Anca Radu: Dacă vă uitați la halul în care arată "presa", vedeți oglinda imbecilității specifice progresismului

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai tare se resimte prăbușirea nivelului mediu de inteligență acolo unde comunicarea are un rol foarte important — dacă vă uitați la halul în care arată "presa", vedeți oglinda imbecilității specifice progresismului.

Sau dacă doriți ceva cu adevărat convingător, uitați-vă la halul în care arată publicitatea și strategiile de marketing — între agențiile de publicitate și departamentele de marketing ale corporațiilor s-a format un adevărat mecanism cheie-broască al prostiei patente.

Așa se face că, deși este atât de clar și atât de intens probat că invazivitatea mesajelor nesolicitate produce enervare și repulsie, nicidecum creșterea vânzărilor, niște copii cu școală puțină și minte și mai puțină, angajați în agenții de profil conduse cu tot atâta lumină, livrează la infinit astfel de campanii și strategii inepte, iar de pe malul celălalt, corporațiile, recunoscute ca fântâni arteziene de neputință intelectuală, continuă să investească în aceste exerciții școlărești de "noncoformism" idiot al foștilor elevi șterși, ștampilați cu titulatura de "creativi" în linia încurajării submediocrității care deformează și evaluările prin "calificative" în locul notelor.

* * *

Orice catastrofă naturală sau provocată s-ar întâmpla, nimic nu mai poate concura dezastrul produs de infiltrarea corporatismului în cele mai profunde și mai intime straturi ale relațiilor interumane. Dezumanizarea șabloanelor devenite reguli inderogabile și criterii de validare până și în familie, nivelarea celor mai vii dintre indivizi până la integrarea lor în malaxorul uniformității repetabile la infinit, aspectul de gazon cu iarba tunsă la milimetru pe care l-a primit societatea, astea sunt fără îndoială cele mai grele nucleare care ni se puteau planta în coaste. De-aici încolo, orice ni s-ar întâmpla e inferior ca intensitate, absolut orice.

Limbajul de lemn al comuniștilor era poezie pe lângă clișeele corporatiste.

În afară de arhivele vremurilor bune, nu mai avem nimic de pierdut.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Radu Comsuta 29.10.2023 21:08
    Există și o explicație. Imbecilitatea infantilă este un punct pe agenda Noii Ordini Mondiale tot așa cum era și în Minunata Lume Nouă:

    ”Flaconaș drăgălaș, mereu pe tine te-am visat
    Flaconaș drăgălaș, de ce-am fost oare decantat
    Și vremea e senină și ceru-i auzriu în suflet totdeauna
    Răsare-n fiecare seară luna
    Din sticlele din lumea-ntreagă
    Doare eprubeta mea mi-e dragă
    Flaconaș drăgălaș
    Sticluța mea iuibită-i numai una”

    și încă .... ”Pa, pa, bebeluș adorat/ Curând vei fi decantat”; ”Un om sub un pom”; ”Noi doi și-un cotoi” ; ”Un cocon în flacon” ; ”Bebe vede lebede”.... Totu-i făcut la milimetru după planul tehnic al lui Aldoux Huxley prezentat în celebra lui carte.

    Acum doar n-ați crezut că oameni maturi în toată regula au fost determinați să meargă pe tronitete pentru ca să salveze planeta de încălzismul global. Dacă ați crezut asta la modul cel mai serios atunci eu mă arunc pe burtă ca Cristina Cileacu. Nuuuu, ci ca să dea în mintea copiilor. Unii poate își mai aduc aminte refrenul vechiului șlagăr ”E o lume minunată și plină de jucării pentru copii...”. That is all about that is. Părerea mea.
  • UN_OM 30.10.2023 07:46
    ' Banul, ochiul dracului ', presa este simultan marfă și instrument de manipulare, așa se conduce lumea ... divide et impera.
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO