Anca Radu: CODUL VESTIMENTAR AL BUNULUI VIOLATOR

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Voi continua cu metafora violului până când vă lecuiți de exercițiul discernământului între griurile fine ale aceleiași dictaturi criminale.
 
Avem chiar două forme de manifestare a rafinamentului în contextul eticii și esteticii violului:
 
Pe plan intern, violatorul trebuie să aibă o ideologie bine pusă la punct în materie de protecție socială, strategii de stimulare a economiei, politici publice în educație și sănătate și, nu în ultimul rând, justiție – asta cu justiția ne vine mănușă în zilele astea!
 
Pe plan extern, violatorul trebuie să aibă curajul să-și asume o politică suveranistă, cu delimitarea fermă a perimetrului ogrăzii și cu menținerea chiar și în condiții ostile a regulilor casei, pentru buna desfășurare a violului după datinile străbune.
 
În esență, violatorul trebuie să se prezinte cu cămașa călcată. Viol să fie, dar cu demnitate!
 
Dragii mei, cât mai doriți să urmărim cu sufletul la gură mișcările politice interne, alegându-ne tribunele din care savurăm întregul proces de asamblare a unui guvern criminal, susținut de o majoritate parlamentară pe măsura obiectivelor, care tocmai urmează să ne treacă prin al doilea holocaust?
 
În același timp, de unde vine admirația unora dintre voi pentru "mari bărbați de stat” ca Viktor Orban sau Vladimir Putin, care, în timp ce dau semnale că sunt gata să-și pună tot occidentul în cap de dragul popoarelor pe care le orientează spre glorii mărețe, practică aceeași dictatură sanitară infernală ca toată lumea?
 
Oare până nu vă vedeți în lagăre chiar nu vă e clar că în acest moment nu mai există niciun alt subiect valabil afară de încetarea bruscă a oricărei forme de dictatură sub pretexte sanitare?
 
Ar trebui să vă-nghețe sângele-n vene în fața cvasiunanimității ăsteia politice, atât la nivel intern, cât și la nivel internațional, în privința "necesității” ca un al doilea holocaust să aibă loc prin orice mijloace. Încetați cu măsurătorile și cu analizele acestea de mare precizie – avem o problemă cu genul proxim, nu cu diferența specifică.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Sweeping 26.11.2021 09:21
    Dar pandemia nu exista! Trebuie demontata toata propaganda mincinoasa!

    Șeful Institutului pentru cercetari globale prof. Michel Chossudovsky a demonstrat ca pandemia nu exista, aici:


    https://www.globalresearch.ca/fake-science-invalid-data-there-is-no-such-thing-as-a-confirmed-covid-19-case-there-is-no-pandemic/5761960


    [...]Concluzii finale

    Testul RT-PCR este Smoking Gun. Invalidează Totul.

    Nu există un „caz confirmat de Covid-19”. Întreaga bancă de date este invalidă.

    La momentul redactării acestui articol, numărul așa-numitelor „cazuri confirmate de Covid-19” tabulate este de ordinul a 260 de milioane la nivel mondial. Aceste numere sunt total lipsite de sens.

    Niciuna dintre aceste date nu poate fi clasificată drept „Confirmat”.

    Testul PCR nu identifică noul virus, iar fragmentele genetice ale unui așa-numit coronavirus „similar” 2003 (SARS-1) nu pot fi folosite ca mijloc de identificare a virusului care provoacă Covid-19 și nici nu pot fi utilizate. pentru a identifica variantele mortale ale noului coronavirus din 2019.

    Mai mult, conform studiului Freedom of Information (FOI) citat mai sus, izolatul noului coronavirus este neconfirmat.

    Susținută de o complexitate de minciuni, narațiunea covid-19 este extrem de fragilă. Acest consens se bazează pe știință falsă și pe o bancă de date total invalidă de presupuse „cazuri confirmate de Covid-19”.

    Nu există pandemie.

    Și în absența unei pandemii de Covid-19, nu există nicio justificare științifică pentru implementarea „Vaccinului” Covid-19 care a dus la o tendință mondială de decese și răni:

    Cum a reușit Big Pharma să dezvolte un vaccin (sponsorizat de OMS, GAVI, Fundația Gates și colab.) cu mandatul „de a proteja oamenii” împotriva unui virus care nu a fost izolat/purificat dintr-o „probă nealterată prelevată dintr-un pacient bolnav”?

    Vaccinul în legătură cu Ce? Virusul nu a fost identificat.

    În plus, SARS-CoV-2 2019 a fost clasificat ca similar cu SARS-CoV 2003, ceea ce înseamnă că SARS-CoV-2 2019 nu este un virus nou.

    Legitimitatea proiectului de vaccin Covid depinde de validitatea a sute de mii de cazuri false pozitive RT-PCR la nivel mondial, combinate cu date false de mortalitate legate de Covid. ( Vezi Michel Chossudovsky, Există virusul)

    Ce se afla inainte?

    Guvernele naționale au anunțat un al cincilea val, concentrându-se pe presupusele „variante mortale” ale SARS-CoV-2, inclusiv varianta Delta.

    Varianta este o escrocherie. Cum identifică „variantele”. Testul PCR nu detectează virusul și nici variantele virusului.

    Nu există niciun izolat al noului coronavirus înregistrat. Mai mult, testul PCR „personalizat” al OMS folosește ca proxy un virus SARS-CoV similar din 2003 (care, fără îndoială, a suferit mutații extensive în ultimii 19 ani).

    „Ar trebui reintroduse restricțiile”. ... varianta Delta prezintă un „risc mai mare de spitalizări”

    Aceste anunțuri sunt menite să justifice continuarea măsurilor de politică represivă, accelerarea programului de vaccinare, precum și reprimarea mișcării de protest.

    Nu există o pandemie. Finalul jocului este tirania.

    Pandemia este folosită pentru a impune o nouă ordine mondială.

    Când minciuna devine adevăr, nu există nicio mișcare înapoi.

    Primul pas este dezmembrarea aparatului de propagandă.

    Consensul Covid al Elitei este extrem de fragil.

    Nu există o pandemie. Nu au un picior pe care să stea.

    Acel Consens trebuie rupt.
  • singur ortodoxia 26.11.2021 10:23
    putin stie ca vine 5G si urmeaza controlul absolut al fiecarui intepat.
    nu vrea sa piarda locul la masa controlorilor. de aia exista sputnik
    si daca putin stie atunci si orban zice "sa traiti".
    intrebarea e daca fac parte din joc (asta stie ministerul rus al nanotehnologiei condus de medvedev...) sau doar se infrupta si ei din ce pot..
    nici nu stiu daca e relevanta e diferenta intre cele cele 2 variante
    par elpidie ne spune despre acestea.
  • mariusmioc 26.11.2021 11:10
    Trebuie anulată din Constituție și legislație obligația statului de a asigura sănătatea populației. Această obligație este pretextul dictaturii medicale.
  • Spring 26.11.2021 22:18
    The use of chip implants for workers - Think Tank
    https://www.europarl.europa.eu/thinktank/it/document.html?reference=IPOL_STU(2018)614209
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO