Anca Radu: Dictatura sanitară a fost dorită, cerută și ajutată

De Anca Radu  /  

foto: Vremea Nouă

foto: Vremea Nouă

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MULT ÎNAINTEA AUTORITĂȚILOR

Vreau să terminăm definitiv cu povestea conform căreia prietenii noștri s-au transformat în niște sectanți fanatici care ne doresc moartea și care ar aplauda cu entuziasm dacă ne-ar vedea puși în lagăre pentru că i-au dezinformat și intoxicat autoritățile. Nu este așa deloc.

Vă reamintesc de primele săptămâni ale dictaturii sanitare, când autoritățile apucaseră să facă prea puțin împotriva celor care n-am gustat minciuna globală. În acele săptămâni autoritățile nu au făcut decât să stimuleze financiar două sectoare: personalul medical și presa. 

DOAR AU STIMULAT MEDICII ȘI PRESA!

Ce au făcut aproape toți prietenii noștri medici și jurnaliști? Medicii ne-au transmis că ne așteaptă cu lumânări la ATI, iar presa ne-a îngrozit de dimineața până târziu în noapte în direct, iar apoi în reluare, cu "știri” despre cum o să murim dacă nu acceptăm dictatura. 

S-a dezlănțuit un concurs de creativitate în a produce sugestii pentru autorități despre cum să ni se ia toate drepturile și libertățile, despre cum să fim striviți cei care nu dorim "bine cu forța”. 

Au fost medici de mare popularitate care ne-au cerut să semnăm că refuzăm servicii medicale diverse dacă nu "credem în Covid” – în alte cuvinte, să ne poziționăm fățiș în interiorul sectei Covid sau în afara ei, ca să știe ce au de făcut cu noi. 

Au fost profesioniști ai dreptului care au venit cu "soluții inedite” de anihilare a contestatarilor "credinței în Covid” și ai dictaturii pe care o învelește.

Așadar, dictatura sanitară a fost dorită, cerută și ajutată de prietenii noștri înainte ca autoritățile să facă primii pași semnificativi. 

De câte ori vine vorba despre colaboraționismul sinistru și despre turnătoria ieftină a unor indivizi pe care vremurile comuniste i-au prins în diverse funcții, am reflexul de a nu judeca foarte dur, pentru că m-am născut suficient de târziu încât să nu fi trecut prin verificarea conștiinței și a verticalității de către regimul de-atunci. Totuși, nu pot să nu remarc faptul că înalți profesioniști care au colaborat atunci, fiind foarte tineri, au fost și acum primii care s-au transformat în surse de inspirație pentru autorități în materie de măsuri dictatoriale, discriminatorii, criminale chiar. Dacă unii dintre cei care nu aveam nici grădinița "absolvită” la revoluție am putut detecta din prima secundă parcursul îngrozitor care ne așteaptă, cu siguranță puteau să o facă și ei, mai ales că, în calitate de foști turnători, știau foarte bine până unde poate apăsa talpa autorităților atunci când e ajutată. Dar așa cum au văzut atunci tot ce li se întâmpla cunoscuților pe care îi turnau la Securitate și nu au avut nici o remușcare, tot așa nu îi apasă nimic nici acum, când sunt tot mai aproape de a-și vedea visul cu ochii, anume înființarea lagărelor pentru "dezinfecția” nevaccinaților. Ca atare, structura proastă și caracterul infect nu sunt conjuncturale.

Mulți dintre acești profesioniști sunt mari consumatori de cultură, au lecturi bogate, ba chiar și cărți publicate, știu istorie, merg în vacanțe prin "țările dezvoltate”, ne împărtășesc impresii și ne pun la dispoziție fotografii de concediu cu clădiri impresionante. Ceea ce ne desparte definitiv și ne formează reflexe diferite este că, spre deosebire de dânșii, unii dintre noi vedem nu doar estetica arhitecturală, ci și morții din fundație.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

  10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?