Anca Radu: ÎN ULTIMELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ÎN ULTIMELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Chiar înainte de a se decreta oficial starea de urgență în martie 2020 v-am atras atenția să țineți minte formularea "DOAR DOUĂ SĂPTĂMÂNI", făcând suplimentar două observații:

1. Nu există dictatură pentru două săptămâni.
2. Nu există "DOAR" în dictatură.

Acolo unde cei mai naivi dintre voi citeați "DOAR DOUĂ SĂPTĂMÂNI", ceilalți, foarte puțini pe atunci, auzeam "...CU POSIBILITATEA DE PRELUNGIRE".

Acum, pe măsură ce presiunea crește, observ că devine de-a dreptul obsedantă lozinca aceasta cu care a debutat dictatura sanitară, fiind invocată recapitulativ de tot mai multă lume.

Este și firesc să fie așa, pentru că în aceste "două săptămâni" începute în martie 2020 am pierdut aproape doi ani din viață, 30 de ani de oarecare democrație postcomunistă și nu se știe câți ani de libertate de aici încolo.

Tot în ultimele "două săptămâni" ne-am pierdut prietenii care au ales tabăra cealaltă -- pe unii definitiv, pentru că între timp și-au pierdut ei înșiși viața experimentând binefacerile vaccinurilor dezvoltate pe țesuturi de copii avortați.

În ultimele "două săptămâni" am pierdut tot ce avea legătură cu normalitatea -- ce să mai vorbim de entuziasmul pentru viață sau de căldura relațiilor interumane.

Aceste ultime "două săptămâni", oricât ar dura ele, ne vor consuma inerțial tot restul vieții, pentru că efectele lor nu se vor mai șterge degrabă, nici dacă mâine ne-ar fi deschis țarcul. În plan mental, majoritatea prietenilor noștri care "au înțeles" beneficiile dictaturii nu vor mai scăpa niciodată de reflexele ultimelor "două săptămâni". În special de reflexul de a vedea viața ca pe un pericol de moarte care trebuie limitat prin orice mijloace și cu orice preț -- nu degeaba le spuneam că au făcut viața mai urâtă decât moartea.

Două săptāmâni cât o viață, în care trăim o viață cât două săptămâni.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • aspenter2002 26.10.2021 06:21
    Dușmanii adevarați ai omenirii nu sunt nici naziștii,nici comuniștii,nici rasiștii,nici virușii,nici teroriștii ci GLOBALIȘTII.Ei au manipulat istoria mereu ca să ne omorâm intre noi și sa ne subjuge.
  • Enya 26.10.2021 09:17
    Adevarul din articolul acesta atat de real si frustrant poate declansa sentimentele cele mai oribile din om.
  • Sweeping 26.10.2021 11:12
    https://www.brighteon.com/52af5c5f-d4cd-487f-82d5-d0ab8846d4c1

    "Tiranul australian promite că va inunda țara cu oameni vaccinați care transmit virusuri

    Războiul împotriva umanității se accelerează acum în Australia, unde oficialul de sănătate din Queensland, Jeannette Young, promite că va inunda țara cu super răspânditori vaccinați care poartă covid, afirmând pe video: „Fiecare Queenslander va fi expus la virusul covid-19 și se va infecta.”

    Ea adaugă: „Vom aduce virus la persoanele vaccinate...” și apoi explică în mod specific că vizează persoanele nevaccinate cu acest atac de război, explicând: „Dar dacă ești vaccinat, asta nu este o problemă”.

    Cu Fauci și NIH acum prinși cu sânge rece în finanțarea dezvoltării armelor biologice în Wuhan, îi avem pe acești criminali globaliști în cuie. Este doar o chestiune de timp până să înceapă urmăririle penale pentru crime împotriva umanității.

    Dar de ce sunt atât de grăbiți să omoare miliarde de oameni în primul rând? În povestea și podcastul de astăzi, ofer răspunsuri convingătoare la această întrebare."
  • Enigma 26.10.2021 14:13
    Colonie la Raport.
    Oficial – Plângere pentru Înaltă trădare pe numele lui Klaus Werner Iohannis.
    Această plângere penală a fost tegiversata și ținută la sertar de securiști Trădători in frunte cu Tradiceanu și Pisicuțul Pontă. "Cititi si ditribuiti".
    Acesati site-ul si cititi documentul in PDF:
    https://media.dcnews.ro/other/201808/iohannis_plangere_67268200.pdf?fbclid=IwAR2Fr_7AJfHEpZUCy_VzWaCxgXYoqFBjFQJlnKmpdTUVhW_7ND86q9V3yzE

    Guvernatorul KW Muiannis către boborul de ciumpalaci.
    "Mă piș pe ea de constituție, eu sunt puterea supremă în Colonia Românica, veniți de luați lumină de la mine."

    Constituția României, art. 82, Validarea mandatului și depunerea jurământului: „Jur să-mi dăruiesc toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a poporului român, să respect Constituția și legile țării, să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

    Guvernatorul Klaus Werner Iohannis a declarat că se află într-un „război” cu Partidul Social Democrat, subliniind totodată că acesta nu este unul de natură doctrinară, ci a fost generat de „atacul” PSD asupra românilor.

    „Suntem – și o spun cu tristețea de rigoare – într-un război. Suntem într-un război cu PSD. (…) Nu este un război doctrinar. Atenție, faceți, vă rog, diferența! Este un război între o forță politică care a luat puterea prin alegeri și a deturnat-o și noi, ceilalți, președintele și Opoziția, care luăm partea românilor. (…) Acum suntem într-o competiție electorală, într-o luptă electorală și sperăm ca bătăliile pe care le câștigăm să ducă la terminarea acestui război, fiindcă o națiune nu poate să fie la nesfârșit în război cu sine. Așa ceva dăunează grav societății”, a declarat Guvernatorul României

    Întreb pentru că nu e puțin lucru atacul fascistoid al lui Klaus Iohannis și acoliților săi. Și nu trebuie sub nici un pretext lăsat să treacă mai departe ca și când nu s-ar fi intâmpat nimic, ca președintele statului, care nu numai că încalcă permanent Constituția țării din poziția care-l obligă prin jurământ de credință să o apere, dar și instigă, prin discursuri fasciste, la acțiuni violente, de lichidare fizică, impotriva partidului majoritar și a contracandidatului său direct la funcția supremă în stat. Gândiți din această perspectivă.

    Altfel, după anii ăștia în care PSD a preferat să-și bage capul în nisip fără să-i fi dat dat o replică devastatoare impostorului de la Cotroceni când trebuia eliminat imediat ce a scos capul din tranșee, să continui cu aceeași politică a struțului, să-i ignori asaltul neconstituțional, fărădelegile și anarho-guvernarea acestui idiot util și înfumurat cu aere de Împărat, înseamnă să te sinucizi cu tot cu cetățenii luați la țintă la îndemnul acestui impostor care respiră a fascism prin toți porii.

    Este obligatorie sesizarea instituțiilor responsabile cu apărarea Constituției cu privire la faptele grave ale președintelui, care deși a primit motivarea deciziei Curții, fiind notificat in acest sens, să semneze „de îndată” numirea noilor miniștri propuși de guvernul Dăncilă – deci din ACEASTĂ postură, de președinte al statului aflat in afara limitelor Constituției – Iohannis orchestrează doborârea guvernului legitim impreună cu partidele politice complice (conform propriilor declarații) și instigă la război civil. Pentru astfel de fapte, președintele statului TREBUIE înlăturat imediat de la Cotroceni prin toate mijloacele permise de legile României.

    Cum din păcate legea penală din România nu are prevăzute sancțiuni pentru încălcarea Constituției de către inalții demnitari ai statului aflați sub jurământ și cum încălcarea premeditată și repetată a legii fundamentale fiind o incălcare implicită a jurământului de credință, pe cale de consecință logică, aceasta trebuie convertită automat în infracțiune de TRĂDARE și sancționată conform legilor statului român.

    Gândiți-vă numai că președintele țării este și comandatul suprem al Armatei. Ori militarii care încalcă jurământul militar sunt trimiși in fața Curții Marțiale și riscă ani grei de închisoare pe timp de pace sau plutonul de execuție pe timp de război.

    Și atunci înalții funcționari ai statului aflați sub jurământ de credință de ce nu răspund in fața unei legi speciale pentru încălcarea jurământului față de Constituție și popor? Pentru că tot au privilegii speciale. Ia să vedeți cât de responsabili vor deveni dintr-o dată. De asta iși și permite președintele să facă ceva pe Constituția țării și jurământul de credință și să mai dea și cu tifla poporului pe care a jurat să-l slujească, nu să-l stăpânească.

    Constituția României, art. 82, Validarea mandatului și depunerea jurământului: „Jur să-mi dăruiesc toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a poporului român, să respect Constituția și legile țării, să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”
    Petre CĂLUIAN

    Politica struțului la PSD: Nu a ripostat la încălcările Constituției de către Iohannis prin suspendarea acestuia și tace la instigările fasciste ale aceluiași personaj în actuala campanie electorală | Justitiarul – revista de investigatii.

    https://www.justitiarul.ro/politica-strutului-la-psd-nu-a-ripostat-la-incalcarile-constitutiei-de-catre-iohannis-prin-suspendarea-acestuia-si-tace-la-instigarile-fasciste-ale-aceluiasi-personaj-in-actuala-campanie-electorala/?fbclid=IwAR0EUectZhbzCk4Cq9hfGG4kDnP_b_JVVnpxOoH3M79Wzom_KhFLlOpwk9I

    iohannis_plangere_67268200.pdf
  1. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO - UPDATE: A fost cântat și imnul globalismului

  2. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  7. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Cardul european digital de vaccinare va fi lansat în septembrie – Cinci țări vor pilota noul instrument. Din 2026 va fi adoptat în toate statele membre ale UE

Ultima oră

13:42

Ochiade discromate: Capela Sturdza din Baden-Baden – o bijuterie ortodoxă

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO - UPDATE: A fost cântat și imnul globalismului

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături