Anca Radu: CPN - ESENȚIALUL S-A AUZIT

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A avut loc lansarea oficială a celor de la Coaliția pentru Națiune.

Când mi-a transmis Răzvan Constantinescu ce ispravă a reușit, anume aceea de a-l avea invitat pe Dan Puric, i-am atras atenția că este o mare, mare greșeală — argumentul meu era acela că genul de extravaganță gratuită pe care acesta o practică îndepărtează toți oamenii echilibrați, care preferă pastelurile. În stilu-i caracteristic, deținător al concluziilor definitive, Răzvan mi-a explicat în rezumat că știe el mai bine. (A câta oară, Răzvan?)

Și a venit ziua lansării oficiale. Chiar și printr-o transmisiune de proastă calitate, spre public a răzbătut plenar vocea invitatului-minune, Dan Puric. Domnul Dan Puric, în punctul culminant al discursului (și al evenimentului, căci de-asta ne-am dorit stridențe, nu?), ne-a prezentat o întâmplare (permiteți-mi să o evaluez ca fiind inventată cel puțin pe alocuri, dacă nu pe de-a-ntregul) cu niște englezi pe care i-a dus într-o biserică ortodoxă. După ce le ironizează bine pe "babele” noastre de prin biserici, domnul Puric ne spune că, tocmai la momentul trecerii pe sub masă, un obicei ortodox (pe care-l traduce pentru englezi printr-o altă bășcălie), a auzit vocea lui Dumnezeu însuși, care i-a zis să se dea la o parte că pune El mâna să plaseze accentul, sub forma unei curve pe tocuri de 17 cm, pe care o aduce exact la momentul potrivit (Dumnezeu, da?), cu o fustă mai scurtă decât sacoul invitatului nostru minune, care a parcurs și aceasta traseul în patru labe, și că după șocul general care-a încremenit biserica, domnul Puric le-a tras și concluzia străinilor: "La noi și curvele sunt ortodoxe.”

Dragă Răzvan, chiar pe la începuturi, imediat după anunțul ieșirii în lume a Coaliției pentru Națiune, mi-ai cerut să fiu critică la adresa ta. În prezentarea pe care v-o făcusem, chiar dacă ție ți s-a părut amuzant, am reamintit toate evaluările naive pe care le-ai făcut cu mult entuziasm de-a lungul timpului unor scursuri și unor îndoielnici din viața publică, fapt pentru care am traversat perioade lungi în care nu a mai existat motiv de comunicare între noi. Mie nu mi s-a părut amuzant. Ambalajul ironic, prietenesc a fost modul meu discret de a-ți atrage atenția că există o limită în toate. Iată că pentru tine nu există. Vei continua să validezi la infinit indivizi teatrali care fie fac foarte mult rău, fie cel puțin împiedică binele să se întâmple, îndepărtând oamenii de bun-simț.

Ai reușit într-adevăr să introduci teatrul pe scena lansării voastre, dar când apelezi la stridențe trebuie să știi că stridențele rămân. Astfel, din toată lansarea partidului vostru dominat de ideea de ortodoxie a rămas esențialul:

"La noi și curvele sunt ortodoxe.”...

Nota Redacției: Stăm la dispoziția celor vizați cu spațiu publicistic, în cazul în care doresc să se lanseze într-o polemică cordială cu autoarea Opiniei de față, altfel o (fostă) susținătoare a celor de la CPN. Vedeți și A apărut Coaliția pentru Națiune! Anca Radu: STABILITATEA PRINCIPIILOR CORECTE
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Carbid 25.09.2022 21:40
    Bravo Anca Radu!!!
  • Enya 25.09.2022 22:03
    Guvernarea prin politicieni sau monarhie este cancerul omului SUVERAN!

    Oculta satanista mentine de mii de ani acest sistem pentru ca oamenii sa nu mai afle niciodata ca Dumnezeu i-a creat SUVERANI si le-a daruit toate resursele necesare unui trai linistit si fericit pe pamant, resurse care sunt dintotdeauna in mana celor de mai sus, in mod ilegal!

    Sistemul ne va pacali mereu cu iluzii, pregatind din timp "salvatori" care nu vor face decat sa joace acelasi teatru in parlamente si guverne si acelasi rol!

    Sistemul nu va permite niciodata oameni liberi, independenti, patrioti reali!

    E timpul pentru eliberarea fiintei umane de sub sclavia demonilor si demonizatilor pamanteni cu atat mai mult cu cat sistemul lor va duce GENOCIDUL pana la final!

    Romanii (si toti pamantenii) trebuie sa faca un singur lucru:

    SA NU MAI VOTEZE ACEST SISTEM CRIMINAL NICIODATA!

    Iar dupa aceea, vor veni firesc si formele de guvernare si autoguvernare care vor repune fiinta umana in drepturile ei naturale, divine!


    Cand va aparea salvatorul care va vorbi despre SUVERANITATEA INDIVIDUALA (nu suveranitatea statului - un nonsens, caci statul este chiar oculta!) si implicatiile acesteia:

    - recunoasterea statului de fiinta nascuta vie in carne si oase SUVERANA prin vointa si puterea Creatorului
    - iesirea fiintei umane din sistem
    - eliminarea actelor ilegale (Certificatul de nastere, actele de identitate, permisul de conducere etc) prin care am fost facuti "persoana", "om de paie" - strawman, fictiune legala, persoana fizica cu cod fiscal CNP
    - anularea conturilor escrow facute ilegal in numele nostru si prin care se fac toate tranzactiile financiare de pe urma carora doar monarhiile si sistemul castiga
    - accesul liber la resursele inepuizabile si gratuite create de Dumnezeu exclusiv in folosul omului (electricitate, apa, gaze, mancare, lemne de foc, materiale naturale de constructie - piatra, lut, lemn etc)
    - eliminarea Legilor Amiralitatii ale ocultei si demonilor care ne-au furat suveranitatea individuala si tratarea vietii pe pamant in conformitate cu Legile Pamantului, adica Legile Divine ale lui Dumnezeu,

    atunci ma voi uita la acel om si il voi lua in seama!!!!!
  • cristianyxtl 26.09.2022 09:15
    Fix asta e adevarul,,nu poti fi liber atata timp cat exista statul Incerc de multa vreme sa le explic cunoscutilor mei ,din pacate ma considera nebun Ce nu pot sa inteleg cum de oamenii nu pot intelege ca fara stat viata lor ar fi mai buna macar din punct de vedere material Invariabil raspunsul este: pai daca nu e statul de unde scoli spitale de unde pensii etc De parca toti asteapta la stat sa faca ceva pt ei Pai pe sistemul asta ce ne mira ca am ajuns in acest punct Nu cred ca vom vedea ,cel putin in viata asta vreo schimbare in aceasta privinta
    In curand se vor emite doar facturi electronice ,lucru care va implica si plata electronica Latul se strange in jurul nostru
  • Carbid 26.09.2022 10:04
    Mă ingrozeste comentariul dvs, pt ca îmi aduce aminte căt de departe suntem de asa ceva!

    Eliberarea fiintei umane se face NUMAI prin schimbarea noastră in profunzime, iar aceasta schimbare vine doar prin credintă, adica tot Dumnezeu o face doar sa vrem si noi cu adevarat!
    Spunea cineva ca singura libertate reala e libertatea fata de pacat!! Noi avem cu totul altă idee/definiție despre libertate si de aici ni se trag toate!
  • Vasile Pdure 26.09.2022 11:02
    Dacă am făcut o remarcă acidă la articolul pe care l-ai scris despre Pr.Visarion și nu l-ai postat, sper ca de data aceasta s-o faci, căci este în favoarea ta. AUGUSTA și Sf. GHEORGHE. Acest măscărici strică tot pe unde își bagă coada.La Aiud, există o biserică făcută după niște planuri aiuristice.S-a implicat acest măscărici care a stricat planurile pe care le făcuse Pr.Iustin de la Petru Vodă. Știți cum l-au numit călugării de acolo? Dan păduche. În rest e greu, totul e sub control.
  • Enya 26.09.2022 11:27
    Cristianyxtl


    Boicotam

    - tot ce este factura online
    - tot ce este cumparatura online
    - tot ce este tranzactie online (banci)

    Eu

    - nu cumpar nimic online, nici mancare, nici haine, nici altceva
    - nu cumpar niciodata mancare gata facuta, otrava gata facuta (Doamne, ce greu e sa arunci niste legume intr-o oala si sa plimbi lingura de lemn de cateva ori!...)
    - imi misc fundul sa platesc fizic tot ce se plateste
    - nu cumpar nici macar o paine prin intermediul bancilor

    Nu mai poate spune nimeni ca n-avem incotro, doar LENEA si COMODITATEA ne vor duce la pierzanie!


    De-aceea fac oamenii boli si sunt deprimati, ca mananca otravurile supermarketurilor, nu fac miscare, s-au rupt de fratii lor si traiesc izolat platind orice online. La sate nu prea exista depresii tocmai pentru ca pana sa se duca țața Marghioala la magazin, se opreste pe ulita de vreo 5 ori sa vorbeasca si sa se descarce vecinilor. Iar statul seara in fata portitei cu mai multi e terapie curata.


    ORICE FACTURA ONLINE TREBUIE BOICOTATA, NEPLATITA!

    Ei merg tare, la cacealma, dar si noi ne vom tine si mai tare! Asa cum au cedat cu certificatul "verde" nazist, asa vor ceda si cu online-ul cand vor vedea ca raman fara bani si ca se blocheaza economic toata tara!

    O saptamana de neplata pe nicaieri si mai vorbim apoi cine e mai puternic, statul (dusmanul nostru) sau fiinta nascuta SUVERANA si cu Divinitatea drept protector!

    Numai asa dau, cand si noi reactionam, BOICOTAM!

    Dar haideti sa nu ajungem pana acolo si sa refuzam de-acum online-ul!!!! Acestia sunt ultimii pasi dinaintea digitalizarii totale!! Acestia si digimoneda (banii virtuali, adica fictivi, inexistenti)!!
  • Enya 26.09.2022 11:29
    Domnule Carbid, ati atins esentialul vremurilor crancene pe care le traim:


    "Eliberarea fiintei umane se face NUMAI prin schimbarea noastră in profunzime"!!!!!!
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  4. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  5. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  6. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  7. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  8. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

Ultima oră

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu