Anca Radu: Ca să răspund colectiv și educativ tuturor mesajelor private în care unii vă întrebați dacă voi depăși vreodată subiectul anilor 2020-2022, nu, niciodată, categoric niciodată nu voi depăși mizeria anilor ălora

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Categoric niciodată nu voi depăși mizeria anilor ălora, pentru că, deși știam foarte bine că e din ce în ce mai multă prostie și slugărnicie în societate și că luate împreună cele două dau o rețetă criminală (demonstrat criminală de atâtea ori și atât de sinistru în istorie), nu mi-aș fi putut imagina nivelul real și brutal al prostiei și faptul că o vom regăsi în creierele cele mai școlite, în vreme ce "pălmașii" vor fi singurii oameni raționali și verticali, care vor înțelege corect noțiuni abstracte specifice lumii juridice cu pretenții fine.
 
Absolut niciodată nu mi-ar fi trecut prin cap că e atât de rău "în lumea bună" și atât de bine "între proști" și "între medievali". 

A fost dur, a fost dezgustător, umilitor și de-asta nu voi depăși niciodată etapa aia istorică a cretinismului în masă.
 
Am văzut purtători de parafă aberând ca ultimii repetenți la biologia de clasa a 5-a și mari profesori de drept explicând cum vaccinarea obligatorie trebuie să fie acceptabilă din perspectiva CEDO, am văzut fătuce proaspăt aruncate în stradă în uniformă de polițist comportându-se ca namilele alea masculinizate în fustă care păzeau lagărele naziste, morți aruncați în saci de gunoi la propriu, idioți așteptând să le apese alții butonul la semafor și să le-mpingă ușa la mall, dar care au pretenția că "schimbă lumea", participând la instaurarea unei "noi ordini mondiale", printre altele mâncând gândaci, la nevoie și alte volume, pe care mă abțin să le numesc direct, ca să nu mai amintim de vitejia pro-ucraineană venită la 5 secunde distanță după ce au stat sub pat cu cârpa pe față să nu-i pape Covidu'. 

Uite de-aia n-o să depășesc niciodată perioada 2020-2022, pentru că a fost prea mult și mai ales pentru că a fost doar începutul și garanția fundăturii care mă face să mă bucur că nu am copii.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Tic 25.08.2023 10:06
  Doamnă Anca Radu,nici eu nu voi putea uita si nici nu voi putea depasi oroarea fara limite ,care m-a făcut sa spun ,mai bine moartea decât asa o viață,si care m-a făcut sa simt ca fibra mea cea mai adîncă,este amenințată cu anihilarea,de către gena putreda si malformata a unor avortoni mascați în" mari oameni!
  Va mulțumim pt faptul ca sunteti alături de noi !
 • Corina George 25.08.2023 12:52
  mie mi se pare un blestem altccumva cu acest popor roman. ce spunea Antonescu ? " popor de tâlhari nici cenusoa mea nu o meriți!" sau Petrică Tzutzea cine a auzit ca Iliescu va fi ales a treia oară ? "dacă știam ca fac pușcărie grea pentru niște idioți mai bine mă sinucideam."

  nici eu nu am copii dar mă gândesc la cei cu copii pentru ca este pentru unii un chin. altora le este bine ca le da "Bobo" cu amețeli și scapă de ei. Caragiale spunea " un popor de lingușitori și hoți." pai cum sa nu fie așa cine data ca religiozitatea lor a făcut ca un Saul. Bruckner sa facă crima în zi de Crăciun. SI cine. Ăștia fără Dumnezeu care au rugăciunea Knol NIdre unde cer aprobare de la Dumnezeul lor sa poată minți în orice proces cu un goim. Ce facem cu cei uitați prin cimitire și morminte cenzurate? Vulcănescu și Antonescu ars de fapt, Nichifor crainic și Eliade sau Codreanu , Ionescu , Paulescu? Dece ei au putut și noi nu? Eu am mai mișcat un deget scriind împotriva lui Pingelică avind 19 ani cu șansă unor senatori americani am putut pleca din Raiul comunist acum 35 de ani. Dar azi cine 5 milioane au plecat pe timp de pace? Ce va urma? va urma ceea ce spunea Huxley.
  ALDOUS HUXLEY IN 1931

  “DICTATURA PERFECTA VA AVEA ASPECTUL UNEI DEMOCRATII, DAR VA FI IN ESENTA O INCHISOARE FARA ZIDURI DIN CARE PRIZONIERII NICI MACAR NU-SI VOR DORI SA EVADEZE. VA FI UN SISTEM DE SCLAVIE IN CARE PRIN CONSUMERISM SI DIVERTISMENT, SCLAVII ISI VOR IUBI STAPINII.”
  ALDOUS HUXLEY IN 1931
 • Adrian M. 25.08.2023 14:09
  Draga Anca Radu,
  Mesajul corect, cu o excepție / contradicție: tocmai elita își dorește sa nu avem copii, ca sa ne depopuleze.
  Dumnezeu a spus: "Creșteți și va înmulțiți și umpleți pământul".
  Elita are pact cu partea opusa...
 • Brick 25.08.2023 17:14
  Cred ca raspunsul dumneavoastra e inspirat. Respect.
 • Miss Ter 25.08.2023 19:33
  Doamna Anca Radu este un model de bărbăție într-o lume de criminali cu pretenții de lorzi.
  Doamnă, să nu tăceți, să nu vă predați! Noi avem nevoie de oameni ca dumnezvoastră.
  Când totul era negru ați fost pentru noi o rază de lumină!
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO