Anca Radu: CPN - ESENȚIALUL S-A AUZIT

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A avut loc lansarea oficială a celor de la Coaliția pentru Națiune.

Când mi-a transmis Răzvan Constantinescu ce ispravă a reușit, anume aceea de a-l avea invitat pe Dan Puric, i-am atras atenția că este o mare, mare greșeală — argumentul meu era acela că genul de extravaganță gratuită pe care acesta o practică îndepărtează toți oamenii echilibrați, care preferă pastelurile. În stilu-i caracteristic, deținător al concluziilor definitive, Răzvan mi-a explicat în rezumat că știe el mai bine. (A câta oară, Răzvan?)

Și a venit ziua lansării oficiale. Chiar și printr-o transmisiune de proastă calitate, spre public a răzbătut plenar vocea invitatului-minune, Dan Puric. Domnul Dan Puric, în punctul culminant al discursului (și al evenimentului, căci de-asta ne-am dorit stridențe, nu?), ne-a prezentat o întâmplare (permiteți-mi să o evaluez ca fiind inventată cel puțin pe alocuri, dacă nu pe de-a-ntregul) cu niște englezi pe care i-a dus într-o biserică ortodoxă. După ce le ironizează bine pe "babele” noastre de prin biserici, domnul Puric ne spune că, tocmai la momentul trecerii pe sub masă, un obicei ortodox (pe care-l traduce pentru englezi printr-o altă bășcălie), a auzit vocea lui Dumnezeu însuși, care i-a zis să se dea la o parte că pune El mâna să plaseze accentul, sub forma unei curve pe tocuri de 17 cm, pe care o aduce exact la momentul potrivit (Dumnezeu, da?), cu o fustă mai scurtă decât sacoul invitatului nostru minune, care a parcurs și aceasta traseul în patru labe, și că după șocul general care-a încremenit biserica, domnul Puric le-a tras și concluzia străinilor: "La noi și curvele sunt ortodoxe.”

Dragă Răzvan, chiar pe la începuturi, imediat după anunțul ieșirii în lume a Coaliției pentru Națiune, mi-ai cerut să fiu critică la adresa ta. În prezentarea pe care v-o făcusem, chiar dacă ție ți s-a părut amuzant, am reamintit toate evaluările naive pe care le-ai făcut cu mult entuziasm de-a lungul timpului unor scursuri și unor îndoielnici din viața publică, fapt pentru care am traversat perioade lungi în care nu a mai existat motiv de comunicare între noi. Mie nu mi s-a părut amuzant. Ambalajul ironic, prietenesc a fost modul meu discret de a-ți atrage atenția că există o limită în toate. Iată că pentru tine nu există. Vei continua să validezi la infinit indivizi teatrali care fie fac foarte mult rău, fie cel puțin împiedică binele să se întâmple, îndepărtând oamenii de bun-simț.

Ai reușit într-adevăr să introduci teatrul pe scena lansării voastre, dar când apelezi la stridențe trebuie să știi că stridențele rămân. Astfel, din toată lansarea partidului vostru dominat de ideea de ortodoxie a rămas esențialul:

"La noi și curvele sunt ortodoxe.”...

Nota Redacției: Stăm la dispoziția celor vizați cu spațiu publicistic, în cazul în care doresc să se lanseze într-o polemică cordială cu autoarea Opiniei de față, altfel o (fostă) susținătoare a celor de la CPN. Vedeți și A apărut Coaliția pentru Națiune! Anca Radu: STABILITATEA PRINCIPIILOR CORECTE
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Carbid 25.09.2022 21:40
  Bravo Anca Radu!!!
 • Enya 25.09.2022 22:03
  Guvernarea prin politicieni sau monarhie este cancerul omului SUVERAN!

  Oculta satanista mentine de mii de ani acest sistem pentru ca oamenii sa nu mai afle niciodata ca Dumnezeu i-a creat SUVERANI si le-a daruit toate resursele necesare unui trai linistit si fericit pe pamant, resurse care sunt dintotdeauna in mana celor de mai sus, in mod ilegal!

  Sistemul ne va pacali mereu cu iluzii, pregatind din timp "salvatori" care nu vor face decat sa joace acelasi teatru in parlamente si guverne si acelasi rol!

  Sistemul nu va permite niciodata oameni liberi, independenti, patrioti reali!

  E timpul pentru eliberarea fiintei umane de sub sclavia demonilor si demonizatilor pamanteni cu atat mai mult cu cat sistemul lor va duce GENOCIDUL pana la final!

  Romanii (si toti pamantenii) trebuie sa faca un singur lucru:

  SA NU MAI VOTEZE ACEST SISTEM CRIMINAL NICIODATA!

  Iar dupa aceea, vor veni firesc si formele de guvernare si autoguvernare care vor repune fiinta umana in drepturile ei naturale, divine!


  Cand va aparea salvatorul care va vorbi despre SUVERANITATEA INDIVIDUALA (nu suveranitatea statului - un nonsens, caci statul este chiar oculta!) si implicatiile acesteia:

  - recunoasterea statului de fiinta nascuta vie in carne si oase SUVERANA prin vointa si puterea Creatorului
  - iesirea fiintei umane din sistem
  - eliminarea actelor ilegale (Certificatul de nastere, actele de identitate, permisul de conducere etc) prin care am fost facuti "persoana", "om de paie" - strawman, fictiune legala, persoana fizica cu cod fiscal CNP
  - anularea conturilor escrow facute ilegal in numele nostru si prin care se fac toate tranzactiile financiare de pe urma carora doar monarhiile si sistemul castiga
  - accesul liber la resursele inepuizabile si gratuite create de Dumnezeu exclusiv in folosul omului (electricitate, apa, gaze, mancare, lemne de foc, materiale naturale de constructie - piatra, lut, lemn etc)
  - eliminarea Legilor Amiralitatii ale ocultei si demonilor care ne-au furat suveranitatea individuala si tratarea vietii pe pamant in conformitate cu Legile Pamantului, adica Legile Divine ale lui Dumnezeu,

  atunci ma voi uita la acel om si il voi lua in seama!!!!!
 • cristianyxtl 26.09.2022 09:15
  Fix asta e adevarul,,nu poti fi liber atata timp cat exista statul Incerc de multa vreme sa le explic cunoscutilor mei ,din pacate ma considera nebun Ce nu pot sa inteleg cum de oamenii nu pot intelege ca fara stat viata lor ar fi mai buna macar din punct de vedere material Invariabil raspunsul este: pai daca nu e statul de unde scoli spitale de unde pensii etc De parca toti asteapta la stat sa faca ceva pt ei Pai pe sistemul asta ce ne mira ca am ajuns in acest punct Nu cred ca vom vedea ,cel putin in viata asta vreo schimbare in aceasta privinta
  In curand se vor emite doar facturi electronice ,lucru care va implica si plata electronica Latul se strange in jurul nostru
 • Carbid 26.09.2022 10:04
  Mă ingrozeste comentariul dvs, pt ca îmi aduce aminte căt de departe suntem de asa ceva!

  Eliberarea fiintei umane se face NUMAI prin schimbarea noastră in profunzime, iar aceasta schimbare vine doar prin credintă, adica tot Dumnezeu o face doar sa vrem si noi cu adevarat!
  Spunea cineva ca singura libertate reala e libertatea fata de pacat!! Noi avem cu totul altă idee/definiție despre libertate si de aici ni se trag toate!
 • Vasile Pdure 26.09.2022 11:02
  Dacă am făcut o remarcă acidă la articolul pe care l-ai scris despre Pr.Visarion și nu l-ai postat, sper ca de data aceasta s-o faci, căci este în favoarea ta. AUGUSTA și Sf. GHEORGHE. Acest măscărici strică tot pe unde își bagă coada.La Aiud, există o biserică făcută după niște planuri aiuristice.S-a implicat acest măscărici care a stricat planurile pe care le făcuse Pr.Iustin de la Petru Vodă. Știți cum l-au numit călugării de acolo? Dan păduche. În rest e greu, totul e sub control.
 • Enya 26.09.2022 11:27
  Cristianyxtl


  Boicotam

  - tot ce este factura online
  - tot ce este cumparatura online
  - tot ce este tranzactie online (banci)

  Eu

  - nu cumpar nimic online, nici mancare, nici haine, nici altceva
  - nu cumpar niciodata mancare gata facuta, otrava gata facuta (Doamne, ce greu e sa arunci niste legume intr-o oala si sa plimbi lingura de lemn de cateva ori!...)
  - imi misc fundul sa platesc fizic tot ce se plateste
  - nu cumpar nici macar o paine prin intermediul bancilor

  Nu mai poate spune nimeni ca n-avem incotro, doar LENEA si COMODITATEA ne vor duce la pierzanie!


  De-aceea fac oamenii boli si sunt deprimati, ca mananca otravurile supermarketurilor, nu fac miscare, s-au rupt de fratii lor si traiesc izolat platind orice online. La sate nu prea exista depresii tocmai pentru ca pana sa se duca țața Marghioala la magazin, se opreste pe ulita de vreo 5 ori sa vorbeasca si sa se descarce vecinilor. Iar statul seara in fata portitei cu mai multi e terapie curata.


  ORICE FACTURA ONLINE TREBUIE BOICOTATA, NEPLATITA!

  Ei merg tare, la cacealma, dar si noi ne vom tine si mai tare! Asa cum au cedat cu certificatul "verde" nazist, asa vor ceda si cu online-ul cand vor vedea ca raman fara bani si ca se blocheaza economic toata tara!

  O saptamana de neplata pe nicaieri si mai vorbim apoi cine e mai puternic, statul (dusmanul nostru) sau fiinta nascuta SUVERANA si cu Divinitatea drept protector!

  Numai asa dau, cand si noi reactionam, BOICOTAM!

  Dar haideti sa nu ajungem pana acolo si sa refuzam de-acum online-ul!!!! Acestia sunt ultimii pasi dinaintea digitalizarii totale!! Acestia si digimoneda (banii virtuali, adica fictivi, inexistenti)!!
 • Enya 26.09.2022 11:29
  Domnule Carbid, ati atins esentialul vremurilor crancene pe care le traim:


  "Eliberarea fiintei umane se face NUMAI prin schimbarea noastră in profunzime"!!!!!!
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO