Anca Radu: GARANȚIA CĂ NE VOM CERNE

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sintetizând experimentul 2020, putem afirma cu încredere, după valuri negre de pesimism argumentat în teorie, dar contrazis de practică, nu doar că tot răul merge spre bine, ci mai ales că binele este cel mai viguros stimulat prin forța răului.

Modul în care ne-am împărțit (ne-au împărțit) în tabere, dincolo de violența segregării, a făcut posibilă întâlnirea celor care suntem de-un fel — experiența recentă ne spune că recunoașterea și reunirea celor rămași cu gravitația-n funcțiune sunt mai importante decât evitarea delimitărilor pe care le-am văzut în ultimii doi ani.

Segregarea este una temporară și de aparență, pentru că în realitate cei lipsiți de logică sunt dependenți de cei care gândesc rațional.

Este foarte adevărat că acaparea sectorului decizional de către acești indivizi produce multă mizerie și mai ales multă suferință, dar două lucruri sunt certe: viață fără suferință nu există, iar decontul vine în final acolo unde trebuie. Da, este nevoie de rezistență în fața greutăților, dar suntem construiți ca specie pentru asta, inclusiv cu componenta selecției naturale, care, analizată sensibil, cu exemple nominale din viața fiecăruia dintre noi, sigur că sună tragic, însă trebuie să acceptăm că puterea noastră de convingere este limitată de puterea lor de înțelegere.

În alte cuvinte, să ne facem riguros și cu bună-credință datoria de a explica și de a oferi soluții, dar să ne dăm la o parte atunci când instinctul de autoconservare al celorlalți nu răspunde la apel.

Una peste alta, am avut ocazia să vedem forța impresionantă pe care adevărul o are în fața brutalității tentativei de a falsifica realitatea — indiferent cât de mulți suntem cei care am văzut, unii mai repede, alții mai târziu, despre ce era vorba, în linia-ntâi, ca opoziție asumată, ne-am așezat foarte puțini. Și am fost suficienți. Așa cum v-am spus mereu, nu mai jucați pe numere, mizați pe adevăr și pe bun-simț.

Mașinăria infernală de propagandă și presiune a unor indivizi extrem, extrem de bogați și de influenți, care controlează guvernele și finanțele lumii, au sfârșit în genunchi în fața opoziției noastre — care, dacă e să fim cinstiți, a fost în foarte mică măsură tragică și mult mai mult sarcastică. (Haideți, recunoașteți că am și râs bine.)

În ciuda deznodământului de etapă absolut catastrofal pentru niște indivizi care au mers până la a construi lagăre prevăzute cu crematorii, ca în Australia, este o certitudine faptul că nu se vor opri — ceea ce înseamnă că a început să le și placă.

După toate aparențele, transumanismul gândit pentru a duce specia la un nivel superior și-a cam inversat sensul de înaintare, manifestându-se dur tot asupra celor cu care genetica oricum făcuse economie. Nu e de râs, dar nici vina noastră nu e, am încercat și cu duhul blândeții, și cu ironii mai subtile sau mai pe față, ba chiar și cu desene — nu mai vorbesc despre arhivele precedentului genocid. Nu a funcționat decât într-o măsură limitată.

Iată că acum "transumanismul” a luat forma unor afecțiuni pe care medicii nu le-au mai văzut niciodată și ca atare nu știu cum să le abordeze.

Ca să revin la titlu, pentru sănătatea ierarhiilor și dat fiind că lumea nu învață decât din lucrări practice, este foarte bine că va fi rău. Și tragic deopotrivă, dar există un preț al lipsei de măsură.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Constantinescu Valentin-Ionut 20.08.2022 19:10
    Astazi o declaratie,explicațiile medicului tudor ciuhodaru
    Dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgență, Spitalul de Neurochirurgie „N. Oblu” Iași, a comentat cazul baschetbalistei Alessia Raiciu care a murit în somn chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.
    "Efortul fizic ar putea revela anumite boli cardiace care pot fi congenitale sau dobândite"
    Nu Comentez.
    Va Pot Da Exemplul Personal
    Am Facut Sport.Nu De Performata.Dar Cativa Ani Si Efort Fizic Intens.
    Am Facut 4 Operatii.
    Munca Fizica Grea.
    Excese.
    Testat Organismul In Conditii Limita De Efort Temperatura Chiar Subcaloric.
    Nu am patit nimic din ce povesteste omuletzul omusor europarlamentar.
    Toate Bune!!!
  • Mircea Dragan 20.08.2022 19:31
    Vrajeli. Am muncit si 36 de ore incontinuu pe frig sau arsita si nu am murit. Se incearca mascarea mortilor de la ''vaccin'' cu cea de moarte naturala. De obicei la 20 de ani faci infarct si mori. Notati-i numele astuia ptr a da socoteala ptr faptele lui.
  • Constantinescu Valentin-Ionut ► Mircea Dragan 20.08.2022 22:54
    CRONOLOGIC
    1960 https: //en .wikipedia. org/wiki/Messenger_RN
    1967 https: //ro .wikipedia. org/wiki/ARPANET
    1968 https: //en .wikipedia .org/wiki/Anthony_Fauci
    1976 https: //ro. wikipedia. org/wiki/Boala_viral%C4%83_Ebola
    1983 https: //ro .wikipedia. org/wiki/SIDA
    Toate Bune!!!
  • Tic ► Mircea Dragan 21.08.2022 01:15
    Mama mea, cardiopatie ischemica gradul 3,cu TBC in copilărie, cu probleme de reumatism articular tot de atunci, a murit (Dumnezeu s-o ierte) de cancer la 82 ani. A avut activitate fizica toată viața. Un unchi al ei, a murit la 100 ani. Țăran fiind nu i-a lipsit munca fizica la greu, la fan, la animale, la coasa, la livada, la lemne, etc. Deci doctorul asta nu face decât sa îmi întărească neîncrederea în breasla asta din ce în ce mai compromisă.
  • Mircea Dragan 20.08.2022 20:01
    ''Domnule'' Gheorghita nu suntem toti Pacalici cu trese de colonel pe umeri sa inghitim rahaturile debitate de tine si consiliul ala secret in frunte cu Arafat care nu a absolvit facultatea de medicina.
  • UN_OM 21.08.2022 10:28
    Esențialul : 'dezaxații lumii' dețin puterea ( fapt consemnat în articol ), ei și-au exprimat clar planurile, în lipsa unei soluții plandemia merge mai departe. Metodele de împotrivire ale populației sunt minime, a se vedea încercarea ( în parte reușită ) de a limita accesul la muncă (egal cu limitarea vieții individului și a celor care depind de el) sau accesul în diverse spații publice doar dacă se face dovada 'imunizării' cu serul experimental. In topic : și Arhimede a cerut un punct de sprijin pentru a muta Pământul dar ... nu l-a primit.
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"