Anca Radu: ALERGAREA ÎN GRUP

De Anca Radu  /  

Foto: Mediafax

Foto: Mediafax

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Motivul pentru care trebuie insistat pe învățarea lecțiilor după fiecare fazaniadă din asta de prosteală generală este acela că mereu ne suflă-n ceafă amenințarea următoarei sesiuni de testare a inteligenței. 

Deci, dragii noștri, cei care ați fost mai lenți ȘI de data aceasta, ca întotdeauna: vine prosteala cu salvatul planetei, cu mâncatul de gândaci (...ca să nu zic altceva), se desfășoară sub ochii noștri jaful din buzunarele noastre prin majorări de prețuri care înseamnă furt ca la manual, sub pretext de criză energetică inexistentă și inventată din pix pe modelul virozei cu mortalitate de 500%, căci judecând după modul de întocmire a statisticilor covide, fiecare am murit de câteva ori în ultimii 3 ani — dacă tot nu gândiți cu creierul propriu (ceea ce nu e rău în sine, dat fiind echipamentul), n-ați putea să vă orientați după ăștia care suntem un pic mai fâșneți și să ne credeți din prima secundă că e o idee proastă să facem praf toată lumea asta doar ca să vă simțiți voi importanți punându-vă poze cretine la profil despre actele eroice la care participați? 

Așa, ochiometric, privind recentul bilanț al dezastrului rezultat după distracția voastră din ultimii 3 ani, nu a costat un pic prea mult luxul de a vă fi lăsat folosiți ca ultimele cârpe mizerabile? 

Antrenorul de atletism avea o vorbă: „Dacă vedeți că nu țineți pasul cu grupul, nu vă stabiliți singuri ritmul de alergare, uitați-vă la cei din fața voastră și călcați ca ei.”. 

Dacă vă rugăm frumos, puteți măcar de acum încolo să călcați ca noi?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Tic 15.01.2023 15:10
  Ce bine ar fi sa facă asta!
  Acum sa intervenim în a deschide ochii asupra războiului climatic care este de mai multe decenii declanșat împotriva întregii vieți de pe Pământ. Și pt care, psihopații salvatori-asa sunt ei și idioții utili - ne vor pune sa plătim cu totul pana la clipa finală. Sunt perverși, sadici, narcisisti.
  Toată farsa cu clima, de fapt este război al vremii împotriva noastră, obligandu-ne in curând sa suferim de foame, sa suportam cohorte de migratori din zonele deșertice din ce în ce mai întinse, sa acceptam mâncare de laborator făcută de cei ce se joaca de-a zeii, împreună cu oamenii lor de știință demenți.
 • Coronoia 15.01.2023 21:27
  N-ai sa vezi. Exhibarea virtutii le da sens vietii acestor idioti. N-ai cum sa le ceri sa nu-si mai practice ritualurile de salvare a celui mai recent rahat la moda ca ii distrugi psihic.
  In plus, lor pana acum nici nu le-a picat fisa ca au facut ceva gresit. Daca le reprosezi ca au pus umarul la distrugerea economiei si a normalitatii se vor uita patrat si nu vor pricepe de nicio culoare reprosul. Adica ei, virtuosii si cetatenii superiori model au respectat la sange regulile guvernului, au crezut in stiinta, au salvat-o pe mamaie de covrig, ce e de reprosat la asta?!
  De fapt ei abia asteapta urmatorul concurs de virtute.
  Daca nu mi-ar fi atat de sila, mi-as deschide in centru un restaurant snob cu preturi pana-n tavan care sa serveasca mancaruri din gandaci. Sa vedeti cum s-ar inghesui virtuosii la restaurantul meu sa se dea mari ca (1) salveaza clima si (2) sunt bazati financiar. Se vor bate turcii la gura lor si vor posta poze pe facebuci cu specialitatile mele din coropisnite, deci si reclama ar fi gratis.
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO