Anca Radu: Dictaturile sunt produse de oameni slabi și fricoși, și sunt întreținute de oameni și mai slabi, și mai fricoși. DACĂ E CHIAR ATÂT DE PERICULOS, CU ATÂT MAI RĂU PENTRU CAMPANIA VOASTRĂ DE VACCINARE

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


DACĂ E CHIAR ATÂT DE PERICULOS, CU ATÂT MAI RĂU PENTRU CAMPANIA VOASTRĂ DE VACCINARE

Secta Covidă se trântește pe jos de disperare că lumea nu se lasă nicicum speriată de viroza cu spini, rezultând în consecință o rată de vaccinare pe măsură. Ca urmare, sub anonimatul convenabil și gonflabil al protecției datelor cu caracter personal, primim zilnic statistici tot mai ”îngrozitoare", care să ne înduplece să ne dăm pe brazdă și să ne încolonăm la vaccinare. Atât îi duce mintea -- și nu întâmplător sau gratuit mă exprim în felul ăsta, explic în continuare:

Când i-a lovit primul val serios de disperare, că au și ei valurile și convulsiile lor, văzând că lumea începe să facă bășcălie de "cea mai mortală viroză văzută vreodată", au încercat să readucă groaza pe fețele tuturor validând, după un an de negări vehemente și cenzură agresivă, ipoteza fabricării virusului spinos la borcan.

Nu s-a lipit nici asta, așa că au început istericalele cu atlasul geografic în față, inventând variante virale ficționale aparținând genului epic, denumite după topografia folclorului tradus în termeni "științifici". Pe urmă au dat-o-n greaca veche. Degeaba, nici așa nu s-a lipit.

Acum se căznesc să ne îmbrobodească metodic despre agresivitatea și mortalitatea variantelor apărute din cauza nevaccinaților, ducând muncă de lămurire cu noi că vorbim despre un virus dat dracului, care pe unde prinde o vulnerabilitate, dată cu necesitate de absența poțiunii magice din organismul gazdei, acolo înființează o variantă și mai ucigașă decât cele anterior inventariate.

Oamenii ăștia nici propagandă nu se pricep să facă. Dacă s-ar pricepe, ar înțelege următoarea banalitate psihologică de uz casnic:

Cu cât ne conving mai abitir că virusul cu spini, despre care chiar ei ne-au spus în disperare de cauză că e făurit de mâna omului, e mai periculos, cu atât probabilitatea ca lumea să se vaccineze cu o poșircă produsă sub coordonarea acelorași întreprinzători e mai mică.

Pentru că, exceptând situația în care îți sare siguranța, nu ai cum să crezi vreodată că niște criminali care au produs un virus deosebit de periculos, menit să omoare oameni, au produs în paralel și niște vaccinuri care să ne salveze.

Așadar, tuturor sectanților și cursanților covizi ar trebui să le rămână-n suflet cele două variante de parcurs:

1. ori nu reușesc să ne convingă despre natura îngrozitoare a virusului, caz în care se fac de mândră minune degeaba,

2. ori ajungem să credem că din laboratoarele alea chiar a ieșit un monstru deosebit de mortal, având în paralel convingerea tot mai clară că de pe mâna acelorași criminali nu au putut ieși decât niște "vaccinuri" pe măsură. (Câtă vreme vorbim despre aceleași mâini aflate și la butoanele laboratoarelor, și la butoanele de panică în scopul vaccinării în masă, nu putem discuta decât despre aceleași intenții.)

Ambele variante se traduc în rate de vaccinare scăzute, cu amendamentul că a doua variantă îi ține departe de vaccin și pe cei care ar avea tentația să cedeze sub presiune -- cei care n-au putut fi speriați timp de aproape doi ani, dar văd acum "lumina cea adevărată", reprezintă o cantitate reziduală perfect irelevantă statistic.

Dacă mă-ntrebați pe mine, varianta 1 e calea de urmat, pe drumul bine bătătorit al bășcăliei autohtone, pentru că nu trebuie să ne scape nicio secundă din vedere un aspect esențial, pe care îl repet mereu:

Dictaturile sunt produse de oameni slabi și fricoși, și sunt întreținute de oameni și mai slabi, și mai fricoși.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Elina 20.10.2021 13:05
  hitler, lenin, franco, mao....nu facura dictaturile de unii singuri. Daca ar fi fost singuri in nebunia lor, erau doar niste nebuni anonimi intr-un ospiciu oarecare. Oamenii din jurul lor, care i-au ajutat in punerea in practica a planurilor lor, aia sunt fricosi. Le este frica sa spuna "'nu'" nebunilor, frica sa de celilati din gasca. Si fortele de ordine, politia/militia, armata, toti astia sunt lasi. Daca ar refuza sa agreseze populatia care ii plateste, daca ar refuza sa asculte orbeste de niste dezaxati de la putere, putere pe care le-o dau chiar ei, fortele de ordine, atunci planurile diabolice ale unor dictatori nebuni nu s-a pune niciodata in practica.
  Hai, ca ti-a dat cu radical, nene chinaski!
 • GITTA 21.10.2021 12:14
  Articol...Radiografie BUNA,ADEVARATA si PATRUNZATOARE!... cu un mic amendament care poate face direrenta.
  E buna bascalia dar,aceasta s-a ridicat la un nivel superior acela,al sarasmului.Sarcasmul fata de bascalie este bazata pe cunoasterea realitatilor si este educativ.Si,multi au facut-o!Au cautat,s-au informat au procesat si au gandit cu mintea proprie si,s-au exprimat.Romanii nu mai opun doar bascalie.Romanii pot opune si dezbate multa informare stiintifica!Asa cum se cere.
 • ioansperling 21.10.2021 14:25
  https://vrabiute.blog/2021/10/21/istoria-se-repeta/
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 9. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

 10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

14:27

Marcel Ciolacu: Negoiță va rămâne în continuare pentru primăria de sector chiar dacă se retrage Cîrstoiu

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO