Anca Radu: Legea Avocaților SRI-STS. DATA VIITOARE VA FI MAI RĂU

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De data asta s-au mobilizat la bună vreme o mână de avocați și mizeria aia care urma să devină lege, spre „îmbunătățirea” digitală a activității profesioniștilor din domeniu, s-a dus la gunoi în timp util.
 
La proxima tentativă însă, eu zic să vă urniți mai mulți, înainte să faceți legătura prin prisma experienței personale între „binefacerile” muncii supravegheate „părintește” de ocrotitorii noștri nevăzuți și cazul Robert Roșu. 

Oricum suntem cu toții sub lupă prin natura tehnologiilor pe care le folosim, nu asta e problema de esență, ci pericolul VALIDĂRII în mod oficial a unor practici care momentan se întâmplă difuz. 

N-aveți idee ce importantă e păstrarea aparențelor! PĂSTRAREA APARENȚELOR CONSERVĂ REPERELE și menține practicile de sens contrar în obscuritatea inacceptabilului — când însă lăsăm garda jos, pe motiv că „oricum se întâmplă de facto”, este vorba despre validare, despre transferul practicilor ălora în sfera acceptabilului prin cedare. 

Dacă vi se pare că nu are relevanță amploarea unui fenomen sau diferența dintre reversibil și ireversibil sau greu reversibil, înseamnă că nu v-a plăcut istoria.
 
Se cere revocarea lui Daniel Fenechiu de la conducerea Uniunii Naționale a Barourilor din România după ce PNL-istul a vrut să bage SRI-ul și STS-ul în calculatoarele și telefoanele avocaților în REGIM DE URGENȚĂ. Lista pionilor Statului Electronic STS-SRI
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Pixelu Albastru 22.02.2023 10:20
  Aici a punctat bine doamna avocat! Diferența dintre reversibil și ireversibil.
  Cedarea economiei către capitalul străin face parte din categoria ireversibil. Și odată cu economia ai cedat și suveranitatea. Pa suveranitate, pe vecie. Chiar dacă din confruntarea USA-Rusia iese Rusia învingătoare tot sclavi rămânem. Schimbăm doar stăpânul și rămânem sclavi nu din cauză că stăpânul e bulangiu ci pentru că nu mai avem cu ce să ne gospodărim, am cedat de bunăvoie străinilor economia.
 • Tic 22.02.2023 14:02
  Subscriu Pixel Albastru. Nici nu îmi mai vine sa zic ceva.
  Ursula vrea sa impulsioneze industria de armament - în aceleași condiții ca și cu "vaccinurile-și sa acceseze împrumuturi-pt a ajuta Ucraina-pt care statele membre UE sa garanteze cu active proprii!
  Daca acceptam asa ceva, iobagizarea noastră este ireversibilă.
  La fel, dacă semnam tratatul rahatul OMS, dacă acceptam legea siguranței de criza(se duce bătălie în fiecare țară UE și în SUA) prin care guvernele pot declara criza din orice motiv (criza climatică, de nervi, de prostie, etc) și li se acorda puteri discreționare, mai bine emigram în Nirvana.
  Doamne, ridica-ne de pe sofale, sa trecem la treaba, sa facem scandal, sa dam peste bot tuturor tontilor din jurul nostru, egoistilor, sa recuperam ce am pierdut din comoditate și inerție de vite satule.
 • IC XC NI KA 22.02.2023 19:27
  Am înțeles ce vreți să ziceți ..dar hotărâți-vă “momentan se întâmplă difuz” sau „oricum se întâmplă de facto” :))

  Și da .. că oricum se întâmplă sau oricum asta e nu mai avem ce face că tot se va întâmpla este de plano ..”argumentul” suprem!

  Gândirea asta arată că habar nu avem pe ce lume suntem.. ‘scopul și durata vizitei pe aici’ nu ne privește pe noi, nu-i așa ..ceea ce face ca deja să nu mai fim liberi .. să cedăm/să validăm ..pentru că nu știm de la Cine vine libertatea, habar nu avem ce-i aceea Libertatea, ce Lucrare a săvârșit Hristos pentru ca noi să avem aceasta libertate .. în numele căreia vom ‘da seama’..
  Credem că-i ceva ce stă în mâna altcuiva .. niciodată în mâna noastră..pentru că NU știm din Mâna Cui am primit-o și o deținem .. PĂCAT!

  Habar nu avem de ‘istoria’ asta ..că sigur ne-ar fi plăcut ..am fi înțeles cu ce se mănâncă Libertatea! Cu ce să mănâncă viața asta ..
  Pedagogul Cel mai Mare Care ne predă acum lecția ..ne așteaptă.. numai să VREM! SĂ FIM LIBERI!

  Credem, oare de la cine înșelare, în ignoranta noastră ..că totul e pierdut ..că deja ne-am pierdut libertatea. Ce convenabil! Mai greu e să te opui.. să lupți ..

  Nu ni-s clare lucrurile .. pentru că nici nu ar avea cum să ne fie ..dată fiind ruptura de El.

  Habar nu mai avem că dracu’ propune ÎNSĂ noi dispunem!

  Doamne, ajută!
 • Adryan 23.02.2023 00:38
  Eu cred că tu ești cel ce confunzi lucrurile.
  Libertatea spirituală e una, libertatea socială e altceva. Dacă ai libertate spirituală nu înseamnă că nu-ți mai pasă de libertatea socială. Adică a celor din jur, pe care poate că-i deranjează pierderea libertății fizice, dacă ție ți se pare că ai devenit imun.
 • Gligor ► Adryan 23.02.2023 05:14
  Intr-adevar una-i una, alta-i alta; nu se pot alia.
  Daca-mi pasa de libertatea sociala(cei din jur),atunci n-o am inca pe cea spirituala:
  "37. Cel ce iubește pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubește pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.(Mt10,37)
 • IC XC NI KA ► Gligor 23.02.2023 15:07
  Versetul din Matei NU exclude să iei a t i t u d i n e pentru aproapele tău!
  Dacă ai libertate spirituală este exclus să nu-ți pese de seamăn, fie și numai de libertatea lui socială .. Greșit se crede contrariul ..

  “Daca-mi pasa de libertatea sociala(cei din jur),atunci (poate o am sau poate) n-o am inca pe cea spirituala”, dar dacă o am pe cea spirituală sigur îmi pasă de cea socială ..cam așa ..

  Doamne, ajută!
 • Gligor ► IC XC NI KA 24.02.2023 06:49
  "...vezi calendarul ortodox/sfinții închisorilor comuniste."

  Nu, vezi Scriptura. Atitudinea pentru aproapele meu inseamna sa-l schimb pe aproapele meu prin exemplul meu. Libertatea spiriutala inseamna rob al lui Hristos.

  Sfintii inchisorilor comuniste cum au luptat si cu cine? Cum le-au pasat lor de aproapele? Ei sunt, pur si simplu, exemple sfinte de smerenie.  P.S.
  Nu pe mine ma contraziceti, ci Scriptura.
  Am raspuns retoric, nu ma intereseaza niciun raspuns.
 • IC XC NI KA ► Adryan 23.02.2023 13:41
  Adică vreți să spuneți că am vorbit despre libertatea spirituală. Greșit. Nu ați înțeles. Am vorbit de libertatea la care se face referire în articol, socială cum îi spuneți, care și aceasta ..surpriză, tot de la Dumnezeu e. Ca doar n-o fi de la legiuitor/guvernanți ..că doar nu o am de când au apărut constituțiile și legile..

  Credeți că libertatea spirituală se poate p i e r d e pe motivul pe care l-am invocat: “că oricum se întâmplă sau oricum asta e nu mai avem ce face că tot se va întâmpla”?

  Dar tot e bine că nu ați înțeles :).. că ați adus în discuție libertatea spirituală care e dezideratul ..și care dacă o ai în niciun caz NU înseamnă că “devii imun” cum ziceți, ci DIN CONTRĂ(!) înseamnă să-ți pui viața pentru semăn - vezi calendarul ortodox/sfinții închisorilor comuniste!

  Pe de altă parte, o astfel de gândire/mentalitate că cel care are libertate spirituală a “devenit imun” si nu-i pasă de libertatea socială ..denotă CONFUZIE MAXIMĂ a ceea ce înseamnă libertate spirituală. În acest caz nu ai cum să vorbești de libertate spirituală.
  Că nu știi ce-i aia!

  Cum ziceam .. nu ni-s clare lucrurile și nici nu înțelegem că pentru libertate, da, oricare ar fi ea, trebuie “să lupți”.. în primul rând cu tine însuți! Să iei a t i t u d i n e .. ceea ce exclude “că nu-ți mai pasă”!

  Acum e clar?

  Doamne, ajută!
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 3. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 4. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 7. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 8. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

13:00

Av. Elena Radu: Cât de nereprezentați sunt avocații din Baroul București

12:51

Sorin Roșca Stănescu: Nici Șoșoacă nici Macovei ci Iovanovici

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO