Alis Popa: Adormiții trebuie să se trezească!

De Alis Popa  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Din când în când iese câte-un „deontolog” pe uliță și strigă-n gura mare că nu-i frumos să postezi despre morțile subite. Că nu e nicio diferență între aplaudacii frenetici ai morților de „covid” și cei care numără decesele de după serul magic, în cor

Nu, zău?!

Nu e frumos să le deschidem ochii, să le tulburăm somnicul?

Dar câți dintre credincioșii în știință au înțeles pe bune că au fost supuși unui experiment medical ilegal, inuman și incalificabil?

Nici măcar doi-trei dintr-o mie!

Aaa, că au așa, vag, sentimentul că au fost păcăliți, că nu e bine ce-au făcut, asta, da. Dar fiecare crede și speră că lui n-o să i se-ntâmple nimic... Aaa, că în campania de perforare a fost ceva putred în Danemarca, ok, adevărat, dar pentru bani, nu din cauze mai absconse! Așa că trăiesc în continuare liniștiți, se poziționează politic, emit opinii, influențează sau educă noua generație, bifează cu grație în continuare toate porcăriile de pe agendele globaliste! Au uitat că purtau măscuțe, că s-au termoscanat la intrarea în magazine, că s-au zgârmat în nas de câte ori li s-a dat comanda. Habar n-au că din cauza lor s-au sufocat copiii la școală, că alți oameni au fost șantajați și terorizați cu pierderea locului de muncă, că au suferit inutil! Habar n-au că au hrănit și augmentat răul la sân, că au împins toată populația planetei către abatorul experimentelor genetice, al foametei, al distrugerii minții, al controlului totalitar!

Și dacă tot nu știu de nici unele, mai bine să nu afle nici că se moare, să stea pe canapea la tembelizor și să roadă semințe! Iar dacă se-ntâmplă totuși nasoala, vine unul ca Ciuhodaru și-i mângâie pe căpoc, le spune că e normal să crape sportivii la 18 ani și gata, trec înapoi pe modul „somnic”!

Înțeleg că unora le convine ca lumea să doarmă dulce, inclusiv somnul de veci. Să nu fie frământări sociale, să nu iasă păcăliții să-și urle durerile, să nu pretindă nimeni compensații, să nu ceară nimeni socoteală celor vinovați!

Dar asta nu se poate, nu e normal. Pentru că strigă la noi morții ceilalți, din sacii negri de plastic, de care deontologii de ocazie se pare c-au uitat.

Nu e vorba nici de ură, nici de răzbunare, degeaba zgârmă unii unde nu trebuie, visându-se buni samariteni. Dimpotrivă, simțim durere, tristețe, amărăciune, compătimire, toamnă și gol. Iar dacă mai râdem, o facem ca la priveghi, cu înțelegere pentru toate ale vieții și ca să ieșim pe ușă cu mintea întreagă. Un ochi plânge, unul râde, ăsta-i adevărul. Și dacă mai apare vreun comentator mai încrâncenat, e pentru că cineva l-a scos din rosturile lui, l-a dat de toți pereții pandemici, până i s-a pus omului pe inimă! Nu spun că-i bine și corect, dar i se mai iartă...

Deci?

Ne place, nu ne place, adormiții trebuie să se trezească. Nu e alt drum, nu există alte soluții. Cu gluma, cu supărarea, cu apa-n ochi, cu bâldâbâcul la fund. Până nu înțelegem cu toții, înțepați, neînțepați, prieteni și neprieteni, ce-a fost rău, unde s-a greșit și care sunt vinovații, până atunci nu se va face dreptate, nu vom avea antidotul, nu se va încheia pandalia, nu se va opri tăvălugul planetar!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • Mircea Dragan 23.08.2022 22:55
    I-auzi ! Dar lor li se parea firesc sa scaneze cert de injectare si sa-si vada linistiti de viata lor in timp ce noi neintepatii ramaneam pe la usi?
    Mai era unul de incerca sa o arda cu religia!
    Date bah d-aici. Intepatii primesc ce merita. Au cautat-o cu lumanarea. Daca ptr a intra im mall sa cauti crapelnita s-au intepat , vestea ca ne parasesc ma bucura nespus.
  • David79 24.08.2022 11:35
    Pe mine mă întristează răspunsul tău: "Daca ptr a intra im mall sa cauti crapelnita s-au intepat , vestea ca ne parasesc ma bucura nespus.", dar fiecare are dreptul la părerea lui, însă nu trebuie să uităm că singurul mod în care putem să facem față vremurilor pe care le trăim și care ni se pregătesc, este să fim UNIȚI și NU dezbinați cum o vor cei care au creeat acest plan diabolic.
  • Mircea Dragan ► David79 24.08.2022 13:23
    Deci au existat informatii despre ser, au existat studii independente dar ei l-au crezut pe arafat si gheorghita. Primesc ce merita. Trebuie sa o faca mai repede ca la iarna pamantul e tare cum spunea Imbri.
  • FlorinN 24.08.2022 13:03
    Mircea îți înțeleg frustrarea, ca o am și eu, dar nu asta e soluția. Înțepații trebuie sa înțeleagă ca au fost păcăliți și mințiți și sa faca front comun pt a lupta cu sociopati, demonii, monștrii și psihopați care au năpustit tirania asta asupra noastră. Din păcate îmi e tare frica ca majoritatea se vor incolona în continuare în liniște cu chilotelul pe botic și se vor injecta cu al 10-lea booster. Din păcate asta observ în jur, deși cunosc și persoane care regreta ca s-au injectat, din cauza efectelor pe care le resimt acum. Dar cunosc și specimene care deși după fiecare doza au ajuns la spital cu probleme de miocard (35 de ani, nu pensionar), tot e convins că e "sigur și eficient". Nu cred ca s-au trezit prea mulți. O sa vedeți ca pt "mortile subite" vor da vina cumva tot pe covid și se va continua cu campania de injectare, mințind ca e "singura cale de revenire la normalitate". Adică vor continua cu bullshit-ul de pana acum și nimeni nu se va opune...
  • Mircea Dragan ► FlorinN 24.08.2022 15:34
    Intepatii nu vor intelege nimic. Deja se inscriu ptr doza 4. Sunt prea cretini sa supravietuiasca. Nenorocirea e ca vor sa ne traga dupa ei.
  • INJECTIA FINALA 24.08.2022 10:01
    FRATII NOSTRI UCISI

    Sunt fratii nostri, i'au ucis
    Iohaniss, Gheorghita, Arafati$$
    Televizorul, Arma nucleara
    A tras continuu, nu putea fi clara
    Judecata Omului tras pe sfoara

    Cine sa creada c'o putere uriasa, criminala
    BIG Pharma si acolitii lor planetari
    Controleaza totul, toarna smoala
    In creierul spectatorilor "proletari"

    Ii plang pe fratii mei rapusi
    De dracii nemilosi si dusi
    In Raiul inocentilor genocidati

    Rugati'va si pentru noi, iubiti frati !
  • Mircea Dragan 24.08.2022 15:35
    Astia-s gunoaie nu frati cu mine.
  • kostas.ro1608 24.08.2022 11:28
    Nu s-au "trezit". Doar au amutit si se feresc cat pot sa mai aduca vorba de vaccin si vaccinare. Se citeste teama in ochii lor cand aud de subiectul asta.
  • Marian Mari 24.08.2022 13:19
    Cu toții am suferit, înțepați și neintepati. Pe înțepați, atât i-a dus mintea. Nu te poți supăra pe un om pentru că este prost. Cert este, că cineva trebuie sa răspundă pentru înșelarea lor și pentru prigonirea noastră, începând cu cheliosul ăla nenorocit, de care nu se mai aude nimic...Arahat.
    Doar Dzeu știe cât am suferit în ultimii doi ani. Nu m-au mai primit la serviciu pentru ca nu aveam test PCR, neintepat fiind. Apoi m-au umilit și m-au înjosit, până mi-am dat demisia.
    Exceptându-i pe cei apropiați, de care îmi pare rău că au fost naivi și nu mi-au ascultat sfaturile, dorindu-le sa fie sănătoși, pentru toți ceilalți înțepați, le doresc țărână ușoară. M-au arătat cu degetul ca niște naziști idioți. Nu am pic de empatie și compasiune pentru ei, asa cum n-au avut nici ei pentru mine.
  • Mircea Dragan 24.08.2022 15:40
    ''. Nu te poți supăra pe un om pentru că este prost. ''' Asa este numai ca astia sunt si rai.Nu exista conciliere cu astfel de jeguri. Am avut cov - Delta in oct 2021 si nu exista un antiviral in farmacii dar.... toate drumurile duceau spre centrele de intepare in aplauzele jegosilor intepati. Sper sa moara toti si mai repejor. Nu trebuie sa atarne de sist de sanatate si/sau protectie sociala.
    S-au oferit voluntari la testarea serurilor pfizer ptr 2 mici, 100 de lei sau gratis. Sa-i ceara ajutor lui Bourla.
  • Rusi 25.08.2022 18:13
    Nu ma bucur de moartea lor dar cand imi amintesc cum ne injurau si ne considerau idiototi si prosti incepe sa nu-mi para rau de ei.Oare acum ei realizeaza cine sunt prostii si cine sunt "desteptii" ? Nu cred.
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO