Anca Radu: NE-AU NUMĂRAT EI, SUNTEM MULȚI. APROAPE TOȚI. 77.5% DINTRE PĂRINȚII CHESTIONAȚI REFUZĂ VACCINAREA COPIILOR, 7.5% sunt de acord, iar restul de 15% sunt indeciși sau nu au răspuns din revoltă

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mulți dintre noi ne-am exprimat opinia că ponderea celor care au luat de bună psihoza asta e mult mai mică decât rata de vaccinare la nivel național, întrucât o bună parte dintre vaccinați sunt cei care au cedat în fața constrângerilor – o altă parte, și aici chiar e dramatic, sunt minorii vaccinați în baza deciziei părinților.

Ne întrebam însă care este rata reală de vaccinare din convingere. Cea mai bună întrebare pe care o putem formula ca să ne lămurim dacă o persoană s-a vaccinat într-adevăr din rațiuni medicale, crezând în efectul benefic al serului magic, este "V-AȚI VACCINA COPILUL?” – pentru că în măsura în care ești convins de beneficii, doar n-o să-ți privezi propriul copil de protecția "demonstrată științific”, nu?

Așa cum am mai spus, faptul că suntem conduși de submediocri este și ghinionul, dar și scăparea noastră – așa se face că, încercând să îndoctrineze părinții în logica vaccinării minorilor, ai noștri s-au apucat să distribuie propagandă brută prin școli, la pachet cu chestionarele ministeriale despre apartenența elevilor la rasa superioară sau inferioară și despre planurile de viitor în cazul celor decăzuți social.

Cu această ocazie, ne-am primit și noi răspunsul, obținut cu mâna stângă a iubitelor autorități: 77.5% DINTRE PĂRINȚII CHESTIONAȚI REFUZĂ VACCINAREA COPIILOR, 7.5% sunt de acord, iar restul de 15% sunt indeciși sau nu au răspuns – dintre cei 15%, foarte mulți părinți care nu au răspuns reprezintă grupul celor care nu doar că nu acceptă propaganda fanatică, dar chiar refuză să participe la orice acțiune inițiată de către autorități, inclusiv la sondarea opiniei pe tema vaccinării minorilor, adică vorbim tocmai despre cel mai dur nucleu anti-propagandă.

Cert e că acum putem extrapola cu încredere: o minoritate de aproximativ 7.5% din populație întreține prin agresivitate atmosfera isterică indusă de către autorități. Restul e doar intoxicație de presă pe bani cu nemiluita.

Cu ocazia protestelor din 2 octombrie vă spuneam că e important să știm noi câți suntem, nu ei – acum sper că înțelegeți, ei știu foarte bine câți suntem: PESTE 90% CU SIGURANȚĂ.

Dacă nici acum nu aveți curajul să opuneți rezistență, când știm oficial, din gura autorităților, că o minoritate de 7.5%, care se comportă ca o sectă fanatică, ne paralizează viața, atunci va trebui să acceptați deopotrivă faptul că vă meritați soarta și faptul că nu vă meritați copiii.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • OMAGA 08.10.2021 09:46
    Daca peste 90% sunt impotriva vaccinarii copiilor, putem oare crede ca 30% din populatia tarii s-a vaccinat? Se cam contrazic cifrele. Daca esti impotriva vaccinului pentru copii, probabil ca nu il vrei nici tu, pentru tine!
  • Orizont 08.10.2021 12:41
    MALFORMAȚII LA NOU-NĂSCUȚII MAMELOR "VACCINATE"

    https://danielvla.wordpress.com/2021/10/07/modificatoarele-genetice-de-la-pfizer-si-moderna-produc-malformatii-la-nou-nascutii-mamelor-vaccinate/

    Erbakan: S-au născut copii cu coada cu un singur ochi!
    https://youtu.be/ywPmw2Y3QkE

