Anca Radu: CAZUL VISARION ALEXA SAU „BALENA ALBASTRĂ” — VARIANTA DUHOVNICEASCĂ

De Anca Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Visarion Alexa și Valeriu Gheorghiță despre credință, Biserică și viața în pandemie:
 
ÎNTREBAREA NU E DOAR CÂTE A ABUZAT, CI MAI ALES CÂȚI A TRIMIS LA MOARTE
 
Aveți în imagine un crâmpei dintr-o scriere virtuală a părintelui Visarion Alexa, reținut pentru "spovedanie neconformă".
 

Pentru a nu lăsa lucrurile încolțite și neînfrunzite, să ne mai concentrăm puțin pe cazul Visarion Alexa, căci treaba nu e tocmai simplă.

Insist în continuare să constatăm nu că nu sunt foarte grave faptele pentru care este cercetat individul, ci faptul că acestea nu vin de nicăieri, sunt fapte în linia caracterului lax al impostorului în sutană.

Atrăsesem atenția asupra îndemnurilor pe care „părintele” înfierbântat le adresa poporului binecredincios între două exerciții de seductie mântuitoare, pentru a-i determina pe oameni să se supună nu unui experiment, acum știm asta, ci unei proceduri pseudomedicale criminale — faptul că vorbim despre propagandă organizată reiese din formulările-șablon, utilizate de către toți infiltrații din Biserica Ortodoxă (și din alte culte), „armonizarea” Bisericii cu „știința” întru măreția progresului vindecător.

Măreția progresului științific într-adevăr este acolo, dar nu într-un sens pozitiv, ci în același sens în care și alții la vremea lor au pus cărămidă lângă cărămidă și au ridicat niște edificii impresionante, pentru purificarea rasei nobile.

Am recurs la comparația laturii „fierbinți” a subiectului zilei de ieri cu latura sinistră a personajului, din vremea campaniei de exterminare prin injectare, pentru că avem prostul obicei să ne lăsăm furați de culorile tari, când problema cu adevărat gravă e neagră.

Oamenii au fost luați prin surprindere — de unde erau ei obișnuiți cu dictonul „Să faci ce zice popa, nu ce face popa.”, de data asta a fost exact pe dos, așa cum se întâmplă în orice context în care intervine propaganda pe fir. Toate simțurile îmi spun că fețele bisericești importante care au îndemnat lumea să progreseze științific nu s-au vaccinat. Singurii preoți care au suportat consecințele cot la cot cu enoriașii au fost cei lipsiți de vizibilitate, care ei înșiși au fost intoxicați chiar în baza lozincilor infiltraților care semnalau fuziunea Bisericii cu „știința”.

Problema este că, sintetic vorbind, Biserica nu s-a întâlnit cu știința, ci cu o grupare criminală — chiar fuziune nu a fost, dar tangența nu poate fi negată. (Sau atingerea, ca să rămânem în specificul temei de plecare.)

În privința exprimării utilizate de către individul acesta preocupat de intensificarea arderilor de sub patrafir iar nu se pot spune decât lucruri frumoase — să trimiți oamenii la „informații oficiale”, venite de la medici "care au trecut prin ani de școală", numindu-i indirect pe medicii care au exprimat opinii contrare versului oficial „coate-goale” sau „neica nimeni”, este o depășire semnificativă a normei contractuale de propagandă, e deja din partea casei. Adică este contribuția personală la moartea sau măcar la boala pusă cu mâna a celor care au crezut orbește în preotul din fața lor.

Exact această naivitate, această încredere necondiționată a fost exploatată prin intermediul infiltraților și de aceea era atât de importantă atragerea BOR în tabăra vaccinistă.

Partea bună este că Patriarhul a făcut o echilibristică admirabilă sub toată presiunea infernală revărsată asupra lui.

Partea proastă este că nu au fost puțini (raportat la gravitatea faptelor) cei care, chiar din sânul Bisericii, au jucat rolurile atribuite „de sus”. Partea și mai proastă este că au pus și suflet. Le-a plăcut, au sedus cu ușurință și au insultat cu și mai multă ușurință.

Totul pentru a pune umărul cum se cuvine la îndeplinirea normei de vaccinați. Sau de morți.

VIDEO: Vasile Bănescu și Visarion Alexa despre Credința în Vaccinul Salvator la Trinitas TV:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
 • Andri 18.09.2022 16:30
  Atingeti cea mai sensibila coarda: infiltrarea in Biserica a caracterelor necuvioase sub aparente cuvioase. E tactica veche a Securitatii. Cine se joaca cu Dumnezeu…isi gaseste nasul de ajunge sa-si blesteme zilele.
  Dumnezeu cu mila, sa ne curateasca inimile pentru a nu-L mai trada si rastigni in fiecare zi.

  La noi, ca la noi. In Vest.. gasesti Vestul Salbatic.
 • Andri 18.09.2022 16:34
  Povestea asta cu agresiunea e clar ispita: fapta a fost in aprilie, “victima” s-a dus in ultima zi sa faca reclamație, dupa 60 de zile, in iulie, iar ziarele vorbesc in septembrie. Ce o fi, ce n-o fi, treaba nu e buna. E ceva suspicios aici.
 • Aga Bis 20.09.2022 12:56
  Nu e nimic dubios, nu ati citit toate informatiile. In iulie a facut denuntul si pt ca i s-au cerut probe i s-a pus la dispozitie si aparatura necesara sa inregistreze. Stenogramele sunt ale inregistrarii din august. "Avocata Mariana Mihai nu a infirmat înregistrarea apărută în spațiul public, menționând că aceasta a fost realizată în luna august." - din articol Libertatea: Procurorii insistă pentru arestarea preotului Visarion Alexa. De Simona Voicu, Denisa Dudescu, Luni, 19 septembrie 2022, 17:49. Ultimul update Luni, 19 septembrie 2022, 18:42
  https://www.libertatea.ro/stiri/procurorii-insista-pentru-arestarea-preotului-visarion-alexa-stenogramele-publicate-de-rtv-a-introdus-mana-pe-sub-bluza-si-i-a-atins-sanii-4283054
 • mariusmioc 18.09.2022 17:27
  În octombrie 2019, cînd „pandemia” covid nu se anunțase încă oficial, la John Hopkins University din SUA, în organizarea Fundației Bill și Melinda Gates în parteneriat cu Forumul Economic Mondial s-a făcut un exercițiu cu privire la răspunsul care trebuie dat la o eventuală pandemie cu un coronavirus. Printre concluziile trase la acel exercițiu a fost și că „Autoritățile sanitare trebuie să lucreze cu angajatori privați și cu conducători de încredere din comunități, cum ar fi conducători religioși, pentru a distribui informații către angajați și cetățeni. Oameni de încredere, influenți, din sectorul privat trebuie să creeze capacitatea de a întări mesajul public, a ține sub control zvonurile și dezinformarea și de a amplifica informația credibilă pentru a susține comunicările oficiale de urgență”.
  Adică, de atunci s-a luat hotărîrea că în propaganda pandemică trebuie implicate cultele religioase (toate) și de altfel orice persoană privată care are influență.
  Se poate urmări un rezumat al discuțiilor de acolo tălmăcit în românește la
  https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/17/eveniment-201-exercitiu-fictional-organizat-de-centrul-pentru-securitatea-sanatatii-chs-de-la-universitatea-johns-hopkins-in-octombrie-2019-in-colaborare-cu-forumul-economic-mondial-si-fundatia-b/
  Pe internet se găsesc, fără tălmăcire și filmări mai ample.
  Întru aplicarea celor stabilite, în iulie 2020 Organizația Mondială a Sănătății angaja o cunoscută firmă de relații publice cu scopul de a identifica celebrități și pesoane cu influență care să-i amplifice mesajele cu privire la coronavirus.
  https://mariusmioc.wordpress.com/2020/07/28/organizatia-mondiala-a-sanatatii-cauta-persoane-cu-influenta-care-sa-i-promoveze-propaganda-covid/
 • adria 18.09.2022 22:49
  Citind textul din casetă atribuit părintelui Visarion Alexa, primul meu gând a fost la .. Bill Gates, cel care le știe pe toate dar care nu a fost în stare să termine un colegiu..
  Data viitoare, când un pro-vaccinist te întreabă de unde ți-ai luat diploma în medicină, răspunde-i " în același loc unde și-a luat-o și Bill Gates..."
 • dacul Razinger 19.09.2022 06:51
  Multă lume când simte miros de sânge, incepe a rânji gata de atac. Nu mai completați din imaginatie lucruri pe care nu le cunoașteți deplin. Așteptați finalizarea anchetelor !
 • Andri 19.09.2022 11:04
  Nu sarim la atac. Dar faptele evidente nu pot fi ignorate/bagate sub pres. ma refer la indemnurile la intepare cu serul miraculos anti guvid
 • Elina 19.09.2022 12:02
  Nimic din articol nu face referire la (cu atat mai putin ''ataca') subiectul imbratisarii lumesti executate de distinsul personaj. Articolul vorbeste doar de activitatea suspect de vioaie in slujba inteparii cu zeama de varza din perioada guvida. Si daca tot ne-am dat la vorba in fata portii, zice-se ca a recunoscut fapta marsava de pipaire a reclamantei. La cremenal, monser...
 • Constantinescu Valentin-Ionut 19.09.2022 10:57
  foarte posibil sa fie serviciile implicate,vedeti cazul "Apr 23, 2019 — Episcopul reformat al Oradei, Csűry István, se află în centrul unui scandal sexual declanșat de o femeie din Oradea care susține",cineva a scris pe national.ro la comentarii ca ar fi dos adica directia de operatiuni speciale a mai
  Toate Bune!!!
 • Andri 19.09.2022 15:02
  Ceva e putred in aceasta poveste cu agresiunea, asta e clar. Pe cine o fi suparat Alexa de l-au rasplatit asa?
  Cat de important e ca oamenii in pozitii cheie sa nu fie santajabili. Poate, doar poate, o rasari si adevarul pe strada asta.
 • Maria888 19.09.2022 12:01
  Dar de ce nu este nimic pe siteul Patriarhiei? De ce si-au mai facut site pe internet daca nu il folosesc? De obrazul Domnului macar ca Lui i-au adus aceasta mare jignire in timpul Sfintei Spovedanii. Noi suntem tarana azi suntem maine ne bate vantul. Dar Hristos cu ce le-a gresit acestor preoti si ierarhi?
 • Carbid 19.09.2022 19:08
  De ce crezi ca trebuie sa citesti asa ceva pe site-ul Patriarhiei???
  Pentru asta exista CLICK si Libertatea si alte tabloide....daca asta cauți!
 • Maria888 ► Carbid 19.09.2022 21:36
  Deci spui ca o incalcare atat de grava a unei Sfinte Taine Patriarhia Română o lasa sa fie moderata de Click si alte tabloide? Sa fie oare asa de rau?
 • Augusta ► Maria888 19.09.2022 23:34
  Vrei sa scormonesti in rahat pe situl patriarhiei? Doamne, multe specimene mai sunt pe lumea asta!
 • Maria888 ► Augusta 20.09.2022 11:47
  Este vorba despre un PREOT
 • Maria888 ► Augusta 20.09.2022 11:53
  Este vorba despre un PREOT nu despre alte lucruri pe care le mentionezi mai murdare. De ce considerati ca acest preot si altii trebuie trecuti pe la tabloide si nu merita o atentie din partea ierarhilor lui? Si acela este preot si Patriarhul doar au responsabilitati spirituale diferite. S-au dat comunicate pe siteul Patriarhiei despre alte scandale mai mari se poate da si pentru acest preot. Preotii primesc ispite si pentru pacatele fiilor lor duhovnicesti deci caderea unui preot este grava dar trebuie privita cu tristete nu cu ura.
  De ce considerati ca problemele clericale rezolvate de Click este o hula mai mica decat daca se fac niste anunturi mediate si controlate de Patriarhie direct?
 • Năzuim-spre-Înviere 20.09.2022 23:01
  De ne-am vedea de pacatele noastre, n-am mai vedea de ale aproapelui! Nu judecați, ca să nu fiți judecați!
 • Ioan Furtuna 21.09.2022 10:36
  Dacă ar fost pe vremea lu' ceașcă... acest preot, sigur, ar fiu avut câte un cas'tofon în buzunarele sutanei! Aceste două satane, infiltrate în Biserica Ortodoxă, merită ceea ce Dumnezeu ne arată acum tuturor. În iad, birjar, în iad!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

22:30

O tânără mamă moare subit după nașterea copilului, un tânăr de 20 de ani moare din cauze necunoscute, un actor de 50 de ani moare pe ZOOM și un britanic află de la legiști de ce i-a murit pe caldarâm soția acum 6 luni: Sindromul Morții Subite...

22:09

Elon Musk anunță când vor începe testele privind cipul implantabil în creierul uman

21:30

Povestea de Seară și Rugăciunea către Maica Domnului - Istorioara cu Tâlc la ActiveNews plus Ghicitoarea Serii. Povești pentru copii spuse de copii. AUDIO

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncănaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO