Anca Radu: GARANȚIA CĂ NE VOM CERNE

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sintetizând experimentul 2020, putem afirma cu încredere, după valuri negre de pesimism argumentat în teorie, dar contrazis de practică, nu doar că tot răul merge spre bine, ci mai ales că binele este cel mai viguros stimulat prin forța răului.

Modul în care ne-am împărțit (ne-au împărțit) în tabere, dincolo de violența segregării, a făcut posibilă întâlnirea celor care suntem de-un fel — experiența recentă ne spune că recunoașterea și reunirea celor rămași cu gravitația-n funcțiune sunt mai importante decât evitarea delimitărilor pe care le-am văzut în ultimii doi ani.

Segregarea este una temporară și de aparență, pentru că în realitate cei lipsiți de logică sunt dependenți de cei care gândesc rațional.

Este foarte adevărat că acaparea sectorului decizional de către acești indivizi produce multă mizerie și mai ales multă suferință, dar două lucruri sunt certe: viață fără suferință nu există, iar decontul vine în final acolo unde trebuie. Da, este nevoie de rezistență în fața greutăților, dar suntem construiți ca specie pentru asta, inclusiv cu componenta selecției naturale, care, analizată sensibil, cu exemple nominale din viața fiecăruia dintre noi, sigur că sună tragic, însă trebuie să acceptăm că puterea noastră de convingere este limitată de puterea lor de înțelegere.

În alte cuvinte, să ne facem riguros și cu bună-credință datoria de a explica și de a oferi soluții, dar să ne dăm la o parte atunci când instinctul de autoconservare al celorlalți nu răspunde la apel.

Una peste alta, am avut ocazia să vedem forța impresionantă pe care adevărul o are în fața brutalității tentativei de a falsifica realitatea — indiferent cât de mulți suntem cei care am văzut, unii mai repede, alții mai târziu, despre ce era vorba, în linia-ntâi, ca opoziție asumată, ne-am așezat foarte puțini. Și am fost suficienți. Așa cum v-am spus mereu, nu mai jucați pe numere, mizați pe adevăr și pe bun-simț.

Mașinăria infernală de propagandă și presiune a unor indivizi extrem, extrem de bogați și de influenți, care controlează guvernele și finanțele lumii, au sfârșit în genunchi în fața opoziției noastre — care, dacă e să fim cinstiți, a fost în foarte mică măsură tragică și mult mai mult sarcastică. (Haideți, recunoașteți că am și râs bine.)

În ciuda deznodământului de etapă absolut catastrofal pentru niște indivizi care au mers până la a construi lagăre prevăzute cu crematorii, ca în Australia, este o certitudine faptul că nu se vor opri — ceea ce înseamnă că a început să le și placă.

După toate aparențele, transumanismul gândit pentru a duce specia la un nivel superior și-a cam inversat sensul de înaintare, manifestându-se dur tot asupra celor cu care genetica oricum făcuse economie. Nu e de râs, dar nici vina noastră nu e, am încercat și cu duhul blândeții, și cu ironii mai subtile sau mai pe față, ba chiar și cu desene — nu mai vorbesc despre arhivele precedentului genocid. Nu a funcționat decât într-o măsură limitată.

Iată că acum "transumanismul” a luat forma unor afecțiuni pe care medicii nu le-au mai văzut niciodată și ca atare nu știu cum să le abordeze.

Ca să revin la titlu, pentru sănătatea ierarhiilor și dat fiind că lumea nu învață decât din lucrări practice, este foarte bine că va fi rău. Și tragic deopotrivă, dar există un preț al lipsei de măsură.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Constantinescu Valentin-Ionut 20.08.2022 19:10
  Astazi o declaratie,explicațiile medicului tudor ciuhodaru
  Dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgență, Spitalul de Neurochirurgie „N. Oblu” Iași, a comentat cazul baschetbalistei Alessia Raiciu care a murit în somn chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.
  "Efortul fizic ar putea revela anumite boli cardiace care pot fi congenitale sau dobândite"
  Nu Comentez.
  Va Pot Da Exemplul Personal
  Am Facut Sport.Nu De Performata.Dar Cativa Ani Si Efort Fizic Intens.
  Am Facut 4 Operatii.
  Munca Fizica Grea.
  Excese.
  Testat Organismul In Conditii Limita De Efort Temperatura Chiar Subcaloric.
  Nu am patit nimic din ce povesteste omuletzul omusor europarlamentar.
  Toate Bune!!!
 • Mircea Dragan 20.08.2022 19:31
  Vrajeli. Am muncit si 36 de ore incontinuu pe frig sau arsita si nu am murit. Se incearca mascarea mortilor de la ''vaccin'' cu cea de moarte naturala. De obicei la 20 de ani faci infarct si mori. Notati-i numele astuia ptr a da socoteala ptr faptele lui.
 • Constantinescu Valentin-Ionut ► Mircea Dragan 20.08.2022 22:54
  CRONOLOGIC
  1960 https: //en .wikipedia. org/wiki/Messenger_RN
  1967 https: //ro .wikipedia. org/wiki/ARPANET
  1968 https: //en .wikipedia .org/wiki/Anthony_Fauci
  1976 https: //ro. wikipedia. org/wiki/Boala_viral%C4%83_Ebola
  1983 https: //ro .wikipedia. org/wiki/SIDA
  Toate Bune!!!
 • Tic ► Mircea Dragan 21.08.2022 01:15
  Mama mea, cardiopatie ischemica gradul 3,cu TBC in copilărie, cu probleme de reumatism articular tot de atunci, a murit (Dumnezeu s-o ierte) de cancer la 82 ani. A avut activitate fizica toată viața. Un unchi al ei, a murit la 100 ani. Țăran fiind nu i-a lipsit munca fizica la greu, la fan, la animale, la coasa, la livada, la lemne, etc. Deci doctorul asta nu face decât sa îmi întărească neîncrederea în breasla asta din ce în ce mai compromisă.
 • Mircea Dragan 20.08.2022 20:01
  ''Domnule'' Gheorghita nu suntem toti Pacalici cu trese de colonel pe umeri sa inghitim rahaturile debitate de tine si consiliul ala secret in frunte cu Arafat care nu a absolvit facultatea de medicina.
 • UN_OM 21.08.2022 10:28
  Esențialul : 'dezaxații lumii' dețin puterea ( fapt consemnat în articol ), ei și-au exprimat clar planurile, în lipsa unei soluții plandemia merge mai departe. Metodele de împotrivire ale populației sunt minime, a se vedea încercarea ( în parte reușită ) de a limita accesul la muncă (egal cu limitarea vieții individului și a celor care depind de el) sau accesul în diverse spații publice doar dacă se face dovada 'imunizării' cu serul experimental. In topic : și Arhimede a cerut un punct de sprijin pentru a muta Pământul dar ... nu l-a primit.
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România