă de 2 ani și jumătate mai avem?
    Eu până acum nu am găsit, dar mai caut.
    De exemplu, am nevoie de un avocat onest pentru a intenta un proces împotriva Primăriei Oradea, mă puteți ajuta?
  • totedati 27.10.2022 01:00
    Nici să nu ne isterizăm prea tare totuși! E boală veche, SECULARĂ deja! Nici măcar comunistă, dictatura regală a vampirului Carol al II-lea a fost validată de popor printr-un referendum! Referendum de validare prin apel la votul poporului a dictaturii regale făcut DUPĂ uciderea extra-judiciară a conducerii Gărzii de Fier, a legionarilor! Referendum OBLIGATORIU! Rezultatul? Din milioane de voturi doar vre-o 5000 de cetățeni sau opus dictaturii criminale și ucigașe a MONARHIEI statului Romîn! Asta era prin 1938 dar au mai fost și altele, Referendumul lui Antonescu din 1941 de validare a regimului de "dreptate și omenie" făcut după rebeliunea legionară în a cărui înăbușire armata romînă, la fel ca în 1989, a ucis SUTE DE CIVILI NEVINOVAȚI care au avut ghinionul să se afle în calea gloanțelor risipite cu generozitate de soldații care au jurat să apere poporul romîn! Rezultatul și mai și doar vre-o 60 de voturi contra! Iar pe baza susținerii populare de aproape 100% Antonescu a considerat că are dreptul și legitimitatea să continue războiul și dincolo de Nistru să trimită evreii ne-pămînteni în Transnistria și să terorizeze în continuare nu doar populația civilă și în special pe legionari ci și partidele istorice, care n-aveau voie să își desfășoare prea vizivil activitatea politică și Casa Regală a Romîniei a cărui june și timid rege, formal și doar pe hîrtie, și-a găsit curajul să își exercite prerogativele prea tîrziu, prea puțin și într-un mod CATASTROFAL pentru țară!

    Deci acum avem doar dovada că suntem același popor ca în interbelic și cam același tip de clasă politică slugă sinceră care prestează gratis nu pentru popor ci pentru interese străine țării!
  1. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  2. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  3. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  4. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  5. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  6. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  7. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  8. Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

Ultima oră

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale