Alis Popa: Unii dintre capsați au cam intrat în panică, așa că umblă după soluții și remedii, ca să-și scoată ”superbul” din organism. Deci, ce e de făcut?

De Alis Popa și Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unii dintre capsați au cam intrat în panică, așa că umblă după soluții și remedii, ca să-și scoată „superbul” din organism.

E cam aiurea, e cam târziu, dar nu le putem întoarce spatele, fiindcă ei chiar au nevoie de ajutor.

Din păcate, există riscul ca unele așa-zise tratamente, oricât ar părea de benefice, să facă mai mult rău decât bine. Dacă ni s-a spus în gura mare că „minunea” conține vacanțe, îmbrățișări, ieșiri la terasă și plăcintele bunicii, e clar că la mijloc s-a strecurat ceva necurat, care nu poate fi gestionat cu medicamentele obișnuite. Ni s-a spus clar că e „sigur și eficient”, adică nu poate fi contracarat cu ușurință.

Deci, ce e de făcut?

După ce am citit multe, am auzit multe și am cântărit lucrurile atât cât m-am priceput, am ajuns la concluzia că singura variantă mai rezonabilă care poate da rezultate coerente e POSTUL.

Postul pe bază de nemâncare, doar cu apă. De minimum 16 ore, 24 de ore, trei-patru zile sau cât poate duce fiecare, periodic.

Postul reprezintă o cale naturală de eliminare a toxinelor din organism, și, dacă se ține asumat, cu urmărirea constantă a stării generale de sănătate, are șanse să funcționeze (am găsit și la Gh. Piperea o postare în acest sens, pe care o atașez mai jos).

În plus, rugăciune și mers la biserică, pentru că, onest vorbind, e greu să rezolvi o problemă de asemenea gravitate fără ajutor, mai ales dacă te gândești la toată desfășurarea de forțe din spatele experimentului planetar.

Cu hotărâre și credință, orice schimbare devine posibilă.

Doamne ajută!

Postarea avocatului Gh. Piperea:

Postul intermitent nu doar că ajută la slăbit și la detoxifierea organismului. Postul intermitent activează procesul de autofagie.

Întrerupând din când în când mesele regulate (e suficient să punem o pauză de la mâncare între ora 17 și ora 10, a doua zi) și, mai ales, renunțând la alcool câteva săptămâni (până când ajungem la o petrecere rară, care nu poate fi evitată ), nu doar că obligăm corpul să "consume” grăsimea în exces, ca la urșii care hibernează, dar reușim și să lăsăm corpul să își desfășoare armata de anticorpi, dezvoltată natural (și inconștient), în milioane de ani, de strămoșii noștri umani, în scopul neutralizării și eliminării fizice a elementelor străine, ostile organismului, cum ar fi microbii sau proteinele spyke.

Cercetătorii serioși (nu cei britanici din bancuri) au ajuns la concluzia că proteinele spyke create de corp ca urmare a serurilor experimentale de "imunizare” introduse în corp sub numele fals de vakseenuri, sunt tot atât de toxice ca și cianura, cu diferența că cianura, o otravă, ucide pe loc, în timp ce proteina spyke ucide progresiv, pe tăcute, fără urme vizibile de crimă sau accident.

Proteina spyke, printre altele, reduce/neutralizează imunitatea naturală, și dezactivează unele gene cu au ca scop să evite, să reducă sau să neutralizeze celulele canceroase.

Potrivit afirmației doctorului care a publicat studiul din linkul din primul comentariu, proteina spyke creată de serurile experimentale de "imunizare” poate duce la "turbo-cancer”.

Cu cât mai multe doze de astfel de seruri, cu atât mai multe "șanse” de turbo-cancer…

Cu cât mai tânăr "pacientul”, cu atât mai slabe șanse de activare a autofagiei…

Iată în ce constă caracterul esențialmente criminal al politicii sanitare din plandemie…

Vestea bună este că renunțarea totală la aceste vakseenuri și trecerea pe post intermitent poate, totuși, reduce sau neutraliza prezența în corp a excesului cancerigen de proteină spyke.

Vestea proastă este că main-stream media, social media, autoritățile sanitare și idioții utili ai plandemiei mint în continuare relativ la minunile făcute de vakseen și de "știință” și încă interzic adevăruri științifice și simple, ca cele de mai sus.

Iată în ce constă caracterul criminal al cenzurii și al minciunilor oficiale, dar corecte politic și progresiste…

Evident, această postare va fi sever șadoubannată, dacă nu interzisă rapid.
Așa că salvați-o, dați mai departe și comentați, ca să rămână spusă și știută.

Citiți și Beneficiile postului: cum poate ajuta în leziunile cauzate de proteina Spike, în combaterea bolii Alzheimer și a cancerului – studii

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • qnami 21.06.2023 20:16
  https://vm.tiktok.com/ZMYHBLcDd/
 • lsyandex 21.06.2023 22:36
  Se pare că natto (a nu se confunda cu... NATO!) e un aliment foarte eficient. La noi se găsește la magazinele coreeano-japoneze, dar e destul de scump. De fapt, natto e soia-boabe fermentantă cu un bacil d-ăla japonez. Cum facem noi iaurt, sana sau chefir din lapte, ei fac natto din soia.

  Pentru cine vrea să-și facă așa ceva acasă, se găsește totul pe Nativmed (fostul Nutramax). Aparate, starter etc.

  Substanța activă se numește „nattokinaza” și deși până de curând nu găseai așa ceva la plafaruri, acum e plin. Se găsesc pastile de nattokinaza în tot felul de concentrații, tipologii și cantități, pentru toată lumea.

  He he... oare... de ce?! :))))))) Piața nu minte, înseamnă că e cerere. Inutil de spus din partea cui...

  Dr. Peter McCullough promovează mult nattokinaza în vederea dez-vaccinării. Personal, știam de natto ca superaliment benefic de câțiva ani buni. Dar mie nu-mi place gustul (e amărui) și... prefer să mănânc fermentate de-ale noastre: iaurt, sana, chefir plus unul-două fructe zilnic.
 • IC XC NI KA 21.06.2023 23:15
  Acum se zice de post, de rugăciune/mersul la Biserică, nădăjduiesc că se înțelege nu doar ‘mersul’, ci participarea/comuniunea/Sf. Taine sunt
  s a l v a r e a.

  Foarte bine! Slavă Domnului!

  Însă, oare până acum nu s-a zis? A trebuie să vină vacc. ca să se zică că există ceva salvator?

  Oare nu este e v i d e n t că Dumnezeu îngăduie tot ce “s-a întâmplat” pentru a ne întoarce la El? La Sf. Taine? - ca dovadă ‘aprecierile’ despre post/rugăciune/mersul la Biserică.

  O să fie din ce în ce mai e v i d e n t ..

  Cât despre post ca terapie, iată un documentar:

  https://doxologia.ro/postul-o-noua-terapie-documentar


  Hristos a Înviat!
 • Miss Ter 22.06.2023 13:58
  Sunt sfinți părinți călugări (nu dau numele aici ca să nu intre în gura lumii) care, văzători în Duh fiind, nu împărtășesc vaccinați.
  Atenție, cei ce stăteau la rând pentru Sfânta Împărtășanie nu erau spovediți la părintele.
  Doamne ajută, frate!
 • pleistoros 22.06.2023 00:24
  Imi cer scuze ca postez aici. O fac in speranta ca va atrag atentia domnule Avocat Piperea...poate reusiti sa ii "ingropati" (legal vorbind, cu ajutorul justitiei) pe acesti nemernici.

  O fac pentru ca de "Turbo Cancer" a avut parte o ruda de-a mea (la 4-5 luni dupa capsare). Din fericire Dumnezeu i-a mai permis sa mai ramana printre noi scotandu-i in cale o doctorita exceptionala. Acum totul este bine.

  Astfel, doresc sa va atrag atentia asupra faptului ca, marea majoritate a capsatlori "pe bune" cu zeama bordeleza, emit adrese MAC. Acest aspect poate fi verificat chiar de catre dvs.

  Nu am crezut nici eu pana ASTAZI. Am testat intr-un supermarket oarecare cu telefonul din dotare si am ramas socat.

  Cum puteti verifica daca eu aberez..sau nu? Este banal de simplu!
  Valabil pentru telefoane Samsung:

  1. Activati "Developer mode" la telefon (https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00087642/).
  2. In meniul "Developer mode" activati optiunea "Show Bluetooth devices without name" dupa care,
  3. cu Bluetooth-ul activat scanati o zona publica. Veti ramane orpilati cate adresa MAC va "gasi" telefonul dumneavoastra.
  Adresele MAC ale "oitzelor" sunt acelea care NU AU asociat un NUME (de dispozitiv). Apar sub forma 7D:7E:12:25:55:29

  Aceste dovezi chiar nu sunt suficiente pentru a face legatura cu "vaxxinul" / pentru a merge cu "vaxxinistii" in justitie?

  Sursa mea: https://bluetoothpolice.com/index.php/presentation/
  Ce este adresa MAC: https://en.wikipedia.org/wiki/MAC_address

  Doamne Ajuta!
 • Iarte-ne Doamne 26.06.2023 16:19
  Am urmat toti pasii si am activat optiunea descrisa. Am verificat in birou la serviciu, am verificat cu cateva rude care sunt vaxxinate si apare urmatoarea problema. In zile diferite, sau chiar la interval de cateva ore, apar adrese total diferite de cele afisate la cautarea anterioara. Verificat dupa cateva zile si iar, alte adrese cu totul noi. Ceva este putred aici!
 • Mari mica 22.06.2023 10:28
  si borsul facut in casa e bun .
 • Miss Ter 22.06.2023 13:55
  Mi-ați amintit de o glumă care este reprezentativă în acest context:

  Ion, ajuns la medic cu soția lui care se simțea rău, este chemat după consultarea pacientei în cabinetul doctorului dar în lipsa soției.
  Medicul în intimitatea cabinetului îi spune lui Ion:
  - Măi Ioane, soția ta este grav bolnavă de o boală creată pe fond hormonal, dar ar exista o soluție. Dacă vrei ca ea să trăiască, atunci trebuie ca de 3 ori pe zi, în fiecare zi, să faci dragoste cu ea.
  Ieșit din cabinetul medicului, vădit preocupat și necăjit, soția, curioasă, îl întreabă:
  - Na, Ioane, ce-o zis domnu doctor?
  - O zis c-o să mori. O zis c-o să mori...

  Cam așa cu cu postul ăsta. Ar fi mai bune împachetările cu nămol - măcar te înveți cu pământul.
Ultima oră

20:57

Un tânăr de doar 26 de ani a murit subit la 13 zile după primirea vaccinului Covid AstraZeneca – Clinica unde s-a vaccinat a recunoscut că nu l-a informat corect cu privire la gravitatea riscului prezentat de “vaccin”

19:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma - Geneza și evoluția Schismei de la 1054

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89

12:10

16 iulie: Ziua Marii Schisme. Biserica de la Roma se rupe de Biserica de la Constantinopol

12:00

16 iulie: Sfânta Muceniță Iulia. La Mulți Ani!