    Imagini îngrozitoare ale nou-născuților cu un singur ochi și coadă, deformate de „vaccinuri”
    Canalul de televiziune turc „Beyaz” a fost la o conferință de presă care arăta fotografii ale bebelușilor născuți oribil defigurați după ce mamele lor au fost injectate cu „vaccinurile” Covid din Pfizer și Moderna.
    „Erbakan: S-au născut copii cu un singur ochi și coadă!”
    Președintele Partidului Turc al Asistenței Sociale, Fatih Erbakan, se afla în fața camerelor din Ankara. Au fost medici, un psiholog clinic, un neurochirurg și specialist în boli toracice, profesorul dr. Serhat Fındık, care îl susține.
  • Mirror 09.10.2021 01:00
    După cum știm, urmează curând să se voteze și-n Camera Deputaților aberația nazistă cu ”certificatul verde”, Cât mai este vreme se poate trimite solicitări personale către deputați ca să NU voteze introducerea ”certificatului verde” sau obligativitatea vaccinării . Vedeți mai jos adresele de email ale deputaților ce au binevoit a le face publice pe site-ul Parlamentului:
    PSD
    ana.catauta@cdep.ro, adrian.chesnoiu@cdep.ro, adrian.chesnoiu@gmail.com, deputat.alinchirila@gmail.com, ionmarcelciolacu@gmail.com, vasile.citea@cdep.ro, citea63@yahoo.com, dumitru.coarna@cdep.ro, coarnadumitru64@gmail.com, elenacristinadinu@gmail.com, cristina.dumitrache@cdep.ro, giorgiana.dumitrescu@cdep.ro, dunava77@yahoo.com, daniel.florea@cdep.ro, 5danielflorea@gmail.com, oana.florea@cdep.ro, Ionel.floroiu@csjbacau.ro, ionel.floroiu@cdep.ro, lus_construct@yahoo.com, mirela.furtuna@cdep.ro, furtuna.mirela@gmail.com, nicolae.georgescu@cdep.ro, nikugeorge2002@yahoo.com, daniel.ghita@cdep.ro, laurentiu_gidei@yahoo.com, dumi@gliga.ro, nicoleta.goleac@cdep.ro, cata.grecu@gmaill.com, mihai.grindeanu@cdep.ro, sorin.grindeanu@cdep.ro, nicusor.halici@cdep.ro, nicu_halici@yahoo.com, carmenholban@yahoo.com, silviu.hurduzeu@yahoo.com, marius.iancu@cdep.ro, mariusiancu72@gmail.com, claudiu.ilisanu@yahoo.com, contact@intotero.ro, bogdan.ivangruia@gmail.com, lucian.lungoci@cdep.ro, lucian.lungoci@yahoo.com, romeolungu2004@yahoo.fr, silviu.macovei@cdep.ro, macoveisilviu@yahoo.com, macoveinsilviu@gmail.com, ioan.mang@cdep.ro, imang@ioan-mang.ro, claudiumanta@yahoo.com, marius11_nis@yahoo.com, carmen.moldovan@cdep.ro, marian.mina@cdep.ro, mircea_fl@yahoo.com, remus.munteanu@cdep.ro, stefan.musoiu@cdep.ro, stefanmusoiu@yahoo.com, rodicanassar@yahoo.com, eugenneata@yahoo.com, nitanicu51@yahoo.com, marius.ostaficiuc@cdep.rom, mariusostaficiuc@yahoo.com, danielaotesanu@yahoo.com, paladi.george@yahoo.com, rodica.paraschiv@cdep.ro, rodica290160@yahoo.com, eliza.peta@cdep.ro, eliza.peta@ymail.com, florin.piper@cdep.ro, florinpiper@gmail.com, radu.popa@cdep.ro, stefan.popa@cdep.ro, ovidiu_popa85@yahoo.com, cristian.popescu@cdep.ro, alexandra.presura@cdep.ro, alexandru.rafila@cdep.ro, arafila@yahoo.com, salan.viorel@gmail.com, viorica.sandu@cdep.ro, sanduvio2005@yahoo.com, alfred.simonis@cdep.ro, adrian.solomon@cdep.ro, adrian_solomon@yahoo.com, daniel.suciu@cdep.ro, ciprianserban99@gmail.com, gheorghe.simon@cdep.ro., danslincu@yahoo.com, soldan.gheorghe@cdep.ro,
    alina.tanasescu@cdep.ro, alinatanasescu26@gmail.com, maya.teodoroiu@cdep.ro, bogdan.toader@cdep.ro, toma1979@yahoo.com, diana.tusa@cdep.ro, marian.tachianu@cdep.ro, tepelus_laurentiu@yahoo.com, mariushoria.tutuianu@cdep.ro, laura.vicol@cdep.ro, ioan.vulpescu@cdep.ro, mihaiweber@gmail.com, gabi_zetea@yahoo.com,

    PNL
    violeta.alexandru@cdep.ro, violeta@ipp.ro, florin.alexe@cdep.ro, gabriel.andronache@cdep.ro, benoniardelean@yahoo.com, onut.atanasiu@yahoo.co.uk, gabriel.avramescu@cdep.ro, avramescu.pnlbuzau@gmail.com, ioan.balan@cdep.ro, liviu.balint@cdep.ro, mirceabanias@cdep.ro, mbanias@gmail.com, costel.barbu@cdep.ro, cristibarbu35@yahoo.com, rodica.barcari@cdep.ro, barcari_luminita@yahoo.com, lucian.bode@cdep.ro, bogdan.bola@cdep.ro, calin.bota@cdep.ro, cristian.buican@cdep.ro, cristina.burciu@cdep.ro, cburciu@hotmail.com, sebastian.burduja@cdep.ro, mara.calista@cdep.ro, mara.calista@yahoo.com, florica.calota@cdep.ro, laurentiu.cazan@cdep.ro, laurentiu.cazan@avocativalcea.ro, laurentiu.cazan@outlook.com, vcaus@uoradea.ro, catalina.ciofu@cdep.ro, blgcatalina@gmail.com, blgcatalina@yahoo.com, daniel.constantin@cdep.ro, corneliu.cozmanciuc@cdep.ro, crusoveanu_marian@yahoo.com, ioan.cupsa@cdep.ro, emil_florian@yahoo.com, angelica.fador@cdep.ro, fadorangelica@gmail.com, valentin.fagarasian@cdep.ro, mircea.fechet@cdep.ro, mitrutflucus@cdep.ro, mitrutf@yahoo.com, daniel.gheorghe@cdep.ro, bogdan.gheorghiu@cdep.ro, bogdangheorghiu@gmail.com, giugeaa@yahoo.com, michael_gudu@yahoo.com, gabriela.horga@cdep.ro, bogdan.hutuca@yahoo.com, george.ionescu@cdep.ro, laurentiu.leoreanu@cdep.ro, laurentiu.leoreanu@gmail.com, marsalic_jaronorbert@yahoo.com, marculescudumitru@yahoo.com, adrian.miutescu@aaas.gov.ro, radu.moisin@cdep.ro, sorin.moldovan@cdep.ro, contact@sorinmoldovan.ro, ervin.molnar@cdep.ro, sorin.nacuta@cdep.ro, sorin.nacuta@gmail.com, corneliu.olar@cdep.ro, cabinet.presedinte@cdep.ro, marilen.pirtea@cdep.ro, marilen.pirtea@e-uvt.ro, marilen.pirtea@gmail.com, pavel.popescu@cdep.ro, pavel.popescu@cdep.ro, virgil.popescu@cdep.ro, virgil.popescu@automotive.com.ro, catalin.predoiu@cdep.ro, razvanprisca@gmail.com, florin.roman@cdep.ro, florinroman@personal.ro, rujan_mitru@yahoo.com, sabin.sarmas@cdep.ro, robi_sig@yahoo.com, vetuta.stanescu@cdep.ro, vetutast@yahoo.com, george.stanga@cdep.ro, stefanstoicabucur@gmail.com, ionut.stroe@cdep.ro, cosmin.sandru@cdep.ro, george.siscu@cdep.ro, constantin.sovaiala@cdep.ro, avocat@sovaiala.ro, gigel.stirbu@cdep.ro, antoneltanase@gmail.com, nelu.tataru@cdep.ro, thellmann_christine@yahoo.com, cristina.traila@cdep.ro, cristinatraila@gmail.com, raluca.turcan@cdep.ro, glad.varga@cdep.ro, varga_glad@yahoo.com, cabinet@gladvarga.ro, dan.vilceanu@cdep.ro,
    +PLUS (De consemnat că majoritatea deputaților +PLUS sunt tineri cu studii -chiar și cele liceale- efectuate în stăinătate și/s-au au avut joburi prin străinătate. Majoritatea dintre aceștia au migrat la USR)
    viorel.baltaretu@cdep.ro, monica.berescu@cdep.ro, daniel.blaga@cdep.ro, diana.buzoianu@cdep.ro, diana.buzoianu@ro.plus, daniel_blaga@ro.plus, oana.cambera@cdep.ro, oana.cambera@ro.plus, brian.cristian@cdep.ro, cristian.ichim@cdep.ro, cristianpaulro@gmail.com, andrei.lupu@cdep.ro, andrei.lupu@ro.plus, oana.murariu@cdep.ro, oana@murariu.legal, av.oanamurariu@yahoo.com, alin.prunean@cdep.ro, alin.prunean@yahoo.com, cristina.rizea@cdep.ro, lorant.sas@cdep.ro, diana.stoica@cdep.ro, catalin.tenita@cdep.ro, catalin.tenita@ro.plus, daniel.toda@cdep.ro, daniyel.toda@gmail.com, simina.tulbure@cdep.ro, oana.toiu@cdep.ro,

    USR
    alin.apostol@cdep.ro, mihai.badea@cdep.ro, mihai_badea@me.com, dan.barna@cdep.ro, viorel.baltaretu@cdep.ro, tudor.benga@cdep.ro, monica.berescu@cdep.ro, daniel.blaga@cdep.ro, daniel_blaga@ro.plus, mihai.botez@cdep.ro, iulian.bulai@cdep.ro, diana.buzoianu@cdep.ro, diana.buzoianu@ro.plus, oana.cambera@cdep.ro, cosette.chichirau@cdep.ro, radu.ciornei@cdep.ro, brian.cristian@cdep.ro, silviu.dehelean@cdep.ro, andrei.dranca@cdep.ro, catalin.drula@cdep.ro, nicu.falcoi@cdep.ro, daniel.gheba@cdep.ro, ghebadaniel@yahoo.com, adrian.giurgiu@cdep.ro, pollyanna.hangan@cdep.ro, filip.havarneanu@cdep.ro, filiphav93@gmail.com, cristian.ichim@cdep.ro, cristianpaulro@gmail.com, cabinet@victorilie.ro, victor_ilie2002@yahoo.com, stelian.ion@cdep.ro, avocatcristianion@gmail.com, marian.lazar@cdep.ro, ion.marian.lazar.40@gmail.com, iulian.lorincz@cdep.ro, andrei.lupu@cdep.ro, andrei.miftode@cdep.ro, andrei.miftode@yahoo.com, radu.miruta@cdep.ro, radu.molnar@cdep.ro, ionut.mosteanu@cdep.ro, oana.murariu@cdep.ro, claudiu.nasui@cdep.ro, denisa.neagu@cdep.ro, oana.ozmen@cdep.ro, radu.panait@cdep.ro, mihai.politeanu@cdep.ro, tudor.pop@cdep.ro, cristina.pruna@cdep.ro, alin.prunean@cdep.ro, alin.prunean@yahoo.com, bogdan.rodeanu@cdep.ro, rodeanu.bogdan@gmail.com, lorant.sas@cdep.ro, sas.lorant@gmail.com, cristian.seidler@cdep.ro, eugen.terente@cdep.ro, terenteeugen@gmail.com, beniamin.todosiu@cdep.ro, emanuel.ungureanu@cdep.ro, miticau@yahoo.com, adrian.wiener@cdep.ro,
    AUR
    dorel.acatrinei@cdep.ro, danut.aelenei@cdep.ro, mihail.albisteanu@cdep.ro, antonio.andrusceac@cdep.ro, adrian.axinia@cdep.ro, georgebadiu@cdep.ro, calin.balabasciuc@cdep.ro, mircia.chelaru@cdep.ro, ciprian.ciubuc@cdep.ro, alin.colesa@cdep.ro, ringo.damureanu@cdep.ro, damureanu@yahoo.com, raisa.enachi@cdep.ro, lucian.feodorov@cdep.ro, dumitru.focsa@cdep.ro, cristian.ivanuta@cdep.ro, ccrisivanuta2004@yahoo.com, dumitrina.mitrea@cdep.ro, sorin.muncaciu@cdep.ro, vasile.nagy@cdep.ro, titus.paunescu@cdep.ro, darius.pop@cdep.ro, florin.puscasu@cdep.ro, lucianflorinpuscasu@gmail.com, nicolae.roman@cdep.ro, daniel.rusu@cdep.ro, lilian.scripnic@cdep.ro, george.simion@cdep.ro, titi.stoica@cdep.ro, sebastian.suciu@cdep.ro, gianina.serban@cdep.ro, dan.tanasa@cdep.ro, tanasa.dan@gmail.com, boris.volosatii@cdep.ro,
    UDMR
    sbende69@gmail.com, benedekzaki@yahoo.com, rozalia.biro@cdep.ro, kabinet.csepandrea@rmdsz.ro, csepandrea@gmail.com, botond.csoma@cdep.ro, kelemenattila8686@gmail.com, kelemenhunor@cdep.ro, konczeicsaba@yahoo.com, ladanyil@yahoo.com, magyar_lorand@yahoo.com, zoltan.miklos@cdep.ro, mikloszozo@yahoo.com, hello@nagyszabi.ro, denes.seres@cdep.ro, zzoltan@gmail.com,
    Grupul deputaților din partea minorităților naționale:
    steluta.cataniciu@cdep.ro, gratiela.gavrilescu@cdep.ro, ana.predescu@cdep.ro, predescuanna@yahoo.com,
    silviu.vexler@cdep.ro,
    ovidiu.gant@cdep.ro,
    andi.grosaru@cdep.ro, andi@grosaru.ro,
    varujan@cdep.ro,
    nakovg@yahoo.com,
    slobodan.ghera@cdep.ro,
    iulius.firczak@cdep.ro,
    ibram.iusein@cdep.ro,
    gabriel.zisopol@cdep.ro,
    longher.ro@gmail.com,
    ognean.cristici@cdep.ro,
    norbert.apjok@cdep.ro, anamaria.gavrila@cdep.ro, mihai.lasca@cdep.ro,
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO