Anca Radu: 1. PE EI ȘTIM CUM ÎI CHEAMĂ. CUM I-A CHEMAT. 2. SIDA DIN GURA LUI ADRIAN MARINESCU

De Anca Radu  /  

„SIGUR ȘI EFICIENT!”

„SIGUR ȘI EFICIENT!”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Că se vorbește mult, că se vorbește puțin despre cauza deceselor subite, toată lumea, absolut toată lumea știe cauza lor reală și simte amploarea dezastrului, până și cei mai fanatici susținători ai „științei”, indiferent ce spun.

Ei știu și le e frică, asta e tot ce contează. Și contează nu în spirit de revanșă, că aia este o prostie, contează în sensul că un val de fanatism cu apucături naziste pe tema procedurilor medicale obligatorii nu se mai poate forma degrabă. Sigur, prudența vă face pe mulți să credeți altfel, dar nu, nu mai poate fi generat degrabă un asemenea val.

Oare la ce mai folosește acum cenzura nebunească aplicată subiectului morților „din orice altă cauză”? Cineva chiar își imaginează că nu sesizăm cum ne dispar oamenii? Nu neg nivelul impresionant de prostie al fabricanților și promotorilor genocidului, dar chiar până la nivelul ăsta de tâmpeală sunt sigură că nu se poate coborî decât în condiții de disperare trecută de extremele gestionabile medicamentos. Iar disperarea lor tradusă prin cenzură ar trebui să vă sperie mult mai mult decât cazurile apărute în presă pe tema fierbinte, pentru că ea dă măsura factorului de multiplicare în realitatea anonimatului și de la o zi la alta.

Morțile „subite” apărute în presă au început de la un caz la câteva zile și au ajuns la câteva cazuri pe zi. Spre deosebire de morții din „pandemie”, semnalați preponderent statistic, neverificabil, morții de acum apar mereu cu nume, prenume, fotografii, o scurtă poveste despre viața lor și una și mai scurtă despre moartea lor „subită”. Nu despre toți aflăm din presă, pentru că e greu de adunat toate cazurile, însă aflăm de la familiile lor, dacă nu sunt chiar din familiile noastre.

Pe morți îi știm nominal, doar criminalii mai trebuie identificați.

GURA AURITĂ

Medicul Adrian Marinescu avertizează că a crescut cu 30% numărul pacienților cu HIV/SIDA față de perioada anterioară pandemiei și pune fenomenul pe seama faptului că lumea nu s-a mai adresat spitalelor în cei doi ani.

Două probleme:

1. Mai există și alte ipoteze referitoare la aceste evolulții negative, care identifică suprapunerea momentului de la care s-a declanșat această explozie a bolilor grave peste momentul lansării borșurilor magice pe piață.

2. Dacă luăm de bună explicația medicului Adrian Marinescu, lucrurile sunt chiar mai îngrozitoare, pentru că în prima ipoteză vina este în principal a producătorilor de borșuri și doar în subsidiar a celor care, necunoscându-le efectele, au dat garanții pentru ele și au îndemnat, presat sau obligat lumea să se supună experimentului, dar în a doua ipoteză vina este a tuturor celor care au pus umărul la inventarea și implementarea măsurilor care, sub pretextul că salvează omenirea de o gripă cu mortalitate de 0, ...%, iată, au produs această evoluție galopantă a unor boli infinit mai grave. Căci spitalele într-adevăr au devenit inaccesibile sau greu accesibile în cei doi ani pentru persoanele care purtau o singură vină, aceea că nu sufereau „de ce trebuia”.

De câte ori își deschid gura specialiștii „oficiali”, de atâtea ori le ies pe gură mărturisiri despre rolul pe care l-au avut în producerea catastrofei pe care o vedem la nivelul sănătății publice.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Andri 27.08.2022 15:02
    Te ia plansul cand vezi videoclipul de pe Telegram. Erau oameni tineri si copii, aveau toata viata inainte..la fel si cu videoul de pe https://rumble.com/v1h9iw3-reduction-of-human-population-through-global-vaccine-genocide-documented-ex.html

    A lasat Cuv Paisie Aghioritul o vorba:
    “In zilele ce vor urma, Sfantul Dumnezeu ne va trece printr-o sfanta sita, nu doar ca sa desparta graul de neghina, dar si ca sa aleaga aurul din cupru si sa faca aurul (sa-l curateasca pana ajunge ) de 24 de karate (prin topire la multe grade si curatarea de celelalte metale/patimi)”.

    Interesant cum numeste Cuviosul “sfanta sita” aceasta situatie pe care noi o blestemam.
    Din pilda graului si a neghinei stim de atentia si grija lui Dumnezeu pentru noi. Si stim ca trebuie sa trecem prim multe ca sa ajungem la cele 24 de karate, de ne-o invrednici de asta Dansul. Numai Dansul stie cine se va mantui au ba, intepat/neintepat.
    Iarasi interesant ce spune Cuviosul, ar parea ca nu mai exista aur curat, ci e amestecat cu cupru acum, si era nevoie de acest proces de curatare.
    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/08/blog-post_719.html?m=1
  • Modest Zatu 27.08.2022 22:38
    Perfect adevărat, ceea ce spune Sfântul Paisie Aghioritul! Practic a început o cernere, ( prima sită a fost la referendum,unde din păcate mulți au căzut), și de acum urmează celelalte! Să ne ajute Bunul să nu cădem din Corabia Sa!!
  • Floreas 27.08.2022 21:13
    Medicul Adrian Marinescu a fost promovat insistent (dezinteresat?) si apreciat de maestrul I. Cristoiu.
    Sa nu-i uitam pe cei care ii aduc in prim plan pe acesti 'specialisti'.
  • Dorin Georgescu 28.08.2022 13:21
    Ce tupeu sa ai să mai ieși pe strada dl. doctor..
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO