Anca Radu: Legea Avocaților SRI-STS. DATA VIITOARE VA FI MAI RĂU

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De data asta s-au mobilizat la bună vreme o mână de avocați și mizeria aia care urma să devină lege, spre „îmbunătățirea” digitală a activității profesioniștilor din domeniu, s-a dus la gunoi în timp util.
 
La proxima tentativă însă, eu zic să vă urniți mai mulți, înainte să faceți legătura prin prisma experienței personale între „binefacerile” muncii supravegheate „părintește” de ocrotitorii noștri nevăzuți și cazul Robert Roșu. 

Oricum suntem cu toții sub lupă prin natura tehnologiilor pe care le folosim, nu asta e problema de esență, ci pericolul VALIDĂRII în mod oficial a unor practici care momentan se întâmplă difuz. 

N-aveți idee ce importantă e păstrarea aparențelor! PĂSTRAREA APARENȚELOR CONSERVĂ REPERELE și menține practicile de sens contrar în obscuritatea inacceptabilului — când însă lăsăm garda jos, pe motiv că „oricum se întâmplă de facto”, este vorba despre validare, despre transferul practicilor ălora în sfera acceptabilului prin cedare. 

Dacă vi se pare că nu are relevanță amploarea unui fenomen sau diferența dintre reversibil și ireversibil sau greu reversibil, înseamnă că nu v-a plăcut istoria.
 
Se cere revocarea lui Daniel Fenechiu de la conducerea Uniunii Naționale a Barourilor din România după ce PNL-istul a vrut să bage SRI-ul și STS-ul în calculatoarele și telefoanele avocaților în REGIM DE URGENȚĂ. Lista pionilor Statului Electronic STS-SRI
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Pixelu Albastru 22.02.2023 10:20
  Aici a punctat bine doamna avocat! Diferența dintre reversibil și ireversibil.
  Cedarea economiei către capitalul străin face parte din categoria ireversibil. Și odată cu economia ai cedat și suveranitatea. Pa suveranitate, pe vecie. Chiar dacă din confruntarea USA-Rusia iese Rusia învingătoare tot sclavi rămânem. Schimbăm doar stăpânul și rămânem sclavi nu din cauză că stăpânul e bulangiu ci pentru că nu mai avem cu ce să ne gospodărim, am cedat de bunăvoie străinilor economia.
 • Tic 22.02.2023 14:02
  Subscriu Pixel Albastru. Nici nu îmi mai vine sa zic ceva.
  Ursula vrea sa impulsioneze industria de armament - în aceleași condiții ca și cu "vaccinurile-și sa acceseze împrumuturi-pt a ajuta Ucraina-pt care statele membre UE sa garanteze cu active proprii!
  Daca acceptam asa ceva, iobagizarea noastră este ireversibilă.
  La fel, dacă semnam tratatul rahatul OMS, dacă acceptam legea siguranței de criza(se duce bătălie în fiecare țară UE și în SUA) prin care guvernele pot declara criza din orice motiv (criza climatică, de nervi, de prostie, etc) și li se acorda puteri discreționare, mai bine emigram în Nirvana.
  Doamne, ridica-ne de pe sofale, sa trecem la treaba, sa facem scandal, sa dam peste bot tuturor tontilor din jurul nostru, egoistilor, sa recuperam ce am pierdut din comoditate și inerție de vite satule.
 • IC XC NI KA 22.02.2023 19:27
  Am înțeles ce vreți să ziceți ..dar hotărâți-vă “momentan se întâmplă difuz” sau „oricum se întâmplă de facto” :))

  Și da .. că oricum se întâmplă sau oricum asta e nu mai avem ce face că tot se va întâmpla este de plano ..”argumentul” suprem!

  Gândirea asta arată că habar nu avem pe ce lume suntem.. ‘scopul și durata vizitei pe aici’ nu ne privește pe noi, nu-i așa ..ceea ce face ca deja să nu mai fim liberi .. să cedăm/să validăm ..pentru că nu știm de la Cine vine libertatea, habar nu avem ce-i aceea Libertatea, ce Lucrare a săvârșit Hristos pentru ca noi să avem aceasta libertate .. în numele căreia vom ‘da seama’..
  Credem că-i ceva ce stă în mâna altcuiva .. niciodată în mâna noastră..pentru că NU știm din Mâna Cui am primit-o și o deținem .. PĂCAT!

  Habar nu avem de ‘istoria’ asta ..că sigur ne-ar fi plăcut ..am fi înțeles cu ce se mănâncă Libertatea! Cu ce să mănâncă viața asta ..
  Pedagogul Cel mai Mare Care ne predă acum lecția ..ne așteaptă.. numai să VREM! SĂ FIM LIBERI!

  Credem, oare de la cine înșelare, în ignoranta noastră ..că totul e pierdut ..că deja ne-am pierdut libertatea. Ce convenabil! Mai greu e să te opui.. să lupți ..

  Nu ni-s clare lucrurile .. pentru că nici nu ar avea cum să ne fie ..dată fiind ruptura de El.

  Habar nu mai avem că dracu’ propune ÎNSĂ noi dispunem!

  Doamne, ajută!
 • Adryan 23.02.2023 00:38
  Eu cred că tu ești cel ce confunzi lucrurile.
  Libertatea spirituală e una, libertatea socială e altceva. Dacă ai libertate spirituală nu înseamnă că nu-ți mai pasă de libertatea socială. Adică a celor din jur, pe care poate că-i deranjează pierderea libertății fizice, dacă ție ți se pare că ai devenit imun.
 • Gligor ► Adryan 23.02.2023 05:14
  Intr-adevar una-i una, alta-i alta; nu se pot alia.
  Daca-mi pasa de libertatea sociala(cei din jur),atunci n-o am inca pe cea spirituala:
  "37. Cel ce iubește pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubește pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.(Mt10,37)
 • IC XC NI KA ► Gligor 23.02.2023 15:07
  Versetul din Matei NU exclude să iei a t i t u d i n e pentru aproapele tău!
  Dacă ai libertate spirituală este exclus să nu-ți pese de seamăn, fie și numai de libertatea lui socială .. Greșit se crede contrariul ..

  “Daca-mi pasa de libertatea sociala(cei din jur),atunci (poate o am sau poate) n-o am inca pe cea spirituala”, dar dacă o am pe cea spirituală sigur îmi pasă de cea socială ..cam așa ..

  Doamne, ajută!
 • Gligor ► IC XC NI KA 24.02.2023 06:49
  "...vezi calendarul ortodox/sfinții închisorilor comuniste."

  Nu, vezi Scriptura. Atitudinea pentru aproapele meu inseamna sa-l schimb pe aproapele meu prin exemplul meu. Libertatea spiriutala inseamna rob al lui Hristos.

  Sfintii inchisorilor comuniste cum au luptat si cu cine? Cum le-au pasat lor de aproapele? Ei sunt, pur si simplu, exemple sfinte de smerenie.  P.S.
  Nu pe mine ma contraziceti, ci Scriptura.
  Am raspuns retoric, nu ma intereseaza niciun raspuns.
 • IC XC NI KA ► Adryan 23.02.2023 13:41
  Adică vreți să spuneți că am vorbit despre libertatea spirituală. Greșit. Nu ați înțeles. Am vorbit de libertatea la care se face referire în articol, socială cum îi spuneți, care și aceasta ..surpriză, tot de la Dumnezeu e. Ca doar n-o fi de la legiuitor/guvernanți ..că doar nu o am de când au apărut constituțiile și legile..

  Credeți că libertatea spirituală se poate p i e r d e pe motivul pe care l-am invocat: “că oricum se întâmplă sau oricum asta e nu mai avem ce face că tot se va întâmpla”?

  Dar tot e bine că nu ați înțeles :).. că ați adus în discuție libertatea spirituală care e dezideratul ..și care dacă o ai în niciun caz NU înseamnă că “devii imun” cum ziceți, ci DIN CONTRĂ(!) înseamnă să-ți pui viața pentru semăn - vezi calendarul ortodox/sfinții închisorilor comuniste!

  Pe de altă parte, o astfel de gândire/mentalitate că cel care are libertate spirituală a “devenit imun” si nu-i pasă de libertatea socială ..denotă CONFUZIE MAXIMĂ a ceea ce înseamnă libertate spirituală. În acest caz nu ai cum să vorbești de libertate spirituală.
  Că nu știi ce-i aia!

  Cum ziceam .. nu ni-s clare lucrurile și nici nu înțelegem că pentru libertate, da, oricare ar fi ea, trebuie “să lupți”.. în primul rând cu tine însuți! Să iei a t i t u d i n e .. ceea ce exclude “că nu-ți mai pasă”!

  Acum e clar?

  Doamne, ajută!
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO