Anca Radu: NE-AU NUMĂRAT EI, SUNTEM MULȚI. APROAPE TOȚI. 77.5% DINTRE PĂRINȚII CHESTIONAȚI REFUZĂ VACCINAREA COPIILOR, 7.5% sunt de acord, iar restul de 15% sunt indeciși sau nu au răspuns din revoltă

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mulți dintre noi ne-am exprimat opinia că ponderea celor care au luat de bună psihoza asta e mult mai mică decât rata de vaccinare la nivel național, întrucât o bună parte dintre vaccinați sunt cei care au cedat în fața constrângerilor – o altă parte, și aici chiar e dramatic, sunt minorii vaccinați în baza deciziei părinților.

Ne întrebam însă care este rata reală de vaccinare din convingere. Cea mai bună întrebare pe care o putem formula ca să ne lămurim dacă o persoană s-a vaccinat într-adevăr din rațiuni medicale, crezând în efectul benefic al serului magic, este "V-AȚI VACCINA COPILUL?” – pentru că în măsura în care ești convins de beneficii, doar n-o să-ți privezi propriul copil de protecția "demonstrată științific”, nu?

Așa cum am mai spus, faptul că suntem conduși de submediocri este și ghinionul, dar și scăparea noastră – așa se face că, încercând să îndoctrineze părinții în logica vaccinării minorilor, ai noștri s-au apucat să distribuie propagandă brută prin școli, la pachet cu chestionarele ministeriale despre apartenența elevilor la rasa superioară sau inferioară și despre planurile de viitor în cazul celor decăzuți social.

Cu această ocazie, ne-am primit și noi răspunsul, obținut cu mâna stângă a iubitelor autorități: 77.5% DINTRE PĂRINȚII CHESTIONAȚI REFUZĂ VACCINAREA COPIILOR, 7.5% sunt de acord, iar restul de 15% sunt indeciși sau nu au răspuns – dintre cei 15%, foarte mulți părinți care nu au răspuns reprezintă grupul celor care nu doar că nu acceptă propaganda fanatică, dar chiar refuză să participe la orice acțiune inițiată de către autorități, inclusiv la sondarea opiniei pe tema vaccinării minorilor, adică vorbim tocmai despre cel mai dur nucleu anti-propagandă.

Cert e că acum putem extrapola cu încredere: o minoritate de aproximativ 7.5% din populație întreține prin agresivitate atmosfera isterică indusă de către autorități. Restul e doar intoxicație de presă pe bani cu nemiluita.

Cu ocazia protestelor din 2 octombrie vă spuneam că e important să știm noi câți suntem, nu ei – acum sper că înțelegeți, ei știu foarte bine câți suntem: PESTE 90% CU SIGURANȚĂ.

Dacă nici acum nu aveți curajul să opuneți rezistență, când știm oficial, din gura autorităților, că o minoritate de 7.5%, care se comportă ca o sectă fanatică, ne paralizează viața, atunci va trebui să acceptați deopotrivă faptul că vă meritați soarta și faptul că nu vă meritați copiii.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • OMAGA 08.10.2021 09:46
  Daca peste 90% sunt impotriva vaccinarii copiilor, putem oare crede ca 30% din populatia tarii s-a vaccinat? Se cam contrazic cifrele. Daca esti impotriva vaccinului pentru copii, probabil ca nu il vrei nici tu, pentru tine!
 • Orizont 08.10.2021 12:41
  MALFORMAȚII LA NOU-NĂSCUȚII MAMELOR "VACCINATE"

  https://danielvla.wordpress.com/2021/10/07/modificatoarele-genetice-de-la-pfizer-si-moderna-produc-malformatii-la-nou-nascutii-mamelor-vaccinate/

  Erbakan: S-au născut copii cu coada cu un singur ochi!
  https://youtu.be/ywPmw2Y3QkE

  Imagini îngrozitoare ale nou-născuților cu un singur ochi și coadă, deformate de „vaccinuri”
  Canalul de televiziune turc „Beyaz” a fost la o conferință de presă care arăta fotografii ale bebelușilor născuți oribil defigurați după ce mamele lor au fost injectate cu „vaccinurile” Covid din Pfizer și Moderna.
  „Erbakan: S-au născut copii cu un singur ochi și coadă!”
  Președintele Partidului Turc al Asistenței Sociale, Fatih Erbakan, se afla în fața camerelor din Ankara. Au fost medici, un psiholog clinic, un neurochirurg și specialist în boli toracice, profesorul dr. Serhat Fındık, care îl susține.
 • Mirror 09.10.2021 01:00
  După cum știm, urmează curând să se voteze și-n Camera Deputaților aberația nazistă cu ”certificatul verde”, Cât mai este vreme se poate trimite solicitări personale către deputați ca să NU voteze introducerea ”certificatului verde” sau obligativitatea vaccinării . Vedeți mai jos adresele de email ale deputaților ce au binevoit a le face publice pe site-ul Parlamentului:
  PSD
  ana.catauta@cdep.ro, adrian.chesnoiu@cdep.ro, adrian.chesnoiu@gmail.com, deputat.alinchirila@gmail.com, ionmarcelciolacu@gmail.com, vasile.citea@cdep.ro, citea63@yahoo.com, dumitru.coarna@cdep.ro, coarnadumitru64@gmail.com, elenacristinadinu@gmail.com, cristina.dumitrache@cdep.ro, giorgiana.dumitrescu@cdep.ro, dunava77@yahoo.com, daniel.florea@cdep.ro, 5danielflorea@gmail.com, oana.florea@cdep.ro, Ionel.floroiu@csjbacau.ro, ionel.floroiu@cdep.ro, lus_construct@yahoo.com, mirela.furtuna@cdep.ro, furtuna.mirela@gmail.com, nicolae.georgescu@cdep.ro, nikugeorge2002@yahoo.com, daniel.ghita@cdep.ro, laurentiu_gidei@yahoo.com, dumi@gliga.ro, nicoleta.goleac@cdep.ro, cata.grecu@gmaill.com, mihai.grindeanu@cdep.ro, sorin.grindeanu@cdep.ro, nicusor.halici@cdep.ro, nicu_halici@yahoo.com, carmenholban@yahoo.com, silviu.hurduzeu@yahoo.com, marius.iancu@cdep.ro, mariusiancu72@gmail.com, claudiu.ilisanu@yahoo.com, contact@intotero.ro, bogdan.ivangruia@gmail.com, lucian.lungoci@cdep.ro, lucian.lungoci@yahoo.com, romeolungu2004@yahoo.fr, silviu.macovei@cdep.ro, macoveisilviu@yahoo.com, macoveinsilviu@gmail.com, ioan.mang@cdep.ro, imang@ioan-mang.ro, claudiumanta@yahoo.com, marius11_nis@yahoo.com, carmen.moldovan@cdep.ro, marian.mina@cdep.ro, mircea_fl@yahoo.com, remus.munteanu@cdep.ro, stefan.musoiu@cdep.ro, stefanmusoiu@yahoo.com, rodicanassar@yahoo.com, eugenneata@yahoo.com, nitanicu51@yahoo.com, marius.ostaficiuc@cdep.rom, mariusostaficiuc@yahoo.com, danielaotesanu@yahoo.com, paladi.george@yahoo.com, rodica.paraschiv@cdep.ro, rodica290160@yahoo.com, eliza.peta@cdep.ro, eliza.peta@ymail.com, florin.piper@cdep.ro, florinpiper@gmail.com, radu.popa@cdep.ro, stefan.popa@cdep.ro, ovidiu_popa85@yahoo.com, cristian.popescu@cdep.ro, alexandra.presura@cdep.ro, alexandru.rafila@cdep.ro, arafila@yahoo.com, salan.viorel@gmail.com, viorica.sandu@cdep.ro, sanduvio2005@yahoo.com, alfred.simonis@cdep.ro, adrian.solomon@cdep.ro, adrian_solomon@yahoo.com, daniel.suciu@cdep.ro, ciprianserban99@gmail.com, gheorghe.simon@cdep.ro., danslincu@yahoo.com, soldan.gheorghe@cdep.ro,
  alina.tanasescu@cdep.ro, alinatanasescu26@gmail.com, maya.teodoroiu@cdep.ro, bogdan.toader@cdep.ro, toma1979@yahoo.com, diana.tusa@cdep.ro, marian.tachianu@cdep.ro, tepelus_laurentiu@yahoo.com, mariushoria.tutuianu@cdep.ro, laura.vicol@cdep.ro, ioan.vulpescu@cdep.ro, mihaiweber@gmail.com, gabi_zetea@yahoo.com,

  PNL
  violeta.alexandru@cdep.ro, violeta@ipp.ro, florin.alexe@cdep.ro, gabriel.andronache@cdep.ro, benoniardelean@yahoo.com, onut.atanasiu@yahoo.co.uk, gabriel.avramescu@cdep.ro, avramescu.pnlbuzau@gmail.com, ioan.balan@cdep.ro, liviu.balint@cdep.ro, mirceabanias@cdep.ro, mbanias@gmail.com, costel.barbu@cdep.ro, cristibarbu35@yahoo.com, rodica.barcari@cdep.ro, barcari_luminita@yahoo.com, lucian.bode@cdep.ro, bogdan.bola@cdep.ro, calin.bota@cdep.ro, cristian.buican@cdep.ro, cristina.burciu@cdep.ro, cburciu@hotmail.com, sebastian.burduja@cdep.ro, mara.calista@cdep.ro, mara.calista@yahoo.com, florica.calota@cdep.ro, laurentiu.cazan@cdep.ro, laurentiu.cazan@avocativalcea.ro, laurentiu.cazan@outlook.com, vcaus@uoradea.ro, catalina.ciofu@cdep.ro, blgcatalina@gmail.com, blgcatalina@yahoo.com, daniel.constantin@cdep.ro, corneliu.cozmanciuc@cdep.ro, crusoveanu_marian@yahoo.com, ioan.cupsa@cdep.ro, emil_florian@yahoo.com, angelica.fador@cdep.ro, fadorangelica@gmail.com, valentin.fagarasian@cdep.ro, mircea.fechet@cdep.ro, mitrutflucus@cdep.ro, mitrutf@yahoo.com, daniel.gheorghe@cdep.ro, bogdan.gheorghiu@cdep.ro, bogdangheorghiu@gmail.com, giugeaa@yahoo.com, michael_gudu@yahoo.com, gabriela.horga@cdep.ro, bogdan.hutuca@yahoo.com, george.ionescu@cdep.ro, laurentiu.leoreanu@cdep.ro, laurentiu.leoreanu@gmail.com, marsalic_jaronorbert@yahoo.com, marculescudumitru@yahoo.com, adrian.miutescu@aaas.gov.ro, radu.moisin@cdep.ro, sorin.moldovan@cdep.ro, contact@sorinmoldovan.ro, ervin.molnar@cdep.ro, sorin.nacuta@cdep.ro, sorin.nacuta@gmail.com, corneliu.olar@cdep.ro, cabinet.presedinte@cdep.ro, marilen.pirtea@cdep.ro, marilen.pirtea@e-uvt.ro, marilen.pirtea@gmail.com, pavel.popescu@cdep.ro, pavel.popescu@cdep.ro, virgil.popescu@cdep.ro, virgil.popescu@automotive.com.ro, catalin.predoiu@cdep.ro, razvanprisca@gmail.com, florin.roman@cdep.ro, florinroman@personal.ro, rujan_mitru@yahoo.com, sabin.sarmas@cdep.ro, robi_sig@yahoo.com, vetuta.stanescu@cdep.ro, vetutast@yahoo.com, george.stanga@cdep.ro, stefanstoicabucur@gmail.com, ionut.stroe@cdep.ro, cosmin.sandru@cdep.ro, george.siscu@cdep.ro, constantin.sovaiala@cdep.ro, avocat@sovaiala.ro, gigel.stirbu@cdep.ro, antoneltanase@gmail.com, nelu.tataru@cdep.ro, thellmann_christine@yahoo.com, cristina.traila@cdep.ro, cristinatraila@gmail.com, raluca.turcan@cdep.ro, glad.varga@cdep.ro, varga_glad@yahoo.com, cabinet@gladvarga.ro, dan.vilceanu@cdep.ro,
  +PLUS (De consemnat că majoritatea deputaților +PLUS sunt tineri cu studii -chiar și cele liceale- efectuate în stăinătate și/s-au au avut joburi prin străinătate. Majoritatea dintre aceștia au migrat la USR)
  viorel.baltaretu@cdep.ro, monica.berescu@cdep.ro, daniel.blaga@cdep.ro, diana.buzoianu@cdep.ro, diana.buzoianu@ro.plus, daniel_blaga@ro.plus, oana.cambera@cdep.ro, oana.cambera@ro.plus, brian.cristian@cdep.ro, cristian.ichim@cdep.ro, cristianpaulro@gmail.com, andrei.lupu@cdep.ro, andrei.lupu@ro.plus, oana.murariu@cdep.ro, oana@murariu.legal, av.oanamurariu@yahoo.com, alin.prunean@cdep.ro, alin.prunean@yahoo.com, cristina.rizea@cdep.ro, lorant.sas@cdep.ro, diana.stoica@cdep.ro, catalin.tenita@cdep.ro, catalin.tenita@ro.plus, daniel.toda@cdep.ro, daniyel.toda@gmail.com, simina.tulbure@cdep.ro, oana.toiu@cdep.ro,

  USR
  alin.apostol@cdep.ro, mihai.badea@cdep.ro, mihai_badea@me.com, dan.barna@cdep.ro, viorel.baltaretu@cdep.ro, tudor.benga@cdep.ro, monica.berescu@cdep.ro, daniel.blaga@cdep.ro, daniel_blaga@ro.plus, mihai.botez@cdep.ro, iulian.bulai@cdep.ro, diana.buzoianu@cdep.ro, diana.buzoianu@ro.plus, oana.cambera@cdep.ro, cosette.chichirau@cdep.ro, radu.ciornei@cdep.ro, brian.cristian@cdep.ro, silviu.dehelean@cdep.ro, andrei.dranca@cdep.ro, catalin.drula@cdep.ro, nicu.falcoi@cdep.ro, daniel.gheba@cdep.ro, ghebadaniel@yahoo.com, adrian.giurgiu@cdep.ro, pollyanna.hangan@cdep.ro, filip.havarneanu@cdep.ro, filiphav93@gmail.com, cristian.ichim@cdep.ro, cristianpaulro@gmail.com, cabinet@victorilie.ro, victor_ilie2002@yahoo.com, stelian.ion@cdep.ro, avocatcristianion@gmail.com, marian.lazar@cdep.ro, ion.marian.lazar.40@gmail.com, iulian.lorincz@cdep.ro, andrei.lupu@cdep.ro, andrei.miftode@cdep.ro, andrei.miftode@yahoo.com, radu.miruta@cdep.ro, radu.molnar@cdep.ro, ionut.mosteanu@cdep.ro, oana.murariu@cdep.ro, claudiu.nasui@cdep.ro, denisa.neagu@cdep.ro, oana.ozmen@cdep.ro, radu.panait@cdep.ro, mihai.politeanu@cdep.ro, tudor.pop@cdep.ro, cristina.pruna@cdep.ro, alin.prunean@cdep.ro, alin.prunean@yahoo.com, bogdan.rodeanu@cdep.ro, rodeanu.bogdan@gmail.com, lorant.sas@cdep.ro, sas.lorant@gmail.com, cristian.seidler@cdep.ro, eugen.terente@cdep.ro, terenteeugen@gmail.com, beniamin.todosiu@cdep.ro, emanuel.ungureanu@cdep.ro, miticau@yahoo.com, adrian.wiener@cdep.ro,
  AUR
  dorel.acatrinei@cdep.ro, danut.aelenei@cdep.ro, mihail.albisteanu@cdep.ro, antonio.andrusceac@cdep.ro, adrian.axinia@cdep.ro, georgebadiu@cdep.ro, calin.balabasciuc@cdep.ro, mircia.chelaru@cdep.ro, ciprian.ciubuc@cdep.ro, alin.colesa@cdep.ro, ringo.damureanu@cdep.ro, damureanu@yahoo.com, raisa.enachi@cdep.ro, lucian.feodorov@cdep.ro, dumitru.focsa@cdep.ro, cristian.ivanuta@cdep.ro, ccrisivanuta2004@yahoo.com, dumitrina.mitrea@cdep.ro, sorin.muncaciu@cdep.ro, vasile.nagy@cdep.ro, titus.paunescu@cdep.ro, darius.pop@cdep.ro, florin.puscasu@cdep.ro, lucianflorinpuscasu@gmail.com, nicolae.roman@cdep.ro, daniel.rusu@cdep.ro, lilian.scripnic@cdep.ro, george.simion@cdep.ro, titi.stoica@cdep.ro, sebastian.suciu@cdep.ro, gianina.serban@cdep.ro, dan.tanasa@cdep.ro, tanasa.dan@gmail.com, boris.volosatii@cdep.ro,
  UDMR
  sbende69@gmail.com, benedekzaki@yahoo.com, rozalia.biro@cdep.ro, kabinet.csepandrea@rmdsz.ro, csepandrea@gmail.com, botond.csoma@cdep.ro, kelemenattila8686@gmail.com, kelemenhunor@cdep.ro, konczeicsaba@yahoo.com, ladanyil@yahoo.com, magyar_lorand@yahoo.com, zoltan.miklos@cdep.ro, mikloszozo@yahoo.com, hello@nagyszabi.ro, denes.seres@cdep.ro, zzoltan@gmail.com,
  Grupul deputaților din partea minorităților naționale:
  steluta.cataniciu@cdep.ro, gratiela.gavrilescu@cdep.ro, ana.predescu@cdep.ro, predescuanna@yahoo.com,
  silviu.vexler@cdep.ro,
  ovidiu.gant@cdep.ro,
  andi.grosaru@cdep.ro, andi@grosaru.ro,
  varujan@cdep.ro,
  nakovg@yahoo.com,
  slobodan.ghera@cdep.ro,
  iulius.firczak@cdep.ro,
  ibram.iusein@cdep.ro,
  gabriel.zisopol@cdep.ro,
  longher.ro@gmail.com,
  ognean.cristici@cdep.ro,
  norbert.apjok@cdep.ro, anamaria.gavrila@cdep.ro, mihai.lasca@cdep.ro,
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 8. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

 9. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă