Anca Radu: 1. PE EI ȘTIM CUM ÎI CHEAMĂ. CUM I-A CHEMAT. 2. SIDA DIN GURA LUI ADRIAN MARINESCU

De Anca Radu  /  

„SIGUR ȘI EFICIENT!”

„SIGUR ȘI EFICIENT!”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Că se vorbește mult, că se vorbește puțin despre cauza deceselor subite, toată lumea, absolut toată lumea știe cauza lor reală și simte amploarea dezastrului, până și cei mai fanatici susținători ai „științei”, indiferent ce spun.

Ei știu și le e frică, asta e tot ce contează. Și contează nu în spirit de revanșă, că aia este o prostie, contează în sensul că un val de fanatism cu apucături naziste pe tema procedurilor medicale obligatorii nu se mai poate forma degrabă. Sigur, prudența vă face pe mulți să credeți altfel, dar nu, nu mai poate fi generat degrabă un asemenea val.

Oare la ce mai folosește acum cenzura nebunească aplicată subiectului morților „din orice altă cauză”? Cineva chiar își imaginează că nu sesizăm cum ne dispar oamenii? Nu neg nivelul impresionant de prostie al fabricanților și promotorilor genocidului, dar chiar până la nivelul ăsta de tâmpeală sunt sigură că nu se poate coborî decât în condiții de disperare trecută de extremele gestionabile medicamentos. Iar disperarea lor tradusă prin cenzură ar trebui să vă sperie mult mai mult decât cazurile apărute în presă pe tema fierbinte, pentru că ea dă măsura factorului de multiplicare în realitatea anonimatului și de la o zi la alta.

Morțile „subite” apărute în presă au început de la un caz la câteva zile și au ajuns la câteva cazuri pe zi. Spre deosebire de morții din „pandemie”, semnalați preponderent statistic, neverificabil, morții de acum apar mereu cu nume, prenume, fotografii, o scurtă poveste despre viața lor și una și mai scurtă despre moartea lor „subită”. Nu despre toți aflăm din presă, pentru că e greu de adunat toate cazurile, însă aflăm de la familiile lor, dacă nu sunt chiar din familiile noastre.

Pe morți îi știm nominal, doar criminalii mai trebuie identificați.

GURA AURITĂ

Medicul Adrian Marinescu avertizează că a crescut cu 30% numărul pacienților cu HIV/SIDA față de perioada anterioară pandemiei și pune fenomenul pe seama faptului că lumea nu s-a mai adresat spitalelor în cei doi ani.

Două probleme:

1. Mai există și alte ipoteze referitoare la aceste evolulții negative, care identifică suprapunerea momentului de la care s-a declanșat această explozie a bolilor grave peste momentul lansării borșurilor magice pe piață.

2. Dacă luăm de bună explicația medicului Adrian Marinescu, lucrurile sunt chiar mai îngrozitoare, pentru că în prima ipoteză vina este în principal a producătorilor de borșuri și doar în subsidiar a celor care, necunoscându-le efectele, au dat garanții pentru ele și au îndemnat, presat sau obligat lumea să se supună experimentului, dar în a doua ipoteză vina este a tuturor celor care au pus umărul la inventarea și implementarea măsurilor care, sub pretextul că salvează omenirea de o gripă cu mortalitate de 0, ...%, iată, au produs această evoluție galopantă a unor boli infinit mai grave. Căci spitalele într-adevăr au devenit inaccesibile sau greu accesibile în cei doi ani pentru persoanele care purtau o singură vină, aceea că nu sufereau „de ce trebuia”.

De câte ori își deschid gura specialiștii „oficiali”, de atâtea ori le ies pe gură mărturisiri despre rolul pe care l-au avut în producerea catastrofei pe care o vedem la nivelul sănătății publice.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Zeta 27.08.2022 14:38
  Tocmai am revăzut filmul V de la Vendetta. Mi s-a părut profetic. Acum 10 ani l-am luat ca pe o distopie wachowskiană și atât.
 • Mircea Dragan 27.08.2022 16:25
  ''Medicul Adrian Marinescu avertizează că a crescut cu 30% numărul pacienților cu HIV/SIDA față de perioada anterioară pandemiei și pune fenomenul pe seama faptului că lumea nu s-a mai adresat spitalelor în cei doi ani.''
  Domnu' Marinescu fii si matale mai hazliu!
  Spune ca s-au imbolnavit de SIDA ptr ca au fugit din izolare si au avut ''relatii' cu maimutzele de la zoo.
 • Zeta 27.08.2022 14:40
  Tocmai am revăzut filmul V de la Vendetta. Mi s-a părut profetic. Acum 10 ani l-am luat ca pe o distopie wachowskiană și atât.
 • Andri 27.08.2022 19:14
  Mai sunt si alte filme, ca de exemplu Equilibrium si Soylent Green, pe care le vad foarte foarte aproape de agenda 30 a psihopatilor de la Davos (o combinatie intre scenariile celor 2 filme).
 • Andri 27.08.2022 15:02
  Te ia plansul cand vezi videoclipul de pe Telegram. Erau oameni tineri si copii, aveau toata viata inainte..la fel si cu videoul de pe https://rumble.com/v1h9iw3-reduction-of-human-population-through-global-vaccine-genocide-documented-ex.html

  A lasat Cuv Paisie Aghioritul o vorba:
  “In zilele ce vor urma, Sfantul Dumnezeu ne va trece printr-o sfanta sita, nu doar ca sa desparta graul de neghina, dar si ca sa aleaga aurul din cupru si sa faca aurul (sa-l curateasca pana ajunge ) de 24 de karate (prin topire la multe grade si curatarea de celelalte metale/patimi)”.

  Interesant cum numeste Cuviosul “sfanta sita” aceasta situatie pe care noi o blestemam.
  Din pilda graului si a neghinei stim de atentia si grija lui Dumnezeu pentru noi. Si stim ca trebuie sa trecem prim multe ca sa ajungem la cele 24 de karate, de ne-o invrednici de asta Dansul. Numai Dansul stie cine se va mantui au ba, intepat/neintepat.
  Iarasi interesant ce spune Cuviosul, ar parea ca nu mai exista aur curat, ci e amestecat cu cupru acum, si era nevoie de acest proces de curatare.
  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/08/blog-post_719.html?m=1
 • Modest Zatu 27.08.2022 22:38
  Perfect adevărat, ceea ce spune Sfântul Paisie Aghioritul! Practic a început o cernere, ( prima sită a fost la referendum,unde din păcate mulți au căzut), și de acum urmează celelalte! Să ne ajute Bunul să nu cădem din Corabia Sa!!
 • Carbid ► Modest Zatu 28.08.2022 22:52
  Nu se uita Dumnezeu la referendumul nostru ci la ce este in inima fiecaruia!
 • Floreas 27.08.2022 21:13
  Medicul Adrian Marinescu a fost promovat insistent (dezinteresat?) si apreciat de maestrul I. Cristoiu.
  Sa nu-i uitam pe cei care ii aduc in prim plan pe acesti 'specialisti'.
 • Dorin Georgescu 28.08.2022 13:21
  Ce tupeu sa ai să mai ieși pe strada dl. doctor..
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN