Anca Radu: IMPORTANT E SĂ SUNE BINE PENTRU POPOR

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dizolvarea suveranităților naționale în logica progresist-globalistă înseamnă o explozie a complexității care trebuie gestionată centralizat, ceea ce în mod obligatoriu se traduce mai departe prin reglementare excesivă.
 
Reglementarea excesivă, cu atât mai mult impusă centralizat asupra unui amalgam de culturi adesea incompatibile, înseamnă o explozie a numărului de litigii trimise spre soluționare instanțelor, pe teme care înainte se rezolvau pe calea dialogului, căci dacă reglementăm, avem și competență specifică.

Am făcut o introducere scurtă, pentru că în mod clar majoritatea dintre dumneavoastră nu aveți o reprezentare corectă a dezastrului care urmează odată cu valul de pensionări provocate în rândurile judecătorilor.
 
Strict cu titlu de exemplu, la Cluj deja nu mai primim termene mai scurte de 3 luni în dosare care teoretic trebuie soluționate "cu celeritate”. (Las la o parte etapele intermediare cauzate de pensionarea judecătorilor din complet în mijlocul trebii.)

Desigur, când cineva urlă că sărăcia din România se va rezolva umblând la pensiile magistraților "cu multă abilitate”, ultimul nostru gând e care va fi cel mai scurt termen în instanță peste un an de la actul de vitejie, căci numai infractorii ajung în instanță, nu? Nu. Din motivele prezentate în introducere, nu. Vom ajunge în instanță cu cele mai insignifiante inepții, pentru că vom avea un exces de reglementare și mai dement decât avem deja, precum și niște generații de adulți crescuți în spiritul sfintelor regulamente locțiitoare de creier.

Peste toate, acum ne-am ales și cu o Constituție ornamentală.

Dacă vă spun rezumativ că a produce un val de pensionări în rândurile judecătorilor echivalează cu întoarcerea la dreptatea străzii, sunt convinsă că vă sună exagerat. Ne va spune practica dacă am greșit evaluarea.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO