Anca Radu: Ca să răspund colectiv și educativ tuturor mesajelor private în care unii vă întrebați dacă voi depăși vreodată subiectul anilor 2020-2022, nu, niciodată, categoric niciodată nu voi depăși mizeria anilor ălora

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Categoric niciodată nu voi depăși mizeria anilor ălora, pentru că, deși știam foarte bine că e din ce în ce mai multă prostie și slugărnicie în societate și că luate împreună cele două dau o rețetă criminală (demonstrat criminală de atâtea ori și atât de sinistru în istorie), nu mi-aș fi putut imagina nivelul real și brutal al prostiei și faptul că o vom regăsi în creierele cele mai școlite, în vreme ce "pălmașii" vor fi singurii oameni raționali și verticali, care vor înțelege corect noțiuni abstracte specifice lumii juridice cu pretenții fine.
 
Absolut niciodată nu mi-ar fi trecut prin cap că e atât de rău "în lumea bună" și atât de bine "între proști" și "între medievali". 

A fost dur, a fost dezgustător, umilitor și de-asta nu voi depăși niciodată etapa aia istorică a cretinismului în masă.
 
Am văzut purtători de parafă aberând ca ultimii repetenți la biologia de clasa a 5-a și mari profesori de drept explicând cum vaccinarea obligatorie trebuie să fie acceptabilă din perspectiva CEDO, am văzut fătuce proaspăt aruncate în stradă în uniformă de polițist comportându-se ca namilele alea masculinizate în fustă care păzeau lagărele naziste, morți aruncați în saci de gunoi la propriu, idioți așteptând să le apese alții butonul la semafor și să le-mpingă ușa la mall, dar care au pretenția că "schimbă lumea", participând la instaurarea unei "noi ordini mondiale", printre altele mâncând gândaci, la nevoie și alte volume, pe care mă abțin să le numesc direct, ca să nu mai amintim de vitejia pro-ucraineană venită la 5 secunde distanță după ce au stat sub pat cu cârpa pe față să nu-i pape Covidu'. 

Uite de-aia n-o să depășesc niciodată perioada 2020-2022, pentru că a fost prea mult și mai ales pentru că a fost doar începutul și garanția fundăturii care mă face să mă bucur că nu am copii.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Tic 25.08.2023 10:06
  Doamnă Anca Radu,nici eu nu voi putea uita si nici nu voi putea depasi oroarea fara limite ,care m-a făcut sa spun ,mai bine moartea decât asa o viață,si care m-a făcut sa simt ca fibra mea cea mai adîncă,este amenințată cu anihilarea,de către gena putreda si malformata a unor avortoni mascați în" mari oameni!
  Va mulțumim pt faptul ca sunteti alături de noi !
 • Corina George 25.08.2023 12:52
  mie mi se pare un blestem altccumva cu acest popor roman. ce spunea Antonescu ? " popor de tâlhari nici cenusoa mea nu o meriți!" sau Petrică Tzutzea cine a auzit ca Iliescu va fi ales a treia oară ? "dacă știam ca fac pușcărie grea pentru niște idioți mai bine mă sinucideam."

  nici eu nu am copii dar mă gândesc la cei cu copii pentru ca este pentru unii un chin. altora le este bine ca le da "Bobo" cu amețeli și scapă de ei. Caragiale spunea " un popor de lingușitori și hoți." pai cum sa nu fie așa cine data ca religiozitatea lor a făcut ca un Saul. Bruckner sa facă crima în zi de Crăciun. SI cine. Ăștia fără Dumnezeu care au rugăciunea Knol NIdre unde cer aprobare de la Dumnezeul lor sa poată minți în orice proces cu un goim. Ce facem cu cei uitați prin cimitire și morminte cenzurate? Vulcănescu și Antonescu ars de fapt, Nichifor crainic și Eliade sau Codreanu , Ionescu , Paulescu? Dece ei au putut și noi nu? Eu am mai mișcat un deget scriind împotriva lui Pingelică avind 19 ani cu șansă unor senatori americani am putut pleca din Raiul comunist acum 35 de ani. Dar azi cine 5 milioane au plecat pe timp de pace? Ce va urma? va urma ceea ce spunea Huxley.
  ALDOUS HUXLEY IN 1931

  “DICTATURA PERFECTA VA AVEA ASPECTUL UNEI DEMOCRATII, DAR VA FI IN ESENTA O INCHISOARE FARA ZIDURI DIN CARE PRIZONIERII NICI MACAR NU-SI VOR DORI SA EVADEZE. VA FI UN SISTEM DE SCLAVIE IN CARE PRIN CONSUMERISM SI DIVERTISMENT, SCLAVII ISI VOR IUBI STAPINII.”
  ALDOUS HUXLEY IN 1931
 • Adrian M. 25.08.2023 14:09
  Draga Anca Radu,
  Mesajul corect, cu o excepție / contradicție: tocmai elita își dorește sa nu avem copii, ca sa ne depopuleze.
  Dumnezeu a spus: "Creșteți și va înmulțiți și umpleți pământul".
  Elita are pact cu partea opusa...
 • Brick 25.08.2023 17:14
  Cred ca raspunsul dumneavoastra e inspirat. Respect.
 • Miss Ter 25.08.2023 19:33
  Doamna Anca Radu este un model de bărbăție într-o lume de criminali cu pretenții de lorzi.
  Doamnă, să nu tăceți, să nu vă predați! Noi avem nevoie de oameni ca dumnezvoastră.
  Când totul era negru ați fost pentru noi o rază de lumină!
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN