Anca Radu: CPN - ESENȚIALUL S-A AUZIT

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


A avut loc lansarea oficială a celor de la Coaliția pentru Națiune.

Când mi-a transmis Răzvan Constantinescu ce ispravă a reușit, anume aceea de a-l avea invitat pe Dan Puric, i-am atras atenția că este o mare, mare greșeală — argumentul meu era acela că genul de extravaganță gratuită pe care acesta o practică îndepărtează toți oamenii echilibrați, care preferă pastelurile. În stilu-i caracteristic, deținător al concluziilor definitive, Răzvan mi-a explicat în rezumat că știe el mai bine. (A câta oară, Răzvan?)

Și a venit ziua lansării oficiale. Chiar și printr-o transmisiune de proastă calitate, spre public a răzbătut plenar vocea invitatului-minune, Dan Puric. Domnul Dan Puric, în punctul culminant al discursului (și al evenimentului, căci de-asta ne-am dorit stridențe, nu?), ne-a prezentat o întâmplare (permiteți-mi să o evaluez ca fiind inventată cel puțin pe alocuri, dacă nu pe de-a-ntregul) cu niște englezi pe care i-a dus într-o biserică ortodoxă. După ce le ironizează bine pe "babele” noastre de prin biserici, domnul Puric ne spune că, tocmai la momentul trecerii pe sub masă, un obicei ortodox (pe care-l traduce pentru englezi printr-o altă bășcălie), a auzit vocea lui Dumnezeu însuși, care i-a zis să se dea la o parte că pune El mâna să plaseze accentul, sub forma unei curve pe tocuri de 17 cm, pe care o aduce exact la momentul potrivit (Dumnezeu, da?), cu o fustă mai scurtă decât sacoul invitatului nostru minune, care a parcurs și aceasta traseul în patru labe, și că după șocul general care-a încremenit biserica, domnul Puric le-a tras și concluzia străinilor: "La noi și curvele sunt ortodoxe.”

Dragă Răzvan, chiar pe la începuturi, imediat după anunțul ieșirii în lume a Coaliției pentru Națiune, mi-ai cerut să fiu critică la adresa ta. În prezentarea pe care v-o făcusem, chiar dacă ție ți s-a părut amuzant, am reamintit toate evaluările naive pe care le-ai făcut cu mult entuziasm de-a lungul timpului unor scursuri și unor îndoielnici din viața publică, fapt pentru care am traversat perioade lungi în care nu a mai existat motiv de comunicare între noi. Mie nu mi s-a părut amuzant. Ambalajul ironic, prietenesc a fost modul meu discret de a-ți atrage atenția că există o limită în toate. Iată că pentru tine nu există. Vei continua să validezi la infinit indivizi teatrali care fie fac foarte mult rău, fie cel puțin împiedică binele să se întâmple, îndepărtând oamenii de bun-simț.

Ai reușit într-adevăr să introduci teatrul pe scena lansării voastre, dar când apelezi la stridențe trebuie să știi că stridențele rămân. Astfel, din toată lansarea partidului vostru dominat de ideea de ortodoxie a rămas esențialul:

"La noi și curvele sunt ortodoxe.”...

Nota Redacției: Stăm la dispoziția celor vizați cu spațiu publicistic, în cazul în care doresc să se lanseze într-o polemică cordială cu autoarea Opiniei de față, altfel o (fostă) susținătoare a celor de la CPN. Vedeți și A apărut Coaliția pentru Națiune! Anca Radu: STABILITATEA PRINCIPIILOR CORECTE

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Carbid 25.09.2022 21:40
  Bravo Anca Radu!!!
 • Enya 25.09.2022 22:03
  Guvernarea prin politicieni sau monarhie este cancerul omului SUVERAN!

  Oculta satanista mentine de mii de ani acest sistem pentru ca oamenii sa nu mai afle niciodata ca Dumnezeu i-a creat SUVERANI si le-a daruit toate resursele necesare unui trai linistit si fericit pe pamant, resurse care sunt dintotdeauna in mana celor de mai sus, in mod ilegal!

  Sistemul ne va pacali mereu cu iluzii, pregatind din timp "salvatori" care nu vor face decat sa joace acelasi teatru in parlamente si guverne si acelasi rol!

  Sistemul nu va permite niciodata oameni liberi, independenti, patrioti reali!

  E timpul pentru eliberarea fiintei umane de sub sclavia demonilor si demonizatilor pamanteni cu atat mai mult cu cat sistemul lor va duce GENOCIDUL pana la final!

  Romanii (si toti pamantenii) trebuie sa faca un singur lucru:

  SA NU MAI VOTEZE ACEST SISTEM CRIMINAL NICIODATA!

  Iar dupa aceea, vor veni firesc si formele de guvernare si autoguvernare care vor repune fiinta umana in drepturile ei naturale, divine!


  Cand va aparea salvatorul care va vorbi despre SUVERANITATEA INDIVIDUALA (nu suveranitatea statului - un nonsens, caci statul este chiar oculta!) si implicatiile acesteia:

  - recunoasterea statului de fiinta nascuta vie in carne si oase SUVERANA prin vointa si puterea Creatorului
  - iesirea fiintei umane din sistem
  - eliminarea actelor ilegale (Certificatul de nastere, actele de identitate, permisul de conducere etc) prin care am fost facuti "persoana", "om de paie" - strawman, fictiune legala, persoana fizica cu cod fiscal CNP
  - anularea conturilor escrow facute ilegal in numele nostru si prin care se fac toate tranzactiile financiare de pe urma carora doar monarhiile si sistemul castiga
  - accesul liber la resursele inepuizabile si gratuite create de Dumnezeu exclusiv in folosul omului (electricitate, apa, gaze, mancare, lemne de foc, materiale naturale de constructie - piatra, lut, lemn etc)
  - eliminarea Legilor Amiralitatii ale ocultei si demonilor care ne-au furat suveranitatea individuala si tratarea vietii pe pamant in conformitate cu Legile Pamantului, adica Legile Divine ale lui Dumnezeu,

  atunci ma voi uita la acel om si il voi lua in seama!!!!!
 • cristianyxtl 26.09.2022 09:15
  Fix asta e adevarul,,nu poti fi liber atata timp cat exista statul Incerc de multa vreme sa le explic cunoscutilor mei ,din pacate ma considera nebun Ce nu pot sa inteleg cum de oamenii nu pot intelege ca fara stat viata lor ar fi mai buna macar din punct de vedere material Invariabil raspunsul este: pai daca nu e statul de unde scoli spitale de unde pensii etc De parca toti asteapta la stat sa faca ceva pt ei Pai pe sistemul asta ce ne mira ca am ajuns in acest punct Nu cred ca vom vedea ,cel putin in viata asta vreo schimbare in aceasta privinta
  In curand se vor emite doar facturi electronice ,lucru care va implica si plata electronica Latul se strange in jurul nostru
 • Carbid 26.09.2022 10:04
  Mă ingrozeste comentariul dvs, pt ca îmi aduce aminte căt de departe suntem de asa ceva!

  Eliberarea fiintei umane se face NUMAI prin schimbarea noastră in profunzime, iar aceasta schimbare vine doar prin credintă, adica tot Dumnezeu o face doar sa vrem si noi cu adevarat!
  Spunea cineva ca singura libertate reala e libertatea fata de pacat!! Noi avem cu totul altă idee/definiție despre libertate si de aici ni se trag toate!
 • Augusta 25.09.2022 22:10
  Pe dumneata te-a scandalizat povestirile lui Dan Puric? Numai un om care nutreste o antipatie profunda fata de Dan Puric putea fi scandalizat de modul sau original de a puncta esenta.

  Prin urmare, n-ai inteles nimic din mesajul lui Dan Puric la CpN.

  "Ne inspira neincredere pacatosii care n-au in gura decat neprihanirea, neostoirea, necontaminarea. "

  Iar dumneata faci parte dintre ei.

  Si Hristos i-a scandalizat pe cei ca dumneata, pe puritani, pe fatarnici, pe cei mandri.

  "Ochii noștri nu sunt concepuți pentru dispreț, ci pentru a exprima cu ei chipul iubirii ce se căznește să iasă din sufletele noastre."
 • Survivor 26.09.2022 09:11
  De nota 10 comentariul! Sint intru totul de acord! De multi ani, intr-un cerc foarte restrans, mi-am exprimat parerea despre acest individ - Dan Puric. Mie, intotdeauna, ceea ce "povestea" domnia sa, mi s-a parut uneori cusut cu ata alba, alteori, desi eu cred ca nu am ureche muzicala, sesizam ca-n"partitura lui s-au strecurat niste note false". Ma bucur ca in fine am citit o parere pe care o mai impartaseste si alta persoana....
 • Vasile Pdure 26.09.2022 11:02
  Dacă am făcut o remarcă acidă la articolul pe care l-ai scris despre Pr.Visarion și nu l-ai postat, sper ca de data aceasta s-o faci, căci este în favoarea ta. AUGUSTA și Sf. GHEORGHE. Acest măscărici strică tot pe unde își bagă coada.La Aiud, există o biserică făcută după niște planuri aiuristice.S-a implicat acest măscărici care a stricat planurile pe care le făcuse Pr.Iustin de la Petru Vodă. Știți cum l-au numit călugării de acolo? Dan păduche. În rest e greu, totul e sub control.
 • Enya 26.09.2022 11:27
  Cristianyxtl


  Boicotam

  - tot ce este factura online
  - tot ce este cumparatura online
  - tot ce este tranzactie online (banci)

  Eu

  - nu cumpar nimic online, nici mancare, nici haine, nici altceva
  - nu cumpar niciodata mancare gata facuta, otrava gata facuta (Doamne, ce greu e sa arunci niste legume intr-o oala si sa plimbi lingura de lemn de cateva ori!...)
  - imi misc fundul sa platesc fizic tot ce se plateste
  - nu cumpar nici macar o paine prin intermediul bancilor

  Nu mai poate spune nimeni ca n-avem incotro, doar LENEA si COMODITATEA ne vor duce la pierzanie!


  De-aceea fac oamenii boli si sunt deprimati, ca mananca otravurile supermarketurilor, nu fac miscare, s-au rupt de fratii lor si traiesc izolat platind orice online. La sate nu prea exista depresii tocmai pentru ca pana sa se duca țața Marghioala la magazin, se opreste pe ulita de vreo 5 ori sa vorbeasca si sa se descarce vecinilor. Iar statul seara in fata portitei cu mai multi e terapie curata.


  ORICE FACTURA ONLINE TREBUIE BOICOTATA, NEPLATITA!

  Ei merg tare, la cacealma, dar si noi ne vom tine si mai tare! Asa cum au cedat cu certificatul "verde" nazist, asa vor ceda si cu online-ul cand vor vedea ca raman fara bani si ca se blocheaza economic toata tara!

  O saptamana de neplata pe nicaieri si mai vorbim apoi cine e mai puternic, statul (dusmanul nostru) sau fiinta nascuta SUVERANA si cu Divinitatea drept protector!

  Numai asa dau, cand si noi reactionam, BOICOTAM!

  Dar haideti sa nu ajungem pana acolo si sa refuzam de-acum online-ul!!!! Acestia sunt ultimii pasi dinaintea digitalizarii totale!! Acestia si digimoneda (banii virtuali, adica fictivi, inexistenti)!!
 • Enya 26.09.2022 11:29
  Domnule Carbid, ati atins esentialul vremurilor crancene pe care le traim:


  "Eliberarea fiintei umane se face NUMAI prin schimbarea noastră in profunzime"!!!!!!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncanaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala

15:30

Nu ne vrea in Schengen, dar ne vrea copiii homosexuali. Propagandă homosexuală pentru copii, în Republica Moldova, sponsorizată de Olanda